Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Φαντασιωσεις...ανεκπλήρωτες!!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Tops / Bottoms' που ξεκίνησε από το μέλος Astrovroxi, στις 13 Νοεμβρίου 2010.

  1. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Στη μέση ενός απομακρυσμένου δάσους... ένα εγκαταλελειμμένο οίκημα... πατώματα που τρίζουν... ραγισμένα τζάμια κι ένας άνεμος που δεν τ'αφήνει σε ησυχία... έντονη οσμή υγρασίας... σκοτάδι... δύο φαγωμένα κηροπήγια με μισοτελειωμένα κεριά να τρεμοπαίζουν και τις σκιές να εναλλάσονται... ο αντίλαλος απ'το μαστίγωμα διαπεραστικός... κραυγές... λυγμοί... και συνεχίζω... συνεχίζω... συνεχίζω...
     
  2. Σε κάποιο υπόγειο μια παρτίδα πόκερ. Εγώ με 3 άντρες. Χανω τη παρτίδα και δεν εχω να τους πληρώσω και εκείνοι εξαγριώνονται αναγκάζοντας με σε άγριο σεξ. Μετά από ώρα κάνουν έφοδο 2 αστυνομικοί.Εκείνους τους συλλαμβάνει και για εμένα συνεχίζει η τιμωρία με εναν απο αυτους. Η τιμωρία περιλαμβάνει και fisting. Κατά τα ξημερώματα με αφήνει. Έρχεται η καθαρίστρια και με βρίσκει αδύναμη με χειροπέδες πάνω στο τραπέζι του ποκερ.Μου λέει ότι δε της κολλάνε ένσημα και εγώ τη παρηγορώ αφηνοντάς τη να με περιποιηθεί.Μου βγάζει τις χειροπέδες και φεύγει χαρούμενη. Σηκώνομαι μαζεύω τα ρούχα μου και όλα τα λεφτά της παρτίδας και πάω για ψωνια. Εκεί έχω αλλεπάληλους οργασμούς.
     
  3. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    γεματη μερα ε? 
     
  4. Γεμάτη η νυχτα. Η μέρα έχει άλλες φαντασιώσεις  
     
  5. Jack Wolfskin

    Jack Wolfskin the big bad Wolf

    παιρνω το εκκαθαριστικο της εφοριας, παω εκει, την βλεπω πισω απ τον γκισε που βαριεται που ζει, ορμαω, την βουταω, την πεταω στην καρεκλα της και την παιρνω απο παντου.

    μετα παταει στον υπολογιστη της "εξοφληθη" και μου λεει "σε δυο τρεις μερες θα σας ξαναστειλω ενα"
     
  6. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    ναι αλλα τους οργασμους στα ψωνια τους ανεφερες πουθενα αλλου χεχεχεχεχε
     
  7. Εννοείται   Η μέρα όμως συνεχίζεται.
     
  8. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    τωρα που πειραμε φορα 
     
  9. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    εχω και εγω εκκαθαρηστικο.αν το θελεις στο δινω 
     
  10. MυρΤώ

    MυρΤώ Guest

    Μερικές φορές έχω κάτι περίεργες φαντασιώσεις,συνήθως είναι παραλλαγές πάνω στο θέμα που ακολουθεί..
    Βρισκόμαστε στην Αγγλική εξοχή,περίπου στα 1815..Στους Ναπολεόντειους Πολέμους η Βρετανία επένδυσε μεγάλα κεφάλαια και πόρους για να κερδίσει. Γαλλικά λιμάνια αποκλείστηκαν από το Βασιλικό Ναυτικό, το οποίο κέρδισε μια σημαντική νίκη ενάντια στο γαλλικό και ισπανικό στόλο στη ναυμαχία του Τραφάλγκαρ..
    Η νίκη επί του Ναπολέοντα άφησε τη Βρετανία χωρίς σοβαρό διεθνή ανταγωνιστή, εκτός από τη Ρωσία στην Κεντρική Ασία...Αδιαμφισβήτητα κυρίαρχη στη θάλασσα, η Βρετανία ανέλαβε το ρόλο διεθνή αστυνόμου, μια κατάσταση αργότερα γνωστή ως Pax Britannica.
    Εκτός από τον επίσημο έλεγχο που ασκούσε στις αποικίες της, η δεσπόζουσα θέση της Βρετανίας στο παγκόσμιο εμπόριο είχε ως αποτέλεσμα τον ουσιαστικό έλεγχο των οικονομιών πολλών χωρών, όπως της Κίνας, της Αργεντινής και του Σιάμ, που έχει χαρακτηριστεί από ορισμένους ιστορικούς ως «ανεπίσημη αυτοκρατορία»
    Η οικογένειά μου λοιπόν μοιάζει με αυτή της Ελιζαμπεθ Μπενετ στο "Υπερηφάνεια και Προκατάληψη" της Τζέιν Ωστιν αλλα με πιο διαταραγμένο κάστ θα έλεγα..
    Το λοιπόν,βρίσκομαι σε μια στοργική και γαλήνια οικογενειακή αγκάλη...με τις τέσσεις μεγαλύτερες αδελφές μου 17,16,15 και 14 χρόνων,ενω εγω και ο δίδυμος αδελφός μου ο Ρόμπερτ,είμαστε το γρουσούζικο 13.
    Επειδή ο παΤέρας ήταν απελπισμένος απο τις 4 κόρες που προηγούνταν εμού,υιοθέτησε ένα παραπαίδι,τον Τζέισον που ήταν 18 αλλα μετα βγήκε ο αδελφός μου και το μετάνιωσε.Λίγο αργότερα που μεγάλωσε ο Τζέισον το μετάνιωσε περισσότερο,χωρια που μαζί με τον Ρόμπερτ έσκασα μύτη κι εγω!μπουαχαχα
    Που λέτε,όλες οι αδελφές μου κι εγώ μαζί ήμασταν ξανθές και ροδαλές,σε διαφορετικές αποχρώσεις του ξανθού.Ξανθό μελί,ξανθό ανοιχτό μελί,ξανθό ανοιχτό σαντρέ,ξανθό μπεζ κι
    εγώ το ξανθό μεσαίο μελί..και όλες είχαμε ίσια μαλλια εν αντιθέσει με τα αγόρια που είχανε κάτι μπούκλες,σαν κανελόνια και σαν βιδούλες.
    Όλοι παίζαμε μουσική,βοηθούσε και η έλλειψη ίντερνετ στην εξάσκηση στα όργανα του καθενός όπως και η απουσία τηλεόρασης,ερμού,κινηματογράφων και γιουτιουμπ.
    Ο παΤέρας ήταν ένας σεβάσμιος Καθολικός,ταλαντούχος μαθηματικός,και δεινός βιολονίστας,ήρεμος πράος και στοργικός αλλα και οξυδερκής και ταλαντούχος παιδαγωγός του οποίου το μοτο του ήταν "Τάξις και Ηθική" και το οποίο προσπαθούσε να μας το εμφυσήσει με τις ξυλιές στον πισινό,για κάποιο αδιευκρίνιστο λόγο,ήμασταν πάντοτε ξεβράκωτοι όταν μας ξύλιζε είτε με τον χάρακα,είτε με το δοξάρι.Η μηΤέρα ήταν μια καλοσυνάτη παχουλή μαγείρισσα με ξανθές μπούκλες,με έμφαση στο βραστό και φετιχ με τις κουτάλες και τα εξωτικά μπαχαρικά τα οποία χρησιμοποιούσε σαν παιδαγωγικές μεθόδους(πλην του βραστού) και παλι στα πισινα και σπανίως στα μπροστινα.
    Είχαμε κι εναν μεγάλο κήπο με βατομουριές,και μια κούνια στην αγριοκαστανια..επιπλέον είχαμε έναν κουνελώνα,ένα πονυ,ένα φουντωτό πρόβατο,μερικές κότες και κάμποσες πάπιες.
    Το σπίτι ήταν κάπως έτσι
     
    ενω είχαμε την οικονομική δυνατότητα να συντηρούμε 4 άλογα για την άμαξα (δεν φαίνεται στην φωτο)
    Επιπλέον,τις ίδιες παιδαγωγικές μεθόδους χρησιμοποιούσε και ο γιατρός της περιοχής,αλλα και ο ιερέας της ενορίας όπως και ο δάσκαλος του σχολείου με ελαφρές παραλλαγές ως προς την στάση και το εργαλείο του ξυλίσματος ή τη φύση της τιμωρίας,για παράδειγμα μια φορά ο δάσκαλος μας έστειλε στην αυλή να φέρουμε ξύλα για τη σόμπα γυμνούς(το ξύλο ηταν παντα παρόν πάντως)
    Τα χρόνια περνούσαν και εμείς μεγαλώναμε μεσα στην στοργή,την αγάπη και τις ξεβράκωτες τιμωρίες.Υπήρχαν στιγμές που μια κάποια αναστάτωση συνέβαινε εκει περα χαμηλά πριν,κατα τη διάρκεια ή και μετα την τιμωρία αλλα οι τιμωροί μας στέκονταν εκεί πράοι,αδιάφοροι και κατευναστικοί στην οποιαδήποτε εκδήλωση της λίμπιντο.
    Κάθε εκδήλωση της λίμπιντο ήταν απορριπτέα.Κάθε στύση αντιμετωπίζονταν είτε με αδιαφορία είτε με πιο δραστικά μέτρα αποπομπής κι έτσι όλα κυλούσαν όμορφα και ήσυχα στην μικρή κωμόπολη..
    Διασκεδάζαμε πλέκοντας η μια τα μαλλια της άλλης και παραβγαίνοντας στο τρέξιμο...μελετούσαμε τους Αρχαίους Έλληνες Φιλοσόφους και τους Μεγάλους Άνδρες...
    Γκαίτε,Μπετόβεν,Ρουσσω,Πόε,Σωκράτης,Περικλής...
    Αυτη η γοητεία των Μεγάλων Ανδρων.. με στοιχειώνει μέχρι σήμερα...
    200 χρόνια μετα..
     
  11. erosgr

    erosgr New Member

    Αν και άργησα κάπως , η πρώτη φαντασίωση πραγματοποιήθηκε και η δεύτερη κατά το 1/2 ....Αυτό που δεν περίμενα είναι να με ικανοποιήσει περισσότερο η δεύτερη! 'Ίσως θα πρέπει να επιβεβαιώσω τις εντυπώσεις με πλήρη επανάληψη και της 1ης και της 2ης...
     
  12. Koproskylo

    Koproskylo Regular Member