Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

  1. Τώρα σκέφτομαι πως είναι αλήθεια πως καθένας είναι ανθρωπος του καιρού του και ότι, τηρουμένων των αναλογιών, αυτό ισχύει και στο παρόν φόρουμ.
    Παλιά μέλη, επιτυχημένα τρόλ που με νέα ταυτότητα επιχειρούν να τρολλάρουν αλά παλιά δεν έχουν την παραμικρή επιτυχία στο τρολλάρισμά τους.
    Ας καταλάβουν ότι το καλό τρόλλ χρειάζεται ανάλογο κοινό και "καλές πάσες" που το 2007 και το 2008 υπήρχαν γι αυτό το χιούμορ τους ήταν τόσο επιτυχημένο ενώ αντίθετα σήμερα δείχνει τόσο αδιάφορο.
     
  2. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Γελάστε,χαρειτε, πειτε βλακείες, ξεφτιλιστειτε,ερωτευτείτε, κολληστε,ξεκολληστε, ξαναερωτευτειτε, γινετε για λιγο παιδια..Αποδράστε!
     
  3. "Τώρα σκέφτομαι πως είναι αλήθεια πως καθένας είναι ανθρωπος του καιρού του και ότι, τηρουμένων των αναλογιών, αυτό ισχύει και στο παρόν φόρουμ."

    Παντού ισχύει αυτό. Ο Ν. Μαστοράκης απλά δεν καταλαβαίνει Χριστό.

    "Παλιά μέλη, επιτυχημένα τρόλ που με νέα ταυτότητα επιχειρούν να τρολλάρουν αλά παλιά δεν έχουν την παραμικρή επιτυχία στο τρολλάρισμά τους."

    Νέα ταυτότητα? 'Αλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα αλλιώς?

    "Ας καταλάβουν ότι το καλό τρόλλ χρειάζεται ανάλογο κοινό και "καλές πάσες" που το 2007 και το 2008 υπήρχαν γι αυτό το χιούμορ τους ήταν τόσο επιτυχημένο ενώ αντίθετα σήμερα δείχνει τόσο αδιάφορο."

    Ένα καλό τρόλλ θέλει, πρώτα απ' όλα, μια διαχείριση που να το ανέχεται (διαφορετικά θα κινδυνεύε να διαγραφεί) και μια κερκίδα για να το χειροκροτεί (κονσέρβα χειροκροτήματος αλά Μαστοράκη TV) σε ότι και να πει, ακόμα κι αν αυτό που θα πέταγε ήταν χοντράδα που, αν την αμολούσε άλλος, πέρα από το ανεχόμενο troll, δεν θα είχε την ίδια ανταπόκριση. Συνεπώς, αυτό προυποθέτει πως το τρόλλ θα πρέπει να έχει και ένα στόχο που να βάλλει, απέναντι ακριβώς από την κερκίδα η οποία το περιθάλπτει και που, προφανώς, έχει τον ίδιο στόχο με το τρόλλ. 2007-8 με 2015 είναι 7-8 oλόκληρα χρόνια. Όχι και λίγα, μιας και οι εποχές άλλαξαν και η ζωή συνεχίζεται.

    Πάντως το παρών φόρουμ μπορεί να μην αποτελεί, πλέον, τον ακρογωνιαίο λίθο ενημέρωσης / κουβέντας / τρολλιάς γύρω από το bdsm. Αλλά, σίγουρα, την στιγμή που μιλάμε, αποτελεί ίσως έναν από τους πιο ελεύθερους ιστότοπους έκφρασης του είδους (ενώ άλλοι ανάλογοι που ξεφύτρωσαν στο πέρασμα του χρόνου, απεδείχθησαν, με τον καιρό, ιδιαζόντως ανελεύθεροι) .
     
  4. Καινούρια μέρα, καινούρια φρίκη!  
     
  5. Wolverine

    Wolverine Wolvie

    Ενδεχομένως το καλύτερο σχόλιο που διάβασα εδώ και ημέρες...
     
  6. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

  7. kinkynik

    kinkynik Guest

    Την θεματολογία για την αποψινή εκπομπή..  
     
  8. Wolverine

    Wolverine Wolvie

     
     
  9. Συμπληρωματικά του προϋγούμενου σχολίου μου θα ήθελα να γράψω πως η χιουμοριστική αντιμετώπιση μιας οποιασδήποτε θεματολογίας είναι πετυχημένη όταν αντιμετωπίζεται είτε ευμενώς, είτε με εχθρότητα, είτε και με τα δύο.
    Το σίγουρο όμως είναι πως δεν μπορεί να έχει συνέχεια αν αντιμετωπιστεί με αδιαφορία.
    Αυτό να έχουν υπόψη τους οι χιουμορίστες απο τα παλιά αν και νομίζω πως μάλλον αντιλαμβάνονται και μόνοι τους.
     
  10. Wolverine

    Wolverine Wolvie

    ....το εξοντωτικό απογευματινό πρόγραμμα Aikido. Χρειάζομαι κατεπειγόντως καλό μεσημεριανό ύπνο...
     
  11. Strong_Weakness

    Strong_Weakness smile....it can kill your enemy

    τον Κυριο μου...
     
  12. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Oλοκαίνουρια απο πάνω μέχρι κάτω..χιχιιχ