Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΡΕ ΣΥ ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ.....

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος MasterPerris, στις 22 Ιουλίου 2007.

  1. latexduck

    latexduck Contributor

    Τα λένε ακόμα αυτά οι άντρες ?   Πάντως αν θέλετε να ακούσετε την συμβουλή ενός νεανία ο καλύτερος τρόπος είναι με το χαμόγελο.
     
  2. Δεν είναι δυνατόν να ανρωτιέται κάποιος για το αν έχουν αλλάξει συνήθειες οι κηνυγοί και τα θηράματα ανεξαρτήτως φύλου. Ρίξτε μία ματιά στο τι έχει να αντιμετωπίσει ένας άνθρωπος σήμερα και τι 30 χρόνια πριν.

    Καλώς ή κακώς η ζωή μας πλέον έχει γίνει περίπλοκη. Τα ερεθίσματα πάμπολλα, η πληροφορία ρέει από παντού και η διαφορετικότητα των ανθρώπων είναι πλέον τεράστια. Έχουμε πάντα περισσότερες υποχρεώσεις από τον διαθέσιμό μας χρόνο και εν τέλει, όταν φτάνει η στιγμή όπου σε καλεί η φύση σου να πλησιάσεις έναν άνθρωπο πρέπει να αναλύσεις άπειρες πληροφορίες και ερεθίσματα για να αποφασίσεις τι θα πεις και να ελπίζεις ότι θα είναι συμβατό με αυτό που θα ήθελε να ακούσει ο άλλος.

    Πριν 30 χρόνια υπήρχαν στερεότυπα. Ακόμα και αν αυτά που έλεγες ή αυτά που άκουγες μπορούσαν άνετα να περιέχουν το "ξενέρα-factor", το δικαιολογούσες βάζοντάς το κάτω από κάποιο στερεότυπο κουβέρτα.

    Σίγουρα στερεότυπα υπάρχουν πολλά και σήμερα.. αλλά πλέον δεν σηκώνουμε μύγα στο σπαθί μας. Το στερεότυπο δεν αποτελεί δικαιολογία, αλλά κάτι το απωθητικό.

    Και έστω ότι ως διά μαγείας βρίσκεται αυτή η συμβατότα.. μετά από 10 ώρες δουλειά, 2 ώρες στο δρόμο, 3 ώρες συμμάζεμα, 3 ώρες freelancing (γιατί η ρημάδα η κάρτα δεν λέει να πέσει σε 3ψήφιο), 2 ώρες για τα hobby και το θεωρητικό χαλάρωμα και μετά βίας 4 ώρες ύπνο και όλο αυτό σε καθημερινή βάση όλη τη βδομάδα.. άντε να βρεις μετά την πνευματική διαύγεια να φλερτάρεις και να μην ακουστείς βαριεστημένος και ρηχός.

    Τώρα, αν έρθει να μου την πέσει μία γυναίκα.. ευπρόσδεκτη.. γλυτώνουμε και οι δύο από σπατάλη χρόνου. Θα βάλω τα δυνατά μου να ανταποδώσω το φλερτ όσο το δυνατόν ισάξια.. όπως αντίστοιχα βάζω τα δυνατά μου να γράψω ένα post που να βγάζει νόημα 6 η ώρα το πρωί..

    Καταραμένη πόλη..

    Listening to the city
    whispering its violence
    I set out watching from above
    The nineties bring new questions
    new solutions to be found
    I fell in love to be let down
    Once again we dance in the crowd
    at times a step away
    From a common fear that's all spread out
    It won't listen to what you say
    Once you're touched you stand alone
    to face the bitter fight
    Once I reached for love
    and now I reach for life..
     
  3. Markisios_Nte_Sant

    Markisios_Nte_Sant Regular Member

    όταν θέλει κανείς και καμμία κάτι, καλό ειναι να το διεκδικούν....η ζωή είναι μικρή για να περιμένουμε....
     
  4. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: ΡΕ ΣΥ ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ.....

    ..γιατί να λέω "έλα παναγία μου" ενώ δεν είμαι χριστιανός..
     
  5. voluptas

    voluptas Regular Member

    Απάντηση: ΡΕ ΣΥ ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ.....

    ρε αφήστε πως γίνεται και αν είναι σωστό ή λάθος και πείτε μας Π Ο Υ γίνονται αυτά ? ? ? ?
     
  6. annia24

    annia24 Regular Member

    Απάντηση: ΡΕ ΣΥ ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ.....

    ακριβως ετσι ειναι...και εγω και οι φιλες μου εχουμε πολυ καιρο να δουμε κατι τετοιο.
     
  7. voluptas

    voluptas Regular Member

    Απάντηση: ΡΕ ΣΥ ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ.....

    πω πω ακούω γυναίκες να λένε αυτήν την ατάκα και τρελαίνομαι:

    - Όχι δε θα σας την πέφτουμε, γιατί δεν έχουμε μαντικές ικανότητες.
    - Οι γυναίκες θέλουν να έρθει ο τύπος ο οποίος θα είναι πολύ χαλαρός αλλά όχι αδιάφορος, να πει μία ατάκα τρομερά έξυπνη χωρίς να φαίνεται ότι κάνει αυτό το πράγμα κάθε μέρα, να είναι σέξυ αλλά όχι πρόστυχος, να είναι ελάχιστα ντροπαλός αλλά με χαριτωμένο τρόπο. Και το πιθανότερο είναι ότι και όλα αυτά να κάνει σας αρκεί γιατί πολλές φορές θέλετε να δείτε πόσο σας παιρνει και προτιμάτε να γυρίσετε σπίτι μόνες έχοντας όμως ρίξει μία χυλόπιτα.
    - thanks but no thanks που λένε
     
  8. Allexis

    Allexis Regular Member

    Απάντηση: ΡΕ ΣΥ ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ.....

    Θα συμφωνήσω με αυτούς που λένε ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο τραγικά.
    Δεν μπορώ να πω ότι με ευνουχίζει μία κοπέλα που θα με πλησιάσει, αλλά μπορεί να με ξενερώσει ο τρόπος της και ακριβώς το ίδιο συμβαίνει όταν πλησιάζω εγώ κάποια. Τέλος το ότι κάποιος δίνει χυλόπιτα δεν πάει να πεί ότι το κάνει από κόμπλεξ ή ότι ευνουχίστηκε μπορεί απλά να είναι θέμα χυμείας ή γούστου, ή μπορεί να έχουμε κάνει εμείς κάτι λάθος δεν φταίνε πάντα οι άλλοι.
     
  9. bambam

    bambam New Member

    Απάντηση: ΡΕ ΣΥ ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ.....

    Οι γυναικες εχουν την ταση να απορηπτουν τους παντες πλην ομως αυτους που εχουν λεφτα, ακριβα αμαξια, ειναι ιδιοκτητες επιχηρησεων... ΟΧΙ κοριτσια ετσι δε κανετε τιποτα... εγω προσωπικα απορω μερικες φορες για τον/τους λογο/λογους που τρωω ακυρο... Προσωπικα... στα @@ μου αλλα αν θελετε να το αναλυσουμε δε βρησκω καποια αιτια σοβαρη... Δεν ειμαι και κανας ασχημος. μια χαρα εμφανισιμος ειμαι...
     
  10. Confused

    Confused Regular Member

    Απάντηση: ΡΕ ΣΥ ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ.....

    Σου λένε οτι σε απορρίπτουν γιατί δεν έχεις λεφτά?
    Διαφωνώ με την αποψη σου γιατί προσωπικά αν περιμένα να βρω φραγκάτο θα έμενα αγάμητη ΠΟΛΥΥΥΥΥ καιρό! 
     
  11. voluptas

    voluptas Regular Member

    Δεν ξέρω πώς βρέθηκα εδώ (σ' αυτό το ποστ), αλλά ήθελα να δώσω ένα δημόσιο respect. Πικρές οι αλήθειες που γράφεις, αλλά τόσο εύστοχες.
     
  12. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Όπως εκτιμά ο δρ Λες Πάροτ, καθηγητής Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Seattle Pacific και συγγραφέας πολλών βιβλίων για το σεξ, ένα από τα μεγαλύτερα λάθη των γυναικών είναι ότι περιμένουν πάντα το πρώτο βήμα από τους άνδρες καθώς διστάζουν να εκδηλώσουν την ερωτική επιθυμία τους, για να μη θεωρηθούν πιεστικές ή «επιθετικές».
    «Οι περισσότεροι άντρες δυσφορούν όταν πρέπει πάντοτε αυτοί να αρχίζουν το ερωτικό παιχνίδι, διότι αισθάνονται ότι δημιουργεί δυσαρμονία στην ερωτική πλευρά της σχέσης τους.Επιπλέον, από κάποια στιγμή και μετά αρχίζουν να νιώθουν πως δεν προσελκύουν ερωτικά τη σύντροφό τους».Στο πλαίσιο αυτό προτείνει στις γυναίκες έτσι για να σπάσει η μονοτονία κατά καιρούς να παραμερίζουν τους δισταγμούς και τις όποιες αναστολές και να μπαίνουν στο παιχνίδι πιο δυναμικά.