Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σφαγή Κυρίαρχων το Πρώτο Αίμα - Aλλέως ο Εντυπωσιασμός του Μουνιού

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Seirios_79, στις 24 Φεβρουαρίου 2015.

  1. AliceInChains08

    AliceInChains08 100yrs of Solitude

    Είναι από όλους αποδεκτό θεωρώ, πως εδώ μέσα μπαίνει κάθε καρυδιάς καρύδι. Σε όλα τα φόρα εξ άλλου αυτό συμβαίνει. Σε όλα τα δίκτυα όπου υπάρχει η δυνατότητα κοινωνικοποίησης, οι συμμετέχοντες ποικίλουν. Εν προκειμένω, ακόμα περισσότερο, μιας και εδώ υπάρχει και η πιθανότητα να γαμήσουμε και να γαμηθούμε. Όλοι εμείς οι αγάμητοι. Που στον ήλιο μοίρα δεν είχαμε, είτε λόγω εμφάνισης, είτε λόγω συναισθηματικής αναπηρίας, και φορέσαμε τη μάσκα του βδσμ, μπας και δουν χαρά τα σκέλια μας.
    Έτσι λοιπόν, ο καθένας φοράει το κοστούμι του με το πολυσηζητημένο και πολυφιλοσοφημένο Υ,Κ,Μ,Χ,Ψ,Ω -μπάι δε μπουκ βεβαίως-βεβαίως, και πορεύεται με διαλόγους αμφίπλευρα τραγικούς:
    -Καλησπέρα σας.
    -Έτσι. Στον πληθυντικό θα μου μιλάς για να τα πάμε καλά.

    Αυτός είναι ο ένας μονομάχος. Κάνει την είσοδό του στη σκηνή έχοντας διαβάσει τα λογάκια του. Είναι Μάστερ αυστηρός και ξεκάθαρος. Ξέρει τι θέλει και τι ψάχνει: να γαμήσει. Ή έστω σάιμπερσεξ βρε παιδί μου. Και θα είναι κίνκυ 100% γιατί η αγάμητη Υ θεατής, θα απαντήσει ανάλογα, αφού έχει αναλογιστεί χιλιάδες φορές τις πιθανότητες με αυτόν τον τρόπο αυτή τη χρονιά να έρθει σε οργασμό.

    Ο άλλος μονομάχος είναι ο ψαγμένος Μάστερ. Αυτός που και καλά έχει διαβάσει ποίηση λογοτεχνία και Μπακούνιν, εξ ου και το ψαγμένο του νικ. Αυτός είναι Μάστερ σοβαρός και μετρημένος. Δε μοιάζει στον πρώτο, γιατί αυτός ξέρει. Θα το πάει αλλιώς για να βγάλει γκόμενα. Με άλλου είδους μαστεριλίστικα τερτίπια.
    Ο Μάστερ με το νουμερο 2, έχει μη μηδενικό δείκτη εξυπνάδας, και υπερτερεί των άλλων ανταγωνιστών. Είναι ημιμαθής και όχι αμαθής και βαφτίζεται Μέντορας, Μάστερ, Μπος - οτιδήποτε από Μ τέλος πάντων -και βαφτίζει το "θέλω να περνάω καλά" - συνεπάγεται γαμάω χωρίς υποχρεώσεις - διαδικασία εκπαίδευσης υποτακτικής.
    Κίνκυ σεξ λοιπόν ο δεύτερος Μάστερ, τραβηγμένο από τα μαλλιά, ακραίες επιθυμίες χωρίς δεύτερη κουβέντα από την σωστή μπάι δε μπουκ Υ. Αυτός καλύπτει την οιαδήποτε αναπηρία του να συσχετιστεί με το έτερο φύλο υγιώς, κι εκείνη επιτέλους βρήκε γκόμενο - και όχι μόνο δε θα είναι πια αγάμητη, αλλά θα είναι και σεξουαλικά ενεργή με άποψη.

    Αυτοί οι 2 τύποι Μάστερ τσακώνονται. Για τις αντίστοιχες Υ φυσικά. Μπορεί να υπάρχουν κι άλλοι τύποι Μάστερ, αλλά μέχρι στιγμής, 1 μήνα τώρα, αυτούς έχω αναγνωρίσει.
    Τώρα γιατί ένα μουνί υγραίνεται από κάτι τέτοιο, ή ένα κοριτσίστικο κεφάλι εντυπωσιάζεται......νομίζω η απάντηση είναι απλή: είναι και τα δύο άδεια.
     
  2. ataxia

    ataxia Regular Member

    Μα ο Polanski σκηνοθετεί μια χαρά στη γηραιά ήπειρο  


    Alan Cowan
    : Penelope, I believe in the god of carnage. The god whose rule's been unchallenged since time immemorial
     
  3. Jack Wolfskin

    Jack Wolfskin the big bad Wolf


    απ τα καλυτερα μηνυματα που εχω διαβασει ! respect !  
     
    Last edited: 25 Φεβρουαρίου 2015
  4. whisperer

    whisperer Regular Member

    Δε νομιζω οτι ειναι παντα αδειο,συμβαινει να βρισκεται και σε τρικυμια συναισθηματων,αποριων,θελησης για εξερευνηση ,καυλας,απογοητευσης απο προηγουνη σχεση,πλινθοι και κεραμοι ατακτως ερημενοι δλδ και μολις εμφανιστει καποιος που θα της πει δυο φωνηεντα αλλιως απ οτι εχει συνηθισει(ειδικα αν ειναι και διανθισμενα με τιποτα μπιχλιμπιδια) δαγκωνει το τυρακι μη βλεποντας τη φακα.
     
  5. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

    Αυτό συμβαίνει σε όλων των ειδών τις σχέσεις
     
  6. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Δεν διαφωνώ με όσα λές, και αυτό που θα πω δεν απευθύνεται σε έσενα,( σε όλους ) και ποιος είπε οτι το βδσμ ανέχεται όλη αυτή τη σάρα τη μάρα και το κακό συναπάντημα;;;
    Κάποια στιγμή τους ξερνάει το ίδιο το βδσμ, τους στέλνει στα τσακίδια.

    p.s: To bdsm δεν είναι τσόντα στο pc μας, για να παίζουμε το πουλάκι μας.-
     
  7. Jack Wolfskin

    Jack Wolfskin the big bad Wolf


    βλ. και τη σχετικη Βιβλιογραφια
     
  8. Jack Wolfskin

    Jack Wolfskin the big bad Wolf

    Δυστυχως ομως εχει παρατηρηθει και το αντιθετο, οτι αξιολογα ατομα εχουν εξαφανιστει, γιατι δεν ηθελαν να εκτεθουν αλλο στο cyber-bulling και τρολαρισμα των διαφορων κλικων ...

    Η Σαβουρα επιπλεει και επιζει ΜΟΝΟ με διαφορα ... μουνοτριψιματα και με τη βοηθεια παρασκηνιακων κινησεων και ΠΜ
     
  9. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor


    Λοβοτομή, στείρωση και ξανά λοβοτομή για τη σιγουριά.  
     
  10. Jack Wolfskin

    Jack Wolfskin the big bad Wolf

    κι ομως... κυκλοφορουν ελευθεροι... (-ες)  
     
  11. AliceInChains08

    AliceInChains08 100yrs of Solitude

    Δε θα μπορούσα να πω με σιγουριά ποιος ξερνάει και τι ακριβώς. Η σάρα η μάρα και το κακο συναπάντημα είναι εδώ, όπως θεωρώ ότι είναι και εκεί έξω, και τους δίνουμε και συγχαρίκια όταν ποστάρουν τα τσιτάτα τους από τη Βίβλο του βδσμ. Όπως το βλέπω προσωπικά, η Σάρα ξερνάει βδσμ και το βδσμ ξερνάει άρες μάρες και κουκουνάρες.
     
  12. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Λυπηρό..

    Πίκρα, πολύ πίκρα.