Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Λαϊκή Αγορά

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Mind'n'Flesh, στις 15 Φεβρουαρίου 2015.

  1. brenda

    brenda FU very much

    Με γελάνε τα ματάκια μου ή κάπου στην "ιστοσελίδα της" είδα και το δικό σας προφίλ αγαπητέ;;;;
     
  2. lexy

    lexy .ti.va.

    Δεν αναρωτήθηκα το "πως" μα το "πότε". Με έμαθαν να Ψωνίζω απολύτως τοις μετρητοίς. Πειράζει;  
     
  3. no_Taboo

    no_Taboo Αείκαυλος

    Η διαφορά μεταξύ ενός έξυπνου σχολίου και μίας ατυχούς έμπνευσης;

    Ένα κουοτάρισμα και κάτι...

    ------------------------/////////////------------------------

    Μα στ' αλήθεια, ένα κείμενο μπορεί να αναγνωσθεί απλώς ως θέση, αποκομμένο από την προσωπικότητα του γράφοντος; Μία συνέντευξη από την προσωπικότητα του συνεντευξιαζόμενου;

    Όσοι έχουν την "τιμή" να γνωρίζουν μέλη της ομάδας "Διασημότεροι Έλληνες Σαδομαζοχιστές", γνωρίζουν πολύ καλά σε τι αναφέρομαι.

    Ζω για τη στιγμή που μετά από κανένα δίμηνο θα διαβάσουμε σε νέα συνέντευξη ότι τα ΜουΜουΕ θυμούνται τους σαδομαζοχιστές μόνο, όταν ξεφυτρώνει καμιά ταινία και μετά τους ξεχνάνε όλοι χωρίς ποτέ να ενδιαφέρεται κανείς, αν λύθηκαν πράγματι τα προβλήματά τους.
     
    Last edited: 17 Φεβρουαρίου 2015
  4. Ιστοσελίδες σαν το παρών φόρουμ υπάρχουν αυτή τη στιγμή άλλες 3 και όλοι είμαστε εκεί. Είτε με το nick που έχουμε εδώ είτε με άλλο.
    Το περίεργο που είναι?
     
  5. brenda

    brenda FU very much

    Όσο αστείο είναι να είμαι σήμερα εδώ και αύριο αλλού και μετά να απαξιώνω το εδώ, και να ασχολούμαι με το αλλού, άλλο τόσο αστείο είναι να είμαι αλλού και να το στηλιτεύω αυτό το αλλού...κι εγώ είμαι ΚΑΙ αλλού και δεν έψεξα αυτό....αυτή η τακτική της διαστρέβλωσης κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει...και αναφέρομαι στους αυτόκλητους διερμηνείς και μεταφραστές που ξέρουν τα πάντα, ακόμη και την πρόθεση πίσω από τα λόγια μας...ακόμη τι ζόρι τραβάς με μένα δεν έχω καταλάβει Σείριε...και καλά στα θέματα που είχαμε διάλογο...να πω ότι το καταλαβαίνω, για τα υπόλοιπα δεν το πιάνω...το σχόλιο το έκανα στον Δία και απαντάς εσύ, για άγνωστο σε μένα λόγο...το ότι δεν σου απαντάω σε ένα θέμα που εσύ και η πάρεούλα σου με προσβάλετε, σημαίνει ότι δεν έχω πρόθεση να το συνεχίσω, ούτε σε ξέρω, ούτε με ξέρεις, αλήθεια δεν το χω αγόρι μου, γιατί; Γνωριστήκαμε κάποια στιγμή και δεν το θυμάμαι;
    Φιλικά και με γνήσια, βλακώδη απορία το ρωτώ, για να καταλάβω....
     
  6. Αστείο είναι να βρίσκεσαι σε ένα χώρο που δεν συμφωνείς με τους κανόνες του και να επιμένεις να περάσει το δικό σου και 2-3 της παρέας σου. Αυτό είναι το μόνο αστείο που βλέπω εγώ @brenda .
    Ένα άλλο αστείο είναι πως κανείς δεν έψεξε (εκτός αν μου διέφυγε) κανέναν από κάποιο άλλο φόρουμ (από τα πολλά πλέον) παρά μόνο σχολίασε με βάση τα του άρθρου της LIFO - αυτό για το γενικότερο πλαίσιο.
    Αυτό που κάνεις λέγεται "βάζω λόγια" και την διαστρέβλωση την κάνεις εσύ και άλλοι 2 εδώ και 2 εβδομάδες τουλάχιστον που το παίζεται χωροφύλακες της 7ετίας χωρίς κανείς να σας το ζήτησε - κάποιοι από εμάς κάναμε λίγο χιούμορ με όλο το τραγελαφικό σκηνικό χωρίς κακία βέβαια.
    Ούτε κι εγώ σε ξέρω και στα σίγουρα δεν θέλω να σε γνωρίσω.
    Αγόρι μου? Μεγάλες προσδοκίες.
     
  7. brenda

    brenda FU very much

    Εγώ εδώ προσωπικά δεν έχω με κανέναν, αν σε βολεύει να με παρουσιάζεις ως μέλος κάποιας κλίκας, μάλλον κρίνεις εξ´ ιδίων τα αλλότρια, με τον μόνο άνθρωπο που έχω πραγματική επαφή και εκτίμηση παραδέχομαι τα λάθη μου, και ακόμη δεν καταλαβαίνω ποιοι είναι αυτοί οι κανόνες του φόρουμ που επιτρέπουν σε κάποιο μέλος να με λέει πουτάνα, εσύ να την σιγοντάρεις σε μόνιμη βάση, και στα καπάκια να με εγκαλείς και στην τάξη γιατί λέω τη γνώμη μου και μάλιστα όχι σ´εσένα προσωπικά, αλλά δημόσια. Υπερβαίνει την δική μου λογική....αν έχετε μάθει σε υποτακτικές που το βουλώνουν ΓΕΝΙΚΩΣ και δεν παίρνουν θέση, ή απλά συμφωνούν με τους κάθε είδους "φωστήρες", να σας θυμίσω ότι οι εποχές έχουν αλλάξει και η γη γυρίζει. Φόρουμ bdsm είναι, υποτίθεται ότι αυτό κάνουμε εδώ, πολιτισμένο διάλογο. Τον βούρδουλα και το humiliation κρατήστε το για αλλού...
    ΥΓ Το "αγόρι μου" ήταν σχήμα λόγου, πίστεψέ με ούτε εγώ τραβάω κανένα ζόρι να σε γνωρίσω μετά από όλα αυτά, μόνο σαν καλλιτέχνη ήθελα να σε δω (και το μνημονεύω γιατί το έχω πει και δημόσια...) μακράν εμού αντιπαραθέσεις αυτού του επιπέδου.
    Ο καθένας απλά δείχνει τον πραγματικό του (μη βουδουσουμικό) χαρακτήρα....να θυμίσω ότι εγώ δεν είμαι μέρος αυτού του "τραγελαφικού" όπως λες, σκηνικού, εγώ απλά είπα την ΓΝΩΜΗ μου...αν βαράτε το σαμάρι για να πονέσει το άλογο, μάλλον κάτι δεν έχετε καταλάβει καλά...διότι εγώ πλέον ούτε καν σαμάρι δεν είμαι...αλλά αρκεί με τις ενορχηστρωμένες επιθέσεις πανταχόθεν...στείλτε αίτημα διαγραφής μου να ησυχάσετε όλοι όσοι κόπτεσθε....όσο για το χιούμορ σας, θα μου επιτρέψετε να μην μου αρέσει...είναι πολύ vulgar για τα δικά μου, ανόητα και υψιπετή γούστα....
     
  8. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

    @brenda εγώ με το international δεν έχω καμία σχέση!
    Είμαι γραμμένος σε δύο BDSM φόρουμ.Εδώ και στο greekbdsm.
    Εάν δεις όμως προτιμώ (και αυτό φαίνεται) την εδώ κοινότητα.
     
  9. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    αναρωτιεμαι ποιο ειναι το τριτο... κ εγω σ αυτα τα δυο ειμαι.
     
  10. brenda

    brenda FU very much

    Ευχαριστώ Δίας, τόσο απλό, συνεννοηθήκαμε...κι εγώ προς το παρόν αυτήν προτιμώ, έστω κι αν κάποιοι θέλουν να ανάγουν την προτίμησή μου αυτή σε ποινικό αδίκημα...
     
  11. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    αστα αυτα τωρα... με το oil wrestling τι θα γινει?  
     
  12. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    δε βαραω εγω λεμε!