Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Polyamory

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Resources and Tutorials' που ξεκίνησε από το μέλος thanasis, στις 12 Μαρτίου 2013.

  1. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Ορθόν.
    Κι ετσά που έχουνε πάει οι σπουδές στο ν+2, ήντα να πρωτοπροκάμεις σύντροφε...
     
     
  2. Πολυάμορυ (όπως λέμε Πολυάννα? καμμία σχέση. όπως λέμε πολυτραυματίας? ίσως...).
    Ακόμα μία πρακτική κατακριτέα στις δυτικές κοινωνίες (πλην Μορμόνων), που βρήκε καταφύγιο στη θαλπωρή του ο-καλός-ο-μύλος-όλα-τα-αλέθει-βδσμ.

    Λοιπόν, πάντα με γοήτευε αυτή η "νομιμοποίηση" των πάντων, αρκεί να περιβάλλονται το μανδύα μιάς σχέσης κ/υ. Αίφνης όλα τα βδελυρά, ανήθικα, σκοτεινά, εξοβελιστέα από τους καθωσπρέπει αστούς, μικροαστούς και λούμπεν προλετάριους αποκτούν μιά αχλύ νομοτέλειας, δικαίωσης εντός του έτσι-είναι-επειδή-το-λέει-το-πρωτόκολο πολύχρωμου κόσμου του βδσμ.

    Τι είναι τελικά το βδσμ? Κοινωνική επανάσταση των εστέτ του μπουντουάρ ή δικτατορία των έτσι-είναι επειδή-ετσι-γουστάρουμε μποέμ του σεξο-περιθωρίου?
     
  3. no_Taboo

    no_Taboo Αείκαυλος

    Ν-Η-Μ-Α-Τ-Α-Ρ-Α!
    Γιατί δεν το ξεκινάτε;
     
  4. Dapom

    Dapom Contributor

    Σε κάποιο άλλο νήμα μιλούσαμε για ταμπέλες…και τελικά παρατηρώ ότι και το συγκεκριμένο forum είναι ΓΕΜΑΤΟ με δαύτες….polyamorous, ποδολάγνοι, vanilla, ουρολάγνοι, γεροντολάγνοι, κυρίαρχοι, υποτακτικοί, λεσβίες, πούστηδες και ότι άλλη κατηγοριοποίηση ξεπηδήσει σε λίγες μέρες.

    Και μετά αρχίζει η παραφιλολογία για το τι είναι καλύτερο, τι είναι χειρότερο, τι είναι εξυπνότερο, τι είναι αηδιαστικότερο, τι είναι καυλωτικότερο κλπ.

    Προσωπικά θα έβρισκα ΠΟΛΥ πιο ενδιαφέρον να ακούσω τις εμπειρίες ενός ανθρώπου που είναι σε μια τέτοια κατηγορία παρά τους αφορισμούς ή την επικρότηση όσων είναι έξω από τον χορό.

    Μην με παρεξηγήσετε, δεν απαξιώνω την άποψη του κάθε ένα από εμάς, αλλά όσοι δεν ανήκουν σε μια "κατηγορία" δεν την βιώνουν…οπότε και η άποψή μας μονο αντικειμενική δεν είναι…γιατί απλά δεν έχουμε τα απαραίτητα δεδομένα.

    Όμως θα ήταν πολύ πιο εποικοδομητικό για ΟΛΟΥΣ μας να ακούγαμε πως ενας τέτοιος ανθρωπος βιώνει αυτή του την επιλογή, ποιοι λογοι τον οδήγησαν εκεί (αν τους ξέρει φυσικα), τι συναισθήματα του προσφέρει κλπ

    Όπως επίσης θα ήταν επίσης πολύ εποικοδομητικό να ακούσουμε και κάποιον που το έκανε αλλά αποφάσισε ότι δεν του άρεσε και να μας πει τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

    Έτσι θεωρώ ότι αποκτάς άποψη.

    Και εδώ έρχεται το ερώτημα…ποιος θα τολμήσει εύκολα να ανοιχθεί σε ένα forum όταν ξέρει ότι θα πέσουν «κοράκια» να χλευάσουν τις επιλογές του ή να τις κατακρίνουν;

    Και εμείς οι ίδιοι γνωρίζουμε πολύ καλά τι σημαίνει αυτό γιατι μερικές επιλογές μας βρίσκονται ακόμα σε μια σκοτεινή γωνία «κρυμμένες» από τον κοινωνικό μας περίγυρο. Και ψάχνουμε σελίδες όπως αυτή για να νιώσουμε λίγο ελεύθεροι και ωραία που μοιραζόμαστε μια «κατακριτέα» επιλογή μας.
     
  5. brenda

    brenda FU very much

    Ποιόοοοοοοοοοοοοοοοςςςςςςς, αναρωτιέμαι κι εγώ φωναχτά μαζί σου.....   
     
  6. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    @Dapom:

    Θες να γίνει μακελειό, έτσι, είσαι σαδιστής;  
     
  7. Dapom

    Dapom Contributor

    @brenda ελα μου ντε....κι εγω ακόμα το σκέφτομαι

    @Madeleine Rk ...polyamorous sadist είμαι και σας αγαπάω όλους  
     
  8. brenda

    brenda FU very much

     


    προς το παρόν ας συνεχίσουμε στα αμέριμνα νερά του φόρουμ να συζητάμε για το σημαίνον και όχι το σημαινόμενο...(οπτικά ερεθίσματα που ο καθένας βλέπει αυτό που θέλει....)
     
  9. Dapom

    Dapom Contributor

    Με αυτό τον κώλο που έβαλες σίγουρα Ill go deaf...αν παιζεις το πουλί σου έλεγαν οι μαναδες οταν ήμασταν μικροί κουφαίνεσαι  
     
  10. brenda

    brenda FU very much

    το κακό μ΄εμένα είναι πως, αν και γυναίκα, θαυμάζω πρώτα τον κώλο και μετά διαβάζω τι στο καλό γράφει κι εκεί κάτω....   
     
  11. Όλα τα φόρα είναι γεμάτα με "ταμπέλες" τέτοιου τύπου αυτό δεν είναι κακό - περιγράφουν πάνω κάτω την σεξουαλική ροπή του καθενός

    Η παραφιλολογία για το τι είναι καλύτερο κλπ ξεκινάει από ανοήτους που συγκρίνουν αχλάδια με πορτοκάλια - παλιότερα θυμάμαι πολλά άτομα "φορούσαν" το στάτους Master (που ανήκει σε συγκεκριμένο τύπο σχέσης) και έλεγαν πχ ότι ο Master είναι ανώτερος του Dom και αντίστοιχα γυναίκες που "φορούσαν" το στάτους σκλάβα γιατί είναι (λέγανε) ανώτερη από την υποτακτική. Μιλάμε για παιδιά κουμπιά τώρα έτσι (πολύ γέλιο). Ε, τέτοια άτομα θα βρεις πολλά παντού καλό είναι να τα αποφύγεις.
    Με τα άλλα που λες... ναι θα ήταν ενδιαφέρον να ανοιχτεί ένα τέτοιο άτομο όπως το περιγράφεις. Ο "χλευασμός" που αναφέρεις, ορισμένες φορές μπορεί να είναι αθώα περιπαικτικός, ενώ άλλες φορές κακόβουλος, συνήθως δεν πάει στην επιλογή του ατόμου για ένα στάτους (κακόβουλος είναι όποιος πχ θα μπει να την πει πολύ άσχημα σε κάποια νεοεισερχόμενη για το στάτους που ήδη έχει για να την "βάλει στον ίσιο δρόμο" και καλά), αλλά με τον τρόπο που το άτομο αυτό κινείται εντός χώρου (αν είναι νεούδι έχει ελαφρυντικά βέβαια). Ασφαλώς και πρέπει να περιοριστεί αν και πιστεύω συμβαίνει σπάνια.
    Κοράκια συνήθως εγώ λεω άτομα που όταν βλέπουν μια συμπάθεια 2 μελών να ξεκινούν να τους το "χαλάσουν" με διάφορες μεθόδους, ή άτομα που κάνουν σύσταση μικροομάδων με σκοπό να την "βγούν" σε άλλους - είναι αυτοί που ασχολούνται με τις ζωές των άλλων
     
  12. Baron Shamedi

    Baron Shamedi BDSM = Brain Dead Sorry Mate ?

    Αν έχεις την τύχη να έχεις τέτοια κορμιά που να σου απλώνονται η πίστη σε μια είναι αμαρτία. Το Polyamory, εμένα ο δάσκαλος μου το είχε μάθει σαν πήδα όσα σε καυλώνουν -και μαζί σου θέλουν να γαμηθούν- μέχρι να σου καούν, απλά κράτα όσο είναι δυνατόν και ένα ποιοτικό στάνταρ.