Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ποιοι είμαστε "εμείς";

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 12 Φεβρουαρίου 2015.

  1. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    smelly_cat, όπως ήδη ανέφερα στην jasmin sg σε αντίστοιχη ερώτηση, το πως θα αντιδράσετε αφορά την ηθική και την αισθητική σας και να είστε σίγουρη πως η διαχείριση θα υπερασπισθεί αυτό σας το δικαίωμα, όπως θα υπερασπισθεί και το δικαίωμα όσων έχουν την αντίθετη άποψη να κάνουν το ίδιο χωρίς κανείς να κατακρίνει.

    Έχει ειπωθεί εκατοντάδες φορές σε αυτό το φόρουμ πως κάθε τεκμηριωμένη άποψη, ει δυνατόν εκφρασμένη με σωστό τρόπο, ακόμη και αν είναι έντονος, επιθετικός ή ακόμη και σαρκαστικός είναι αποδεκτή. Υβρεολόγια, επιθέσεις επί προσωπικού και κατακριτικές κορώνες όχι.

    Τι δεν είναι σαφές;
     
  2. SubIrene

    SubIrene Dreamer of Dreams

    Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι παιδόφιλοι, δεν προβαίνουν ποτέ στην πράξη. Δεν γίνονται δηλαδή αυτό που ονομάζουμε παιδεραστές.

    Η οποιαδήποτε πράξη απέχει κατά πολύ από την οποιαδήποτε σκέψη. Και στις σκέψεις δεν μπορείς να βάλεις φρένο, ούτε Εσύ σαν πρόσωπο, ούτε καμιά κοινότητα μέσα και έξω από την παρούσα BDSM.

    Οι σκέψεις και οι ορέξεις του καθενός μας δεν βλέπω πως αφορούν άλλους. Αν όμως αυτός που σκέφτεται, θέλει να εκφράσει τη σκέψη του ''δυνατά'' εδώ μέσα δεν το κάνει για να κριθεί. Το κάνει για να νιώσει ότι ανήκει ή απλά για να το βγάλει από το κεφάλι του.

    Την πρώτη φορά που πήγα σε μια gay καφετέρια, θυμάμαι πως ένιωσα μεγάλη ασφάλεια για αυτό που ήμουν. Έτσι ένιωσα κι όταν βρήκα αυτό εδώ το foroum/site. Θα ήθελα να πιστεύω πως είναι έτσι για όλους.

    Κάποιες σκέψεις μπορεί να ταράζουν λιγότερο από άλλες -και λογικό το βρίσκω- αλλά κανένας δεν είναι σε θέση να το παίζει Θεός ή τιμωρός!

    Θεωρώ αυτό το thread με την ονομασία ''Ποιοι είμαστε εμείς'' ένα από τα πιο ενδιαφέροντα καθώς η ελευθερία μας, πηγάζει αρχικά από εμάς τους ίδιους και πολύ χάρηκα για κάποια post που διάβασα, ειδικά στην αρχή (αυτό το διάστημα διαβάζω το ''Η φιλοσοφία του Μπουντουάρ'' και εγώ η ίδια, ενώ λατρεύω την τέχνη ως μέσω έκφρασης της όποιας, σεξουαλικότητας!) αλλά κάπως νιώθω πως έχουμε ξεφύγει από το θέμα!

    Ευχαριστώ.
     
  3. gaby

    gaby Guest

    Σε ρώτησα με ποια κριτήρια για να νιώσεις από μόνη σου ότι δεν είναι εύκολο να κατηγοριοποιήσεις μέλη σε παιδόφιλους και εχθρούς παιδόφιλων με βάση φαντασιώσεις που γράφονται εδώ. Τεκμαίρεις τον παιδόφιλο από φαντασιώσεις και μάλιστα υπαινιγμούς φαντασιώσεων; Για τα υπόλοιπα έχω ήδη γράψει εκτενώς.

    Βεβαίως και θα σου πω για τη διαγραφή τέτοιων ποστ απο moderators και ενδεχομένως για τη διαγραφή των μελών που έγραψαν τέτοιο ποστ από administrators και ότι οι κανονισμοί δεν είναι για τους τύπους. Αλλά δεν βλέπω να έχει νόημα να συζητώ επί υποθετικών περιστατικών. Ήρθε ποτέ κανείς εδώ να γράψει αυτό που αναφέρεις;
     
  4. vanilla30

    vanilla30 κι αλλο!!

    Δεν μπορεις να αντιληφθεις τις διαφορες αυτο ειναι το προβλημμα εδω...αλλο φαντασιωση αλλο πραξη...
    Αστυνομικος της φαντασιωσης δε μπορει να γινει κανεις αλλα δεν το καταλαβαινεις...

    Αν εγω φαντασιωνομαι να σφαζω με κουζινομαχαιρο τον εραστη μου;;;τι και ποιος θα μου πει;;ειμαι ελευθερη να σκεφτομαι και να καυλωνω με οτι θελω οποτε θελω...και αν το πω εδω τι με αυτο;;;στην επομενη συναντηση που θα παω και ειναι για φαγητο μολις πιασω μαχαιρι στα χερια μου θα δεχτω λεκτικο πολεμο απο τα μελη;;
    Η χλευασμο;;η καρτουλα για ψυχιατρο;;

    Δε σου αρεσει η συμπεριφορα καποιου η και η φαντασιωση του που αυτο ειναι το θεμα μας και σεβαστο ...μη προσπαθεις ομως να πεισεις κανεναν πως δεν ειναι ελευθερος να το κανει γιατι ειναι!
     
  5. Με λύπη μου διαπιστώνω πως η προτροπή σε κάποιον για βοήθεια από ειδικό εκλαμβάνεται ως τιμωρία. Αν μη τι άλλο άκρως ρατσιστικό για όσους επισκεπτονται ψυχιατρους/ψυχολόγους για τον οποίο λογο.
     
  6. Αυτό ακριβώς θα σε ρωτούσα και εγώ. Έχουμε εδώ παιδόφιλους; Δεν έχω βγάλει συμπέρασμα για κάποιον ότι είναι παιδόφιλος γιατί δεν υπάρχουν τέτοιες ενδείξεις προς το παρόν. Η συζήτηση είναι θεωρητική είναι σαφές νομιζω.
     
  7. gaby

    gaby Guest

    Όοοοοοχι   Το να επισκέπτεται κάποιος ψυχολόγο ή ψυχαναλυτή ή ψυχίατρο είναι ένα ατομικό του δικαίωμα. Η προτροπή στον οποιονδήποτε να πάει να δει ειδικό ψυχικής υγείας επειδή "ούτω έδοξε τω δήμω" την εποχή του διαδικτύου σε πολλούς από μας φαίνεται τουλάχιστον άκομψο   Αυτό είναι όλο.
     
  8. vanilla30

    vanilla30 κι αλλο!!

    Με προλαβες και τα ειπες με πιο συντομα λογια απο οτι σκοπευα!! 
     
  9. Μα τοποθετήθηκα στην αναφορά σου στο προηγούμενο ποστ. Εσύ είσαι ανεκτική και αμετοχή σε φαντασιωσεις που εκφραζονται δημοσιως και που ως πραξεις συνιστούν ποινικά αδικηματα. Εγώ θεωρώ πως θα πρεπει να υπάρξει προτροπή για διερεύνηση με καποιον ειδικό. Διαφέρουν οι απόψεις μας απλά.
     
  10. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    @smelly_cat : για να δικαιούται ο Α να προτρέψει τον Β να επισκεφθεί ειδικό θα πρέπει α/ το δεύτερο άτομο να έχει προσεγγίσει το πρώτο αναγνωρίζοντας την ύπαρξη προβλήματος ή β/ το δεύτερο άτομο να έχει γνώσεις ειδικού στο συγκεκριμένο ή παραπλήσιο θέμα, ώστε να δικαιούται διάγνωσης, αλλιώς το επίμαχο ζήτημα ανάγεται σε επίπεδο κομμωτηρίου ή, χειρότερα, λαϊκού δικαστηρίου. Ο no_Taboo σας τόνισε μερικά posts πιο πριν τη σημασία της έννοιας εκούσια στις περιπτώσεις που αναφέρετε.

    Ελπίζω η αντιπαράθεση αυτή να λήξει εδώ.
     
  11. http://www.stopitnow.org/ohc-content/can-i-get-arrested-for-just-having-thoughts
    Do I need help if I haven't crossed the line?

    Many people wish they had sought help before they crossed the line and sexually abused a child. Through research we've learned that many adults who sexually abused a child wanted to stop but didn't know how. If you have sexually abused child, it is not too late to get help. If you haven't sexually abused a child but are concerned you might, ask for help now! You can call the Stop It Now! Helpline (1.888.PREVENT) to talk with understanding people who can help.

    Sexual fantasies about children can be a warning sign
    Having a fantasy is not illegal. But many adults who sexually abused a child have told us that they started out having sexual fantasies about children. They said if only they could have “fast forwarded” their lives and seen the damage they would do to themselves and others, that they would not have acted on their fantasies. Not everyone who has sexual thoughts about children will sexually touch a child, but you should seek help now if you are having distracting or disturbing sexual fantasies about children.

    Το ξαναβάζω τονίζοντας τα σημεία των σίγουρα πιο ειδικών από εμένα ή εσένα. Μάλλον δε γνωρίζουν από σαβουαρ βιβρ.
     
  12. Για άλλη μια φορά κανένας δεν παρότρυνε κανένα δημόσια εδώ μέσα για πράξεις αξιόποινες.
    Κάποιοι απλά υπερασπιστήκαμε το δικαίωμα στην ελεύθερη σκέψη γενικά και βρεθήκαμε υπόλογοι χάρην της @smelly_cat, η οποία, χωρίς να είναι ειδικός,
    παροτρύνει κόσμο να πάει σε ψυχολόγους, κατηγορεί χωρίς στοιχεία απροκάλυπτα άτομα για προάσπιση παιδόφιλων και πάει λέγοντας.
    Εμένα όμως η υποψία μου είναι άλλη και θα την εκφράσω ανοιχτά....
    η μεθοδευμένη πολεμική ενός χώρου (τουλάχιστον μιας μερίδας ατόμων αυτού από μια άλλη χωρίς στοιχεία κάτι μου λέει).
    Γεγονός είναι πως, όταν δεν μπορεί κάποιος να "ορίσει" ένα χώρο (φόρουμ), μπαίνει και τον δισφημεί - εκεί υποθάλπτουν εγκληματίες, εκεί μιλάνε ανοιχτά και δεν
    μασάνε τα λόγια τους. Μια προσπάθεια αμαύρωσης δηλαδή.