Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Polyamory

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Resources and Tutorials' που ξεκίνησε από το μέλος thanasis, στις 12 Μαρτίου 2013.

  1. brenda

    brenda FU very much

    Πάνω απ΄όλα η πχοιότητα, το γνωρίζω αυτό...δεν έχω μοστράρει ακόμη θεϊκά ανδρικά κορμιά για να κάνουμε κι εμείς τα κορίτσια αντίστοιχα σχόλια, αλλά με βάζετε σε πειρασμό και θα το πράξω....  
     
  2. lexy

    lexy .ti.va.

    Αυτό μάλλον σε έκανε πολυπηδηματία μα όχι πολυσυντροφικό.

    Τι απέγινε ο δάσκαλος;  
     
  3. Baron Shamedi

    Baron Shamedi BDSM = Brain Dead Sorry Mate ?

    Τόση αγάπη υπάρχει στο μόριο και στο αιδοίο, γιατί να την περιορίζουμε μόνο σ' ένα άνθρωπο κάθε φορά; Εγώ σαν καλός χριστιανός αγαπώ όλες τις γυναίκες που μου τον κάνουν ντούρο. Παρακαλώ, μοστράρετε φωτογραφίες θείων αντρών για τις λάτρεις του είδους, έχετε δικαίωμα κι εσείς στην καύλα σας, τόσο όσο κι εμείς οι άντρες. Το flower power ποτέ δεν πεθαίνει.
     
    Last edited: 10 Φεβρουαρίου 2015
  4. Baron Shamedi

    Baron Shamedi BDSM = Brain Dead Sorry Mate ?

    Έπαψε να ασχολείται με μαλάκες σαν εμένα και το ξανάριξε στην πολυαγαπησιά   , πολυσυντροφικότητα ε; Σαν κιμπούτς που αλληλογαμιούνται μου κάνει, αλλά είπαμε, το σημαντικό είναι το περιτύλιγμα να είναι όμορφο, ποιος την γαμεί την ουσία.
     
  5. Dapom

    Dapom Contributor

    Φίλε @Seirios_79 το νόημα του μηνύματος μου ήταν περισσότερο σαν μια "ευχή" θες, "προσκληση" θες στο να ακούμε απόψεις χωρίς κριτική.
     
  6. lexy

    lexy .ti.va.

    Η χρήση του περιτυλίγματος και της ουσίας, επίσης, είναι απολύτως προσωπική υπόθεση.

    Αν και πιστεύω πως καλό θα είναι να μην την γ..... Την ουσία.
     
  7. Baron Shamedi

    Baron Shamedi BDSM = Brain Dead Sorry Mate ?

    Νόμιζα ότι όταν κάποιος γράφει, μιλάει για την πάρτη του και για κανέναν άλλον και είναι εκεί που γ.... η ουσία, ότι πρέπει να υπογραμμίζουμε πάντα τα αυτονόητα. Για μένα η πολυερωτία σαν έννοια είναι μια απίστευτη μπούρδα, για άλλους όχι. Η ιδέα της καρδιάς κρεμμύδι με πολλά στρώματα που μπορεί να μοιραστεί, σε μένα μοιάζει μια καταπληκτική παπαριά. Εγώ το ονομάζω πολυπήδο, οι άλλοι ας το πουν όπως θέλουν. Δεν θα μαμηθούν μαζί μου, δεν θα μαμηθώ μαζί τους, δεν θα τους επιβάλλω την γνώμη μου, δεν θα μου επιβάλλουν την δική τους, ούτε φίλοι θα γίνουμε, ούτε θα φάμε στο ίδιο τραπέζι.
     
  8. Δείτε τον Ηδονοβλεψία με τον Γκουσγκούνη (θα λιώσετε και από το γέλιο) κι αφήστε τις νεοκουλτουρέ ορολογίες... ο 1ος διδάξας της πολυερωτίας στην Ελλάδα  
     
  9. brenda

    brenda FU very much

    Εγώ είμαι αθεράπευτα ρομαντική και ακόμη και σ΄ένα όργιο θέλω να ελπίζω ότι μπορώ να βρω τον πρίγκηπά μου....        
     
     
  10. Dapom

    Dapom Contributor

    Εχεις αναρωτηθεί ποτέ οτι μπορεί κάποιος φίλος σου ενδεχομένως να μπορούσε να είναι πολυπήδουκλας όπως εσυ το αποκαλείς και ακριβώς λόγω αυτής σου της θέσης να μην σου ανοίγεται γιατί προτιμάει να παραμείνει φίλος σου;

    Γιατί ναι μπορεί να είναι αυτονόητο ότι ο καθένας μιλάει για την πάρτη του, αλλά δεν είναι αυτονόητο ότι λόγω των σεξουαλικών του προτιμήσεων θα πρέπει να ανήκει και σε συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες, μακριά από εσένα για παράδειγμα που είσαι αντίθετος, για να μην σε «κολλήσει» ή γιατι επειδή είναι μπούρδες (κατά την άποψή σου) αυτά που λέει άρα είναι και «μπούρδας» και ο ίδιος και συνεπώς δεν θα υποτιμήσεις τον εαυτό σου να τον κάνεις παρέα.
     
  11. Baron Shamedi

    Baron Shamedi BDSM = Brain Dead Sorry Mate ?

    Φίλο έχω που είναι πολυπήδουλας και σε διαβεβαιώ ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί του, απλά δεν συμφωνώ με το να το βαφτίζει πολυαγαπησιά. Όπως έχω και φίλους gay και φίλους perv - του λόγου τ' αληθές είμαι και perv κι εγώ -, ο καθένας ζει την ζωή του όπως θέλει και είναι ελεύθερος να έχει την άποψη του. Δεν κατακρίνω όσο και αν σου φαίνεται αντιφατικό, για μένα το polyamory είναι μπούρδα, και επαναλαμβάνω, για μένα. Δεν νομίζω ότι η γνώμη του ενός μπορεί να κατευθύνει προς κάποιο μέρος κανέναν. Και όπως δεν κόλλησα εγώ κανέναν, δεν φοβάμαι μην κολλήσει και κάποιος εμένα. Εγώ τουλάχιστον λέω αυτά που σκέπτομαι δίχως περιστροφές και η αντίθετη άποψη δεν σημαίνει σώνει και καλά έλλειψη ανοχής. Φοβού τους "ανοιχτόμυαλους" και δώρα φέροντες. Από Φαρισαίους αν μη τι άλλο είμαστε γεμάτοι. Εμένα σίγουρα δεν θα με δεις στον όχλο να πετάω πέτρες σε κανέναν που να διαφέρει από μένα, στον ίδιο όχλο που πριν λίγα λεπτά τον διαφορετικό τον χειροκροτούσε επειδή τότε τον συνέφερε.
     
  12. brenda

    brenda FU very much

    Εγώ θα πετάω τις ''πέτρες'' όχι στον ''δαχτυλοδειχτούμενο'', αλλά στον αδηφάγο όχλο Βαρώνε...όποιος είναι μπροστά στο γιουχάϊσμα μπορεί να την φάει πρώτος...δεν θα είναι προσωπικό...
    απλά είναι θέμα αγωγής....είμαι κορίτσι από σπίτι εγώ...χαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχα...
    πολύ πλάκα έχουμε....
    πως είναι δυνατόν να κρίνει ο ένας τον άλλον Mon Dieu!!!! (κατ΄ευφημισμόν)
    ας καταλάβουμε πρώτα τον εαυτό μας, ας χαλαρώσουμε (ή απογειώσουμε-τερματίσουμε) τη μέσα μας επανάσταση κι αυτό θα είναι από μόνο του ένα επίτευγμα...n'est-ce pas?

     

    Σε κάθε χώρο υπάρχουν ακραία στοιχεία...από Ναζιστόφατσες μέχρι αυτοί οι αλήτες οι αναρχικοί...χεχεχεεχεχεχεχεχεχεχε     
    Αναρχία στις καθεστηκυίες απόψεις λοιπόν....ας κρατήσει ο καθένας την δικιά του που είναι ανεπανάληπτη κι ας την μοιραστεί χωρίς ενοχή με τους υπόλοιπους....
    Πόση αλήθεια μπορούμε ν΄αντέξουμε θέλω να δω....

    Χαχαχα και χουχουχου μεταξύ μας, ο ένας εγκαλεί τον άλλον στην βουδουσουμική τάξη, κι όταν έρχεται το θέμα σε σοβαρά ζητήματα, που έχουν σχέση με το μυαλό και την ψυχή,
    το υποβιβάζουμε και το ξεφτιλίζουμε με τα χάχανα και την απαξίωση, τα υπονοούμενα και τις μπηχτές....(πρώτο πληθυντικό, δυστυχώς κι εγώ το έχω κάνει, ανοήτως....ελπίζω όχι πολύ...)
    καλά είναι τα κορμιά και τα ζουμιά τους φίλοι μου, αλλά από μόνα τους είναι άδεια κουφάρια....
    επειδή περιέχουν ανθρώπους, εκεί πρέπει να είμαστε και λίγο πιο προσεκτικοί....
    Θα κάνω την επανάστασή μου.... πάω μια βόλτα στην θάλασσα.... 
     
    Last edited: 10 Φεβρουαρίου 2015