Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

How to Know if a Woman is a Cougar

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 7 Ιανουαρίου 2015.

  1. brenda

    brenda FU very much

    Αν και δεν παρέστη ανάγκη, θα έκανα τα πάντα, οτιδήποτε θα με έκανε να νιώσω καλύτερα, το αποτέλεσμα πάντα έχει σχέση με την αισθητική μας. Τα μαλλιά μου είναι γκρίζα. Δεν τα βάφω. Έχω το στυλ μου. Ο καθένας επιλέγει ότι του ταιριάζει. Όσο για την γνώμη των άλλων, εκεί που σίγουρα δεν πιάνει μελάνι την γράφω...
    αν είμαι εγώ ισορροπημένη θα με ταράξει η άποψη του οποιουδήποτε?
    Δε νομίζω..
    Πάντως στον πλαστικό που πάω για λέιζερ βλέπω πάρα πολλούς άντρες. Και καλά κάνουν...
     
  2. ταπεινη μου αποψη και παλι ειναι οτι εφοσον μιλαμε για σχεσεις μιλαμε και για συναισθημα....πως ειναι δυνατον να περιορισεις κατι το αυλο το αθανατο και το αγεραστο ....οπως ειναι ο ερωτας...?? πως να δαμασεις και να ασφαλισεις με στερεωτυπα την ψυχη του ανθρωπου ...?? οταν ερθει η στιγμη και σου κανει ο αλλος το κλικ..... η διαφορες ηλικιας κλπ κλπ πανε περιπατο... 
     
  3. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Στην Ελλάδα τα πράγματα είναι ανάλογα. Μια ενδιαφέρουσα έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου και του Ινστιτούτου Σεξουαλικής Υγείας της Γυναίκας (έγινε το 2010 σε 1800 γυναίκες ηλικίας 34 έως 45 ετών) διαπιστώνει ότι σε ποσοστό 40% οι γυναίκες προτιμούν εραστές μικρότερους από αυτές, το 28% επιλέγει συνομίληκους παρτενέρ και το 27% μεγαλύτερους, ενώ το 64% αυτών των γυναικών δεν διστάζουν να πουν ότι είναι άπιστες.

    Η οικονομική ανεξαρτησία των γυναικών έχει οδηγήσει και σε σεξουαλική ανεξαρτησία καθώς οι Ελληνίδες εμφανίζονται λιγότερο προκατειλημμένες, δείχνουν μάλιστα να απολαμβάνουν το σεξ και μετά την εμμηνόπαυση αφού μεγαλύτερες γυναίκες δεν διστάζουν να αποκαλύψουν ότι έχουν καλύτερους και συχνότερους οργασμούς.

    Τον όρο φέρεται να έχει επινοήσει ήδη από το 2000, μια καναδέζική ιστοσελίδα, η cougardate.com. Και τον ορισμό της γυναίκας κούγκαρ δίνει γλαφυρά η Βαλερί Γκίμπσον, διάσημη Καναδέζα τηλεπερσόνα και κόλουμνιστ, ειδική επί των σεξουαλικών σχέσεων, που έχει γράψει μάλιστα και ένα σχετικό εγχειρίδιο με οδηγίες για ηλικιωμένες γυναίκες που βγαίνουν με νεώτερους άνδρες( «Cougar: A Guide for Older Women Dating Younger Men») «Η γυναίκα κούγκαρ είναι ελκυστική, αισθησιακή, σοφιστικέ, γεμάτη ενέργεια, και ξέρει ακριβώς τι θέλει: νεαρούς άντρες και καλό σεξ. Αλλά και αυτό που δεν θέλει: παιδιά, συγκατοίκηση ή δέσμευση. Ενας συνδυασμός δηλαδή που φαντάζει ακαταμάχητος στα μάτια νεώτερων ανδρών οι οποίοι είναι περισσότερο από πρόθυμοι να ανταποκριθούν σε αυτές τις κομψές και σέξι γυναίκες» λέει η βασίλισσα των κούγκαρ καθώς στα εξήντα δύο της, η Γκίμπσον έχει κάνει ήδη πέντε γάμους, πάντοτε με νεώτερους άντρες.

    Τι 30, τι 40, τι 50;…


     
     
  4. brenda

    brenda FU very much

    Κι εγώ θα πήγαινα μαζί της....
     
  5. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Είναι σεξουαλικό φετίχ το σεξ με μεγαλύτερους/ες;
     
  6. brenda

    brenda FU very much

    Υπάρχουν φετίχ για τα πάντα....
    Δε με νοιάζει τότε, έχω αρκετά!
     
  7. libra

    libra Regular Member

    Εν κατακλειδι ειναι η αποψη μου κ τα θελω μου κ η αισθητικη μου.
    Με λυπει βαθυτατα που σ ενα τετοιο φορουμ που η ανωμαλια κυριαρχει κ το αυτονοητο ξενιζει η διαφορετικη αποψη απαγορευεται κ χλευαζεται.
    Λυπαμαι..
     
  8. brenda

    brenda FU very much

    Το ότι δεν συμφωνούμε μαζί σου δεν σημαίνει ότι θέλουμε να σωπάσεις. Μέσα από τις διαφωνίες προκύπτουν και θετικά πράγματα, όχι μόνο έριδες!
     
  9. libra

    libra Regular Member

    Οτι πεις. Ξαναδιαβασε ομως τι εγραψα.
     
  10. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Δεν είναι η διαφορετική άποψη είναι ο τρόπος που τις εκφράζεις και οι χαρακτηρισμοί που προσδίδεις σε ανθρώπους και καταστάσεις @libra , όπως πχ ότι στο φόρουμ κυριαρχεί η ''ανωμαλία''...
     
  11. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Το ακούω συνεχώς ..... Υπάρχει μια ανωμαλία, γι αυτό και στο φόρουμ ...κυριαρχεί μια ελευθερία έκφρασης , έτσι δεν είναι;
     
  12. brenda

    brenda FU very much

    Όποιος σε χλεύασε, ας αναλογιστεί το ύφος του. Κανείς δεν μπορεί να απαγορεύσει σε κανέναν τίποτα, εκτός αν προσβάλλει ή λοιδωρεί...(πέραν των διαχειριστών και συγκεκριμένων αιτιών)