Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αφορμή και Αιτία

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Salos, στις 9 Ιανουαρίου 2015.

  1. Ας ακούσουμε την αφορμή. Κάτι είναι και αυτό!!!
     
  2. Εγώ τα είχα ξεκαθαρίσει όλα και ήμουν έτοιμος να τα γράψω αλλά μετά πήγα σε ένα ρακοκάζανο, ήπια μισό μπουκάλι ρακί και μπέρδεψα την αφορμή με την αιτία
     
  3. Siren_Peisinoe

    Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

    Αφορμη η τυχαια διαδικτυακη συναναστροφη μου με μια Domme που καποτε ηταν μελος εδω μεσα, απο οτι καταλαβα αργοτερα  
    βεβαια ξεκινησε η αναζητηση μου απο αυτην και το προφιλ του υποτακτικου της καθως και τα μπλογκ που διατηρουνταν... απο εκει σιγα σιγα αρχισα να ανακαλυπτω διαφορα, επεσα πανω σε ελληνικα και ξενα φορα. κοντολογης η κυρια πηγη πληροφορησης μου ηταν το διαδικτυο.  
    βεβαια δεν εχει τελειωσει , ειμαι ακομη στην πολυ αρχη, μαθαινω κ ανακαλυπτω συνεχως πραγματα οχι πλεον ως προς τους ορους/στατους/πρακτικες κλπ ως προς το ψυχολογικο κομματι αλλα και τα τεχνικα μερη μιας συνεδρειας .
     
  4. Έλα σε μένα να στα μάθω όλα με τη μια.
     
  5. Siren_Peisinoe

    Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

    δεν αμφιβαλλω... ολοι γνωριζουν αλλωστε πως οσοι μαθητευσαν διπλα στον αυστηρο δασκαλο κορνήλιο πηραν με αριστα το πτυχειο μαστεροσυνης και αφεντουριας.
     
  6. Επίσης κατασκευάζω μακέτες πλοίων, Κιθάρες κλασσικές και ηλεκτρικές και μαστορεύω ντολμάδες, μουσακάδες και όλα τα καλά. Στα συν μου παρακαλώ να προστεθεί και το γεγονός πως παλαιόθεν είμαι υποτακτικός αφέντης και για να μην ξεφύγουμε του νήματος, δεν γνωρίζω με ακρίβεια την αιτία όλων αυτών. Υποψιάζομαι ωστόσο υπερβολική δόση ταλέντου.
     
  7. Siren_Peisinoe

    Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

    χαραμιζεσαι αγορι μου.
     
  8. Το ξέρω αλλά το bdsm θέλει θυσίες
     
  9. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    για μενα τουλαχιστον ολο το ζουμι ειναι εκει!!!
     
  10. Που, δεν κατάλαβα
     
  11. imakolata

    imakolata New Member

    σε μενα αρχικά από την παιδική ηλικία που μια κυρία με έιχε σκυλί της, ηταν τραγικό διότι ημουν 5 ετων . πάνω μου δεν έκανε βεβαια αλλα μου ελεγε τι να της κανω ...μεγαλώνοντας σε αυστηρή οικογένεια ειχα το σεξ σαν κατι ντροπιαστικό και κακό , αυτό κάπως λειτουργήσε μέσα μου και έβλεπα ότι το κλασικό σεξ δεν μου ταιριάζει. μεγαλώνοντας , σπουδάζοντας και έγινα αυτό που είμαι τωρα ... είναι η υποταγη σε ΤΙ; και κατι ανώτερο σου και κυρίαρχο . δυστυχώς δεν θα βρεις αντρα κυρίαρχο να εμπιστευθείς. είναι μια παράξενη χημεία και επικίνδυνη,, λεπτές Γραμμές που εάν σπάσουν... θα βγούμε μέσα από αυτό με κουσούρια και ψυχολογικά