Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το αιδοίο έχει κατηγορηθεί ότι σέρνει καράβια και καταστρέφει Αυτοκρατορίες. Συμφωνείτε ή υπερβολή;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Wolverine, στις 12 Ιανουαρίου 2015.

  1. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

  2. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

  3. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

     

    Insert here, χωρίς πολλά λόγια...
     
  4. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Αυτή σου η φράση σου, όσο σελίδες από λόγια... 
     
  5. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor


    Mιλάς για επίπονη και τραυματική εμπειρία; Ποιος ορίζει το παιχνίδι;
     
  6. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Αν έχει μεγαλύτερη σημασία η ποσότητα/νούμερο. Σίγουρα το τραυματικό ερωτικό γεγονός συμβάλλει αρκετά.
    Αφού με την "μνήμη"/κατάλοιπο της "άσχημης" εμπειρίας σαν άλλοθι/μπούσουλα.
    Κάποιος προχωρά, βαρώντας στο "ψαχνό".
    Χωρίς ενδοιασμούς και γράφοντας στα καρύδια του την όποια πιθανότητα απόρριψης.
    Τουτέστιν, λιγότεροι ενδοιασμοί, μεγαλύτερο νούμερο "χτυπημάτων", μεγαλύτερες πιθανότητες κατάκτησης.
    Και κάποτε ο "κατακτητής" αφήνει κάποιο δωμάτιο ξενοδοχείου...
    κάποιο άγνωστο μέχρι πριν λίγες ώρες σπίτι...
    κάποιο club...
    πουρνό πουρνό, η μες τη νύχτα...
    Χωρίς ούτε να ξέρει το όνομα του "θηράματος"...
    Και περπατάει μετρώντας τις χαραμάδες στο πεζοδρόμιο...
    με το τσιγάρο ξεχασμένο ανάμεσα στα δάχτυλα...
    Να "παραμιλάει" για τα παπούτσια του που χρειάζονται γυάλισμα...
    Για το κούρεμα που βαρέθηκε να κάνει...
    Για οποιαδήποτε μαλακία θα του περνούσε εκείνη την στιγμή απ' το μυαλό...
    Οποιαδήποτε μαλακία θα έψαχνε μες το μυαλό του απεγνωσμένα...
    Μην και "μουδιάσει" για λίγο και δεν σκεφτεί...
    Ότι σε λίγη ώρα ξημερώνει και είναι πάλι θλιμμένος/άδειος...
    Και το μουνί, κρύο, ξαναζεσταμένο η αχνιστό...
    Βανίλια, σοκολάτα η φυστίκι...
    Κάποιες γαμιόλες πείνες δεν μπόρεσε ξανά να τις νικήσει...
    Άιντε και καλό βόλι που λένε...
    Ωραίο σπορ να χαράζεις γραμμές στο "καρνέ", στην ψυχή και στο κορμί...

    Kόκκινος Βαρόνος του Βοτανικού, της Κυψέλης, του Μικρολίμανου κτλ κτλ. προς αρχηγείο...
    "Εχθρικό" μουνί νούμερο - κάτσε ν' απλώσω το ρολό με το χαρτί υγείας για να χωρέσει - κατερρίφθει, over.

    Συγνώμη για την  
     
    Last edited: 14 Ιανουαρίου 2015
  7. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Tι είπε το άτομο τώωωραααα!... im proud of u.-
     
  8. Wolverine

    Wolverine Wolvie

    Κατά τη διάρκεια του μεταπτυχιακού μου στη Γλασκώβη, μία από τις πρώτες κοινωνικές κινήσεις που έκανα ήτανε να δικτυωθώ με την εκεί BDSMική κοινότητα. Είχαν ως δεδομένο ότι θα έκαναν συναντήσεις το τελευταίο Σάββατο του κάθε μήνα, εξ ορισμού. Με αγκάλιασαν αμέσως παρόλο που ήμουν άλλης εθνικότητας (το ποιόν τους, το επίπεδό τους, ο τρόπος επικοινωνίας τους είναι ένα εντελώς διαφορετικό θέμα μεγάλης συζήτησης). Γνώρισα μία Ισπανίδα submissive η οποία και τελικά επιθυμούσε να έχει έναν Κυριαρχικό από τη Μεσογειακή λεκάνη. Όπως έλεγε και η ίδια "σαν το γαμήσι της Μεσογείου, δεν υπάρχει άλλο". Κατά τη διάρκεια του πρώτου session και μετέπειτα του σεξ που ακολούθησε και αφού έβγαλε τα ρούχα της με το δικό της αισθησιακό τρόπο, είδα την ύπαρξη ενός τεράστιου tattoo στην κατάληξη της σπονδυλικής της στήλης και λίγο πριν την ουρίτσα της, όπου και υφίστατο ένα μεγάλο μαύρο βέλος να δείχνει προς τον πρωκτό της και από επάνω με γοτθική γραφή να αναγράφει "Please, Enter Here". Σε ευχαριστώ @Madeleine Rk που μου θύμισες αυτήν την πραγματικά αλησμόνητη εμπειρία που είχα με τη δίμετρη Ισπανική Γοτθική φιγούρα από την Καταλονία.

    Ευχές για μία ήρεμη αλλά σεξουαλικότατη Πέμπτη.
     
  9. Όταν θα δεις ένα μουνί να ΄χει τα χείλια τ’ όξω
    φώναξε για βοήθεια να ‘ρθω κι εγώ να σπρώξω
     
  10. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Νέα έρευνα Αμερικανών επιστημόνων ρίχνει φως στις προτιμήσεις γυναικών και ανδρών όσον αφορά στο σεξ...

    Στην έρευνα συμμετείχαν 2000 άνδρες αλλά και γυναίκες. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, οι γυναίκες επιδιώκουν περισσότερο την περιπέτεια στη σεξουαλική τους ζωή. Βέβαια ως προϋπόθεση βάζουν πάντα το συναίσθημα.

    Συγκεκριμένα, το 87% των γυναικών που συμμετείχαν είπαν πως το καλύτερο σεξ το έκαναν με κάποιον που γνώριζαν και τον εμπιστεύονταν. Μάλιστα, πολλές από αυτές δήλωσαν πως “το συναίσθημα στο σεξ δεν σημαίνει απαραίτητα τρυφερότητα, πεταλουδίτσες και λουλουδάκια. Μπορεί να είναι και πολύ άγριες καταστάσεις στις οποίες όμως υπάρχει ασφάλεια και εμπιστοσύνη με έναν δικό σου άνθρωπο”.

    Για τους άντρες τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά από ότι πιστεύαμε μέχρι σήμερα. Οι άνδρες δεν θέλουν να κάνουν σεξ μόνο για την σαρκική επαφή. Το 96% δήλωσε πως θέλουν να έχουν και εκείνοι κάποιο συναισθηματικό δεσμό με την ερωτική τους σύντροφο.

    ps: καταραμένο sex & the city, πάει το... Σκληροπυρηνικό sex!

       
     
    Last edited by a moderator: 17 Ιανουαρίου 2015
  11. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Isiliel Salus
    «Αν ντυνόταν το αιδοίο σας, τι θα φορούσε;» «Αν το αιδοίο σας μπορούσε να μιλήσει, τι θα έλεγε με δυο λέξεις;» «Με τι θα παρομοιάζατε τη μυρωδιά του αιδοίου σας;» «Τι χαϊδευτικό όνομα έχετε για το αιδοίο σας;»

    Αυτά είναι μονάχα μερικά από τα ερωτήματα που έθεσε η Ηβ Ενσλερ στο «Αιδοίων μονόλογοι» στο θεατρικό που αργότερα έγινε βιβλίο και είναι ο καρπός των 200 περίπου συνεντεύξεων που πήρε από γυναίκες απ' όλο τον κόσμο τις οποίες ρώτησε για τη σχέση τους με το αιδοίο τους.

    «Στην αρχή οι γυναίκες ήταν λίγο ντροπαλές. Λίγο απρόθυμες να μιλήσουν. Αλλά όταν πήραν φόρα, δεν μπορούσες να τις σταματήσεις. Οι γυναίκες λατρεύουν να μιλούν για το αιδοίο τους. Κυρίως επειδή κανένας δεν τις ρώτησε ποτέ πριν...»



    Το όλο εγχείρημα ξεκίνησε από μια φιλική συζήτηση μεταξύ γυναικών: «Μιλούσα με μια ηθοποιό για το θέμα της εμμηνόπαυσης και ξαφνικά αναφέρθηκε στο αιδοίο της με περιφρόνηση. Αναρωτήθηκα: «Μα έτσι σκέφτονται οι γυναίκες;». Άρχισα να ρωτάω τις φίλες μου και άκουγα τη μία απίθανη ιστορία μετά την άλλη. Πήρα την απόφαση να συγκεντρώσω τις ιστορίες τους».

    Η Ένσλερ λέει: «Το αιδοίο έχει το δικό του μυαλό. Υπάρχει ένα είδος σοφίας μέσα του, μια δύναμη. Τα παιδιά έρχονται από εκεί, είναι η αρχή των τόπων, εκεί από όπου όλοι ξεκινήσαμε. Είναι το μέρος των επιθυμιών μας. Πιστεύω ότι ως γυναίκες έχουμε εκπαιδευτεί στο να μην έχουμε επιθυμίες. Γιατί οι επιθυμίες έχουν δύναμη. Για την καταπίεση των επιθυμιών μας έχουν χρησιμοποιηθεί διάφορα μέσα. Ένα από αυτά είναι η κατασκευή ενοχής. Οι γυναίκες αισθάνονται ένοχες για τη σεξουαλικότητά τους. Σκεφθείτε όλους αυτούς τους μύθους που υπάρχουν για τις πόρνες. Η δική μου προσπάθεια μέσω του βιβλίου και της παράστασης ήταν να παρακινήσει τη γυναίκα να επανασυνδεθεί με τις επιθυμίες της και κατά συνέπεια με τη σοφία και τη δύναμή της. Βλέπετε, όταν ενώνεσαι με τις επιθυμίες σου δεν έχεις άλλη εκλογή από το να δράσεις στον κόσμο, να κάνεις επιλογές, και οι περισσότερες γυναίκες δεν επιλέγουν».

    Το Αιδοίων Μονόλογοι αποτελείται από μονολόγους που απαγγέλλονται από γυναίκες. Κάθε μονόλογος σχετίζεται με το αιδοίο μέσω του σεξ, του έρωτα, του βιασμού, την εμμηνόρροια, τον ακρωτηριασμό , τη γέννα, τον οργασμό και τέλος των διαφόρων ονομάτων που δίδονται στο αιδοίο.

    Μερικοί από τους μονολόγους είναι οι ακόλουθοι:
    I Was Twelve, My Mother Slapped Me: Γυναίκες που περιγράφουν την πρώτη φορά που είχαν περίοδο.

    My Angry Vagina: Μια γυναίκα που χιουμοριστικά αναφέρεται στις «αδικίες» εναντίον του αιδοίου, όπως τα ταμπόν, οι ειδικές πλύσεις και τα εργαλεία του γυναικολόγου. (Το απόσπασμα στο link είναι από το βιβλίο).

    My Vagina Was My Village: Μαρτυρίες γυναικών από τη Βοσνία, που υπέστησαν βιασμούς κατά τη διάρκεια του πολέμου σε «στρατόπεδα βιασμών».

    Το 1993, καθώς διέσχιζα ένα δρόμο του Μανχάτταν αντίκρυσα ένα σταντ με εφημερίδες και απορροφήθηκα από μια πολύ σοκαριστική φωτογραφία στο εξώφυλλο του περιοδικού Newsday. Ήταν μια φωτογραφία που απεικόνιζε μια ομάδα έξι νεαρών γυναικών που μόλις είχαν επιστρέψει από μια στρατιωτική βάση όπου τις βίαζαν, στη Βοσνία. Τα πρόσωπά τους φανέρωναν συγκλονισμό και απόγνωση, μα ακόμα πιο ενοχλητικό αποτελούσε το αίσθημα ότι κάθε γλυκύτητα, κάθε αγνότητα είχε για πάντα εξαφανιστεί από τις ζωές τους. Άνοιξα το περιοδικό. Μέσα είχε άλλη μια φωτογραφία των νεαρών γυναικών, κατά την επανένωσή τους με τις μητέρες τους, που στέκονταν σε ημικύκλιο έξω από ένα γυμνάσιο. Ήταν μια μεγάλη ομάδα, αλλά καμιά από αυτές, μήτε μητέρα μήτε κόρη, μπορούσε να δει την κάμερα κατάματα.

    Ήξερα ότι έπρεπε να πάω σε εκείνο το μέρος. Έπρεπε να συναντήσω εκείνες τις γυναίκες. Το 1994, χάρη στη βοήθεια ενός αγγέλου, της Λόρεν Λόϋντ, πέρασα δύο μήνες στην Κροατία και στο Πακιστάν, παίρνοντας συνεντεύξεις από τις Βόσνιες πρόσφυγες. Τους έπαιρνα συνεντεύξεις και τους κρατούσα συντροφιά στις κατασκηνώσεις όπου διέμεναν, στα καφενεία και στα προσφυγικά κέντρα. Από τότε, έχω ξαναπάει άλλες δύο φορές.

    Όταν επέστρεψα στη Νέα Υόρκη, μετά από το πρώτο μου ταξίδι, ήμουν έξω φρενών. Έξω φρενών, γιατί 20 με 70 χιλιάδες γυναίκες βιάζονταν στην καρδιά της Ευρώπης το 1993, ως συστηματική πολεμική τακτική, και κανένας δεν έκανε τίποτε για να το σταματήσει. Δεν μπορούσα να το κατανοήσω. Μια φίλη με ρώτησε γιατί είχα εκπλαγεί τόσο πολύ. Μου είπε ότι πάνω από μισό εκατομμύριο γυναίκες βιάζονταν κάθε χρόνο στη χώρα μας [Η.Π.Α.] ενώ δεν βρισκόμασταν σε κανένα πόλεμο...

    Ο ακόλουθος μονόλογος είναι βασισμένος στην ιστορία μιας γυναίκας. Θέλω, εδώ, να την ευχαριστήσω για την τόλμη της να μοιραστεί την ιστορία της με μένα. Νιώθω δέος μπροστά στο πνεύμα της και τη δύναμή της, όπως νιώθω δέος για κάθε γυναίκα που επιβίωσε αυτών των φοβερών αγριοτήτων που επισυνέβησαν στη Γιουγκοσλαβία. Αυτό το ποίημα είναι γραμμένο από τις γυναίκες της Βοσνίας.



    Ο ΚΟΛΠΟΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ

    Ο κόλπος μου ήταν ολοπράσινη, δροσερή απαλή ροζ πεδιάδα,
    αγελάδα που μούγκριζε ανέμελα στον ήλιο,
    που δίπλα ξάπλωνε ολόγλυκο αγόρι και άγγιζε
    ελαφρά μ'ενα ξανθό κι απαλό στάχυ.

    Υπάρχει κάτι μεταξύ των ποδιών μου. Δεν ξέρω τι είναι. Δεν ξέρω πού είναι. Δεν αγγίζω. Όχι τώρα. Όχι πλέον. Όχι ξανά.

    Ο κόλπος μου ήταν ομιλητικός, ανυπόμονος, τόσο πολύ, τόσα πολλά για να μιλήσει, λέξεις να πει, προσπαθούσε χωρίς παραίτηση να μιλά χαρούμενα ω ναι, ω ναι!

    Όχι από τότε που ονειρεύομαι ότι ένα νεκρό ζώο είναι ραμμένο κάτω εκεί, με μαύρη τραχιά πετονιά. Και η κακιά βρώμα του νεκρού ζώου δεν φεύγει. Και ο λαιμός του είναι κομμένος και αιματώνει τα καλοκαιρινά μου φουστάνια.

    Ο κόλπος μου τραγουδούσε κοριτσίστικα τραγούδια, τραγούδια που ηχούσαν προβατένια καμπανάκια, τραγούδια ανέμελων φθινοπωρινών κοιλάδων, τραγούδια γυναικείων κόλπων, τραγούδια γεμάτα οικειότητα.

    Όχι από τότε που οι στρατιώτες έβαλαν ένα μακρύ παχύ πυροβόλο μέσα μου. Τόσο παγωμένο, που ο χάλυβας κατέστρεψε την ψυχή μου. Που δεν ήξερα αν θα πυροβολούσαν ή αν θα το έμπηγαν ως τον εγκέφαλό μου. Έξι απ'αυτούς, τερατώδεις γιατροί με μαύρες κουκούλες έμπηγαν μέσα μου μπουκάλια. Και κομμάτια ξύλα και την άκρη μιας σκούπας.

    Ο κόλπος μου κολυμπούσε σε νερά του ποταμού, καθαρό τρεχούμενο νερό πάνω από ηλιόλουστα πετραδάκια, μικρά πετραδάκια- μικρές κλειτορίδες.

    Όχι από τότε που άκουσα το δέρμα να σκίζεται σαν φλούδα λεμονιού, όχι από τότε που ένα μέρος του κόλπου μου ξέμεινε στο χέρι μου, ένα μέρος των χειλιών, και τώρα τα μισά μου χείλη λείπουν.

    Ο κόλπος μου. Ένα ολοζώντανο υγρό υδάτινο χωριό. Ο κόλπος μου το σπίτι μου.

    Όχι από τότε που ανταλλάζονταν με τη σειρά κάθε εφτά μέρες και μύριζαν κόπρανα και καπνιστό κρέας, καθώς άφηναν το βρωμισμένο σπέρμα τους μέσα μου. Που έγινα ένας ποταμός από δηλητήριο και πύο και όλοι οι καρποί μου και όλα τα ψάρια μου πέθαναν.

    Ο κόλπος μου ένα ολοζώντανο υγρό υδάτινο χωριό.
    Το παραβίασαν. Το κατακρεούργησαν και το έκαψαν.

    Δεν αγγίζω πλέον.
    Δεν πηγαίνω πλέον.

    Μένω αλλού τώρα.
    Δεν ξέρω που"

    The Flood: Οι εκμυστηρεύσεις μιας ηλικιωμένης Εβραίας για τη σχέση της με το αιδοίο της:
    «Εκεί κάτω; Εχω να περάσω από εκεί από το 1953. Μπα, όχι. Δεν ήταν ο Αϊζενχάουερ η αιτία. Οχι, όχι. Είναι επειδή είναι σαν υπόγειο εκεί κάτω * υγρό και γλοιώδες. [...] Τι να σου λέω τώρα; Κι εσύ, καλή μου, τι θες και πιάνεις τέτοιες κουβέντες με γριές γυναίκες για τα "από τέτοια τους";»



    The Little Coochie Snorcher That Could: Οι τραυματικές σεξουαλικές εμπειρίες ενός μικρού κοριτσιού και η γιατρειά της, όπως λέει η ίδια, στην εφηβεία από μια μεγαλύτερη γυναίκα.



    The Woman Who Loved to Make Vaginas Happy: Μια ερωτική αφέντρα για γυναίκες συζητά τις λεπτομέρειες της καριέρας της και την χαρά της να κάνει τις γυναίκες ευτυχισμένες.

    Because He Liked to Look At It: Πώς μια γυναίκα πίστευε ότι το αιδοίο της είναι άσχημο και ντρεπόταν ακόμη και να το σκέφτεται αλλά άλλαξε γνώμη εξʼ αιτίας ενός άνδρα που του άρεσε να το κοιτάζει επί ώρες.



    Was There In The Room: Η Ηβ Ενσλερ περιγράφει τη γέννηση της εγγονής της.

    Κάθε χρόνο προστίθεται και ένας νέος μονόλογος για να υπογραμμίσει τρέχοντα ζητήματα που αφορούν κυρίως την κακοποίηση γυναικών σε όλο τον κόσμο.

    Δημιουργήθηκε έτσι ένα κίνημα βασισμένο στην παράσταση γνωστό ως V-Day, που παρουσιάζεται κάθε χρόνο μέσα στο Φεβρουάριο και το Μάρτιο και έχει ως στόχο τη συγκέντρωση εσόδων για την υποστήριξη κακοποιημένων γυναικών.

    Το κανάλι HBO ανέβασε μια τηλεοπτική εκδοχή της παράστασης στην οποία παρεμβάλλονται γυναίκες όλων των ηλικιών που μιλούν για τα ερωτήματα που τους έθεσε η Ενσλερ.

    Το βιβλίο της Ηβ Ενσλερ, Αιδοίων Μονόλογοι, κυκλοφορεί στα Ελληνικά από τις εκδόσεις Νίκη (ISBN:960-7974-03-4). Αξίζει να διαβάσετε τον πρόλογο, γραμμένο από τον Αντώνη Σουρούνη:
    ....θυμάμαι κι εγώ τη μέρα που το είδα για πρώτη φορά. Δεν ήταν ένα,ούτε και διακόσια αλλά καμιά τριανταριά ήταν σίγουρα.Η μάνα μου με είχε πάρει μαζί της στο χαμάμ, όπου πήγαινε κάθε βδομάδα με τις γειτόνισσες και θα πρέπει να ήμουν πολύ μικρός,για να μου επιτρέψουν την είσοδο. Ήμουν όμως αρκετά ψηλός, για να φτάνω μέχρι το ύψος του. Όπου κι αν έστρεφα το βλέμμα αντίκρυζα τούφες ξανθές,τούφες μαύρες,καστανές,κατάμαυρες, σαν θάμνοι σε γωνίες από άσπρα βράχια κι ήταν φυσικό να παίζω με ότι έφτανα. Δεν ήξερα ακόμα οτι κρύβανε την είσοδο της σπηλιάς με τους θησαυρούς, ωστόσο θάπρεπε να αισθανόμουν κάτι, γιατί τα ψαχούλευα. Οι γυναίκες γελούσαν όσο έψαχνα. Το πρόσωπο μου βρισκόταν στο ίδιο σημείο με τις πολύχρωμες φούντες τους κι όταν εκείνες με τραβούσαν κοντά τους να με χαιδέψουν,η μύτη μου,το στόμα μου,τα μάτια μου,τα μάγουλά μου έρχονταν σε επαφή μαζί τους. Η εποχή που είχα εκείνο το μπόι ,νομίζω πως ήταν η ωραιότερη και πιο απόκρυφη ερωτικά εποχή της ζωής μου. Δεν ήθελα να παίζω με κοριτσάκια της ηλικίας μου επειδή το πρόσωπο μου ήταν στο ίδιο επίπεδο με το δικό τους, ήθελα πάντα να είμαι με κοπέλες που το μούτρο μου συνέπιπτε να βρίσκονται στον ίδιο παράλληλο του πλανήτη μ'εκείνο το μέρος της γυναίκας, που άκουγα να λένε οι μεγάλοι πως «Όλα στον κόσμο γι'αυτό γίνονται». Δυστυχώς όμως ψήλωνα. Ψήλωνα συνέχεια, ώσπου κάποτε το γατάκι,το κουτάκι,το πουλάκι, το πράγμα, αυτό, χάθηκε τελείως από τον ορίζοντα μου κι έπρεπε τώρα να κατεβαίνω και να το ψάχνω. Εκείνοι που με κατηγορούσαν πως μόνο αυτό σκέφτομαι, είχαν δίκιο, εφόσον εξαφανίστηκε από μπροστά μου, μόνο αυτό σκεφτόμουν... Διαπίστωσα ότι και το εκτεθειμένο στον κόσμο πρόσωπο τους διέθετε όσα και το κρυμμένο μέρος που είχα πρωτογνωρίσει. Μαλλιά, μάγουλα, χείλη, στόμα. Το μόνο που έλλειπε ήταν εκείνο ακριβώς το σημείο που έκανε χαρούμενες τις γυναίκες και σε πολλά μέρη του κόσμου τους το αφαιρούν για να τους αφαιρέσουν τη χαρά και την περηφάνεια τους, η κλειτορίδα. Αυτό εξακολουθούσε να παραμένει καταχωνιασμένο κι όποιος επιθυμούσε να το δει, να το χαρεί και να παίξει μαζί του έπρεπε να κατέβει στο υπόγειο. Ήταν φυσικό λοιπόν να αγαπήσω και το πρόσωπο των γυναικών και να θέλγομαι από αυτό όπως κάποτε με το αιδοίο. Άλλωστε τα εξωτερικά χαρακτηριστικά του προσώπου τους απεικονίζουν τα εσωτερικά του αιδοίου. Κι όποιος αναφωνεί «ωραίο μουνί», στη θέα μιας όμορφης γυναίκας, άθελα του αυτό λέει.

    ( είναι ολίγον σεξιστικό/θεατρινίστικο αλλά το βρήκα πολύ ενδιαφέρον)
     
    Last edited by a moderator: 17 Ιανουαρίου 2015