Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πεδίο Κυριαρχίας

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος bumblebee, στις 17 Φεβρουαρίου 2015.

  1. thanasis

    thanasis Contributor

    Καλή ιδέα βρίσκω, με νταουντουερθοειδείς προσδοκίες, την επιγνωσάδα που τελειώνει το πεδίο κυριαρχίας και πού αρχίζει το παιδίο.
     
  2. bumblebee

    bumblebee Contributor

    Τωρα αν σου πω ότι κατάλαβα τι έγραψες θα πω ψέμματα       :
     
  3. no_Taboo

    no_Taboo Αείκαυλος

    Το διάβασα τουλάχιστον πέντε φορές μεγαλόφωνα, για να το θανασοπιάσω!  
     
  4. bumblebee

    bumblebee Contributor

    Εμένα πάντως μου έβαλε γκόλ   Δεν το πιασα το σουτ       Απιαστο στο γάμα πήγε.
     
  5. no_Taboo

    no_Taboo Αείκαυλος

    Θέλει σκληρή θανασοαναγνωσοεκπαίδευση.
     
  6. Vakhos

    Vakhos Regular Member

    Να ξεκαθαρίσω και εγώ με τη σειρά μου ότι δε σε θεωρώ ούτε τρελό, ούτε φασίστα, ούτε
    τίποτα από αυτά που λες. Δε θα μπορούσα άλλωστε μια και δε σε ξέρω.
    Απλά λέω και πάλι ότι νομίζω πως τα έχεις μπερδέψει λιγάκι.

    Το bdsm ούτε καύλα είναι μόνο του, ούτε ο σύντομος δρόμος για να επιβάλεις τις όποιες
    δίκαιες ή άδικες αποφάσεις σου, σε έναν άνθρωπο. Είναι ο δύσκολος δρόμος, αν θες να είναι
    μακρύς βέβαια. Για να κάνουμε αυτή την κουβέντα, θα πει πως η υ σου δεν ανταποκρίνεται.
    Το να τη διατάζεις να κάνει πράγματα που προφανώς δε θέλει, χωρίς να έχεις φροντίσει
    να σε αποδεχτεί σαν Κ της , δεν σας βοηθάει στη σχέση.

    Γιαυτό πιστεύω πως πρέπει να ξεκινήσεις από την αρχή και να την κάνεις να εμπιστευτεί
    την κρίση σου. Δεν αρκεί να της δηλώνεις την Κυριαρχία σου.Όπως σε όλα τα πράγματα
    ισχύει ο βασικός νόμος του δούναι και λαβείν. Ξεκίνα να δίνεις και μετά περίμενε να εισπράξεις.
    Αυτό δεν το βλέπω σαν διπλωματία αλλά σαν το δρόμο που θα σε οδηγήσει στο ζητούμενο.

    Όλα τα παραπάνω είναι δικές μου απόψεις και μπορεί να μην ταιριάζουν σε όλους.
     
  7. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    @bumblebee : Οι γνώσεις αποκτούνται, τα πειράματα στου κασίδη το κεφάλι καλόν, αλλά όχι πάντα δυστυχώς εφικτόν, να αποφεύγονται.

    Η απάντηση στην ερώτησή σου είναι καταφατική, θεωρώ πως γνωρίζεις και αποδέχεσαι πως όποιος παίρνει τις αποφάσεις φέρει και την ευθύνη.

    Τα ανωτέρω υπό το πλαίσιο πως δεν μπορείς, ούτε είναι "ηθικό" ν' αλλάξεις κάποιον αν δεν το επιθυμεί ο ίδιος.


    p.s Θανασοσκονάκι: downtoerth
     
    Last edited: 20 Φεβρουαρίου 2015
  8. brenda

    brenda FU very much

    Ντρέπομαι που το λέω, αλλά κι εγώ δύο... 
     
  9. bumblebee

    bumblebee Contributor

    Να σου πω εγω το ζουμί. Κοιμάται με τα παπούτσια, όποιος βάλει το bdsm μπροστά για τέτοια θέματα         Και δεν δικαιούται. Το λένε όλοι απέξω απέξω.
    Βεβαίως εγώ πριν πατήσω το κουμπί και πετάξω τη λευκή πετσέτα, η δω κανα σημείωμα στην πόρτα "Άντε γεια ρε κρυφοβάζελε", θα βάλω στο μάτς αλλαγή στη θέση Κυριάρχου, σε θέση στόπερ 24/7 για κάνα μήνα σπίτι μου τη Μιστρα της Παμβώτιδος, την Τάκαινα με την μαντίλα, ετών 93, 8 παιδιά και 40 + εγγόνια. Με τέτοια άμυνα μάν του μάν και σύστημα 5-4-1, αν τα φάω τα γκολ, τα φαγα. Πάμε για άλλα         χαχαχαχαχχαχααχχα.
     
  10. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    την κυριακή θα φάτε 4!!
     
  11. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor


    Παναγιά η Νταρθμωλούσα.

     


    +ΕΥΛΟΓΗCΟΝ+
     
  12. Janine

    Janine Regular Member

    Αν καταλαβαίνω σωστά, αυτό που ρωτάς είναι αν έχει δικαίωμα ο Κυρίαρχος, υπό αυτή την ιδιότητα, να θέσει κανόνες που αφορούν την καθημερινότητα και τις προσωπικές επιλογές του υποτακτικού, ή αν αυτό διαφεύγει το πεδίο του βδσμ, σωστά; Νομίζω ότι αυτό εξαρτάται από τη μεταξύ σας σχέση και από τα όρια που έχει θέσει η υποτακτική σου. Αν λειτουργείτε στη βάση 24/7 και σε αυτά τα ζητήματα, δεν βλέπω πού είναι το πρόβλημα. Αν δεν το έχετε ξεκαθαρίσει αυτό, τότε ίσως θα έπρεπε να το συζητήσετε. Αν βλέπεις ότι έρχετε στα όριά της, τότε ίσως θα πρέπει να κάνεις κάποια βήματα πίσω σε σχέση με κάποιον κανόνα, διακριτικά βέβαια, ώστε να μην νιώσει ότι δεν την καταλαβαίνεις καθόλου.
    Τώρα, αν αυτό το εγχείρημα θα επιτύχει, λαμβανομένου υπ' όψιν πως, απ' ό,τι αντιλαμβάνομαι, στοχεύεις να την πείσεις να αλλάξει συνήθειες ετών, αυτό θα εξαρτηθεί. Συμφωνώ με τον @Vakhos ότι το ζητούμενο είναι να την κάνεις να θέλει να αλλάξει, να θέλει να ακολουθήσει τις εντολές σου, να θέλει να σε κάνει περήφανο και να σε ευχαριστήσει. Θα έλεγα όμως ότι αυτό δεν εξαρτάται μόνο από σένα. Η υποταγή δεν είναι, νομίζω, μόνο μια ανάγκη, αλλά και μια επιλογή της ίδιας της υποτακτικής. Και θα πρέπει να σημειωθεί ίσως ότι είναι πολύ πιο απλό να ακολουθούμε εντολές που μας ευχαριστούν και μας διεγείρουν, από εντολές που αλλάζουν τις συνήθειές μας και μας ξεβολεύουν, ακόμα κι αν αυτό είναι για το καλό μας. Το D/s δεν είναι μια σχέση ανιδιοτέλειας, αλλά μια σχέση που επιλέγουν οι υποτακτικοί γιατί απολαμβάνουν απ' αυτή πράγματα, εκ των οποίων το πιο συνηθισμένο, ίσως, αλλά όχι και το πιο σημαντικό ή ακόμα απαραίτητο, είναι η σεξουαλική διέγερση και ένα άλλο, πολύ πιο σημαντικό, είναι η ικανοποίηση ότι προσφέρουν. Όταν, λοιπόν, μια σχέση βδσμ επεκτείνεται σε θέματα τέτοιου είδους, όπως αυτά που αναφέρεις, το πράγμα δυσκολεύει. Και δεν μιλάω φυσικά για το μαγείρεμα και τις δουλειές του σπιτιού, αυτό ίσως είναι και το ευκολότερο να το συνδέσεις με κάποιον τρόπο με το βδσμ και με κάποια ερωτική διέγερση, ανάλογα και με το χαρακτήρα της υποτακτικής σου φυσικά, αλλά είναι και το λιγότερο ουσιώδες, αν το κάνει ή όχι. Αναφέρομαι στους υπόλοιπους κανόνες που θέτεις και που έχουν ως στόχο να επαναδραστηριοποιηθεί και να μην σπαταλά το χρόνο της και τη ζωή της, να βελτιώσει τις σχέσεις της με τον περίγυρό της και να μην χειροτερεύσει, τουλάχιστον, την οικονομική της κατάσταση. Σ' αυτά νομίζω θα έχεις περισσότερες δυσκολίες και θα χρειαστείς υπομονή και επιμονή, ενώ θα χρειαστεί ίσως να αποτελέσεις και παράδειγμα προς μίμηση. Αλλά είναι βασικό να το θέλει και εκείνη, έστω κατά βάθος. Να καταλαβαίνει, δηλαδή, ότι αυτά που της λες είναι λογικά και για το δικό της καλό και να θέλει να τα κάνει, ακόμη κι αν δυσανασχετεί επειδή ξεβολεύεται. (για το θέμα της εικόνας δεν επεκτείνομαι καν, θεωρώ αυτονόητο ότι ούτε εσύ μπορείς να διατάξεις να αλλάξει τα θρησκευτικά της πιστεύω, είτε υπάρχουν είτε όχι, ούτε κι αυτή τα δικά σου, ειδικά από τη στιγμή που δεν υπάρχουν ακρότητες, ούτε ιδιάζουσες συνθήκες που θα δικαιολογούσαν υπό οποιαδήποτε οπτική γωνία κάτι τέτοιο).
    Θα έλεγα, λοιπόν, ότι θα χρειαστείς ένα συνδυασμό εντολών και διπλωματίας. Φυσικά, αυτή είναι η άποψή μου μόνο και μπορεί να κάνω και λάθος  
    Σε κάθε περίπτωση κι επειδή μπορεί να μην είπες ξεκάθαρα πώς νιώθεις γι' αυτήν, αλλά δείχνεις να νοιάζεσαι, αλλιώς δεν θα το έκανες κουβέντα, ούτε θα την παίνευες τόσο, ούτε θα κατανοούσες και θα σημείωνες τις δυσκολίες που πέρασε στο παρελθόν, σου εύχομαι να βρεις την άκρη σου και να πάνε όλα καλά