Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Aντιπαλότητες και έχθρες

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 27 Ιανουαρίου 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Βλέπω παίρνει θέση και η διαχείριση χωρίς όμως να είναι ξεκάθαρη σε συγκεκριμένα ερωτήματα-θέματα


    Ένας από τους κανόνες του φόρουμ περί δημοσιεύσεων είναι ο παρακάτω:

    Flames: Απαγορεύονται αυστηρά οι διαμάχες μεταξύ των μελών. Δηλαδή ύβρεις, προσβολές, ειρωνίες, χλευασμός των απόψεων των συνομιλητών μας κτλ.

    Μάλιστα το επικαλέστηκε και η διαχείριση εδώ,

    επομένως σας είναι γνωστό, πέραν κάθε αμφιβολίας, όμως δεν παρεμβαίνετε σε καμία τέτοια άλλη δημοσίευση, ενδεικτικά αναφέρω:

    οπότε είναι μεροληπτική η άσκηση εξουσίας ή δεν είναι;

    2.
    Θανάση, φαντάζομαι παρακολουθείς ειδήσεις από τον αραβικό κόσμο, εκεί μπορούν να συλλάβουν κάποιον και να τον εκτελέσουν μπροστά σε όλους, εδώ αυτό δεν γίνεται. Αν γίνει εδώ είναι κατάχρηση εξουσίας. Έτσι είναι και με τους ιστότοπους, ο καθένας έχει τους κανόνες του και σ’ αυτούς οι χρήστες του συμμορφώνονται. Δεν μπορώ να γνωρίζω τι συμβαίνει σε άλλους ιστότοπους και δεν είναι αυτό το οποίο πραγματεύομαστε εδώ, ούτε έχει σχέση αν είμαι κομψός, ηθικός κτλ, δεν μπορείς να το κρίνεις, και δεν υπάρχει τέτοια μονάδα μέτρησης, ούτε όργανο που την μετράει. Οπότε σου παραθέτω κι εσένα τους κανόνες του ιστότοπου που βρισκόμαστε και όχι αλλου και αφού τους διαβάσεις, θα σε ρωτήσω,
    Δημοσιεύσεις (posts)
    Τα μηνύματα στα Forums θα πρέπει να είναι γραμμένα στα Ελληνικά. Posts με greeklish θα διαγράφονται.

Μην γράφετε Κεφαλαία, ούτε στον τίτλο του μηνύματος αλλά ούτε και στο περιεχόμενό του. Σημαίνει ότι "φωνάζετε" και είναι ενοχλητικά απο οπτικής άποψης.

Απαγορεύεται η κατάχρήση χρωματιστών Γραμμάτων, Bold, Italics, Μεγάλων Fonts κτλ, Χρησιμοποείστε τα Μόνο όταν θέλετε να δώσετε έμφαση σε κάτι, και όχι συνέχεια.

Απαγορεύεται η δημοσιοποίηση links από άλλα ελληνικά sites/forums με σχετικό περιεχόμενο. Επιτρέπεται όμως η αναφορά σε ξένα sites με την προυπόθεση πως το περιεχόμενο τους είναι νόμιμο.

Απαγορεύεται η δημοσιοποίηση προσωπικών στοιχείων όπως ονοματεπώνυμα, τηλέφωνα, emails, διευθύνσεις κτλ, είτε πρόκεται για τα δικά σας, είτε άλλων πρόσωπων.

Απαγορεύονται θέματα σχετικά με Αθλητικό, Πολιτικό και Θρησκευτικό περιεχόμενο.

Flames: Απαγορεύονται αυστηρά οι διαμάχες μεταξύ των μελών. Δηλαδή ύβρεις, προσβολές, ειρωνίες, χλευασμός των απόψεων των συνομιλητών μας κτλ.

Απαγορεύονται αυστηρά οι αναφορές σε Επαγγελματίες που παρέχουν οποιαδήποτε ερωτική αμοιβόμενη υπηρεσία. Δηλαδή μυνήματα στα όποια δίνονται η ζητούνται πληροφορίες για επαγγελματίες καθώς και "εντυπώσεις" η reviews επαγγελματιών όσον αφορά τις υπηρεσίες που παρέχουν.

Απαγορεύεται το περιεχόμενο των μυνημάτων να είναι Εσκεμμένα ψεύτικο, Ανακριβές, Καταχρηστικό, Ενοχλητικό, Προσβλητικό, Ρατσιστικό, Απειλητικό, Διαφημιστικό καθώς και Κερδοσκοπικού, Πολιτικού, Αθλητικού και Θρησκευτικού χαρακτήρα.

Απαγορεύονται αυστηρά τα μηνύματα ή και υλικό που σχετίζεται με Παιδεραστία, Παιδοφιλία, Ζωοφιλία, Νεκροφιλία, Αιμομιξία και Βιασμούς.
(συμπεριλαμβάνται οι φωτός που απεικονίζουν ανάλογο περιεχόμενο ή στις οποίες οι εικονιζόμενοι είναι ανήλικοι)

Απαγορέυονται αυστηρά τα μυνήματα τα οπόια παραβιάζουν τους νόμους του κράτους ή που σχετίζονται με την παραβίαση των προσωπικών δικαιωμάτων ενός προσώπου. (ονοματεπώνυμα, διευθύνσεις, τηλέφωνα κτλ.)

    σε ρωτώ λοιπόν, υπάρχει κάπου που να μου απαγορεύει την αναδημοσίευση πμ με ή χωρίς συγκατάθεση;

    Ήταν εντός των κανονισμών η δημοσίευση μου;

    Αν ενοχλεί τόσο πολύ η λογοκρισία, τότε θα το θέσω διαφορετικά εδώ και όχι μόνο μιλάμε για καταχρηστική άσκηση εξουσίας.

    3.
    Μιλάμε για διαφορετική δημοσίευση, που όπως και να έχει δεν κατ’ ονόμαζε.

    Και ομολογώ ότι είσαι κι αρκετά έξυπνη με την επόμενη ατάκα σου
    [/QUOTE="gaby
    Αν απευθυνθείς γενικά δεν υπάρχει ο κώδικας της στενής προσωπικής επικοινωνίας.
    [/QUOTE]


    πριν λίγο καιρό είχες ενημερωθεί για μηνύματα που δέχτηκα από άλλο μέλος, το οποίο μήνυμα, όπως και αυτό που διαγράφηκε εδώ δεν περιείχε όνομα, αναφέρομαι στην δημοσιεύση μου #49 σε αυτό το θέμα

    Private Messages από την κόλαση (ή από τον παράδεισο)

    και αυτή ήταν ανάλογη περίπτωση, η οποία σου ήταν κοινοποιημένη από πριν, δεν σε είδα εκεί να επεμβαίνεις όμως, οπότε το ερώτημα παραμένει το ίδιο,

    αυτή δεν είναι κατάχρηση εξουσίας;



    Πρός όλους διαχειρίστες, administrators και τα λοιπά, γιατί πολύ απλά δεν φτιάχνεται πάλι τους κανόνες, από την ορθογραφία τους μέχρι και άλλα πράγματα. Βάλτε ένα πολύ απλό μην δημοσιεύετε πμ και από μεριάς μου δεν θα ξαναδημοσιεύσω. Από την στιγμή που δεν έχετε θεσπίσει τέτοιους κανόνες, πώς μπορείτε να κρίνετε έναν χρήστη με βάση άλλους κανόνες που ίσως ισχύουν αλλού;
     
  2. thanasis

    thanasis Contributor

    @lucozade

    Υπάρχουν πολλοί τρόποι να είναι κανείς προσβλητικός. Δεν χρειάζεται να πεις τον άλλο τσατσανοχαρχάλω, μπορείς να πεις ή να κάνεις ένα εκατομμύριο πράγματα που να θίγουν. Η δημοσίευση προσωπικής επικοινωνίας είναι no-brainer προσβλητική και παράβαση του κανονισμού, στα σημεία που σου έχει επισημανθεί (περί προσβολών). Αν ακόμα δεν μπορείς να κατανοήσεις τίνι τρόπω παρενέβης τον κανονισμό, τότε υπάρχει πρόβλημα αντίληψης και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό.

    Επίσης, το επιχείρημα περί μη αναφοράς νικνέιμ και λοιποί εξυπνακισμοί απλώς προσβάλλουν τη νοημοσύνη μας.

    Τέλος. για κάνε μας τη χάρη, που κουνάς το δαχτύλι, προκαλείς μαλιχουλέ και προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις. Αν υπάρχει κατάχρηση, τότε είναι η κατάχρηση της ανοχής της διαχείρισης.
     
  3. sleeper

    sleeper ...urban dreaming... Contributor

    @lucozade
    Νομιζω οτι η @sorriso solare ηταν πολυ ξεκαθαρη για τους λογους που εγινε η διαγραφη. Εγραψε λοιπον οτι εγινε report και γι αυτο σβηστηκε το ποστ. Αφου η @Madeleine Rk θιχτηκε απο τη δημοσιοποιηση του πμ της λογικο και επομενο ειναι η διαχειριση να διαγραψει το ποστ ως οφειλε να κανει. Καταλαβαινεις τωρα γιατι το δικο σου ποστ σβηστηκε ενω παρομοια ποστ σε αλλο νημα δεν;
    Υπαρχει διαφορα νομιζω, non;

    @gaby
    Λυπαμαι αλλα θεωρω απαραδεκτο ενας μοντ να παιρνει θεση σ ενα "καυγα" και αντι να κατευναζει τα πνευματα να βαλλει με προσωπικους χαρακτηρισμους και εκβιασμους εναντιον της μιας πλευρας. Για μενα αυτο ειναι μεγαλυτερο nο nο nο απ το να "ξεκατινιαζονται" (sic) καποια μελη.
     
  4. Όλα είναι θέμα ζήλειας.
     
  5. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Anti- ζηλειας;;;
     
  6. Strong_Weakness

    Strong_Weakness smile....it can kill your enemy

    γιατι δεν το κλεινεται εδω το θεμα...?οτι ηταν να πειτε ολοι το ειπατε.δεν θα αλλαξει κατι με το να αναπαραγεται ξανα ολο αυτο.
     
  7. Ζήλεια από ανασφάλεια και ανταγωνισμός. Το ότι γράφουμε πίσω από οθόνες δεν μας απαλλάσσει από ανθρώπινα συναισθήματα. Και είναι λογικό. Το φόρουμ είμαστε μια κοινωνία και το ψυχογράφημα της εννοειται θα έχει ανθρωπινα χαρακτηριστικά.
     
  8. Dapom

    Dapom Contributor

    Κορίτσια αν θέλετε μπορώ να βάλω την πλαστική πισίνα και την λάσπη να συνδέσω και την κάμερα και να κάνουμε web λασπομαχια...ετοιμάστε τα μπικινι σας
     
  9. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    @_Ivory_ όχι, σε κάθε report που το κάθε μέλος θεωρείται ότι θίγεται θα έπρεπε να σβήνονται δημοσιεύσεις. Αυτό δεν γίνεται όμως σε κάθε report. To report είναι η πράξη του χρήστη και αυτή δεν με αφορά, αυτή που με αφορά είναι η πράξη της διαχείρισης, η οποία κρίνει κατά το δωκούν, όχι; Ας απαντήσει λοιπόν ποιό είναι το δικαιολογητικό διαγραφής δημοσίευσης μου αφού δεν καταπατά κανόνες του φόρουμ;

    και σ' αυτό το θέμα και εκεί που έγινε το σκηνικό απάντηση δεν έχει δοθεί.

    @Christa προσωπικά περιμένω ξεκάθαρη απάντηση από την διαχείριση, όχι στο να με παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους είτε να κάνουν λόγο περί ηθικής.
     
  10. Strong_Weakness

    Strong_Weakness smile....it can kill your enemy

    εγω βλεπω πως ολοι παιζεται με τις λεξεις απο ενα σημειο και μετα.....
    δεν θα παρεις την απαντηση που θες οπως την θες.δεξου το και κλειστε καλυτερα το θεμα εδω.ειναι ασκοπο.δεν το βλεπεις?
     
  11. sleeper

    sleeper ...urban dreaming... Contributor

    Εκανες δηλαδη καποιο report κι εσυ με τη σειρα σου και δεν το σεβαστηκε η διαχειριση; Ειλικρινα δεν καταλαβαινω...
     
  12. no_Taboo

    no_Taboo Αείκαυλος

    Τι είναι αυτό το "γκλίνκι - γκλίνκι" που δυναμώνει κάθε δευτερόλεπτο;
    Α, ναι! Τα κλειδιά αυτού που έρχεται να κλειδώσει το νήμα!

    Η ιστορία έχει δείξει πως τα υπόλοιπα λύνονται μόνο με π.μ.!
     
Thread Status:
Not open for further replies.