Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η αίσθηση του κολάρου...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Kassandra, στις 20 Σεπτεμβρίου 2010.

  1. Re: Απάντηση: Η αίσθηση του κολάρου...


    Λοιπόν, αγαπητέ μου μ'εντυπωσιάζεις. Φιλικά πάντα, κατάφερες μέσα σε 2 γραμμές να αναιρέσεις τον εαυτό σου και να γράψεις και δυο κλισεδούμπες.

    Για το ένα κλισέ τι να σου πώ; Φιλικά πάντα. Υπάρχει ευρεία γκάμα τέτοιων στην καθομιλουμένη (όπως "μετά συγχωρήσεως", "με το συμπάθειο" και άλλα) τα οποία δε συμβάλλουν σε τίποτε στην κουβέντα παρά μόνο εκθέτουν ανεπανόρθωτα το χρήστη τους. Θα θυμάσαι από τις ελληνικές ταινίες τον τύπο με την τραγιάσκα και την καλαθούνα με τις κότες να αναφωνεί "συμπαθάτε με, αλλά..."

    Για το δεύτερό σου κλισέ. Ποιός είμαι εγώ που θα πώ στον άλλον εδώ μέσα τι θα γράψει και πώς θα το γράψει και σε ποιό νήμα θα γράψει, ε; Ε λοιπόν, ας αρχίσουμε από το αδιέξοδο αυτού που εσύ λες. Δηλαδή, και ποιός είσαι εσύ που θα μου πείς τι θα λέω και σε ποιόν θα το λέω; Και ξέρεις αυτή χαριτωμένη και ανοηταίνουσα παιδική κολοκυθιά μπορεί να συνεχιστεί επ'άπειρον. Να μου πεις εσύ και να σου πω εγώ και να συνεχίσουμε να λέμε επ'άπειρον χωρίς να λέμε τίποτε. Γιατί αγαπητέ μου, οι κλισεδούμπες δε λένε απολύτως τίποτε. Είναι φούσκες.

    Επειδή όμως είμαστε φόρουμ (βλέπω τώρα τελευταία οτι έχουμε ένα θέμα εδώ, αλλά ας είναι) λυπάμαι, αλλά θα σε πληροφορήσω οτι αυτό περιλαμβάνει και έκφραση γνώμης για το τι είπε ο καθένας κι ενδεχομένως που το είπε και πώς το είπε. Αρκεί να είναι αιτιολογημένη η γνώμη.

    Το αστείο της υπόθεσης είναι οτι συμφωνείς με αυτό που λέω, αλλά διαφωνείς με το δικαίωμά μου να το λέω. Βολταίρος από την ανάποδη με μπούργκα ή πως να προσπαθήσετε να βάλετε στο γάιδαρο σέλα.

    Περαστικά και καλή χρονιά.
     
  2. Απάντηση: Re: Απάντηση: Η αίσθηση του κολάρου...

    Λοιπόν, μ'εντυπωσιάζεις. Aγαπητε μου, κατάφερες μέσα σε 2 γραμμές να αναιρέσεις τον εαυτό σου και να γράψεις και δυο κλισεδούμπες. Για το ένα κλισέ τι να σου πώ; Αγαπητε μου. Υπάρχει ευρεία γκάμα τέτοιων στην καθομιλουμένη (όπως "μετά συγχωρήσεως", "φιλικα παντα" και άλλα) τα οποία δε συμβάλλουν σε τίποτε στην κουβέντα παρά μόνο εκθέτουν ανεπανόρθωτα το χρήστη τους. Θα θυμάσαι από τις ελληνικές ταινίες τον τύπο με την τραγιάσκα και την καλαθούνα με τις κότες να αναφωνεί "συμπαθάτε με, αλλά..." Για το δεύτερό σου κλισέ. Δηλαδή, και ποιός είσαι εσύ που θα μου πείς τι θα λέω και σε ποιόν θα το λέω; Ε λοιπόν, ας αρχίσουμε από το αδιέξοδο αυτού που εσύ λες. Και ξέρεις αυτή χαριτωμένη και ανοηταίνουσα παιδική κολοκυθιά μπορεί να συνεχιστεί επ'άπειρον. Να μου πεις εσύ και να σου πω εγώ και να συνεχίσουμε να λέμε επ'άπειρον χωρίς να λέμε τίποτε. Γιατί αγαπητέ μου, οι κλισεδούμπες δε λένε απολύτως τίποτε. Είναι φούσκες.

    Επειδή όμως είμαστε φόρουμ (βλέπω τώρα τελευταία οτι έχουμε ένα θέμα εδώ, αλλά ας είναι) λυπάμαι, αλλά θα σε πληροφορήσω οτι αυτό περιλαμβάνει και έκφραση γνώμης για το τι είπε ο καθένας. ΟΧΙ που το είπε. Και εαν θελει να φανει αυτος που το ειπε διοτι ειναι νεος γουστο του και καπελο του. Αρκεί να είναι αιτιολογημένη η γνώμη.
    Το αστείο της υπόθεσης είναι οτι συμφωνείς με αυτό που λέω, αλλά διαφωνείς με το δικαίωμά μου να το λέω. Και επισης συμφωνεις οτι η η γη έχει τα όριά της αλλά η βλακεία είναι απέραντη. Βολταίρος και Γκυστάβ Φλομπέρ από την ανάποδη με μπούργκα ή πως να προσπαθήσετε να βάλετε στο γάιδαρο σέλα.
    Περαστικα και καλη χρονια.
     
  3. @foot: Τα'χεις κάνει λίγο μαντάρα, δε νομίζεις;
     
  4. Strong_Weakness

    Strong_Weakness smile....it can kill your enemy

    Σημερα ηταν η πρωτη φορα στην ζωη μου που Μου εκανε την τιμη και Μου φορεσε κολαρο...
    ειναι απεριγραπτο αυτο που ενιωσα....
    ενιωθα οτι ειναι προεκταση του λαιμου μου,του δερματος μου...μετα απο αρκετη ωρα χρειαστικε να παω στο περιπτερο,και πηγα,χωρις καν να σκεφτω οτι φοραω κολαρο,ηταν μια αισθηση τοσο οικεια μεσα μου,δεν ηταν ξενο σωμα για να ντραπω,να σκεφτω,να κανω πισω...κοιταξα μιαα βιτρινα και ειδα πως το φοραω και χαμογελασα τοσο περιφανα....
    Ευγνωμονω για την τιμη Τον Gorean Lord
     
  5. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

    Λογικά ανεβήκανε και οι φωτογραφίες σου στο ***!
     
    Last edited: 5 Φεβρουαρίου 2015
  6. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Και;
     
  7. Strong_Weakness

    Strong_Weakness smile....it can kill your enemy

    οι δικες μου?
     
  8. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

    @guruni δεν είναι κακό στο να ανέβουν οι φωτογραφίες (το έβαλα επειδή γνωρίζω ότι το κάνει ο G_L).Τίποτα παραπάνω,τίποτα λιγότερο.
    @Christa δες την πιο πάνω απάντηση που έδωσα.
     
  9. Strong_Weakness

    Strong_Weakness smile....it can kill your enemy

    δεν ειδα καποια αλλη απαντηση,νομιζα απευθυνοσουν σε εμενα,στο τελευταιο σχολιο.  
     
  10. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    @Δίας το αν επιλέξει κάποιος ν' ανεβάσει φωτογραφίες οπουδήποτε είναι δικό του θέμα. Το να το αναφέρεις εδώ δεν βρίσκω τον λόγο. Ειδικά όταν πρόκειται για άλλο site.
     
  11. Strong_Weakness

    Strong_Weakness smile....it can kill your enemy

    Η κοινοποιηση φωτογραφιων σε οποιοδηποτε site υπο μορφη τεχνης πρεπει να μας χαροποιει.
    Ειναι καθαρα θεμα του κατοχου το αν θα τις κοινοποιησει.Τα συμπερασματα των υπολοιπων ειναι ακρως περιττα...
     
  12. Οι καμήλες κάνουν μπου-ντου-σου-μου;