Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ποιοι είμαστε "εμείς";

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 12 Φεβρουαρίου 2015.

  1. Κάπου στην Αλεξάνδρας, ένα μακρινός συγγενής του Μπέκα δέχεται ένα call

     
     
  2. 23 xρόνια πριν...
     
  3. Οι φραστικές κορώνες, οι ειρωνίες και οι χλευασμοί εκατέρωθεν είναι περιττοί. Οι απόψεις, οι ανησυχίες και τα επιχειρήματα του καθενός είναι σεβαστά.
    Και φτάνει πλέον με την επίκληση του μεγάλου ανατολικού. Δεν ήταν καν το καλύτερο έργο του Εμπειρίκου... 
     
  4. Και γιατί απευθύνεσαι μαζικά Κε Αραχνίλα μας, όταν αλλού έχεις γράψει πως σε αφορούν 2-3
    άτομα από εδώ μέσα και όλοι οι υπόλοιποι είναι απλά βουή?
     
  5. no_Taboo

    no_Taboo Αείκαυλος

    @MasterJp , ασφαλώς και η διαφορά των δικών μου γραπτών σε σχέση με του Εμπειρίκου είναι αισθητική! Τι να μας πει το γατάκι;  
    Κατά τ' άλλα, φαντάζομαι πως δεν υπάρχουν 15άχρονοι στο φόρουμ, άρα δε μας αφορά πρακτικά η περίπτωση των 13άχρονων.
    Χαίρομαι που συμφωνούμε εν νηφαλιότητι.
    Δίπλα στη δική σας οπτική δε, να θέσω και το δικό μου επιχείρημα ότι είναι προφανώς αστείο να κρίνουμε και να καταδικάζουμε εμείς, εν τη πενία των πνευμάτων μας, λογοτεχνικά έργα διαχρονικής αξίας.
    Ουδέν νομικό θέμα τίθεται φυσικά με αναδημοσιεύσεις έργων από τη στιγμή που αυτό δεν ετέθη κατά την αρχική τους δημοσίευση.

    @smelly_cat , εφόσον το σχόλιό σας είναι γενικό, απευθύνεται και σ' εμένα. Σας απαντώ το εξής λοιπόν:
    Δήλωσα ρητώς την απέχθειά μου προς κάθε υπόνοια, έστω, παιδεραστίας. Ασφαλώς και οι περισσότεροι συντασσόμαστε μαζί σας πως πρόκειται για περιστατικά που χρήζουν εκούσιας εξωγενούς βοήθειας στις πλείστες των περιπτώσεων. (Εκούσιας τονίζω!). Ο τρόπος που θέτετε το ζήτημα όμως οδηγεί σε ακραία συμπεράσματα.
    Αναρωτιέμαι, αν σας πω πως χθες το βράδυ ονειρεύτηκα ότι σας πηδούσα, θα με καταγγείλετε για βιασμό;

    @Madeleine Rk , διόλου φασιστικό αυτό το "σκατά στους τάφους", συγχαρητήρια! Είναι λεπτή η διαχωριστική γραμμή μεταξύ στοχευμένης πρόκλησης της πολιτικής ορθότητος και άσκοπου τε και άστοχου μπουρδολόγου ξεπατικώματος σκόρπιων φράσεων. Στη θέση σας θα το κοίταζα λίγο περισσότερο.
     
  6. Dapom

    Dapom Contributor

    Σας παρακαλώ μόλις βγάλετε τελικό συμπέρασμα πείτε μου να ξερω τι μου επιτρέπετε να φαντασιωνομαι και τι οχι....γιατι εχω μείνει με το πουλί στο χέρι και αρχίζει να μουδιάζει.
     
  7. Έχεις δίκιο ήταν γενική η τοποθέτηση μου ενώ δε θα επρεπε. Απάντησα στους από πάνω μου και παρέλειψα να το επισημανω.Οσον αφορά τα υπόλοιπα θα σου πω το εξης. Από την αρχή υποστηρίζω πως δεν τίθεται θέμα ποινικής δίωξης της σκέψης αλλά ότι αν εκφραστούν σε οποιοδήποτε χώρο τέτοιου είδους φαντασιώσεις οι υπόλοιποι καλό θα ήταν να μη κλείνουμε ματιά αλλά να συνιστούμε κάποια βοήθεια από ειδικο. Εαν θεωρείς ότι είναι ακραίο λυπάμαι. Δεν είμαι της άποψης κλείνω ματιά και αυτιά γιατί έτσι θεωρώ ότι δείχνω ανεκτικότητα.Αν μου ελεγες ότι ονειρευτηκες οτι με βιάζεις θα σου έλεγα από που περνώ τα βραδια  .
     
  8. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    ..Mάλιστα.



    Πάω στον '' ειδικό '' μου, κερνάω, μπύρες και drugs, cheers.-
     
  9. gaby

    gaby Guest

    Ασυνείδητο, Εγώ, Υπερεγώ, απωθημένα. Το να πιστεύετε ότι η φαντασίωση οδηγεί στην εμμονή, η εμμονή στο πάθος και το πάθος στο έγκλημα είναι σα να πιστεύετε ότι το κρύωμα οδηγεί στην πνευμονία και η πνευμονία στο θάνατο. Υπάρχουν μηχανισμοί αυτοπροστασίας των φαντασιωνόμενων καθώς και πολύ μεγαλύτερη του επιθυμητού ενδοβολή των κοινωνικά αποδεκτών και των κοινωνικά κολάσιμων. Και το αν θα προσφύγει κάποιος που βρίσκεται εκτός φυλακής και διατηρεί το δικαίωμα δικαιοπραξίας στην συμβουλευτική ψυχολογία, στην ψυχανάλυση ή στην ψυχιατρική σπάνια είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από προσωπική απόφαση.

    Ε, ναι, αν έχει φαντασιώσεις και πάει σε ψυχίατρο γι αυτές, λαμβανομένου υπόψη ότι ο ψυχίατρος γράφει και φάρμακα, ε; είναι μια απόπειρα πρόκλησης τιμωρίας. Δεν έχουν σχέση οι φαντασιώσεις με το έγκλημα, το έγκλημα είναι πράξη μίσους η φαντασίωση δεν είναι ούτε πράξη ούτε μίσος. Διαβάστε και λίγο εγκληματολογία, στην ανάγκη.

    Θέμα προσωπικό σου, όμως και ως τέτοιο το σεβόμαστε. Γιατί θα έπρεπε η προσωπική σου στάση απέναντι στα πράγματα - την οποία δεν κρίνω - να γίνει γενικός κανόνας;

    Όλοι το αναγνώσαμε αλλά έτερος ουδείς κατέληξε στο συμπέρασμα ότι κάτι θα έπρεπε να κάνει ώστε το role play να μη γίνει πραγματικότητα. Βασικά δεν ετίθετο τέτοιο ζήτημα.

    Οι φαντασιώσεις δεν ενοχοποιούνται ώστε να χρειάζεται να αποενοχοποιηθούν. Μόνο σε μια πολιτικώς ορθή παλιοκατάσταση, στην πλέον λαϊκίστικη εκφορά της, θα συνέβαινε κάτι τέτοιο. Δεν σε αφορά και δεν έχεις στοιχεία για να προτρέψεις σε "επίσκεψη σε ειδικό" πέραν του ότι μετά θα σε προτρέψει και εσένα κάποιος να πας σε ειδικό επειδή π.χ. σου αρέσει να γλύφεις δάχτυλα και δεν είναι σαφές ότι πράγματι αποζητάς τη συναίνεση, μπορεί να το κάνεις ως προσπάθεια δικαιολόγησης των άνομων παθών σου. Όσο παράλογο είναι αυτό που διαβάζεις άλλο τόσο παράλογο είναι και αυτό που λες.

    Εριστική διαλεκτική ή αλλιώς "πώς να έχετε πάντα δίκιο", και τα δύο σε εύληπτη απόδοση από τον Σοπενχάουερ   Τραβάμε τη θέση του "αντιπάλου" στα άκρα σε μια προσπάθεια να την ακυρώσουμε. Αναρωτήθηκες γιατί δεν έχεις δει εδώ ποστ σαν και αυτό που φέρνεις ως παράδειγμα; Σκέψου το λιγάκι …  

    Η Τέχνη είναι πρωτίστως διάλογος με επιχειρήματα αισθητικου χαρακτήρα. Η Τέχνη και επιχειρηματολογεί και συνθηματολογεί ενίοτε και απολογητής γίνεται και προτρέπει και πολλά άλλα. Θα μπορούσα να το συζητώ επί ώρες και με παραδείγματα. Η φαντασίωση δεν αξιολογείται ως προς "παραβατικότητα" παρά μόνον σε καθεστώτα όχι απλά φασιστικά αλλά πολύ πέρα από φασιστικά, καθεστώτα δηλαδή που εκτός από φασιστικά είναι και περίκλειστα που έχουν με κάποιον τρόπο διασφαλίσει πέρα ως πέρα την παραμονή τους στην εξουσία εις το διηνεκές οπότε οι επαγγελματίες καταστολείς των στοιχειωδών ατομικών δικαιωμάτων δεν έχουν να φοβηθούν απολύτως τίποτα και δεν έχουν κανένα φραγμό.

    Ας μη βλέπουμε φαντάσματα εκεί που δεν υπάρχουν. Αν και δεν θα συνιστούσα σε κανέναν να πάει να κοιτάξει σε ειδικό την δική του φοβικότητα. Είναι ατομικό του δικαίωμα το πώς θα την χειριστεί.

    Δεν κλείνω μάτια, μύτη και αυτιά για να δείξω ανεκτικότητα. Είμαι ανεκτική, χωρίς να κλείνω μάτια, μύτη και αυτιά, γιατί δεν μπορώ να θέσω κριτήρια για το ποια φαντασίωση θεωρείται καλή και ποια κακή και γιατί το να μπορούμε όλοι να μιλάμε για τις φαντασιώσεις μας είναι μια ελευθερία, ένα κεκτημένο μας, μια νίκη ανοχής, το οποίο εγώ θεωρώ good to have. Είμαι ανεκτική γιατί θέλω τις φαντασιώσεις των άλλων και θέλω οι άλλοι να θέλουν τις δικές μου και γιατί γνωρίζω ότι οι φαντασιώσεις δεν μπορούν να βλάψουν κανέναν. Δεν συνιστώ "βοήθεια από ειδικό" επειδή είναι ένας τρόπος αποκλεισμού του άλλου από μια συντροφιά αν μη τι άλλο άσχετος και αγενής, επειδή δεν γνωρίζω αν κάποιος μπορεί να πάσχει ή όχι και επειδή ακόμα και αν, συμπτωματικά, έχω δίκιο, δεν πρόκειται να πείσω κανέναν να πάει να δει γιατρό με μια εξυπνάδα που θα του πετάξω σε ένα φόρουμ. Και οταν δεν πρέπει να είμαι ανεκτική, με κάποια κριτήρια τρόπον τινά ασφαλή στην κοινοτοπία τους, άλλωστε και για να εκδοθεί ο Μ.Ε. περάσαν δεκαετίες, αν δεν απατώμαι από τη συγγραφή του και ο εκδοτικός οίκος Άγρα με μεγάλο άγχος και περίσκεψη προχώρησε στην κίνηση αυτή ενώ πριν από αυτό είχαν εκδοθεί και αποσυρθεί μια δυο φορές τα γραφτά του Σαντ (πρώτα Μέλισσα και μετά Καστανιώτης) και στα σχολικά βιβλία διάβαζαν τα παιδιά του Λυκείου την Ιθάκη αλλά η αποστροφή "ηδονικά μυρωδικά" είχε λογοκριθεί οπότε οι φιλόλογοι που έκαναν μάθημα και έβλεπαν τη στιγμή της παράδοσης για πρώτη φορά (!) κάτι πολύ γνώριμο σε αυτούς να λείπει άνοιγαν κάτι μάτια σαν πιατάκια του τσαγιού και έβριζαν μέσα από τα δόντια τους, όταν λοιπόν δεν είμαι ανεκτική επειδή δεν πρέπει, τότε μπορείς να είσαι ήσυχη ότι είσαι ασφαλής και έχω αναλάβει την ευθύνη που αποδέχτηκα να έχω ως moderator.

    Ευχαριστώ πολύ  
     
  10. Δε ξέρω πως αλλιώς να το ποστάρω ένα δείγμα σου είναι το ποστ #51.Από εκεί εγώ προσωπικά συμπέρανα πως συντάσσεσαι στη λογική της mad.
     
  11. Ανέτρεξα στο 51. Ένα ξεκάθαρα αυθαίρετο συμπέρασμά ΣΟΥ λοιπόν και τίποτα παραπάνω.
    Παρακαλώ τους διαχειριστές σε pm να μου υποβάλουν τα στοιχεία του μέλους smelly_cat (εάν δεν το κάνει η ίδια).
    Θα ήθελα να γνωρίζω ποιό είναι το ανώνυμο μέλος που με κατηγορεί συκοφαντικά για προάσπιση παιδόφιλων, την στιγμή που το ίδιο δηλώνει ανοιχτά και ευθαρσώς πως δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να βιαστεί από άλλο μέλος εδώ.