Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ποιοι είμαστε "εμείς";

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 12 Φεβρουαρίου 2015.

  1. A, όχι εσύ αλλάζεις το νόημα των γραπτών μου...
    στο επίμαχο ποστ 51 για το οποίο κατηγορούμε (από σένα) ως άλλος Δουρής μιλάω για ελευθερία έκφρασης (με πλάγια παραπομπή στα της Τέχνης παρακάτω)...δεν μιλάω πουθενά
    για προάσπιση παιδόφιλων. Σατυρίζω δε την αστυνόμευση των φαντασιώσεων μέσω της βινιέτας με τον Αστυνόμο Χαρίτο και το ζόρι που έχουν τραβήξει ορισμένες κοπέλες εδώ (κυρίως) με το μέλος mad - εκφράζοντας έτσι την πεποιήθησή μου πως οι κατηγορίες αφενός μεν είναι βλακώδεις αφετέρου κρύβουν μεθόδευση.
     
  2. gaby Δεν κατάλαβα τι εννοεις. Με ρώτησες με ποια κριτήρια είναι κάποιος παιδοφιλος και σου απάντησα βάση τα κριτήρια που ορίζει ο νομος. Εδώ συζητούμε κάτι διαφορετικό. Συζητάμε στο κατά πόσο πρέπει να είμαστε ανεκτικοί με τις φαντασιώσεις των παιδόφιλων. Αποψή σας ειναι να μην τοποθετουμαστε απεναντι τους οταν εκφραζουν τις παιδοφιλικες τους φαντασιωσεις,ως ένδειξη σεβασμού στην ελευθερία της έκφρασης τους.Και όλα αυτά για να μη παραδεχτούμε το λογικό ότι η παιδοφιλία χρειάζεται αντιμετώπιση από ειδικό. Σε οποιαδήποτε έκφραση της.
    Το ίδιο το φόρουμ απαγορεύει τέτοιου είδους δημοσιευσεις αλλά μάλλον είναι έτσι για τους τύπους οι κανονισμοί μιας και απόψεις των mods διαφοροποιούνται.
     
  3. Ωραία λοιπόν πάμε άλλη μια. Το ζητημα στο συγκεκριμένο νήμα δεν είναι η προάσπιση της παιδοφιλίας αλλά η έκφρασή της μέσω δημοσίευση των φαντασιώσεων των παιδόφιλων και κατά πόσο πρέπει κάποιος να μενει απλός παρατηρητής σε τέτοιου είδους εκφρασειν. Υπεραμυνθηκες λοιπόν της ελευθερίας της έκφρασης των παιδόφιλων; απλά πραγματα.
     
    Last edited: 18 Φεβρουαρίου 2015
  4. vanilla30

    vanilla30 κι αλλο!!

    Γιατι παιρνει παντα τοση μεγαλη εκταση μια διαφωνια;;;γιατι πρεπει ο ενας να πεισει τον αλλον οτι τα λεει σωστα η λαθος...;;
    Ολοι μας νομιζω δεχομαστε οτι ειναι κατακριτεα αυτη η πραξη και απανθρωπη αλλα γιατι ντε και καλα να ειναι και η φαντασιωση στοχος απανθρωπιας!;

    Μπορω να σκεφτομαι οτι θελω οπως θελω και να το φαντασιωνομαι κι ολας αμα θελω, ειμαι ελευθερη να διαχειριζομαι το μυαλο μου οπως επιθυμω...
    Αν γινουν πραξεις αυτα τα εγκληματα..ολοι μας θα βρεθουμε ενωμενοι σαν γροθια ομως η φαντασιωση απο τη πραξη απεχει ας γινει κατανοητο!!
     
  5. Όσο το κρατάς στο μυαλό σου δεν αφορά κανεναν. Αν το κάνεις πράξη αφορά τον νομο. Αν το εκφράζεις αφορά τη κοινωνια που σε περιβάλει.
     
  6. Και μια και 2 και 3 και όσες θέλεις μέχρι να το χωνέψει το μυαλό σου (μπας και ησυχάσεις κι εσύ κι όλοι μας)

    ΟΧΙ δεν υπεραμύνθηκα της ελευθερίας των παιδόφιλων υπεραμύνθηκα υπέρ της ελευθερίας της σκέψης γενικά (και το τόνισα ΟΧΙ ΠΡΑΞΗΣ)

    Υγ. άσχετο αλλού έχω γράψει πως είμαι υπερ της διαπαιδαγώγησης (από την οικογένεια και την κοινωνία) όσον αφορά την σεξουαλικότητα του ατόμου από νεαρή ηλικία - ελπίζω αυτό να μην είναι στοιχείο που συνιστά παιδοφιλική προάσπιση κατά την κρίση της ηθικής σου.
     
  7. vanilla30

    vanilla30 κι αλλο!!

    Δε μπορεις απλα να καταλαβεις πως οπου και να το πει ο καθενας που το φαντασιωνεται δε θα γινει απολυτως τιποτα γιατι ΔΕΝ ειναι πραξη...αλλα φαντασιωση...ποσο δυσκολο ειναι;;
     
  8. Τι θα γίνει με σενα;Πάλι αλλάζεις αυτό που ειπα. Αυτό που σε ρωτησα ειναι είσαι υπέρ του να μενουμε απλοι παρατηρητές στην ΕΚΦΡΑΣΗ των φαντασιώσεων των παιδοφιλων λογω υπεράσπισης της ελευθερίας του λόγου; Όχι σκέψης, εκφρασης μεσα απο την ελευθερία του λογου. Δε θα μπορουσαμε να γνωριζουμε τι σκεφτεται κάποιος αν δε το εκφράσει. Και των παιδόφιλων συγκεκριμενα όχι γενικά των φαντασιωσεων.
     
  9. Τι θα γίνει με σένα @smelly_cat έχεις φάει ψύχωση μαζί μου?
     
  10. Οπότε αν κάποιος έρθει και γράψει μ αρεσει να σκεφτομαι οτι γάμο 8 χρόνα κορίτσια ή αγόρια η θέση σου είναι ότι εμείς ως διαδικτυακή κοινότητα θα πρέπει απλά να το προσπερασουμε. Μη μου πείτε για διαγραφή τέτοιων ποστ από μοντς κτλ. Λέω εσύ ως μέλος της κοινότητας η θέση σου είναι ότι πως όπου και να το πει κάποιος πρέπει απλώς να το αγνοησουμε γιατί δεν είναι επικίνδυνο αφού είναι απλά μια φαντασιωση. Οκ κατανοητό.
     
  11. Οκ φίλε μου δε θέλεις να απαντησεις, πάω πασο.
     
  12. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Tο απόλυτο σύμβολο του άγουρου αισθησιασμού, με μία λέξη: ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ!!!



    Moi Lolita.

    Λολίτα, πεθαίνω, τελειώνω. Η ενοχή και το μίσος με καίει. Και ξανά τη γροθιά μου σου υψώνω και ξανά η φωνούλα σου κλαίει......Λολίτα, φως της ζωής μου, φωτιά των λαγόνων μου. Άμαρτημά μου εσύ, ψυχή μου.