Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Brat στο BDSM

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Janine, στις 27 Φεβρουαρίου 2015.

  1. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    @SAP: ο αναρχικός εκφράζει συνειδητά μια συγκεκριμένη ιδεολογία ανυποταξίας για συγκεκριμένους λόγους, το brat στο BDSM ή εκτός αυτού δρα ορμούμενο κυρίως από την κακοήθειά του, την κακή ανατροφή του και, ενίοτε, από εκδικητικότητα, δεν νομίζω πως υπάρχει παραλληλισμός.
     
  2. SAP

    SAP η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά Contributor

    δεν νομίζω πως αυτό που λες ισχύει. δε θεωρώ ούτε ότι είμαι κακοήθης. ούτε ότι είμαι κακοαναθρεμένη. ούτε ότι είμαι εκδικητική.
    απλά δε λέω ναι σε όλα. κι αυτό είναι δικαίωμα μου. και δικαίωμα του καθενός. νομίζω ότι αυτό είναι απόλυτα φυσικό. το οτι υπάρχουν υποτακτικές και σκλάβες που συμφωνούν σε κάθε σου λέξη δε σημαίνει ότι εγώ που μπορεί να διαφωνήσω σε κάτι το κάνω με κακία. απλώς είμαι ανυπότακτη για συγκεκριμένους λόγους. όπως κάποιος αναρχικός-αναρχική
     
  3. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    απαντησα σ αυτο που διαβασα με καθε καλη διαθεση. δεν καταλαβαινω γιατι αρπαζεσαι αλλα οκ... δεν καταλαβαινω ποιοι εκφερατε επικριτικη αποψη και για τι ακριβως ουτε θυμαμαι τι εχει παιχτει σε εξι σελιδες θεμα.

    τεσπα, ο ορος του βδσμ ποιος ειναι?
     
  4. Janine

    Janine Regular Member

    Δεν αρπάχτηκα, καλέ, απλά έτυχε να μη βάλω φατσούλες στην απάντηση. Να βάζω τώρα     Εσύ καλά κάνεις και δεν θυμάσαι τι ειπώθηκε και από ποιον, αλλά εγώ άνοιξα το νήμα και θυμάμαι  
    Η αρχική ερώτηση αφορούσε το brat ως όρο και συμπεριφορά στο bdsm.
     
  5. Αυτό που περιγράφεις δεν είναι brat.
     
  6. Baron Shamedi

    Baron Shamedi BDSM = Brain Dead Sorry Mate ?

    Αφου ειναι δικο σου το νημα, μπορω να βγω εκτος θεματος. Κανενα προβλημα με την αντιθετη αποψη οταν υπαρχει αφου γινεται με διαλογο, σεβασμο και χωρις διαφορα ντραβαλα. Ολοι εχουν να μας πουνε κατι. Ευχαριστηση μου και σιγουρα θα τα "ξαναπουμε" και στο μελλον και που ξερεις; Μπορει και να βρουμε και κοινο τοπο σε καποια θεματα  
     
  7. bumblebee

    bumblebee Contributor

    Απο προσωπική εμπειρία       Τα μπρατόνια είναι άλογα κούρσας και όχι κάρου. Ξεσπάνε την μαλακία τους και μετά ηρεμούν και παίζουν δράμα. "Πόσο δύσκολο είναι το σφουγγάρισμα λολ". Το bdsm για σένα ξεκινά εκεί που το μπρατίδι θα λιγοψυχήσει       Μην κλείνεις την πόρτα αστην ανοικτή. Χολέρα βγάζουν όλες οι γυναίκες, με τα μπρατόνια απλά το βλέπεις από την αρχή                
     
  8. SAP

    SAP η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά Contributor

    επιτρέψτε μου να αυθαιρετήσω λέγοντας ότι ίσως μια υποτακτική που φέρνει αντιρρήσεις τύπου brat να φοβίζει τους κάθε λογής μαστεράδες που δεν είναι ικανοί να επιβληθούν πραγματικά. και όπως έχω αναφέρει σε άλλο θέμα ίσως γι αυτό πιστεύω ότι δεν υπάρχουν πραγματικοί μάστερ για τα δικά μου δεδομένα.
    για να μην θεωρηθώ κακόβουλη ασφαλώς θέλω να επισημάνω ότι αυτή είναι η δική μου καθαρά προσωπική άποψη με την οποία μπορείτε να διαφωνήσετε κάθετα.
    ξεσπαθώστε ελεύθερα λοιπόν.
    εγώ περιμένω το άτομο εκείνο που θα με κάνει να λέω ναι σε όλα όχι από υποταγή αλλά επειδή το γουστάρω τρελά και με ικανοποιεί απόλυτα με αυτά που μου κάνει.

    οτιδήποτε άλλο το βρίσκω περιττό.

    @Seirios_79 τι είναι για σένα brat?
     
  9. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    @SAP: το μόνο που αποδεικνύει τό ποστ σας είναι ότι οι ορισμοί μας του brat διαφέρουν, δεν σας απέδωσα τους χαρακτηρισμούς που μου καταλογίζετε, θα ήταν ανήθικο τη στιγμή που δεν σας γνωρίζω, για τον ίδιο λόγο δεν θεωρώ αποδεκτή την οικειότητα του ενικού.

    Ειρήσθω εν παρόδω, αν αυτοχαρακτηρίζεστε ως brat βρίσκοντας το πχ γοητευτικό, επαναστατικό ή ... ανώτερο, δεν σημαίνει απαραίτητα και πως όντως είστε, με τον γενικά αποδεκτό ορισμό του τουλάχιστον.
     
  10. SAP

    SAP η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά Contributor

    αν θέλετε να σας μιλούν στον πληθυντικό να το λέτε πάνω πάνω για να ξέρουμε και οι λοιποί.
     
  11. SAP

    SAP η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά Contributor

    και διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά ο ορισμός που εγώ γνωρίζω για το μπρατ είναι ότι είναι το υποτακτικό άτομο που αρέσκεται στο να φέρνει αντιρρήσεις στον κυρίαρχο του. μόνο και μόνο για να ερεθίσει παραπάνω τα πράγματα. κι όχι για να του κάνει σπάσιμο
     
  12. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    brat στο bdsm ειναι οτι και brat εκτος bdsm. ειναι η γκομενα η οποια ειναι σπαστικια, γλωσσου, αγενης, κουραδομαγκας, πνευμα αντιλογιας, που της λες ενα και σου απανταει δεκα πριν καν προλαβεις καν να τελειωσειw το ενα, κι ολα αυτα επιτηδες ετσι για να στη σπασει οταν ειναι κατα 20τοσα. οταν ειναι κατα τα 40τοσα, μπορει και να μη θελει να στη σπασει, ελα ομως που μετα απο τοσα χρονια πλεον δεν μπορει να κανει και κατι αλλο.

    σε γενικες γραμμες ο κοσμος δεν τις πολυγουσταρει. ισως καποιες λιγες να βρισκουν το δρομο τους ετσι, με καποιους που ανηκουν στην μειοψηφια και γουσταρουν τετοια φαση. οι υπολοιπες καταληγουν στο 'δεν υπαρχουν κυριαρχοι να μας υποταξουν, δεν υπαρχει κανεις αρκετα ωραιος μορφωμενος κουλ λεφτας και πανω απ ολα μαγγας! ωστε να μας υποταξει'. αντισοοιχο με το βανιλα 'δεν υπαρχουν ανδες να μας πηδησουν, γιναν ολοι αδερφες'.

    αυτα για brat τυπου υ. γιατι για brat τυπου Κ... εκει αλλαζει το πραγμα...      

    my $0.02...