Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σφαγή Κυρίαρχων το Πρώτο Αίμα - Aλλέως ο Εντυπωσιασμός του Μουνιού

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Seirios_79, στις 24 Φεβρουαρίου 2015.

  1. Το έχετε όλοι παρατηρήσει (απλά κάνετε τους στραβούς οφθαλμούς - μη χε) πως το "σφαξίδι", η"σπλαττεριά" και το θάψιμο (μεταφορικά μιλώντας) ανάμεσα σε διαφόρους τύπους Κυριαρχικών ανδρών πρωτίστως (για τις Κ γυναίκες ας γίνει ξεχωριστή μνεία αλλού) δίνει και πέρνει εκατέρωθεν - τα παραδείγματα άπειρα (εδώ φανταστικά).

    Για αυτό έχεις κάποιον αυτάρεσκο Λόρδο του D/s που ψέγει ως άλλος Διδάσκαλος της Μεγάλης του Γένους Σχολής τις τακτικές ενός Βαρώνου του SM, για αυτό έχεις κάποιον Gorean που την έχει δει Mεγαλέξανδρος αυτόκλητος υπέρμαχος των απανταχού αδικημένων σουμπιδίων (προς άγραν των τελευταίων πάντα). Για αυτό έχεις έναν τρολλά κρυφοMaster που τρολλάρει όλους τους υπόλοιπους. Για αυτό έχεις έναν performer του SM να πετάει πλάγιες μπηχτές για έναν άλλο, του ιδίου φυράματος.

    Κυρίες και δεσποινίδες μου, με το χέρι στο κατάλληλο σημείο (την καρδιά  )....
    Πόσο σας εντυπωσιάζουν όλα τούτα τα καμώματα τελικά?
    Για να το θέσω πιο λαικά ιδρώνει το μουνάκι σας ή τζάμπα σκοτώνονται τα παλουκάρια στην ποδιά σας!

    Υγ. και στην τελική το φιλετάκι το τρώτε ξεροψημένο ή στο αίμα του?
     
    Last edited: 24 Φεβρουαρίου 2015
  2. whisperer

    whisperer Regular Member

    ειμαι της αποψης πως απο τα κολπα που περιγραφεις δε θα μετρανε για καποια εμπειρη συνειδητοποιημενη υ που ξερει τι ψαχνει ,αλλα ειναι καλο τυρακι (τη φακα τη περνουν ειδηση μετα βεβαιως βεβαιως ) για τις so called βανιλοκινκυ τσουλιτσες που ο μονος οδηγος στις εξερευνησεις τους ειναι η καυλα και τπτ αλλο.
     
  3. Baron Shamedi

    Baron Shamedi BDSM = Brain Dead Sorry Mate ?

    Πουτσος να ναι και οτι να ναι. Σιγα μην νοιαζει τις περισσοτερες κυριες το εφε η αν σκοτωνεται ο χ με τον ψ. Μαλακας η οχι καποιος, αν σφαλιαριζει και γαμαει ψιλοκαλα, τους φτανει και τους περισσευει. Τρωνε τον εναν, μετα τρωνε τον αλλο και καλα κανουν. Λες και εδω μεσα ειμαστε ολοι για να βρουμε τροπο να βγουμε απο την οικονομικη κριση. Πουτσακι μετα κλαρινου ψαχνουν εκεινες, μουνακι μετα φλαουτου εμεις. Αν τυχει και καμια που να ειναι για παραπανω απο ενα δυο δεκα session τοσο το καλυτερο, αλλαζεις και δυο κουβεντες.
     
  4. whisperer

    whisperer Regular Member

    να μιλησουν κι οι κυριες ομως
     
  5. Jack Wolfskin

    Jack Wolfskin the big bad Wolf

    thumbs up !
     
  6. Jack Wolfskin

    Jack Wolfskin the big bad Wolf

    Ευελπιστω οτι η Τεχνολογια θα προκοψει και σε συντομο χρονο θα απογειωθει η Τεχνητη Νοημοσυνη (Artificial Intelligence)

    Την φανταζεσαι, με μολις εμφυτευμενο Τεχνητο Εγγεφαλο... να συνειδητοποιει το Περιβαλλον της... αναφωνωντας με διασταλλμενες κορες απο ευτυχια και ηδονη : "Ουάου !!! Ετσι ειναι οταν ... ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ !!!! "
     
  7. Baron Shamedi

    Baron Shamedi BDSM = Brain Dead Sorry Mate ?

    Απλο ζητημα και κλασικο, γυναικα ψαχνει συγκινησεις, γυναικα πρεπει ακολουθησει προτυπα Αγιας, γυναικα θελει γαμησι, αλλα και αντρα βαρβατο και γαμβρο. Αντρας θελει συγκινησεις, αντρας πρεπει να το παιξει Φουντας η ο γιος του γαμαωκαιδερνω, αντρας θελει μπουτανα, νοικοκυρα, νταντα. Αντρας το παιζει κοκορας, γυναικα κανει οτι κοκορας δεν της λεει τιποτε. Οι περισσοτερες γυναικες και οι περισσοτεροι αντρες το ριχνουν στο αθλημα BDSM. Δεν ειναι οι πεταλουδιτσες και τα λουλουδακια που ονειρευοντουσαν, πικραινονται και στο τελος μενουν οι ελαχιστοι που ψαχνουν εστω και λιγο παραπανω απο ενα μουνι που να λεει μαλιστα και ενα πουτσο που να δινει εντολες σα λιστα για τα ψωνια.
     
  8. Nαι μεν, αλλά...
    Έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο "το αιματοκύλισμα" να εξιτάρει (το έχω ακούσει και σε κουβέντες / συναντήσεις εκτός φόρα)

    tnanks!
     
  9. Verana

    Verana New Member

    Νομίζω ότι το κάθε μουνί εντυπωσιάζεται από μόνο του κι αν εντυπωσιαστεί τότε ό,τι και να πει ο καθένας από το ένα αυτί μπαίνει και από το άλλο βγαίνει. Άλλωστε η οποιαδήποτε σφαγή γίνεται με τελικό σκοπό τον εντυπωσιασμό του μουνιού ή την αυτοεπιβεβαίωση αυτών που μονομαχούν; Στην τελική όποιος και να κερδίσει νομίζω ότι αφού το μουνί συνοδεύεται κι από ένα κεφάλι που μέσα έχει μυαλό η κάθε κοπέλα μπορεί να σχηματίσει τη γνώμη της μόνη της. Το ποιο είναι το ζητούμενό της, αν είναι απλά η καύλα ή κάτι βαθύτερο, λίγη σημασία έχει. Το θέμα είναι ότι από τη στιγμή που κάτι σου κάνει κλικ, βάζεις το δάχτυλο στο βάζο και δοκιμάζεις τη μαρμελάδα ακόμα κι αν ο διπλανός σου σου λέει "είναι χάλια, μη φας".
    Από 'κει και πέρα οι διαμάχες αναμενόμενες είναι, όχι μόνο ανάμεσα σε Κ αλλά παντού. Δε γίνεται όλοι να αρέσουμε σε όλους. Μια φορά ερωτήθηκα αν έχω σκεφτεί το ενδεχόμενο να υπάρχουν άνθρωποι που δε με συμπαθούν, "Φυσικά" απάντησα "Και χαίρομαι γιατί δε τους συμπαθώ ούτε κι εγώ". Το αν θα τους το δείξω και αν θα σφαχτώ όμως είναι κάτι που έχει να κάνει με εμένα και όχι με το αν θέλω να εντυπωσιάσω κάποιον.
     
  10. Δεν είμαι έτοιμος για τόσο ανεπτυγμένο (τεχνολογικά) αυτοματισμό.
     
  11. Jack Wolfskin

    Jack Wolfskin the big bad Wolf

    ελα... θα εχει πλακα  
     
  12. Ελπίζω η λέξη μουνί (μουνιού) στο νήμα να μην θεωρηθεί....vulgar ή μειωτικής σημασίας για το Φύλο.