Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι ειναι για εσας το BDSM?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Maze_, στις 21 Οκτωβρίου 2013.

  1. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Κι εγώ αναρωτιέμαι, πως γίνεται να κατακρίνουμε το "ιντερνετικό" βουδουσουμου και όλως τυχαίως οι περισσότεροι/ες από εμάς να βρισκόμαστε σε μια ηλεκτρονική "γούρνα" και κανείς και καμία να μην "ψάχνεται" ?
    Πως γίνεται τους/τις περισσότερες βουδουσουμιάρηδες/ισες, ψευδοβουσουμιάρηδες/ισες παρτενέρ να τους βρίσκουμε στο δίκτυο.
    Σε μέρη όπου υπάρχει πολλές φορές ένα ατελείωτο πηγαιν' έλα κρέατος ανδρικού και γυναικείου, από τον ένα εφέντη στον άλλο, από την μια υποτακτική στην άλλη κτλ κτλ.
    Άλλο λίγο και θα γίνουμε συγγενείς οι περισσότεροι/ες.

    Είναι το BDSM και "καταφύγιο" για πιο εύκολα γαμήσια?
    Υπάρχει ένα πλαίσιο αρκετά "στενό".
    Μου κοτσάρω την ετικέτα του Masteρα/της υποκτακτικής κλπ κλπ και έρχεται ο κατάλληλος/η "αγοραστής/πωλητής", που ψάχνει/προσφέρει το συγκεκριμένο "ψάρι" και γίνεται η τράμπα.

    Ένας χώρος που συχνά πυκνά οι άνθρωποι παύουν να υπάρχουν και γίνονται τα status τους. Όπου παντελώς τετριμμένες ανθρώπινες συμπεριφορές, π.χ. τα κλασικά γυμνασιάκια/ψευτοδυσκολίες που σου βάζει μια γυναίκα στην αρχή της γνωριμίας,
    εν είδει τεστ, δεν είναι τεστ, αλλά topping from the bottom επειδή είναι υποταχτικιά κτλ κτλ.

    Όπου ο Do(λ)mας σε βγάζει για καφέ και είναι βουδουσουμιάρικο να διατάξει, να βάλεις ζάχαρη η όχι.
    Όπου αν κάποιος/α δεν κάτσει στον άλλον/η όπως θα ήθελε και όποτε θα ήθελε, είναι γιαλαντζί/μούφα/γελοίος-α/ανοργασμικός/η
    και που κανείς, μα κανείς δεν πρέπει να πετάξει στη μάπα του/της άλλου/ης την αλήθεια.

    Ότι το BDSM για ελάχιστους/ες είναι αποτέλεσμα ψαξίματος/ενδοσκόπησης/συνειδητή επιλογή και για το 95 και βάλε της %, είναι απλά προσπάθεια για ικανοποίηση των όποιων τίγκα,
    σοβαρών ελλείψεων στην προσέγγιση του άλλου η του ίδιου φύλου,
    διέξοδος σε αποτυχημένους γάμους/σχέσεις και οτιδήποτε άλλο παρά αληθινή ευχαρίστηση.

    Ναι, για αυτά που είδα εγώ από τον χώρο ( και για χώρο δεν εννοώ μόνο το δίκτυο ), το bdsm είναι απλά μια "εύκολη λύση" στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων.
    Και αν εύκολη λύση θέλει/ψάχνει κάποιος/α με γεια του/της και χαρά του/της.

    Επίσης εννοείται ότι η επικοινωνία/συζήτηση/ενημέρωση είναι άχρηστα πράγματα.
    Εννοείται ότι υπάρχει το καλό και το κακό BDSM και ότι πρέπει όλοι/ες ανεξαιρέτως να ακολουθούν ένα και μοναδικό "ορθό" δρόμο.
    Και εννοείται once BDSM, always BDSM και τα μαστίγια, οι σφήνες, τα λουριά, τα σχοινιά και μέχρι μέσα στον τάφο και μια που βρισκόμαστε, μην ξεχνάμε και τις εντολές γραμμένες πάνω στα σάβανα.

      
     
    Last edited: 17 Ιανουαρίου 2015
  2. gaby

    gaby Guest

    Δεν είναι έτσι όπως τους παρουσιάζεις οι άνθρωποι του χώρου, @Tenebra_Silente και δεν επικοινωνούν μεταξύ τους με αυτόν τον βάναυσο τρόπο που περιγράφεις, ούτε καν σε αδρές γραμμές δεν είναι έτσι. Δεν ξέρω γιατί, το παθαίνουν πολλοί όμως. Παρουσιάζουν χαρακτηριστικά αποτυχημένες μορφές αυτοπαρουσίασης και επικοινωνίας σα να είναι η νόρμα και με τον τρόπο αυτό το BDSM ή οποιοδήποτε παραπλήσιο ψάξιμο σαν ένα εκ των προτέρων ναυάγιο.

    Συγκεκριμένα, στα δέκα και κάτι χρόνια που είμαι στον χώρο με τη στενή του έννοια και με πάνω από διακόσιους ανθρώπους που έχω γνωρίσει από κοντά, ως καρικατούρες του στάτους τους είδα να συμπεριφέρονται τρεις (3) από αυτούς οι δύο (2) ήταν σοβαροί και γι αυτό πέτυχαν αυτό που ήθελαν και ο ένας (1) ασόβαρος και γι αυτό πάντα ψάχνεται και ποτέ δεν καταλήγει. Έχω τη γνώμη ότι ένα τέτοιο ποσοστό δεν αρκεί για να χαρακτηρίσει τον χώρο. Οι χαζές συμπεριφορές του τύπου να διατάξει κάποιος στο πρώτο ραντεβού κάποια να πάρει καφέ ή όχι, να βάλει ζάχαρη, να βγάλει ζάχαρη κλπ, νομίζω ότι δεν συνηθίζονται. Βέβαια, άνθρωποι που κάνουν βλακείες πάντα υπάρχουν, αλλά δεν είναι και η νόρμα. Επίσης υπάρχουν ουκ ολίγοι, που περιφέρονται εδώ με αξιώσεις, δεν τους αρέσουν τα τυποποιημένα και παρουσιάζονται ως υπεράνω, έχουν μια προσέγγιση ότι γνωρίζουν τα πάντα και είναι εντυπωσιακό αλλά δεν ξέρουν τίποτα. Δεν γνωρίζουν τι είναι υποταγή, δεν αναγνωρίζουν χαρακτηριστικές συμπεριφορές υποταγής, δεν αγαπούν την υποταγή και την υποτακτική γυναίκα, δεν την αποδέχονται και όμως δηλώνουν κυρίαρχοι και μάλιστα αξιώσεων. Με τέτοια μπερδεψούρα πάνω τους, φυσικά και δεν βρίσκουν άκρη οι ίδιοι και είναι χαρακτηριστικά και μόνιμα αποτυχημένοι στις επιλογές τους, ας είναι αυτοί που βιάζονται να κρίνουν τους άλλους. Παραδόξως, με στάνταρ κριτήρια, αυτοί, οι τόσο ευρύνοες και απελευθερωμένοι!

    Και ξέρεις κάτι; Μοναδικός ορθός δρόμος ασφαλώς δεν υπάρχει, αλλά καλό και κακό BDSM υπάρχει. Μόνο που δεν είναι ο δρόμος αλλά το αποτέλεσμα. Τι να κάνουμε, δεν είναι όλοι τέλειοι και αυτό περιλαμβάνει και τους BDSMers. Μπορεί κάποιος να γνωρίζει και να αγαπάει αυτό που κάνει και να τον αντιπροσωπεύει πραγματικά και να το επιδιώκει έντιμα, όμως, παρόλα αυτά να αποτύχει στην αναζήτησή του και να μη βρει ποτέ αυτό που θέλησε. Κάτι που δεν θα ίσχυε αν το BDSM ήταν η απλοϊκή καρικατούρα που παρουσιάζεις, τότε θα ήταν όλα εύκολα. Παρόλα αυτά, αυτό που έχω δει στα χρόνια που είμαι εδώ είναι ότι αν κάποιος θέλει κάτι πραγματικά και τον αντιπροσωπεύει, είτε αυτό είναι BDSM είναι είναι αντι-BDSM είτε είναι οτιδήποτε, όταν εκφράζει σωστά αυτό που θέλει βρίσκει πάντα κάποιον και το κάνει, για αρκετό καιρό και ικανοποιητικά. Το κλειδί δηλαδή, για μένα, είναι να ξέρει κανείς τι θέλει - και αυτό σε ένα μεγάλο φάσμα επιλογών - και να το αναζητά με τρόπο που να μην προσβάλει κανέναν και με… αρκετή υπομονή. Κάποια στιγμή βρίσκει και χαίρεται.

    Λεφτά μπορεί να μην υπάρχουν, ευκαιρίες όμως υπάρχουν   Εδώ. Ακόμα.
     
  3. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Η επικοινωνία για μένα είναι το παν, δεν είναι όλα αγγελικά πλασμένα.. όλοι βρίσκουν τον προορισμό τους. #youonlyliveonce
     
  4. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    @gaby το παραξήλωσα συνειδητά. Αν πίστευα ότι όλοι οι άνθρωποι είναι ίδιοι και σε οποιονδήποτε χώρο. Ειλικρινά θα κρεμιόμουν από την γραβάτα μου η θα γινόμουν ερημίτης.
    Μετά τα περί ζάχαρης, ήταν χιούμορ, αλλά πολύ μακριά από κάποιες πραγματικότητες που είδα με τα μάτια μου, δεν είναι.
    Ως προς την μη αποδοχή κάποιων συμπεριφορών/χαρακτηριστικών σου δίνω δίκιο. Πολλοί/ες δεν ξέρουν καν τι είναι.
    Και αν το "ψάχνουν" τους βγάζω το καπέλο, αν νομίζουν ότι τα γνωρίζουν όλα για τον εαυτό τους, that's ok with me.
    Μα αν νομίζουν ότι ξέρουν τα πάντα για όλους, όχι.
    Ως προς τον αυτοπροσδιορισμό και αν συμφωνεί κάποιος/α με κάποιους κανόνες/πρωτόκολλα η όχι.
    Ούτε εγώ συμφωνώ με όλα, αλλά δεν στηλιτεύω, ούτε χλευάζω εκείνους/ες που τα ακολουθούν, απλά προσπαθώ να ενημερωθώ, να καταλάβω ( γιατί παντογνώστης δεν είμαι και σε τίποτε ) και κυρίως σέβομαι τις επιλογές τους.
    Να σου πω την αμαρτία μου? Και ειλικρινά με θεωρώ έναν άνθρωπο στον μέσο όρο, τίποτε το ξεχωριστό.
    Για τα γούστα μου διακρίνω αρκετά χαμηλό επίπεδο στην πάστα πολλών ανθρώπων του χώρου. Και για χώρο δεν αναφέρομαι μόνο στο φόρουμ.
    Υπάρχει BDSM και εκτός δικτύου. Και αρκετοί από εμάς ( με βάζω μέσα, γιατί αλλιώς θα ήταν πολύ εύκολο ), δεν γνωρίζουν τι θα πει παιδεία ( και όχι εκπαίδευση ).
    Και πάντα κατ' εμέ, αν κάποιος/α δεν έχει ένα καλό υπόβαθρο, σαν BDSMερ θα ήταν απλά αποτυχία.
    Για μένα πρώτα έρχεται ο άνθρωπος και μετά η BDSMική του χροιά.
    Και σημαντικό πράγμα είναι η ειλικρίνεια στα θέλω μας.

    Να πω και άλλη μια αμαρτία? Πολύ "φιογκάκι", πολύ κρύψιμο πίσω από το δάχτυλο και μεταξύ μας εγώ τουλάχιστον το θεωρώ ολίγον τι γελοίο.
    Για κακή μου τύχη ( και ομολογώ και αυτό ) το BDSM το είχα ακουμπήσει για τα "καλά" σ'ενα μικροχώρο πολύ "διαφορετικό", είχε "κάτσει".
    Όπου οι συμμετέχοντες του ήταν άτομα που θαύμαζες κυρίως για την κουλτούρα και τους τρόπους τους, εκτός βουδουσουμιάρικου πλαισίου.
    Όπου οι Κύριοι πέραν από τα sessions δεν είχαν υποτακτικές, αλλά συντρόφους/συνοδούς/γκόμενες πες το όπως θέλεις.
    Και οι υποτακτικές τους ήταν γυναίκες και όχι απλά θηλυκά/σκεύη που αναπνέουν.
    Και όλοι τους ήταν άνθρωποι με υπόσταση και όχι περιφερόμενα status.

    Ως προς την κατακλείδα σου...Απλά συμφωνώ...

    Και πριν πει κανείς ότι ήρθαν τα ήμερα, να διώξουν τ'άγρια.
    Το συγκεκριμένο ήμερο, "μιλάει" πολύ, αλλά "ακούει" ακόμη περισσότερο.
    Και τις όποιες "ιεραρχίες" τις δέχεται, γιατί έτσι έμαθε να κάνει, επειδή τις θεωρεί σωστές.
    Και να ρωτάει δεν ντρέπεται και τις αξίες εκεί που θεωρεί σωστό, τις διακρίνει και τις επιβραβεύει με τον σεβασμό που τους δείχνει.

    Και μίλησε για αυτά που είδε, έζησε αυτό το ήμερο στον χώρο. Πολύ "καπνό" για το κρέας, και ελάχιστα άλλα.
    Δική μου εμπειρία, σίγουρα δεν μπορώ να γνωρίζω τους πάντες και τα πάντα.
    Αλλά καλά να είμαστε και ζωή να έχουμε, μόνο οι ηλίθιοι δεν αλλάζουν ποτέ γνώμη, δεν βάζουν σε αμφισβήτηση τον εαυτό τους και τις σκέψεις τους.
    Πόσο μάλλον όταν κάποιος η κάτι τους αποδεικνύουν ότι ίσως και κάπου να κάνουν λάθος εκτιμήσεις.

     
     
    Last edited: 17 Ιανουαρίου 2015
  5. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

  6. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Χαρακτηριστικός κώδικας συμπεριφοράς εναλακτικού η μη ερωτισμού με η χωρίς σεξουαλική διείσδυσι. Ευχαριστώ.
     
  7. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Σου γράφω από το κινητό γιατί είμαι στον δρόμο. Ειλικρινά δεν κατάλαβα την παρέμβαση σου. Αλλά δεν είπα ποτέ ότι είμαι έξυπνος, φιλούμπες και καλό εγκεφαλικό η μη βουδουσούμιιασμα  

    Υ.Γ. Αν βγήκα παντελώς εκτός θέματος, φταις εσύ χαχαχα
     
  8. Jack Wolfskin

    Jack Wolfskin the big bad Wolf

  9. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Το μεταμοντέρνο σεξιστικό/Μισογυνισμό χιούμορ.  
     
  10. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Το BDSM είναι και ελευθερία.

    Tι πιστεύετε;
     
  11. Maze_

    Maze_ Maze

    Φυσικά αφού είναι η επιλογή σου!