Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

How to Know if a Woman is a Cougar

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 7 Ιανουαρίου 2015.

  1. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Φυσικά εδώ δεν σε ενδιαφέρουν άλλα και άλλα, αν θα πληγώνονταν ο σύντροφος σου θα σε ένοιαζε; άστο ρητορικό ήταν.
     
  2. t.n.b.t.

    t.n.b.t. Αν δε φαντάζεσαι φωτιές με κάρβουνα μην παίζεις...

    Δε θεωρώ ότι είναι απαραίτητο να προκύψει, αν μιλάμε για δυο ανθρώπους που ξέρουν τι θέλουν από τη ζωή τους. Από εκεί και πέρα δε συμφωνούμε όλοι με όλους..  
     
  3. libra

    libra Regular Member

    Γιασεμί αν τώρα στα 40 φεύγα μου ερωτευθώ έναν 30 κάτι τι κοινό θα έχω πέρα από αντοχή στο κρεβάτι που ενδεχομένως να έχει σε σχέση με κάποιον στην ηλικία μου? Το λιγότερο που θα μου συμβεί θα είναι η γελοιοποίηση. Έχουμε δει 45άρες με μικρότερους να φέρονται σαν 20άρες. Γελοίο το θέαμα αν μη τι άλλο. Ντύνονται σαν παιδούλες, φέρονται σαν μπέμπες κλπ μπλιαχ μπλιαχ. Το ίδιο και οι άνδρες έτσι? Πόσοι 50αρηδες δε συμπεριφερονται σαν 20αρηδες? Συγγνώμη είναι ωραίο θέαμα?
     
  4. jasmin sg

    jasmin sg My Way Contributor

    Εχω δει αυτα που λες, αλλα εχω δει και παντρεμενα ζευγαρια με διαφορα ηλικιας και ηταν μια χαρα.
     
  5. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor


    Eίμαι 33 και έχω υπάρξει σε σχέση με 14χρόνια μεγαλύτερο μου και πέρασα υπέροχα, άσχετα αν στράβωσε στην πορεία. Συμφωνώ στα περισσότερα που λες..απλά εγώ νομίζω πως μετά τα 50 πιάνει μια κρίση ηλικίας στο φένεσθαι/επιβεβαίωσης και στις γυναίκες και στους άντρες αντοίστοιχα.

    Προς τι η γελοιοποίηση;
     
  6. libra

    libra Regular Member

    Σαφώς γιασεμί μου έτσι είναι, άλλα η πλειοψηφία τέτοιων σχέσεων καταλήγει στο μηδέν. Δε ζούμε στη γυάλα, είναι πολλοί παράγοντες που παιζουν ρόλο και μη μου πεις οτι αν υπαρχει πραγματικη αγάπη και πράσινα αλογα, αυτό δεν παίζει. Ή μάλλον πάιζει μόνο στην τηλεόραση. Όποτε καλό είναι να βλέπουμε την πραγματικότητα και να μην ψάχνουμε χαμένες παιδικότητες. Αυτές έφυγαν και δε γυρίζουν πίσω.
     
  7. libra

    libra Regular Member

    Η γελοιοποίηση αφορά τη συμπεριφορά όλων αυτων των ανασφαλών ανθρώπων, κυρίως των γυναικών που η ματαιοδοξία τους να μείνουν πάντα νέες τις κάνει γομαρομπεμπεκες.
     
  8. jasmin sg

    jasmin sg My Way Contributor

    Δυστυχως, οι περισσοτερες σχεσεις καταληγουν στο μηδεν, ακομα και αναμεσα σε συνομηλικους. Αυτο σημαινει οτι δεν κανουμε πλεον σχεσεις? Και αυτο μια πραγματικοτητα ειναι...
     
  9. t.n.b.t.

    t.n.b.t. Αν δε φαντάζεσαι φωτιές με κάρβουνα μην παίζεις...

    Συγγνώμη για την παρέμβαση σε ξένη απάντηση, αλλά αυτό νομίζω δεν έχει να κάνει με τη διαφορά αυτή καθεαυτή, αλλά με τις ανασφάλειες που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος. Αν είσαι σίγουρος πρώτα από όλα για τον εαυτό σου και μετά για αυτόν που έχεις δίπλα σου και ξέρεις για ποιο λόγο είσαι μαζί του, δεν υπάρχει κανένας λόγος ούτε να το παίζεις τζόβενο αν είσαι άντρας ούτε μπεμπέκα αν είσαι γυναίκα.. Επίσης η ηλικία το μόνο που μπορεί ενδεχομένως να καθορίσει σε ένα βαθμό είναι τη διαφορά ως προς τις εμπειρίες, που και αυτό είναι σχετικό σε κάποιες περιπτώσεις. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί δείκτη ωριμότητας από μόνη της, τουλάχιστον αυτό βλέπω εγώ γύρω μου.
     
  10. libra

    libra Regular Member

    Γιασεμί,
    αυτό είναι άλλο θέμα, δεν έχει να κάνει με τη διαφορά ηλικίας. Φυσικά και θα κάνουμε σχέσεις και με όποιον γουστάρουμε. Μικρότερο ή μεγαλύτερο. Το θέμα είναι να είμαστε προσγειωμένοι στην πραγματικότητα. Από εκεί και πέρα εννοείται ότι θα κάνω ότι μου αρέσει ότι με γεμίζει. Η άποψη που εξέφρασα είναι προσωπική και μόνο. Αυτό που κατακρίνω είναι η προσβολή της αισθητικής μου.
     
  11. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    To να είσαι όμορφη, ώριμη θελκτική και ποθητή έχει ημερομηνία λήξης;
    Μιλάς για χαμένες παιδικότητες, όταν ερωτεύεσαι δεν γίνεσαι παιδί;
     
  12. libra

    libra Regular Member

    Μαζί σου είμαι, αλλά το τηρούν πολλοί αυτό? Όταν ερωτεύεσαι με πάθος χάνεις το μυαλό σου, αυτό είναι το ζητούμενο οκ αλλά ρε παιδιά θέλει κ λίγη λογική το θέμα.