Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Topping from the bottom vs topping from the top

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος brenda, στις 4 Φεβρουαρίου 2015.

  1. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art


    Ξερει εκεινος. Αλλωστε δεν ειναι σωστο να μιλαμε για καποιον που επελεξε να φυγει απο το φορουμ και να μιλα μεσω αλλων. Ποιος μπηκε σε λαγουμι λοιπον;

    Καλη νυχτα.
     
  2. Μπα δεν πιστεύω ότι το έχεις βρει. Εύχομαι να το βρεις.
     
  3. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Τι σου φταιει τωρα; Οι αλλοι; Ο εαυτος σου; Συμφωνα με αυτα που εγραψες σου προτεινε το πολυαμορυ αφου ειχες προσφερει τον εαυτο σου ως σκλαβα. Ηξερε οτι σε καθοδηγουσε ο ερωτας και δεν θα αρνιοσουν. Αυτο που δεν περιμενε ηταν το θεμα εδω. Σου ειχα πει στο θεμα του Δημητρη οτι την γαμησες. Σε ειχα προειδοποιησει. Τωρα προσπαθησε να μαζεψεις τα κομματια σου και να δεις οτι δεν εβλεπες.
     
  4. brenda

    brenda FU very much

    Δεν απαντάς όμως ποιανού η μάσκα έπεσε...το αν αρνήθηκα τελικά ή όχι δεν το ξέρεις. Το θέμα εδώ είναι δική μου πρωτοβουλία, μαλακία αν θέλεις, οκ θα το δεχτώ, το πως προσφέρω εγώ τον εαυτό μου είναι θέμα δικό μου και δικό του. Αν νομίζεις ότι είμαι κομμάτια μάλλον δεν με ξέρεις καθόλου, το πόσο σκληρό καρύδι είμαι ακόμη και στον έρωτα, ακόμη και στην λατρεία, το τι θα δω επίσης έχει σχέση με τα δικά μου μάτια κι όχι με τα μάτια των άλλων...
    Γουστάρω πάντως, όποιος είναι να μου την πέσει για να μου την πει, ας το κάνει τώρα που έχω και οίστρο, το deadline μου εδώ τελειώνει...
    Και μην μασάτε, μπορείτε να μου την πέφτετε όλοι μαζί, είμαι πολύ καλή στο multitasking, είναι σαν το sudoku...
    Άλλωστε εγώ είμαι το όρνεο...γατάκια...
     
  5. dimfetishman

    dimfetishman Ζεις μονάχα μια φορά. Ενίοτε και καμία. Contributor

    Μπαίνοντας πριν λίγες βδομάδες στο φόρουμ ήξερα ότι δεν έμπαινα σε έναν κόσμο αγγελικά πλασμένο.

    Υπάρχουν και εδώ φιλίες και πάθη αλλά και αντιπαλότητες. Και κατανοώ ότι όσοι άνθρωποι είμαστε εδώ μέσα τόσες είναι και θα είναι οι απόψεις, όποιο θέμα κι αν κληθούμε ή θελήσουμε να αναλύσουμε.

    Με θλίβει ωστόσο να βάλλουμε ανοιχτά ο ένας κατά του άλλου. Διαφωνίες πάντα υπάρχουν και καλώς υπάρχουν. Κριτικές επίσης καλώς γίνονται και μας βοηθάνε όλους να γίνουμε λίγο καλύτεροι άνθρωποι.

    Προσωπικά δέχομαι κάθε είδους κριτική, αρκεί να γίνεται καλοπροαίρετα, με όμορφο τρόπο. Αν κάποιος δε θέλει να γίνουμε φίλοι, τουλάχιστον ας μη γίνουμε εχθροί και ξεκατινιαστούμε...

    Κάποιες φορές οι συγκρούσεις είναι δυστυχώς δεδομένες. Όμως σε ένα τόσο εξειδικευμένο φόρουμ εκτιμώ ότι όλοι μας έχουμε πιο πολλά να μοιραστούμε και να κερδίσουμε με την καλή έννοια παρά οτιδήποτε άλλο.

    Ειδικά εδώ μέσα δεν με ξέρει καμία και κανένας (σχεδόν). Θα μπορούσα λοιπόν να πουλήσω πολλή τρέλα. Όμως δε βλέπω το λόγο. Σίγουρα με κάποιες συμπεριφορές δε συμφωνώ και από κάποια πράγματα είμαι και θα παραμείνω αποστασιοποιημένος.

    Ελπίζω και εύχομαι να μπορέσουμε να ρίξουμε λιγάκι όλοι τους "τόνους" μας. Όχι να φιμωθούμε, σίγουρα όμως να μην τρώμε τα σωθικά μας.

    Μπρέντα, σου ζητώ συγνώμη, που χρησιμοποιώ δικό σου νήμα, για να πω όσα είπα.

    Λυπάμαι πραγματικά για κάποια γεγονότα. Φυσικά αυτά συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες. Σε κάποιο φόρουμ κι εγώ έφτασα στα όριά μου, όταν κάποια συμπεριφορά ξεπέρασε κάθε μα κάθε λογική.

    Εύχομαι να είμαστε όλοι καλά και να τα λέμε . Τουλάχιστον όσο κρίνουμε ότι η συντροφιά εδώ έχει κάτι να μας προσφέρει. Και με τον τρόπο μας κι εμείς σε αυτήν.
     
  6. brenda

    brenda FU very much

    Χαίρομαι για το χιούμορ σου αγαπητέ @spartacus....πολύτιμο!!!!  
     
  7. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Ξεκολλα μπρεντα

    Σου ειπα ξεκαθαρα του τενεμπρα οσο αφορα την μασκα.
     
  8. brenda

    brenda FU very much

    Αγόρι μου καλό, δεν είναι όλοι εδώ καλοπροαίρετοι όπως εσύ, θα πρέπει να το έχεις καταλάβει μέχρι τώρα...
     
  9. Όχι η γάτα μου ήταν. Θέλει να κλείσω και να πάμε να παίξουμε κρυφτο-κυνηγητο. Τα λέμε.
     
  10. brenda

    brenda FU very much

    Ποια μάσκα του έπεσε λοιπόν κατ΄εσέ? Με ενδιαφέρει, γιατί εγώ δεν θεωρώ ότι είχε καμιά μάσκα....είναι από τους πιο αυθεντικούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει...αν υπάρχουν επιχειρήματα γι αυτό που λες, πολύ θα ήθελα να τα ακούσω....
     
  11. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Τα εχω γραψει διαβασε ολες τις απαντησεις μου εδω.