Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το αιδοίο έχει κατηγορηθεί ότι σέρνει καράβια και καταστρέφει Αυτοκρατορίες. Συμφωνείτε ή υπερβολή;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Wolverine, στις 12 Ιανουαρίου 2015.

  1. Wolverine

    Wolverine Wolvie

    Παρόλα ταύτα, έχω κάνει like για την κίνησή σου περί αποφυγής spamming...
     
  2. sleeper

    sleeper ...urban dreaming... Contributor

    Το ειδα αγαπητε μου. Ηταν αυτοσαρκασμος το σχολιο μου και οχι μομφη για σενα.
    Πιο παλια το ειχα κανονικα αλλα πραγματικα βαρεθηκα να μου στελνουν μνμ στο τσατ και το αλλαξα.
     
  3. Wolverine

    Wolverine Wolvie

    Είναι αυτές οι κλασσικές στιγμές που με επιβεβαιώνουν περί του γραπτού λόγου μέσα στον Κυβερνοχώρο: είναι ουδέτερος, δίχως συναισθήματα και μπορεί να γίνει εύκολα παρεξηγήσιμος. Κανένα πρόβλημα. Ευχές για ένα υπέροχο υπόλοιπο Κυριακής...
     
  4. sleeper

    sleeper ...urban dreaming... Contributor

    Ενα απο τα κακα του μεσου... Κυριως οταν δεν γνωριζεις τον αλλον προσωπικα, ο γραπτος λογος ευκολα παρερμηνευεται.
    Εδω ομως ειμαστε για να τα συζηταμε.
    Καλη συνεχεια και σε σενα!
     
  5. δεν εχει φωτα ....δεν πληρωσαμε την ΔΕΗ........   
     
  6. Ιvory το γεμάτο χολή σχολιάκι σου απέναντί μου με κάνει να καγχάζω δυνατά με εσένα και παρόμοια ατομάκια που ασχολούνται με τις ζωές των άλλων - ίσως επειδή ακριβώς δεν ασχολούμαστε μαζί τους ή δεν έχουν τι άλλο να κάνουν? Attention Whoring λέγεται να το κοιτάξεις.
    Αστυνόμο στα αρχίδια και στο μουνί των απανταχού Ελλήνων bdsmάδων δεν νομίζω να σε έβαλε κανείς ή μήπως κάνω λάθος - ποιός μιλάει, με ποιόν μιλάει... ναι στείλε και καμιά αναφορά ξέρεις εσύ!
    Το να πιαστείς δε από ένα εντελώς άσχετο σχόλιο - πείραγμα που έκανα στην Mad (με την οποία δεν έχω καμία επαφή παρά μόνο μέσα από διαλόγους εδω μέσα) για να μου την πεις το θεωρώ ιδιαιτέρως χαμερπές και απεικονίζει το μέγεθος του κολλήματός σου - Η Μad και κάθε Mad όπως κι εσύ, όπως και όλοι μας, έχει το δικαίωμα να μεγαλώνει να αλλάζει γνώμες, παρέες και άλλα πολλά - σημείωσε επίσης πως εδώ είναι φόρουμ διαλόγου για το bdsm δεν είναι η Βουλή των Ελλήνων, ούτως ώστε τα γραπτά που μένουν να έχουν ιδαίτερη σημασία (δεν είναι άλλωστε διατριβές πανεπιστημίου).
    Δεν μπορώ να σε βοηθήσω, λυπάμαι, αναζήτησε την γνώμη ενός καλού γιατρού για αρχή.
     
    Last edited: 9 Φεβρουαρίου 2015
  7. sleeper

    sleeper ...urban dreaming... Contributor

    Το αρχικο μου σχολιο δεν ειχε καμια χολη οσο παραξενο και να σου φαινεται. Εκανα μια παρατηρηση που αφορα τα Κ. Εκει ειναι το βαρος της τοποθετησης μου. Αν διαφωνεις με την αποψη μου, παρακαλω ελευθερα... Εγω παντως αυτο διακρινω και απλα το ειπα.

    Το σχολιο που εκανες, προσωπικα το πηρα σαν σποντα για ξυρισμα κεφαλης και ανηθικοτητα, και γι αυτο μετα τα "πηρα" κι εγω. Εκει ναι υπηρχε χολη και φαινεται αλλωστε.
    Ξαναλεω καλα κανει η μαντυ και η καθε μαντυ και αλλαζει γνωμη. Με το υφακι της καθε μαντυς διαφωνω που πλεον κουναει το δαχτυλο σε καινουρια ατομα λες και μονο εκεινη ζει το "αληθινο". Ειναι κατανοητο τωρα;

    Αν νομιζεις οτι ειμαι attention whore οκ δικαιωμα σου. Την καλημερα μου.
     
  8. sleeper

    sleeper ...urban dreaming... Contributor

    Και κατι ακομα που για μενα ειναι πολυ σοβαρο γιατι αφηνεις να εννοηθει οτι κανω αναφορες ετσι.
    Σε 2 περιπτωσεις εχω κανει αναφορα και στις 2 ηταν σε ατομο που προπαγανδιζε υπερ του ναζισμου με βιντεακια. Για μενα αυτο ειναι καμπανακι. Τωρα εσυ τι φανταζεσαι ειναι δικο σου θεμα αλλα μη το ριχνεις πανω μου. Ψαξ το αλλου.
     
  9. Ωραία, πολύ καλά κάνεις και διαφωνείς με την μάντυ, δικαιωμά σου...εμένα γιατί με quotάρεις από ένα άσχετο σχόλιο λοιπόν και μετά αραδιάζεις ολόκληρο κατεβατό? Αν έχεις ζήτημα με την μάντυ και την συμπεριφορά της επικοινώνησε μαζί της και λύστο ή βρες έναν άλλο τρόπο να το κάνεις ζήτημα. Εμένα μη με μπερδεύεις γιατί δεν σε γνωρίζω, δεν σε ξέρω.
    Το στείλε αναφορά δεν πάει για τα βιντεάκια για τα οποία δεν έχω ιδέα (ναι σε λίγο θα με κατηγορείς και για ναζιστή από το πουθενά την κόβω την δουλειά) πάει γιατί άτομα σαν και λόγου σου - αυτό έχει αποδειχθεί, άλλωστε με στοιχεία και παλιότερα - αποτελούν το "χαλασμένο τηλέφωνο" αναφοράς σε αντίστοιχους δέκτες (κατιναριό) που άλλη δουλειά δεν έχουν από το κουτσομπολιό που σου ανέφερα πριν - γιατί χώρισε η τάδε, ο έτσι τα βρήκε με την πρώην σκλάβα του τάδε, η άλλη δεν γράφει όπως έγραφε παλιά κλπ. Για μένα αυτό είναι όχι απλά καμπανάκι, αλλά καμπάνα - για να μην πω το καρκίνωμα του χώρου.
     
  10. sleeper

    sleeper ...urban dreaming... Contributor

    Μπαστα γιατι τα εχεις μπερδεψει.
    1. Σου ειπα γιατι σε κουοταρα. Το πηρα σαν σποντα για το σχολιο μου. Ξαναδες τι λεω.
    2. Δεν σε κατηγορησε κανεις για τα βιντεακια αυτα. Ενα αλλο μελος τα ανεβασε και μαλιστα ειχα βγει τοτε και ανοιχτα και ζητησα να κατεβει το βιντεο.
    Σου ξαναλεω εγω δεν εκανα κανενα ριπορτ σε κανενα σχολιο σας. Αν σε τρωει ποιος το εκανε ψαξ το αλλου και παλι. Μην το πετας πανω μου.
    3. Αν και το χω ξαναπει, εδω μεσα δεν γνωριζω κανενα περα απο 3 ανθρωπους φιλους μου που εχω επικοινωνια προσωπικη και τιποτε αλλο. Ουτε πμ στελνω για να κουτσομπολευσω, ουτε κλικες εχω.
    4. Με τη Μαντυ δεν γνωριζομαστε και γι αυτο οτι εχω να πω της το λεω εδω ανοιχτα. Δεν συνηθιζω τα πμ με ατομα που δεν γνωριζω οπως σου ειπα.
     
  11. Οκ
    α) Αν θεωρούσες πως ήταν σπόντα - που δεν ήταν στην καμία για σένα προσωπικά ούτε και γενικά - μπορούσες πχ να στείλεις ένα pm να ρωτήσεις
    β) Δεν με τρώει τίποτα από τα παραπάνω οπότε....
    γ) Δικαίωμα σου και πολύ καλά κάνεις, αλλά εγώ δεν γνωρίζω, βλέπω συμπεριφορά και εικάζω.
    δ) Το ίδιο ισχύει και εδώ. Ένα pm μπορεί μερικές φορές να λύσει μια απορία - παρεξήγηση

    Καλή συνέχεια
     
  12. sleeper

    sleeper ...urban dreaming... Contributor

    Ναι αυτο θεωρησα και γι αυτο απαντησα ετσι.
    Ολοι μας εικαζουμε δυστυχως ισως επειδη δεν γνωριζομαστε. -και δεν βγαζω τον εααυτο μου απ εξω-
    Καλη συνεχεια και σε σενα.