Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Topping from the bottom vs topping from the top

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος brenda, στις 4 Φεβρουαρίου 2015.

  1. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    The way i see it .. νιωθεις και δηλώνεις υποτακτική , μπορεί να μην σου είναι ανάγκη να κυριαρχήσε απο κάποιον στη ζωή σου , γιατι μια χαρα τέλεια τα καταφέρνεις και μόνη, αλλα η υποταγή σε ολοκληρώνει και σου προσφέρει το αισθημα της ευτυχίας .
    Θέλεις λοιπόν να υποταχθείς , στο κορμί? απο δω απο κει..το κάνεις το σεσσιον σου . ΚΑΙ Στο μυαλό ? απο δω απο κει..προσπαθέις και μπαίνεις σε μια αναλογη σχέση ..έχεις και το ψυχολογικό - λίγο πιο καθημερινό κομμάτι. Πάααλι δεν είναι όμως η υποταγή όπως εσύ θέλεις να τη ζήσεις..γιατι πάλι νιωθεις ( σαν σύνολο ,δεν μιλώ για μεμονομένες εντολές και ''καψόνια'' ) οτι εσύ είσαι κυριαρχη του εαυτού σου , ούτε τσιτώθηκες πραγματικά...ούτε ξεπερασες κάτι βαθεια δύσκολο πραγματικά, ούτε τόλμησες κάτι που δεν θα τόλμαγες και υπο αλλες συνθήκες πάνω στην καυλα σου και με λίγο ''σπρωξιμο'' ,κανονικα...υποταγμένη δεν νιωθεις και ουτε και είσαι.
    Μέχρι που ..ερχεται ενας ανθρωπος και δεν σου μιλά ούτε για ντι ες σχέση , ούτε τάζει , ούτε υποσχεται , ούτε απειλεί , ούτε κυριαρχεί στο μπλα μπλα..απλά έρχεται..και απο εκει που δεν το έχεις καταλάβει , χωρίς να ζητηθεί κάτι στο''συμβολαιο'' βρίσκεσαι να τσιτώνεσαι για εκείνον , να κάνεις τοσο βαθεια ανασκόπηση στον εαυτό σου εξαιτίας του , να ξεπερνάς ή να θέλεις να ξεπεράσεις όχι απλα όρια σωματικά αλλα εννοιες ολόκληρες που μέχρι τώρα είχαν διαμορφώσει τη ζωή σου και τις επιλογές σου .Βρισκεσαι να υποτάσεσαι χωρίς καν να σου έχει ζητηθεί στα λόγια, απλά επειδη επιτέλους κάποιος καταφερε να σε βάλει σε αυτή τη διαδικασία μέσω των πράξεων του , μέσω του ποιος είναι και όχι του τι λεει. Ετσι υποτασεσαι και εσύ στην πράξη όπως και εκεινος κυριαρχεί πάνω σου στην πράξη.

    ΑΥΤΟ , για εμενα , ΤΟ ΖΕΙΣ! με οποιο φόβο , με όποια αμφιβολια ...αυτο για εμενα ειναι πραγματική υποταγή και υποταγη χωρίς φόβο και αγχος και αμφιβολία ,προσωπικά για εμένα, δεν υπάρχει.
    Εκει λοιπόν κατατάσσω και τα πρασινα τερατακια και ολα τα υπολοιπα, σε φοβους και ανασφαλειες που ,αν ο ανθρωπος αυτός είναι κοντά σε αυτό που περιγραφω παραπανω , ξέρω οτι ο ιδιος θα σε κανει να ξεπερασεις χωρίς καν να καταλαβεις οτι σε βοηθα,ακόμα και η υπερβολική επιθυμία σου για εκεινον μετατρέπεται σε λόγο να ξεχάσεις τα προηγούμενα που αναφέρω .

    Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να σκεφτείς όσο πιο ειλικρινά γίνεται , τι σου αρέσει παραπάνω ? τι ειναι αυτό που σε κάνει να τον θες τόσο πολύ ? α.σου αρέσει η υποταγή που νιωθεις εξαιτίας του? με τον τρόπο που κυριαρχεί ουσιαστικά πάνω σου? σου αρέσει πως ''δουλευετε'' σαν ντι /ες ζευγαρι? και γενικα σαν ζευγάρι? ή β. σου αρέσει σαν ανθρωπος, σαν σεξουαλικος συντροφος και σαν συντροφος γενικοτερα και εχεις βάλει στόχο την πλήρη κατακτηση του με τη μάσκα οτι αυτός θα κατακτήσει εσένα ? ,με ο,τι αυτο μπορεί να σημαίνει για εσένα ? απο αποκλειστικότητα μέχρι το να γίνει αφέντης σου?

    Κοινως..
    -αν αυτό που σε ενδιαφέρει είναι η δυναμική της Κυριαρχίας υποταγής, το ιδανικό ταιριασμα( που απαιτεί και συναισθημα ΦΥΣΙΚΑ αλλα με διαφορετικό τροπο , και δεσιμο ) σε μια τετοιου είδους σχέση που σαν υ αλλα και σαν ανθρωπο ότνως θα σε οδηγήσει σε ψυχολογικά και σωματικά ( το θεωρω αυτονοητο) μονοπάτια που ουτε θα σκεφτοσουν να πας, ΟΡΜΑ χωρίς φοβο!
    -αν ομως αυτό που σε ενδιαφέρει είναι το πιο συναισθηματικό (καθαρα) του πραγματος , και αυτό που σε τραβά παραπάνω σε εκεινον δεν είναι ο τρόπος που ΟΝΤΩΣ κυριαρχει πανω σου αλλα οτιδηποτε αλλο σου βγαζει ( καθαρη καυλα, ερωτα, ενδιαφερον , γουτσου γουτσου ) τότε φοβάμαι οτι δεν θα επρεπε να εμπλακεις καθώς γρήγορα θα μπεις σε αλλα τριπακια να στεναχωριεσαι και να νιωθεις λίγη .

    Η απαντηση για εμενα βρίσκεται στην δυναμη πίσω απο ολα αυτα που νιωθεις που κινεί τα πάντα, είναι η υποτακτικοτητα σου που θέλει και σε τραβαει κοντά του παραπάνω ? ή η Μπρέντα ? ( οπου Μπρεντα βάλε το κανονικό σου όνομα )
    Αυτή είναι η δική μου γνώμη , ελπίζω να βγάζω νόημα καθώς ήθελα να αναλύσω αρκετά μπερδεμένες εννοιες και δεν ξέρω κατα πόσο το καταφερα.
     
  2. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Θα μου επιτρέψει η νηματοθέτης να κάνω μία μικρή παρέμβαση: (xωρίς καμία ειρωνία-μομφή):

    Ομολογώ ότι εντυπωσιάστηκα, το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό, είναι η μετάλλαξη στα γραφόμενα σου/ ''ερωμένης ή μαθητευόμενης- σκλάβας''.
    Προσωπικά, το συγκεκριμένο σχήμα δε με βρίσκει σύμφωνη για τον πολύ απλό λόγο: δεν αποσκοπεί σε τίποτα πέρα από την τόνωση του Εγώ του κυρίαρχου.
    To concept που περιγράφεις είναι εφικτό, το νήμα και η συζήτηση έχει ενδιαφέρον αλλά το σχήμα μου φαίνεται μακράν μη βιώσιμο.
    Για ποιόν λόγο γίνεται, για το σκοτεινό/αντικείμενο του πόθου Bλ. Κυρίαρχο (σας έχει τυφλώσει με τον έρωτα και το καυλί του) έτσι δεν είναι;
    Εξ αποστάσεως σχέση, και κάνε ότι γουστάρεις, νοτ γκουντ for me.

    Δεν θα μπορούσε ο Αφέντης να είναι με μία σκλάβα;
    «κάθε πότε ο αφέντης θα συνουσιάζεται με την τάδε σκλάβα» ;

    Aπόλαυσέ το και κάνε ότι σε φωτίσει ο Jesus, για όσο κρατήσει,  
     
  3. brenda

    brenda FU very much

    Σ´ευχαριστώ αγάπη μου που μοιράστηκες την ψυχή σου μαζί μου, ξόδεψες χρόνο και φαιά ουσία για να με βοηθήσεις, το εκτιμώ αφάνταστα. Νομίζω ότι επειδή έκλαψα όταν το διάβασα, γι αυτό δεν μπορούσα να σε ευχαριστήσω αμέσως...
     
  4. 500.000 λέξεις χωρίς νόημα, και εννοώ ότι κάνεις δεν μπορεί να βοηθήσει τον άλλον στον ψυχολογικό τομέα. Γιατί βαριόμαστε και φοβόμαστε να κάτσουμε μόνοι με τον εαυτό μας, με ήρεμο νου και να δούμε μέσα μας με απόλυτη προσοχή ώστε να λύσουμε τα προβλήματα μας και ανατρέχουμε σ άλλους; Και ποσό μάλλον δημόσια σ ένα site με αγνώστους; Τραγικο.
     
  5. Wolverine

    Wolverine Wolvie

    Respect.  
     
  6. brenda

    brenda FU very much

    Έχεις απόλυτο δίκιο αγαπητέ μου, το ανθρωπολογικό όμως πείραμα του νήματος πέτυχε, ο καθένας έβγαλε τον εαυτό του και τις πραγματικές του απόψεις για την ζωή, τον έρωτα, την υποτακτικότητα, την αγάπη, την κυριαρχικότητα και το bdsm, που στην τελική ποσώς με ενδιαφέρει....

    Εγώ την μαύρη ψυχή μου την παίρνω και φεύγω, απλά γνωρίζοντας ότι από αγάπη δεν αντέχω, όχι από bdsmικές πρακτικές...

    Πραγματικά ευχαριστώ όλους όσους είπαν τις ανούσιες και τις ουσιώδεις θέσεις τους, πολύ με βοήθησαν να καταλάβω ότι σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να λειτουργήσω μέσα σε ένα τέτοιο σχήμα, προτιμώ να συνεχίσω να τον λατρεύω από μακριά, και να κρατήσω τα συναισθήματά μου καθαρά (άγνωστες έννοιες για κάποιους, και τα συναισθήματα και τα καθαρά)...

    Δεν είμαι πολυάμορους λοιπόν, όσο κι αν προσπάθησα να το χωρέσω στο μυαλό μου, δεν χωρούσα εγώ σ΄αυτό....

    Και να πληροφορήσω τα λοιπά (πλην εμού) όρνεα, ότι το πιο άγριο βουδουσούμιασμα μπορεί να μην έχει καμία σχέση με την συνουσία....

    Τραγικοί είμαστε όλοι μας αγαπητέ @spartacus, και αυτοί που προσφέρουν το θέαμα και αυτοί που το απολαμβάνουν...

    Κρίνε εσύ λοιπόν ποιος βαριέται και ποιος φοβάται, αυτός που ανώνυμα το εκθέτει δημόσια ή αυτός που άλλα λέει κι άλλα κάνει?

    Κανένα πρόβλημα δεν είχα, οι απαντήσεις όλες υπάρχουν μέσα μας άλλωστε, ήρεμο νου δεν έχω, ούτε και είχα ποτέ, γίνονται εκρήξεις μέσα στο κεφάλι μου συνέχεια, δεν διεκδικώ κανένα εύσημο ανωτερότητας, είμαι ένα θερμόαιμο ποταπό πλάσμα...
     
  7. Αγαπητή δεν είχα κανένα πρόβλημα με τις απόψεις κανενος. Νόημα δεν έχει να ζητας ψυχολογική βοήθεια από κανέναν.
     
  8. brenda

    brenda FU very much

    Σιγά να μην ζητήσω ψυχολογική βοήθεια από τον λάκκο με τα αφοδεύματα....(βοήθεια ωστόσο μου δόθηκε από εξαιρετικά ευαίσθητους ανθρώπους που έδωσαν ψυχή σ΄αυτά που είπαν, βασάνισαν το μυαλό και την καρδιά τους πριν απαντήσουν στα ηλίθια ερωτήματά μου...)
     
  9. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Του τενεμπρα
     
  10. brenda

    brenda FU very much

    Πες καθαρά τι εννοείς? Όταν ο Τενέμπρα σας έγραψε σας το είπαμε, έτσι δεν είναι? Τώρα εγώ είμαι σπίτι μου και αυτός στις δουλειές του, για ποια μάσκα μιλάς λοιπόν?

    Όποιος δεν αντέχει την αλήθεια ας κρυφτεί στο θρασύδειλο λαγούμι του, ως συνήθως...
     
  11. Κανένα ερώτημα δεν είναι ηλίθο. Ένα πρόβλημα μπορείς καλιστα να το σκοτώσεις χωρίς να χυθεί πολύ αίμα. Εσύ θα το σκοτώσεις όχι οι γνώμες και τα συμπεράσματα των άλλων. Και πως θα γίνει αυτό; Δεν θα σου πω εγω. Βρες το μόνη σου.
     
  12. brenda

    brenda FU very much

    Μην στεναχωριέσαι, το βρήκα...το πόσο αίμα θα χυθεί, αυτό αφορά εμάς που το χύνουμε...Μη μου πεις ότι σε πήρε ο πόνος....