Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σκλάβοι στο Βουνό

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος dats, στις 30 Δεκεμβρίου 2014.

  1. dats

    dats Regular Member

    Αφού έχασα το στοίχημα, χρωστούσα στον ξάδερφο μου ένα δεκαχίλιαρο.

    - Φέρε το δεκαχίλιαρο, μου έλεγε.

    - Δεν έχω του απαντούσα.

    Πιαστήκαμε στα χέρια. Ώσπου κατά το σούρουπο ήλθε ο βοσκός από το χωριό. Έβαλε το σκλαβάκι του να γδυθεί και ευχαριστήθηκε από τις μώλωπες που του είχαμε κάνει. Του διηγηθήκαμε όλα τα βάσανα που πέρασε στα χέρια μας ο 19 χρονος Ρωσοπόντιος, και του δείχναμε τα τρυπημένα από τα καρφιά κωλομέρια του, την ματωμένη κωλοτρυπίδα του, τις ξεσκισμένες σάρκες του. Ο Μανώλης του είπε και για το στοίχημα που είχαμε βάλει, και ότι δεν μπορούσα να το ξεπληρώσω. Ο βοσκός τότε χαμογέλασε.

    - Μην τσακώνεστε. Θα σας βγάλω εγώ από τη δύσκολη θέση. Θα σου δώσω εγώ Μανώλη το δεκαχίλιαρο, όμως ο ξάδερφό σου θα μείνει αύριο εδώ. Θα δουλέψει για μένα αύριο μαζί με τον Ρωσοπόντιο. Είχα σκοπό να αγοράσω έναν Αλβανό από την πόλη, όμως δεν θα χρειαστεί.Ο Γιώργος θα δουλέψει αύριο σαν εργάτης για να με ξεπληρώσει, είπε γελώντας.

    Έτσι τα ξαδέρφια μου έφυγαν και με άφησαν στο σπίτι του βοσκού. Πριν κιόλας νυχτώσει μας είπε να πάμε και οι δύο στην αποθήκη.

    - Γιώργη, εδώ θα κοιμηθείς απόψε. Εδώ μαζί με τον Ρώσο.

    - Μη λες μαλακίες. Εδώ μέσα βρωμάει.

    - Σκασμός. Εδώ πάντα βάζω τους δούλους μου. Και συ μέχρι αύριο το απόγευμα μου ανήκεις.Εμπρός βγάλε τα ρούχα σου γιατί πρέπει και να σε δέσω, είπε και άρπαξε δύο αλυσίδες.

    - Τι;

    Η απάντηση στην απορία μου ήταν μια δυνατή βουρδουλιά στα μούτρα. Αναγκάστηκα να γδυθώ και εγώ όπως υποτακτικά είχε κάνει κιόλας ο Βασίλης. Ο αφέντης μας έκανε μια θηλιά με την μία αλυσίδα και αφού διάταξε τον Βασίλη να γονατίσει του την πέρασε από το λαιμό.

    - Εμπρός γονάτισε και συ να τελειώνουμε. Έτσι μπράβο. Ξαπλώστε τώρα σκλαβάκια μου. Εσύ βρωμορωσίδα φρόντισε ο Γιώργης να μάθει μέχρι το πρωί όλες τις υποχρεώσεις του. Ακούς;

    Πήρε έπειτα χειροπέδες και έδεσε το δεξί μου πόδι με το αριστερό του μικρού Ρώσου. Στη συνέχεια τράβηξε τις αλυσίδες σφίγγοντάς τες στο λαιμό μας.

    Γελώντας σαρκαστικά κλείδωσε την πόρτα.

    - Μίλα , τι έχει στο μυαλό του αυτός, ρώτησα σαν μείναμε μόνοι.

    - Δεν ξέρω. Εγώ το μόνο που έχω υποχρέωση να σου πω είναι ότι αύριο θα μας ξυπνήσει στις 5. Το πρωινό μαστίγωμα γίνεται πάντα στις 5.05. Και μέχρι τότε θα πρέπει να έχουμε σφουγγαρίσει εδώ μέσα, να έχουμε γυαλίσει τις μπότες του και να έχουμε ταΐσει το σκυλί του. Κάθε λεπτό αργοπορίας σημαίνει δέκα βουρδουλιές παραπάνω. Το μαστίγωμα κρατάει γύρω στα δέκα λεπτά. Το καλό που σου θέλω είναι να μην φωνάξεις όταν δέχεσαι το μαστίγωμα γιατί συχνά σε φιμώνει με κοπριά.

    Μου είπε και άλλα μα δεν τα πίστεψα. Όμως ήταν αλήθεια. Στις πέντε ακριβώς μπήκε φουριόζος μέσα στην αποθήκη.

    - Ξυπνάτε πουτάνες. Ξημέρωσε.

    Μας έλυσε και μας κλώτσησε στα μούτρα. Πανικόβλητοι τρέχαμε. Εγώ ανέλαβα το σφουγγάρισμα ενώ ο Ρώσος βούρτσισε τις μπότες του γέρου και τάισε το σκύλο του. Προσπαθούσα να θυμηθώ όλες τις οδηγίες του Βασίλη. Όταν ξανακούσαμε τη φωνή του, γονατίσαμε και οι δύο και περιμέναμε τον αφέντη να μπει στην αποθήκη για την επιθεώρηση.

    - Ποιος μαλάκας ανέλαβε το σφουγγάρισμα;

    - Εγώ αφέντη, απάντησα. Έτσι έπρεπε πια να προσφωνώ τον βοσκό.

    - Δέκα βουρδουλιές παραπάνω.

    Ξεκρέμασε έναν βούρδουλα με εννέα δερμάτινες λουρίδες και αφού μου είπε να ξαπλώσω μπρούμυτα πάνω στον πάγκο άρχισε να με μαστιγώνει αλύπητα. Ο Βασίλης της μετρούσε δυνατά. Ο καθορισμένος αριθμός κάθε μέρα ήταν τριάντα. Όμως εγώ δέχτηκα σαράντα. Ύστερα μέτρησα εγώ του Βασίλη. Όμως ο αφέντης στις είκοσι σταμάτησε. Μου έδωσε το μαστίγιο.

    - Δώστε εσύ τις τελευταίες δέκα. Όμως τις θέλω δυνατές αλλιώς θα ξαναρχίσω από την αρχή.

    Υπάκουσα.

    Αφού μας έδεσε μας ανέβασε στην καρότσα του αυτοκινήτου, γυμνούς και ματωμένους. Είχε αρχίσει να φωτίζει όταν πέρασε μέσα από το χωριό. Δυό τρεις υπήρχαν στην πλατεία. Γέλασαν που μας είδαν γυμνούς μα δεν παραξενεύτηκαν αφού ήξεραν πως ο γερο- βοσκός χρησιμοποιούσε τα σκλαβάκια του. Το αυτοκίνητο σταμάτησε και πλησίασε ένας 35αρης ξανθομάλλης που έμοιαζε με εργάτη. Φορούσε ξεκούμπωτο το πουκάμισό του και φαινόταν το γεροδεμένο άτριχο στήθος του.

    - Καινούργιο πράμα βλέπω σήμερα γέρο. Αλβανός;

    - Όχι αυτή τι φορά έχω Αθηναίο. Μου χρωστάει λεφτά και θα με ξεπληρώσει σήμερα.

    Ο εργάτης με πλησίασε και αφού χούφτωσε τα στήθια μου τα έσφιξε στις παλάμες του.

    - Έλα ,Σωκράτη, θα μπεις μέσα να φεύγουμε;

    - Προτιμώ γέρο να κάτσω στην καρότσα. Θέλω να παίξω λίγο, είπε κλείνοντας το μάτι στον γέρο.

    Κάθισε αντίκρυ μας. Το αγροτικό ξεκίνησε. Μας κοίταζε και τους δύο απειλητικά.

    - Ανοίξτε τα σκέλια σας, μας είπε σε μια στιγμή. Ο ρώσος υπάκουσε αμέσως και άνοιξε τα πόδια του. Εγώ προσπάθησα να αντιδράσω.

    - Λοιπόν Αθηναίε θα περιμένω πολύ ώρα. Άνοιξε τα σκέλια σου είπα.

    Υπάκουσα. Ο Σωκράτης άπλωσε τότε τα πόδια του και άρχισε να σκουπίζει τα βρώμικα παπούτσια του στα αρχίδια μας. Ο Ρώσος καύλωσε με την μία.

    -Εσύ μαλάκα γιατί δεν καυλώνεις . Εμπρός θέλω να δω ποιος σε αυτή την καρότσα έχει μεγαλύτερο πούτσο. Νομίζω Αθηναίε ότι ο Ρώσος σε τρώει . Γύρνα να δω την πλάτη σου. Μμμ... ματώνεις και εύκολα. Πόσες σου ‘ριξε ρε ο γέρος; Μίλα!

    - Πενήντα.

    - Χμ... Πενήντα μόνο και είσαι σε αυτή την κατάσταση; Νομίζω πως θέλεις εκπαίδευση. Δεν χρωστάμε εμείς να σε μαστιγώνουμε και να μας πιτσιλάς με το άθλιο αίμα σου. Πάρε παράδειγμα το Ρώσο. Δες τι σκληρόπετσος είναι. Τέλος πάντων. Ελπίζω τουλάχιστον να έχεις στενή κωλοτρυπίδα. Δεν μ’ αρέσουν οι πολυχρησιμοποιημένοι. Για τούρλωσε τον κώλο σου να δω.

    Κι ενώ το αγροτικό προχωρούσε εγώ γονάτισε κι έσκυψα όσο δυνατά μπορούσα.

    - Μμμ..δεν είναι κι άσχημος. Αν δεν φοβόμουν ότι θα είσαι βρώμικος θα σε γαμούσα. Θέλεις να του τον χώσεις εκεί πέρα πιτσιρίκο.

    - Ναι θέλω. Χθές με γαμούσε αυτός. Θέλω να πάρω εκδίκηση.

    - Άντε λοιπόν προχώρα. Δεν δίνω δεκάρα για το τι θα του κάνεις.

    - Ναι αλλά πως. Έχει σφίξει την σούφρα του τόσο πολύ που ούτε οδοντογλυφίδα δεν μπαίνει μέσα όχι η ψωλή μου, είπε ενώ έσπρωχνε ένα του δάκτυλο πάνω στην κωλοτρυπίδα μου.

    - Καλά, μην ανησυχείς. Ξέρω πως θα το λύσουμε αυτό το πρόβλημα, είπε ο Σωκράτης και ανάμεσα στα εργαλεία που είχαν πεταχτεί στην καρότσα βρήκε έναν λαστιχένιο σωλήνα.

    - Μην ανησυχείς πιτσιρίκο. Θα σου κάνω την κωλοτρυπίδα του διάπλατη στη στιγμή. Μόνο τραβήξου λίγο από κει μην φας καμιά ξέμπαρκη. Ο ρώσος σύρθηκε ώστε να αφησει ελεύθερο το χώρο. Άρχισα να τρέμω από το φόβο μου. Ο Σωκράτης σήκωσε ψηλά το λάστιχο πάνω από τον κώλο μου έτοιμος να αρχίσει να με κτυπάει.

    - Έλα μαλάκα, τούρλωσε την κωλάρα σου, είπε περιπαιχτικά ο Σωκράτης και κατέβασε με δύναμη τον λαστιχένιο σωλήνα στα σφιγμένα κωλομάγουλά μου. Το κωλομέρια μου άνοιξαν διάπλατα από το φοβερό κτύπημα κι ύστερα ξανάκλεισαν με θόρυβο. Ούρλιαξα από τον πόνο. Τα μάτια μου κοκκίνισαν όπως και ο κώλος μου. Ο Σωκράτης αγνόησε τις ικεσίες μου και συνέχισε να με μαστιγώνει αλύπητα. Τα κτυπήματα έπεφταν βροχή αφήνοντας κόκκινες γραμμές παντού. Όταν τα χέρια του Σωκράτη κουράστηκαν από τα αδιάκοπα κτυπήματα πρόσφερε το σωλήνα στον Ρώσο που τον πήρε στα χέρια του με ένα ευτυχισμένο χαμόγελο.

    - Άντε πιτσιρίκο. Διασκέδασε μόνος σου!, του είπε.

    Καθώς νέες βουρδουλιές με μεγαλύτερη ορμή όργωναν τον κώλο μου, σφάδαζα κουνώντας το κεφάλι μου από δω και από κει. Φώναζα με όλη μου τη δύναμη αλλά δεν άκουγε κανείς αφού το αυτοκίνητο προχωρούσε σε έρημους αγροτικούς δρόμους.

    - Μετά από αυτά που μου έκανε χθες θα μπορούσα να τον κτυπάω όλη μέρα.

    - Εντάξει φτάνει. Μην ανησυχείς σήμερα θα βαρεθείς να τον δέρνεις. Δες τώρα αν έχει λασκάρει η σούφρα του. Αν ναι γάμησε τον αλλιώς έχω μερικές πιο καλές λύσεις

    Ο ρώσος μου ξαναέβαλε κωλοδάκτυλο, πλησίασε με βούτηξε από τα πόδια, τα άνοιξε, λύγισε τα γόνατά του και με μια απότομη κίνηση έστειλε το πουτσοκέφαλο του να τρυπήσει την παρθένα κωλοτρυπίδα μου.

    - Ααααα.... Τι κάνεις εκεί; Μηηηη... Πονάω!

    - Πάρτον όλο και μην μιλάς. Δάγκωνα με λύσσα τα χείλη μου. Νόμιζα πως το κορμί θα κοβόταν στα δύο. Σε λίγο μια κραυγή ξέφυγε από το στόμα του Ρώσου και άρχισε να χύνει ασταμάτητα. Με βούτηξε από τη μέση σαν παλαιστής, με σήκωσε στον αέρα και έχυνε . Καυτά χύσια γλιστράνε έξω από την κωλοτρυπίδα και κυλάνε στους αστραγάλους μου. Αποκομμένος έπειτα με πέταξε σαν σκουπίδι στην καρότσα.
     
    Last edited by a moderator: 5 Ιανουαρίου 2015
  2. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Αυτό που μ'αρέσει σ'εσένα είναι ότι το υποστηρίζεις μέχρι τέλους. Άξιος  
     
  3. danos

    danos Regular Member

    α τωρα σου βρομάει  
    ενω στο νησί σ άρεσε  
     
  4. brenda

    brenda FU very much

    Εγώ λέω να χαλαρώσουμε όλοι λίγο, ας αλλάξει και ο @dats το 17, να το κάνει πχ 19, και να αφεθεί να πει αυτό που θέλει να πει...
     
  5. εε τοτε φιλε μου να γραψεις αρλεκιν......σε βουδουζουμιαρικο στιλ......και η συγραφεας του χαρι ποτερ ετσι ξεκινησε και τωρα κολυμπαει στο δολαριο.....  
     
  6. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    διαφορα οφφτοπικ σχετικά με το νημα μεταφερθηκαν εδω . οτιδηποτε εχει σχεση με το νημα "σκλαβοι στο βουνο" μπορει να δημοσιευτει εδω.
     
  7. Koproskylo

    Koproskylo Regular Member


    ...Μπαγάσα με συγκίνησες, τι αναμνήσεις το 200αρι και το 10χιλιαρο,
    άντε τώρα μετά τις εκλογές θα τα ξαναθυμηθούμε.
     
  8. dats

    dats Regular Member

    Διόρθωση ημαρτημένων : (Ζητώ συγγνώμη για την ηλικία . Το 17 δεν παίζει στα αλήθεια. 19 χρονών ήταν ο νεαρος.)

    Το αυτοκίνητο σταμάτησε σε ένα ερημικό χωράφι.

    - Εμπρός γομάρια , κατεβείτε από την καρότσα. Έλα και μας πήρε το μεσημέρι. Πάρτε μια τσάπα μαζί σας και ακολουθήστε με.

    Μας έδειξε ένα χωράφι το οποίο ήταν πνιγμένο στα βάτα και τα αγκάθια και μας διέταξε να το καθαρίσουμε.

    Όταν του ζήτησα να φορέσουμε τουλάχιστον τα παπούτσια μας για να μην μας πληγώσουν τα αγκάθια ο Σωκράτης με γρονθοκόπησε.

    - Τι λες ρε μαλάκα. Εδώ είσαι σκλάβος και στις ιδιοκτησίες του αφεντικού σου πατάς μόνο ξυπόλητος.

    Ο ρώσος χαμογέλασε. Συνηθισμένος σε αυτές τις ταλαιπωρίες άρχισε κιόλας τη δουλειά. Συνήθισα κι εγώ μετά από μερικές βουρδουλιές τα αγκάθια που μου ξέσκιζαν τις πατούσες. Σε λίγο τα πόδια μας είχαν κοκκινίσει από το αίμα. Όταν έβλεπε ο γέρος ότι η απόδοσή μας έπεφτε , έστελνε τον Σωκράτη να μας τιμωρήσει. Είχε δέσει το μαχαίρι του στην άκρη ενός καλαμιού και μας κέντριζε με αυτό την πλάτη. Ο ιδρώτας κυλούσε πάνω στις πληγές και μας έτσουζε.. Αφού μαζέψαμε τα αγκάθια σε ένα σημείο θα έπρεπε τώρα να τα μεταφέρουμε με τα χέρια μας στο φορτηγάκι. Ο Σωκράτης ήταν στην αρχή της διαδρομής και μας κτύπαγε με έναν αυτοσχέδιο βούρδουλα που αποτελούνταν από εννέα χονδρά καλώδια δεμένα στην άκρη τους. Σημάδευε την πλάτη μας , ενώ το αφεντικό καθόταν στην καρότσα του αγροτικού και μας έδερνε στον κώλο μια βρεγμένη σανίδα

    Όταν τελειώσαμε ο Σωκράτης και το αφεντικό κάθισαν στη άκρη της καρότσας του αυτοκινήτου ενώ εμείς είχαμε γονατίσει μπροστά τους .

    - Λοιπόν τώρα θέλω να μας βγάλετε τα παπούτσια και να αρχίσετε να τα καθαρίζετε με την γλώσσα σας. Ακούσατε γουρούνια!

    Βγάλαμε πράγματι τα βρώμικα μαυρα παπούτσια τους και αρχίσαμε με την γλώσσα μας μα τα σαλιώνουμε. Οι δύο άνδρες έβαλαν τα γέλια.

    - Κοίτα αφεντικό τι όμορφα μας βάφουν τα παπούτσια.

    - Καλύτερα και από βερνίκι. Όμως βλέπω να αποφεύγουν να γλύψουν τις πατούσες . Γιατί;

    - Ρε γομάρια . Ακούσατε; Καθαρίστε τις πατούσες. Εμπρός. Δεν πιστεύω να σιχαίνεστε να φάτε τις κοπριές που έχουμε πατήσει, χα χα....

    Το στόμα μας είχε γεμίσει ακαθαρσίες. Όμως δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε αφού ανά πάσα στιγμή θα μπορούσε να ξεκινήσει πάλι το βάρβαρο διπλό μαστίγωμα.

    - Καιρός είναι θαρρώ να τα ταίσουμε τα δουλάκια μας.

    Μας έδεσαν από το λαιμό και μας έσυραν σε ένα σημείο του χωραφιού που είχε αφράτο χώμα. Βγάλανε τις πούτσες τους και κατούρισαν. Το χώμα μεταμορφώθηκε σε ένα λάσπη. Ο Σωκράτης έσκυψε ανακάτεψε το χώμα με τα ούρα του, πήρε λίγο με το χέρι του και μου το έβαλε στο στόμα.

    - Δοκίμασε, εμπρός άνοιξε το στόμα σου και φάε. Δεν θα φύγετε από δώ αν δεν φάτε όλο το φαί σας.

    Όταν αντιδράσαμε μας έπιασαν από το λαιμό και μας έχωσαν τα πρόσωπα στην ιδιόμορφη λάσπη. Αναγκαστήκαμε να καταπιούμε το κατουρόχωμα

    Αφού «φάγαμε» και επειδή το αγροτικό ήταν γεμάτο κλαδιά και δεν χωρούσαμε μας έδεσαν τα χέρια στην καρότσα και ξεκίνησε το αυτοκίνητο ενώ εμείς προχωρούσαμε με τα πόδια, ξυπόλυτοι πάνω στις μυτερές πέτρες. Το απογευματάκι και ύστερα από βάδισμα μιάς ώρας φτάσαμε σε έναν στάβλο.

    Μας έλυσαν . Του ρώσου του είπαν να βάλει τα ρούχα του ενώ εμένα μου έδωσαν μια σκούπα να καθαρίσω τον στάβλο από τις κοπριές. Ενώ δούλευα, οι τρείς τους κάτι σχεδίαζαν.

    Στον στάβλο υπήρχε ένα ξύλινος πάγκος. Σε μια στιγμή ο Σωκράτης με πλησίασε.

    - Βγάλε το βρακί σου πούστρα, πρόσταξε. Είσαι βρώμικος μα θα σου κάνω τη χάρη να σε γαμήσω, ίπε με στόμφο και πέταξε έξω ένα χονδρό στειλάρι. Μ ξάπλωσαν έπειτα στον πάγκο δένοντας μου στις άκρες , τα χέρια και τα πόδια.

    Άναψε τσιγάρο και το σπίρτο το έσβησε στα αρχίδια μου. Τράβηξε μετά ένα δυό ρουφιές από το τσιγάρο και το έσβησε στη ρώγα μου. Βόγκηξα γοερά . Συνέχισε απτόητος. Έβαλε φωτιά σε ‘ένα κομμάτι λάστιχο ποτίσματος που βρήκε στο πάτωμα και το άφηνε το λιωμένο λαστιχο να στάζει στην άλλη ρώγα μου. Ούρλιαζα. Διέταξε έπειτα τον Ρώσο να μου ξυρίσει τις πουτσότριχες και αυτές που είχα κάτω από τα αρχίδια και τον κώλο. . Γρήγορα προχώρησε στην έπόμενη φάση. Μού έλυσε τα πόδια, τα σήκωσε ψηλά τα έδεσε δίπλα στους καρπούς μου και με μαστίγωσε με το πέτσινο λουρί του στα τουρλωμένα κωλομέρια μου αδιαφορώντας για τις κραυγές μου. Έπειτα πρόσταξε τομ Ρώσοπόντιο να αλείψει την τρύπα μου με γράσο αυτοκινήτου κι αυτός για να ανοίξει περισσότερο την στενή κωλοτρυπίδα έχωσε όλο το στόμιο του μπουκαλιού μέσα μου ποτίζοντας το άντερό μου με το βρώμικο λάδι. Έβαλε γρήγορα τον τεράστιο πούτσο του μέσα μου και με γάμησε.

    Σε λίγα λεπτά και οι τρεις είχαν γδυθεί εντελώς. Το Αφεντικό είχε πάρει μια συρματόβουρτσα με κοντάρι, ο Σωκράτης το απαίσιο πέτσινο λουρί του και ο Ρωσοπόντιος μια σανίδα βρεγμένη ξύλινη.

    Με πέταξαν στο πάτωμα. Ήμουν δεμένος χειροπόδαρα Δε μια στάση που δεν μπορούσα να αντιδράσω.

    - έλα αφεντικό, η σειρά σου τρίψε του τον κώλο με την βούρτσα σου. Η συρματόβουρτσα με ακούμπησε χαμηλά στο στομάχι και τρίφτηκε πάνω μου. Νόμιζε ότι χιλιάδες καρφίτσες κάρφωναν το δέρμα μου. Κύλησα στο πάτωμα μπρούμυτα για να προστατέψω το πουλί μου. Η καινούργια όμως αυτή θέση άφηνε ακάλυπτα τα ξυρισμένα κωλομέρια μου. Σχεδόν ταυτόχρονα το πέτσινο λουρί, η συρματόβουρτσα και η σανίδα έπεσαν πάνω στα κωλομέριαμου. Το πετσινο λουρί ανεβοκατέβαινε με μανία πάνω στη σάρκα μου κι άφηνε νέα σημάδια κόκκινα δίπλα στα παλιά. Η συρμαρόβουρτσα τριβόταν πάνω στην επιδερμίδα μου αφήνοντας κοκκινίλες και γρατζουνιές . Η σανίδα προσγειωνόταν στη πλάτη μου.

    Κυλιόμουν εκπλιπαρόντας ,πάνω στο λαδωμένο και βρώμικο πάτωμα του στάβλου. Με κτυπούσαν παντόυ ακολουθώντας με.

    -Γύρνα ανάσκελα με διέταζαν.

    Η σανίδα έπεσε πρώτη στο στήθος μου. Οι ρόγες μου από τον πόνο πρήσθηκαν και ζεμάταγαν. Τα χτυπήματα εξακολουθούσαν να πέφτουν σαν βροχή από τους απάνθρωπους βασανιστές μου. Ούρλιαζα σαν ζώο που το έσφαζαν.

    Τότε τα κτυπήματα κατέβηκαν πιο χαμηλά , στον ξυρισμένο πούτσο μου. Το πέτσινο λουρί ήταν το κατάλληλο για να τρυπώνει ανάμεσα στα σκέλια μου και να μου βαράει τα αρχίδια. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα πια για να προφυλαχτώ. Τους φώναζα ότι αν σταματούσαν θα έπαιρνα σε όλους τσιμπούκι, θα γαμιόμουν είκοσι φορές με τον καθένα Τελικά ύστερα από πολύ ώρα οι τρεις βασανιστές αποφάσισαν να σταματήσουν για να μου δώσουν τη δυνατότητα να αποξείξω ότι λέω αλήθεια. Πέταξαν στην άκρη τα φρικτά όπλα τους, με επιασαν από τις μασχάλες και με βοήθησαν να σηκωθώ στα γόνατά μου. Οι ψωλές όλως ήταν καβλωμενες και σημάδευαν το ταβάνι.

    Μετά από μισή ώρα το στόμα μου και ο κώλος μου ξερνούσε χύσια

    - Ήσουν καλός , μου είπε ο Σωκράτης. Αλλά τώρα οι ψωλές μας είναι σκατωμένες. Γι’ αυτό γύρνα, γονάτισε κι άρχισε να μας τις γλύφεις μέχρι να μας τις καθαρίσεις τέλεια. Αλλιώς θα μείνεις εδώ άλλα πέντε χρόνια.

    Οι ψωλές και των τριών βρώμαγαν απαίσια. Έκλεισα τα μάτια και προσπαθώντας να αγνοήσω τη βρώμα και την απαίσια γεύση τις πήρα στο στόμα μου κι άρχισα να τις γλύφω.
     
  9. giousoufaki-thess

    giousoufaki-thess A real feet slave dogy

    Μεταξύ μας τώρα τα σκέφτεσαι και τα γράφεις ;
     
  10. Strong_Weakness

    Strong_Weakness smile....it can kill your enemy

  11. giousoufaki-thess

    giousoufaki-thess A real feet slave dogy

    Κάτω παρτάλι. Που είναι η Μοσχούλα με το κλουβί στο κεφάλι;
     
  12. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Υπέροχο, γιατί το αποκαλείς ''κτηνωδία'' ;;;