Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Από πότε οι σκλάβες είναι άψυχες;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος dark_lady[Α], στις 14 Ιανουαρίου 2015.

  1. Koproskylo

    Koproskylo Regular Member



    ...τι να σου πω γιατρέ, εγώ την πιάνω να στέκεται σαν ψεύτικη όταν βλέπει Σουλεημάν
     
  2. gkass

    gkass τέταρτος τοίχος

    τότε θα πρέπει να επαναπροσδιοριστείς εσύ ως άτομο έχοντας πρότυπο τον Σουλεημάν. Προτείνω μεγαλοπρέπεια 3 ημερησίως πριν το γεύμα!!
     
  3. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    ... μετάνοια και εξομολόγηση στον Χριστό, στον Αλλάχ και στον Βούδα.Ταπείνωση και Μετάνοια πάνε μαζί!
     
  4. gaby

    gaby Guest

    Από ποτέ. Δεν έχει σχέση με σκλάβα η "πνευματική και σωματική απάθεια". ΠΙθανότατα να υποαντιδράσει σκλάβα σε κατάσταση σοκ, όπως θα έκανε και κάθε άλλος άνθρωπος, αλλά το να βάζεις τα "θέλω" του άλλου πάνω απ τα δικά σου, βασικά αυτό είναι η σκλάβα, δεν σημαίνει διόλου πως δραπετεύεις στον χώρο της απάθειας εκείνη την ώρα.
     
  5. σ ευχαριστω πολυ! ο λογος που το ξεκινησα ηταν επειδη τελευταια αρχισα να διαβαζω ολο και πιο συχνα αυτες τις λεξεις οταν αναφερεται ο ορος σκλαβα. προβληματιστηκα και ηθελα να δω... οντως εχουν μεταμορφωθει σε τετοιο βαθμο? εχασαν την ουσια της υπαρξης τους ως ανθρωποι? πλεον τι ειναι σκλαβα...
     
  6. Ktitor

    Ktitor Regular Member

    Αψυχη; Ποτέ. Δε θα μπορούσε άλλωστε μιας και η υποταγή-προ πάντων σε δυσκολες στιγμες- απαιτεί δυνατο μυαλό και καθαρή σκέψη. Η υποταγη και ως εκ τούτου η παράδοση δεν είναι κάτι που υπάρχει κατόπιν συμφωνίας. Κερδίζεται καθε στιγμή από τον Κ και καταλήγει να είναι η μονη επιθυμία του υ. Αν ο Κ λοιπόν ξέρει τι κανει και πως ΚΕΡΔΙΖΕΙ και δεν απαιτεί τη βούληση.
    Ως εκ τούτου για μένα δε δίναται το ερώτημα του νηματος.
    Εφόσον ομως εχουμε μια σκλάβα να προβληματίζεται για τη χαμενη ελευθερία της κατι εχει πάει στραβά και αποκλειστικά υπευθυνος είναι ο Κ...
    Παραχωρείς ΜΟΝΟ ο.τι είσαι σίγουρη οτι θα είναι σε καλυτερα χερια απ οτι τα δικά σου.
    Ευχομαι να μην κούρασα...
     
  7. καθε αλλο αγαπητε!  
     
  8. Ktitor

    Ktitor Regular Member

    Ειπαμε:αυτες οι 50 εφεραν κόσμο στο ... χώρο που ψαχνει να ζήσει το μυθο του.
    Τα προβληματα είναι απλα θέμα χρόνου να ερθουν....
     
  9. αραγε ομως φταιει μια σειρα βιβλιων; η μηπως εχει χαθει η ουσια της σκλαβας; βιαζομαστε τοσο πολυ να βρουμε Καποιον να καλυπτει καποιες αναγκες που μας κατατρωνε ωστε να συμβιβαζομαστε χωρις δευτερη σκεψη; (τελικα αντι να μου λυθει η απορια γινεται λερναια υδρα...)
     
  10. gkass

    gkass τέταρτος τοίχος

    πάντα θα υπάρχει ένα βιβλίο, μια ταινία, μια φωτογραφία που θα παίξει το ρόλο του καταλύτη για να εκδηλωθεί μία απορία,να δρομολογηθεί μια αναζήτηση, να ανακαλυφθεί η/και να πάρει σχήμα μια εσωτερική ταραχή. Κανείς δεν γεννήθηκε έτοιμος για bdsm (ή οτιδήποτε άλλο). Ο δρόμος είναι μακρύς και η τύχη ουσιαστικός παράγοντας. Εκ των υστέρων μπορώ να πω ότι η βιασύνη δεν είναι καλός σύμβουλος. Εκ των υστέρων....αλλά όλα γίνονται για κάποιο λόγο, ακόμα και τα λάθη (και κυρίως αυτά).

    Εκ των υστέρων έμαθα ότι πρέπει να εμπιστευόμαστε κυρίως το ένστικτό μας.Έτσι κάποια κεφάλια της Λερναίας Ύδρας θα κοπούν, και το χάος θα αρχίσει να αποκρυσταλλώνεται σε ένα σχήμα που θα ταιριάζει στον καθένα. Και αν δεν ταιριάζει, και αυτό τη σημασία του θα έχει. Ένδειξη θα είναι ότι σε λάθος τόπο ψάχνουμε. Σημασία έχει να τολμούμε στην ανάλυση/κριτική να έχει ο εαυτός μας τον πρώτο ρόλο. Και αν δεν μπορέσουμε να μας γλυτώσουμε από τις αμφιβολίες μας, τουλάχιστον θα γλυτώσουν οι γύρω μας από μας.

    Η ουσία της σκλάβας δεν περιγράφεται. Ο ρόλος της ναι! Κάθε γυναίκα που το έχει βιώσει (το αίσθημα της απόλυτης υποταγής) το είχε κουμπώσει πάνω στο δικό της σκελετό, το έχει απορροφήσει από τους δικούς της πόρους, έχει αμαλγαματοποιηθεί με τις δικές της ανάγκες, το έχει χρησιμοποιήσει για τη δική της ικανοποίηση ή την δική της απάντηση στους δαίμονες της. Δεν υπάρχουν 2 όμοιες σκλάβες. Όμοιες συμπεριφορές ίσως, αλλά ουσίες όχι.

    Ο κίνδυνος ενός συμβιβασμού καραδοκεί πάντα, αλλά δεν υπάρχει τρόπος να τον διακρίνεις παρά μόνο...εκ των υστέρων!
     
  11. Ktitor

    Ktitor Regular Member

    Εχει πολλα κεφαλια οντως.
    Φυσικά και αρκουν καποια συγραμματα οταν διαβαστούν απο εκατομυρια κοσμο.

    Αυτή είναι και η βασικη ουσία του χώρου. Να λαμβάνεις ηδονη από τις ανθρώπινες αδυναμίες. Να νικάς αρχεγονα ενστικτα ( φόβος-πόνος). Να θεωρείς κατάρα μέγιστα ιδανικά(ελευθερία). Να ξεπερνάς τη λαίλαπα του καιρού (το τετάστιο εγω και υπερεγώ των ανθρώπων).
    Και τόσα άλλα που θα ήταν αδόκιμο να αναφερω τώρα.
    Φυσικά η πράξη απο τη θεωρία απέχει αρκετά,όμως η θέληση και η εμπιστοσύνη είναι δυνατα εργαλεία στα χέρια του γνωστη και μικρές χειροβομβιδες στα χέρια του μη.
    Για οσους τώρα συμβιβάζονται στα λίγα το μονο που μπορώ να πω είναι να βγουν αλωβιτοι απ αυτο
     
  12. Αφήστε το βιβλίο και την ταινιά να φέρει ότι είναι να φέρει.
    Στο τέλος πάλι 300 σε όλη την Ελλάδα θα μείνουμε  
     
    Last edited: 16 Ιανουαρίου 2015