Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Υπάρχει χώρος για Αξιοπρέπεια στο BDSM ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος ManMasterFirst, στις 29 Σεπτεμβρίου 2014.

  1. Koproskylo

    Koproskylo Regular Member



    ...Άμα το έκοβες κάθε 5,7,5 συλλαβές, θα είχες γράψει ιαπωνική ποίηση
     
  2. aethereal

    aethereal Guest

    εσυ αν το εκοβες γενικως,θα ηταν καλυτερα μεν
    αλλα
    δεν θα μου εδινες "εμπνευση" τοτε
     
     
  3. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Πφφφ... υπάρχει αρκετός χώρος και για βλακεία δυστυχώς. Αήττητη η γαμημένη πανταχόθεν.
     
  4. Jack Wolfskin

    Jack Wolfskin the big bad Wolf

    ενταξει, εισαι ... λιγο αγενης... αλλα η ατακα ειναι τριποντο !  
     
  5. aethereal

    aethereal Guest

    καποιοι θεωρουν πως στο βδσμ δε χωρα αξιοπρεπεια κτλ....
    διαφωνω καθετα.
    απο τη μικρη μου εμπειρια μεσα κι εξω απο το φορουμ εχω να υπο-στηριξω πως..
    η Αξιοπρεπεια απανταται ιδιαιτερα στο βδσμ,σ ενα χωρο οπου η εκπαιδευση ως μια αεναη διαδικασια βελτιωσης κατα το Πρεπον,εχει βαρυνουσα σημασια..
    για παραδειγμα,ο ελεγχος και η πειθαρχια των σεξουαλικων ορμων(στερηση οργασμου) αποτελουν αξιο οδηγο σεξουαλικης διαπαιδαγωγησης για νεους επιρρεπεις στο να παρεκκλινουν απο το Δρομο Της Εγκρατειας..
    ο Απολυτος Σεβασμος στον Κυριαρχο και την αβροτητα των τροπων του ειναι ο ακρογωνιαιος λιθος της εκπαιδευσης οπου σφυρηλατειται το Αξιο και το Πρεπον.μιας εκπαιδευσης που θα χαρακτηριζονταν ισως και αυστηρη,δυσβασταχτη,τολμηρη απο καποιους λιποψυχους,ελαστικους,μαλθακους...
    Με την καθοδηγηση του Κυριαρχου,δημιουργειται ενδεχομενως μια καινουρια εικονα-προτυπο της υποτακτικης.καποιοι παλαιων αρχων Κυριαρχοι απ οτι παρατηρω υπο-στηριζουν μια πιο παραδοσιακη-κλασικη γυναικεια περσονα φορωντας περιπτωσιακα χαρακτηριστικα κομματια της γυναικειας γκαρνταρομπας (φουστα,καλσον,γοβες),δινοντας ετσι το Πρεπον παραδειγμα της γυναικειας ενδυσης στις υποτακτικες τους(οι οποιες συν τοις αλλοις μπορει να τυγχανουν και αδιορθωτες χαμηλοπερπατουσες..)
    Ωστοσο,η Απαραιτητη Αυστηροτητα μπορει να σπιλωσει το χωρο αδικα ως ενα χωρο ακραιων Συντηρητικων Ηθων,εν αντιθεσει με τη σεξουαλικη δυναμη υψηλης τασεως που εν τελει εκλυεται απο τα παρελκομενα της λυτρωτικης εκπαιδευσης..
    Συμφωνα με ολα αυτα,Προσδοκω σε μελλοντικο Στρωσιμο μου συμφωνα και με το παραδειγμα προς μιμηση της περσονας "Αναστασια Στιλλ" η οποια και μικροπαντρευτηκε κατα την αποφοιτηση της οπως προσταζουν τα Παραδοσιακα Ηθη οπου περιγραφονται στο βδσμ εγχειριδιο "50 αποχρωσεις του Γκρι"
     
  6. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    ... «Στη φύση του ανθρώπου πρέπει να υπάρχει λίγη αξιοπρέπεια.

    Ανάμεσα στην αξιοπρέπεια και στην υποταγή τι 8α επιλέγατε; τόσο απλά.-
     
  7. brenda

    brenda FU very much

    Πάταξον μεν, άκουσον δε, υπάρχει αξιοπρέπεια και στην οριοθετημένη υποταγή, πίστεψέ με...
     
  8. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Στο σύγχρονο σαδομαζο lifestyle... φτάσαμε στο σημείο η αξιοπρέπεια να θεωρείται βλακεία. Μας έχει αποβλακώσει η υποταγή;
     
  9. bumblebee

    bumblebee Contributor

    Θεωρητικά , είναι ο ΧΩΡΟΣ ύψιστης αξιοπρέπειας. Με βαθιά και άγρια ένστικτα παίζουμε και απολαμβάνουμε να ακροβατούμε με αυτά, η δε αξιοπρέπεια στις δυσκολίες και μόνο φαίνεται. Αν γουστάρεις να γκρεμίζεις θα πρέπει να μπορείς και να χτίσεις. Οπότε ραμόλια, ψεύτες, κακοποιοί, απατεώνες, φοροφυγάδες λολ , απορρίπτονται από τον δικό μου κύκλο , όχι εδω παντού.
     
  10. gaby

    gaby Guest

  11. dimfetishman

    dimfetishman Ζεις μονάχα μια φορά. Ενίοτε και καμία. Contributor

    Εκτιμώ ότι η αξιοπρέπεια αποτελεί προϋπόθεση και θεμέλιο λίθο για κάθε σχέση, κάθε δραστηριότητα και κάθε παιχνίδι στη ζωή μας.
    Και αν ο/η Κ δεν πείσουν γι' αυτό, κανένας υ δεν θα ενδώσει, δεν θα αφεθεί, για να μοιραστούν τις στιγμές, που θέλουν και φαντασιώνονται.

    Το να ξεφτιλιστώ πάνω στο παιχνίδι, να πονέσω εγκεφαλικά αλλά και σωματικά, ή το να μου πηδήξει κάποια το μυαλό και το κορμί δεν το συγχέω σε καμία περίπτωση με την ευρύτερη έννοια της αξιοπρέπειας. Στη λογική της αξιοπρέπειας, του σεβασμού, της συναίνεσης, της λογικής και της ασφάλειας κινούμαστε, προκειμένου να μοιραστούμε στιγμές καύλας και ηδονής. Διαφορετικά πηγαίνει αλλού η "ιστορία" και για μένα τουλάχιστον χάνει πανηγυρικά κάθε νόημα και δεν αξίζει να ασχοληθώ με ένα τέτοιο άτομο.