Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Bdsm και σατανισμός

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος fallenangelus, στις 23 Δεκεμβρίου 2014.

  1. Wolverine

    Wolverine Wolvie

    Οι απορίες σου έχουν βάση, ωστόσο θα ήταν δίκαιο να έκανες ένα διαχωρισμό μέσα στον εαυτό σου: άλλο ο Σατανισμός και άλλο ο αποτροπιασμός προς τη Θρησκεία. Μην ξεχνάς πάλι πως ο χώρος του BDSM έχει και τον Saint Andrew's Cross. Που συνάδει κάτι σκοτεινό σε αυτήν την περίπτωση; Περισσότερο θα με απασχολούσε εάν ποτέ συναντούσες άτομα που έχουν μελετήσει Cosmicism (Λαβκραφτισμός - εάν θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε έτσι) και που θα ήθελαν να το συνδυάσουν με Σαδομαζοχισμό (δε γνωρίζω πως θα μπορούσε να επιτελεστεί κάτι τέτοιο). Εν συντομία, Cosmicism σημαίνει πως ό,τι και να λέει, κάνει, σκέφτεται ο άνθρωπος, υπάρχει ένα Μεγάλο Πλάνο μέσα στο Σύμπαν, από Δυνάμεις που δε μπορούμε να νοήσουμε, όπου και εάν ποτέ προσπαθούσαμε να δούμε ένα κομμάτι αυτού του Πλάνου αλλά και τις Δυνάμεις αυτές, θα μπαίναμε στη Σφαίρα της Τρέλλας. Κοινώς, η Ανθρωπότητα δεν έχει καμμία βαρύνουσα σημασία μέσα στο Γνωστό Σύμπαν. Νιχιλισμός, Απόλυτο Σκοτάδι, Σκοτάδι Αβύσσου, έννοιες που κρύβονται με περίτεχνο τρόπο μέσα στα κείμενα του Λάβκραφτ και των λοιπών συγγραφέων που ακολούθησαν τον τρόπο σκέψης του.

    Σου προτείνω το Season 1 του True Detective και ό,τι έχει γράψει ο Λάβκραφτ ώστε να πάρεις μία ιδέα, αλλά και το βιβλίο "Screw the Roses, Send Me the Thorns: The Romance and Sexual Sorcery of Sadomasochism".

    Είναι κατανοητός ο προβληματισμός σου μιας και εγώ πιστεύω σε Αγία Τρίαδα και τα συναφή, αλλά δε χρειάζεται να "βλέπουμε" σκιές εκεί που δεν υπάρχουν. Η @gaby έχει τοποθετηθεί άψογα επί του θέματος, ότι δηλαδή βρισκόμαστε εδώ για να συνομιλήσουμε και γνωρίσουμε καλύτερα άτομα με κοινές σεξουαλικές κλίσεις και βέβαια να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας επί του χώρου. Τίποτα παραπάνω. Ούτε τελετουργίες, ούτε Μυστικές Οργανώσεις, ούτε Συνομωσίες.

     
     
  2. Jack Wolfskin

    Jack Wolfskin the big bad Wolf

    το καλαμαροχταποδο ψητο στα καρβουνα, που ελεγα, 

    λιγοι, πολυ λιγοι το καταλαβαν  
     
  3. Wolverine

    Wolverine Wolvie

    Ενδεχομένως όχι ακόμα. Σε μακροσκελή νήματα προκύπτουν απίστευτες ζυμώσεις, όπως και στην εδώ περίπτωση. Επί παραδείγματι, δεν είχα σκεφθεί ποτέ πως θα μπορούσε να συνδυαστεί ο Λαβκραφτισμός με το BDSM. Θα μπορούσε να είναι ένα νέο ενδιαφέρον αλλά "βαρύ" νήμα για το forum...
     
  4. Wolverine

    Wolverine Wolvie

     
     
  5. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Μην το λες φίλε μου. Ίσως και σε κάποιους/ες ο Λάβκραφτ να αρέσει. Βέβαια τι σχέση θα είχε ο Κθούλου με το BDSM δεν το γνωρίζω. Αλλά μπορεί κάποια σχέση να είχε ο Erich Zahn με την μουσική και τους άλλους του.  
     
  6. Jack Wolfskin

    Jack Wolfskin the big bad Wolf

    ειπωθηκε, οτι η εκθεση athens erotica εγινε λιγες μερες πριν τα χριστουγεννα, για να ... "ακυρωσει" με καποιον τροπο το νοημα της γιορτης
    στην erotica υπηρχε και μια γωνια οπου γινονταν bdsm shows (εχω μερικες ομορφες φωτο στη σελιδα μου στο ΦΒ, πληροφοριαι εντος)
    αφου λοιπον, κατι "παιζει" με τις ημερομηνιες, και αφου μεταξυ των αλλων γινονταν και bdsm fetish shows.... οπως καταλαβαινετε,
    ραβδος στη γωνια, αρα βρεχει...  
     
  7. Πω, πω, πω...
    Λιακοπουλική συνωμοσιολογία - Ποιός πετάει?
     
  8. Jack Wolfskin

    Jack Wolfskin the big bad Wolf

    πιθανοτατα -λεω εγω- απο καποιες τετοιες σκεψεις ορμωμενος, ο νηματοθετης ήθελε να διερωτησει...
     
  9. wolverine σε ευχαριστώ για την παρέμβαση
     
  10. Stilvi

    Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

    "Σε κάθε περίπτωση, αν θέλεις σασπενς, για να μην είναι τεμπέλικο όπως λες το φόρουμ, μπορείς να τη βρεις σε θέματα BDSM ή δημιούργησέ την εσύ χωρίς παράπλευρα προβλήματα ή μάλλον αυτό το φόρουμ είναι για αυτά τα θέματα, sorry κιόλας"

    Μπα εγώ νομίζω ότι χαραμίζεσαι εδώ μέσα μιά χαρά θα ταίριαζες στο team του Bush. Και "sorry κιόλας" που δεν βάζω ηλιθιοδώς στην ίδια κατηγορία την πολιτική και την θρησκεία με το ποδόσφαιρο με τον φόβο ότι μπορεί να τσακωθεί ο φίλαθλος του ολυμπιακού με τον παναθηναϊκό!! Με την ίδια λογική να αφαιρέσουμε και την θεματολογία που αφορά σε ζώδια! Και ναι το ξέρω ότι στο παρελθόν έχουν αναπτυχθεί φοβερά θέματα σε αυτό το φόρουμ οπότε αυτή η "πολιτική" είναι φοβερό step down στα μάτια μου. Αλλά είπαμε θα κάνω το δικό μου φόρουμ εγώ!!! χαχαχα
     
  11. Jack Wolfskin

    Jack Wolfskin the big bad Wolf

  12. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

     
    ..''Σατανισμός και Γάτες'',

    ..fear of the Cat