Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η Ελληνικη BDSM Κοινοτητα δειχνει την Αλληλεγγύη της στις Κακοποιημένες Γυναικες

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος DeSade, στις 22 Νοεμβρίου 2007.

  1. Elysium

    Elysium Contributor

    Δε χρειαζόμαστε δικαστές για να ζήσουμε με ασφάλεια. Προστατεύουμε τον εαυτό μας οι ίδιοι επιλέγοντας με σύνεση αυτούς με τους οποίους θα ζήσουμε. Αν δεν μπορούμε, πρέπει να μάθουμε να το κάνουμε.
    Οι περισσότερες γυναίκες ευτυχώς μπορούν.
     
  2. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    OK "παιδάκια"μου φαίνεται ότι ξεφύγαμε λίγο ( ευφημισμός )....Σε κάποια φάση με την @DadaOne μιλήσαμε γενικά για κακοποίηση και όχι μόνο για τις γυναίκες. Τώρα αν φτάσαμε να συγχέουμε την ¨τρέλα" η την καύλα κάποιας που γουστάρει το "αντριλίκι" με τον βάναυσο ξυλοδαρμό και τον βιασμό. Καπέλο. Μένω μαλάκας. Συμφωνώ με εκείνον που είπε ότι δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πάντοτε ποιόν έχουμε δίπλα μας στο έπακρο. Οι άνθρωποι αλλάζουν και πολλές φορές προς το χειρότερο. Και αν δεν προλάβουμε να μάθουμε να επιλέγουμε με σύνεση αυτούς που ζούνε δίπλα μας? Τι αξίζει σε αυτές τις ¨ηλίθιες κλώσες" ? ( Δικά μου τα λόγια, όχι δικά σου ) Η κακοποίηση? Δεν χρειαζόμαστε δικαστές για να ζούμε με ασφάλεια...Από το στόμα σου και στου θεού τ'αυτί. Πάντως εύχομαι να ήθελες μόνο να προβοκάρεις Elisium και να μην τα πιστεύεις αυτά που έγραψες...Γιατί αν ποτέ θελήσεις και έχεις την καλή διάθεση, ξαναδιάβασε τα και να δεις ότι θα αλλάξεις γνώμη από μόνος σου. Συγνώμη αν σου φάνηκα επιθετικός ( που ήμουνα ), αλλά όσο και αν υπάρχει ελευθερία έκφρασης, τα λεγόμενα σου συνιστούν μεγάλο ολίσθημα...Και κάποια θέματα δεν δέχονται εναλλακτική ερμηνεία ως προς το σωστό η το λάθος...
     
    Last edited: 21 Ιουνίου 2014
  3. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Και εδώ αποχωρώ από το νήμα, όχι γιατί φοβάμαι την αντιπαράθεση...Αλλά γιατί μυρίζομαι ανούσιο καυγά πάνω σ' ένα θέμα που δεν είναι να το παίρνουμε στα αστεία...Και σίγουρα δεν θα κάτσω να "χειροκροτήσω" κάτι που "χειροκρότημα" δεν του αρμόζει...Στο κάτω κάτω της γραφής ο καθένας με τις ιδέες του...και αυτεπαγγέλτως συνήγορο εδώ δεν πιστεύω ότι ζήτησε κανείς να του τον διορίσουν...Εγώ ότι είχα να πω για την πάρτη μου, το είπα...Καληνύχτα σε όλους τους συνδαιτυμόνες αυτού του νήματος  
     
    Last edited: 21 Ιουνίου 2014
  4. Elysium

    Elysium Contributor

    Κάθεσαι σπίτι σου Tenebra_Silente και παίρνεις το χρόνο σου. Δε θα πάθεις τίποτα.
    Κανένας δεν πέθανε επειδή ήταν προσεκτικός ή επειδή χρειάστηκε χρόνο για τις επιλογές του λόγω αμφιβολιών.
    Οι εποχές άλλαξαν, προχώρησαν και πλέον κανείς δεν «φορτώνεται» με το ζόρι σε κανέναν.

    Το να κατηγορείς την ανθρωπότητα, το άλλο φύλο, την κακούργα κοινωνία για τις λάθος επιλογές βέβαια είναι το συνηθισμένο.
    Η ανθρωπότητα όμως δεν αποτελείται από Dr. Jekyll και Mr. Hyde. Πάμε οι ίδιοι και κολλάμε συνήθως σ’ αυτούς γιατί δεν μπαίνουμε στον κόπο να τους αναγνωρίσουμε ή και επειδή μερικές φορές μας εξιτάρουν.
     
    Last edited: 21 Ιουνίου 2014
  5. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Γενικεύουμε και απλοποιούμε επικινδύνως κάποια πράγματα. Καληνύχτα Elysium, με ειλικρινή συμπάθεια. Καληνύχτα και στους υπόλοιπους "συναδέλφους" του Forum...Εγώ αποχωρώ επαναλαμβάνοντας τους συνδέσμους της @DadaOne http://kamenasoutien.com/2013/05/08/endooikogeneiaki-bia/
     
    Last edited: 21 Ιουνίου 2014
  6. Marlen Daudaux

    Marlen Daudaux circle.breath.line



    Ένα βίντεο σχετικά με την αντίδραση των παιδιών απέναντι στο "χαστούκισέ την"...
     
  7. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    E perché? So om...

    @Marlen Daudaux είσαι ατομάκι punto e basta... 
     
  8. Marlen Daudaux

    Marlen Daudaux circle.breath.line

    Τα ερωτεύτηκα όλα τα πιτσιρίκια, αλλά πιο πολύ αυτόν που θέλει να γίνει φούρναρης. Τι παιδιά βγάζει η Ιταλία!! Με όλες τις έννοιες...    
     
  9. Siren_Peisinoe

    Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

    αυτη η ατακα μου αρεσε και μενα...... E perché? So om... αντρακι μικρο    
     
  10. Jack Wolfskin

    Jack Wolfskin the big bad Wolf

    τι να πρωτοπει κανεις εδω... τι να πρωτοπω κι εγω... ακομα πινω depon να μου φυγει ο πονοκεφαλος και η ζαλαδα που μουρθε κουνοντας το κεφαλι...
    Μα καλα, ποσο δυσκολο ειναι, να ξεχωρισει καποιος δυο πολυ απλα και βασικα πραγματα ?
    εχει αναρωτηθει ποτε, καποιοι "καθωσπρεπει" συζυγοι πως ξυλοφορτωνουν τις συζυγους τους, και αυτες τα ανεχονται ολα, "για τα παιδια" ???
    εχει καποια σχεση με το βουδουσουμου ? οχι.
    παμε στα πισω στα βασικα. τι ειναι βουδουσουμου ?
    εμ, στη λεπτομερεια ειναι (ολη) η διαφορα.
     
  11. Siren_Peisinoe

    Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

    συναινεση  
     
  12. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Το συγκλονιστικό εξώφυλλο του Cosmopolitan είναι αφιερωμένο στην δολοφονία μιας 17χρονης Η Shafilea που πέθανε από ασφυξία με μια σακούλα τυλιγμένη στο κεφάλι της είχε ντροπιάσει την οικογένειά της.

     
    To Cosmopolitan φιλοξενεί στο εξώφυλλό του την συγκλονιστική εικόνα ενός κοριτσιού που ασφυκτιά μέσα σε ένα πλαστικό κάλυμμα. Το 2003, η 17χρονο Βρετανικής και Πακιστανικής υπηκοότητας Shafilea Ahmed δολοφονήθηκε από τους γονείς της, μπροστά στα αδέλφια της, επειδή αρνήθηκε ένα συνοικέσιο. Η Shafilea Ahmed πέθανε από ασφυξία με μια πλαστική σακούλα τυλιγμένη στο κεφάλι της επειδή είχε ντροπιάσει την τιμή της οικογένειας. Στο τεύχος Φεβρουαρίου η αναφορά στο φρικιαστικό έγκλημα παρουσιάζεται μέσα από την συγκλονιστική καμπάνια που στηρίζεται σε μια έρευνα με νέα σοκαριστικά στοιχεία για τα εγκλήματα τιμής. Η ιστορία της Shafilea Ahmed μεταφέρεται μέσα από την θολή εικόνα ενός γυναικείου προσώπου που μοιάζει να ασφυκτιά στο πλαστικό κάλυμμα της έκδοσης Φεβρουαρίου που θα κυκλοφορήσει στην Βρετανία και που σκοπό έχει την αφύπνιση της κοινής γνώμης για τα εγκλήματα τιμής και τη βία κατά των γυναικών.

    Η καμπάνια φέρει την δημιουργική υπογραφή της Leo Burnett και της φωτογράφου Erin Mulvehill.


    https://vine.co/v/ODFAUJtpTxh

    Λόγω της μυστικότητας που χαρακτηρίζει τα εγκλήματα τιμής, η κλίμακα του προβλήματος είναι ακόμη άγνωστη, αλλά η έκθεση διαπίστωσε ότι περίπου 29 περιπτώσεις δολοφονιών έχουν αναφερθεί στα μέσα ενημέρωσης του Ηνωμένου Βασιλείου κατά τη διάρκεια των τελευταίων πέντε ετών.



    Η Shafilea Ahmed
     
    Η Shafilea δολοφονήθηκε το 2003 και οι γονείς της οδηγήθηκαν τελικά ενώπιον της δικαιοσύνης το 2012. Και οι δύο καταδικάστηκαν σε 25 χρόνια φυλάκισης. Η 14η Ιουλίου, η ημέρα των γενεθλίων της Shafilea, ορίστηκε φέτος σαν μέρα μνήμης των θυμάτων των εγκλημάτων τιμής.