Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Φιλοσοφία προντόμας (η αλεπού γιατρός)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος cornilios, στις 28 Δεκεμβρίου 2014.

  1. aethereal

    aethereal Guest

    το ξερω
    ετσι ηταν κι ο καβειρος....
    (αναστεναγμος)
     
  2. aethereal

    aethereal Guest

    περα απο το τι ειναι προντομες
    και πως φανταζεται τον μελλοντικο μου εγγαμο βιο ο κυριος κορνηλιος
    μολις εμαθα και πως καποιοι δυσκολευονται να κατανοησουν πως τα γραφομενα στο φορουμ ειναι μηνυματα..(εκτος απο ποστς....)
     
  3. gaby

    gaby Guest

    @aethereal

    τα ποστ είναι αναρτήσεις, όταν λέμε "μήνυμα" εννοούμε προσωπικό μήνυμα το οποίο διακινείται στα εισερχόμενα αυτών που επικοινωνούν μεταξύ τους.

    Το ποστ σου, δηλ ανάρτηση #229 θα σε παρακαλούσα να το διαγράψεις καθώς μοιάζει να έχει προσωπικό χαρακτήρα και καμία σχέση με τη συζήτηση, αν αναφέρεσαι στο μέλος Kaveiros. Αν είναι κάτι άλλο που μου διαφεύγει, τότε να με συγχωρείς και άστο εκεί που είναι.
     
  4. aethereal

    aethereal Guest

    τα γραφομενα στο φορουμ ειναι μηνυματα δημοσιως αναρτημενα,οχι μαθηματικες εξισωσεις
    δεν γνωριζα πως απαγορευεται να αναφερουμε ενα μελος δημοσιως εφοσον δεν γραφουμε κατι προσβλητικο για εκεινο
    εχω δει σε νηματα αφιερωσεων να αναφερονται ψευδωνυμα μελων
    θα ηθελα ωστοσο να ρωτησω εαν καποια αναφορα σε μελος με χρησιμοποιηση προσβλητικης γλωσσας ειναι λιγοτερο αξιοποινη απο την αναφορα σε ενα μελος ως κυριαρχικο(τη στιγμη που το δηλωνει κιολας)
     
  5. gaby

    gaby Guest

    @aethereal

    καμία σχέση το ένα με το άλλο, είναι η απάντηση στην ερώτησή σου  

    Σε παρακαλώ, κάνε μια προσπάθεια να βλέπεις τις καλές προθέσεις των άλλων που έχεις διάλογο μαζί τους  
     
  6. aethereal

    aethereal Guest

    προφανως συμφωνω μαζι σας
    και προφανεστατα δεν γραφω κατι προσβλητικο για το μελος καβειρος
    νομιζω οι προσβολες και οι απαντησεις τους εχουν ηδη ξεχειλωσει το νημα αρκετα
     
  7. aethereal

    aethereal Guest

    αναζητω τις καλες προθεσεις των αλλων παντα οταν κανω διαλογο
    στο συγκεκριμενο νημα δεχθηκα προσβολες απο ατομα τα οποια θα μπορουσαν να επικοινωνησουν τις διαφορετικες τους αποψεις χωρις να αναφερονται στη προσωπικη μου ζωη που δεν την γνωριζουν κιολας
    καντε κι εσεις μια προσπαθεια να διαχωριζετε τον διαλογο απο τις προσβολες κι ετσι ολοι θα επικοινωνουμε καλυτερα
     
     
  8. aethereal, μέχρι τώρα σε έχω πάρει στην πλάκα, ακόμα και όταν γράφεις πόστ και υπονοείς ότι στην έπεσα. Πρέπει όμως να έχεις υπόψη σου πως μερικοί απο εμάς έχουμε λίγο παραπάνω αντιληπτική ικανότητα πάνω σε αυτά που διαβάζουμε. Δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο για σένα η διαστρέφεις σκόπιμα γνωρίζοντας προφανώς πως κανένας δεν θα κάτσει να παρακολουθήσει ολόκληρο το διάλογο και την ροή του ώστε να δει πως κανένας δεν αναφέρθηκε στην προσωπική σου ζωή. Πιστεύω ότι μπορείς να διαχωρίσεις πότε ο συνομιλητής σου σε ειρωνεύεται αναφερόμενος σε φανταστικά σενάρια και πότε αναφέρεται στην προσωπική σου ζωη και απλά θες να δημιουργήσεις εντυπώσεις. Εκτός και αν πράγματι δεν μπορείς να κάνεις αυτόν τον διαχωρισμό πράγμα που σημαίνει ότι είσαι λειτουργικά αναλφάβητη.
    Όπως είπα και αρχικά σε έχω πάρει στην πλάκα και αυτό σημαίνει και ότι δεν έχω κάνει καμία αναφορά στην διαχείρηση για σένα. Δεν έχω και λόγο άλλωστε.
     
  9. voluptas

    voluptas Regular Member

    Πραγματικά έριξα μια ματιά στα ποστ, επειδή το έχεις πει πολλές φορές και επειδή είναι κάτι που δε μου αρέσει να γίνεται σε φόρουμ μεταξύ αγνώστων. Ειλικρινά δεν έχω δει κανένα ποστ που να αναφέρεται σε σένα, πόσο μάλλον με προσβλητικό τρόπο. Αν υπήρχε κάτι τέτοιο θα το είχες τονίσει με ένα quote. Το συμπέρασμα μου είναι ότι οποιαδήποτε άποψη είδες που δε σου άρεσε την πήρες προσωπικά και νομίζεις ότι όλοι αναφέρονται σε σένα και επίσης μάλλον διαβάζεις λέξεις και όχι προτάσεις.
    Απεναντίας εσύ αναφέρεσαι σε συγκεκριμένα μέλη με το ψευδώνυμό τους και πετάς διαρκώς προσβολές, βγάζοντας αυθάδη και αυθαίρετα συμπεράσματα για άτομα που δε γνωρίζεις, προσπαθώντας να πιαστείς ακόμα και από τυχόν ορθογραφικά λάθη για να καταφέρεις να προσβάλλεις (ασχέτως που εσύ δε βάζεις ούτε τόνους, αλλά αυτό είναι άσχετο). 10 σελίδες τώρα πετάς flames κάνοντας bumping κάτι που απαγορεύεται σε όλα τα φόρουμ. Ελπίζω η διαχείριση να αναλάβει επιτέλους, γιατί το thread είχε κάποιο ενδιαφέρον αρχικά και από τη μέση και μετά έχει γίνει καθαρό spam.
     
  10. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Μου έλειψαν αυτές οι παλιές αγαπημένες κοκορομαχίες


    Σιγά μαναράκι μου μην σοδόμισα κιολας και το γερασμένο πωπουδάκι σου




    Εντάξει είναι και η απόρριψη και η χυλόπιτα είσαι μαθημένος σε αυτά..δεν είσαι; Μπα, τι να λέμε τώρα.... άστο καλύτερα.

    Αυτή η καραμέλα του παλιού και του νέου φόρουμ, των παλιών και των νέων μελών και τα κλασικά... Τα απόνερα του παλιού του φόρουμ επέστρεψαν φέτος και το 14, που ήταν το 12 και το 13 που να γίνονταν μέχρι 5 το πολύ δημοσιεύσεις την ημέρα, αναρωτιέμαι που χάθηκαν όλα αυτά τα και ''καλά παλιά μέλη'', όμως ας επανέλθουμε και λίγο στο θέμα, όλες αυτές οι δήθεν επαγγελματίες αφέντρες από που ξεμύτισαν αλήθεια; οι δάσκαλοι και οι δασκάλες τους δεν είναι από αυτή την λεγόμενη παλιά φρουρά; Κι ένα μεγάλο ερώτημα, γιατί τόση τρεμούρα με τις πουτάνες και οι νταβατζήδες τους έχουν μείνει στην απέξω; για εκεί κουβέντα έτσι;

    Στην κουζίνα σου λοιπόν τζουτζούκο μου να φτιάξεις κανά κεφτέ μοστραριστό και άσε τις υπόλοιπες ''γεύσεις'' για άλλους ουρανίσκους  
     
  11. Βάζω στοίχημα ότι το "πωπουδάκι" μου είναι πιό νεανικό απο το δικό σου.  
    Καλά, ναι χυλόπιτες έχω φάει πολλες αλλά δεν είναι αυτό γιατί δεν τις έχω φάει απο προντόμες. Ακόμα όμβς και να τις είχα φάει απο προντόμες το θέμα παραμένει  
    Τι να σου πω, δεν ξέρω ούτε γιατί έφυγαν ούτε γιατί γύρισαν αν γύρισαν. Για τους νταβατζήδες ομοίως δεν γνωρίζω τίποτα. Ρώτα τους εσυ αν τους ξέρεις.
    Λοιπόν ναι μπορεί να έχω σφριγηλό σώμα και αυτό περιλαμβάνει και το "πωπουδάκι" αλλά αν πεις για τους κεφτέδες μου εκεί έχουν να το λένε όλοι.
     
  12. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Για τα πωπουδακια μας τα χαλαμε ο δικος μου ειναι τουλαχιστον δεκα χρονια νεοτερος απο τον δικο σου