Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τιμωρια....Κυρίαρχου. Επιτρέπεται?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Astrovroxi, στις 11 Ιανουαρίου 2011.

  1. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    @gaby :- )

    Ένας Κ δεν πρέπει μόνο να φαίνεται, αλλά και να είναι Κ. Με ο,τι αυτό συνεπάγεται. Θα πρέπει να εμπνέει μια υποτακτική και να την καθοδηγεί, όταν περάσει το πρώτο στάδιο του ενθουσιασμού. Ο συγκεκριμένος που λέω ήταν μόνο... βιτρίνα και τίποτα παραπάνω. Έτσι και εγώ μόλις μου έφυγε ο ενθουσιασμός και κατάλαβα περί τίνος πρόκειται τον... περιέλαβα.

    Όπως κάθε γυναίκα, έτσι και εγώ τον έκανα να τρέχει από πίσω μου, δείχνοντας σε όλους ότι δεν είναι Κ, αλλά.... κυρία. Ακόμα με θυμάται και αλλάζει δρόμο.


    p.s Κυρίαρχος owned!
     
  2. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Εσενα σε αγαπω  
     
  3. gaby

    gaby Guest

    Ξέρεις κάτι @Madeleine Rk;   Για να υπάρχουν brats και όλα αυτά τα "είδη" υποτακτικών που τόσο ενθουσιασμένα συζητάτε, τόσες μέρες τώρα, πρέπει να υπάρχει χώρος. Γήπεδο να παίξουν όλοι αυτοί και - προαιρετικά και χάριν διασκέδασης - να κατατάσσονται, εφόσον το επιθυμούν, στο μέτρο του ανθρωπίνως λογικού, σε διάφορες κατηγορίες. Όταν δεν υπάρχει γήπεδο - και δεν έχω την παραμικρή ένδειξη ότι υπάρχει - τα πράγματα στενεύουν λίγο και αυτός που "φοράει το κολάρο στην ψυχή του" ανά πάσα στιγμή, με μια ανεπαίσθητη κίνηση, ξεφεύγει. Τότε δεν είναι ούτε brat ούτε τίποτα, είναι απλά εκτός. Και τότε δεν είναι αυτός αυτό που θέλει και δεν ζει αυτός με τον τρόπο που θέλει και μιζεριάζεται και μιζεριάζει τους υπόλοιπους που τον ακούνε, θέλοντας και μη.

    Ο Κυρίαρχος είναι απλά Κυρίαρχος. Ένας άνθρωπος που του αρέσει και αντλεί απόλαυση με τους διάφορους γνωστούς τρόπους με παρτνερ υποτακτικά άτομα. Αυτό είναι όλο. Δεν είναι ο θεός, δεν γαμάει μυαλά, αν δεν θέλει η υποτακτική να του υποταχτεί δεν του υποτάσσεται και αυτός δεν μπορεί να κάνει τίποτα γι αυτό, τέλος ιστορίας. Ούτε ειδική ευθύνη υπάρχει, υπάρχει μόνον η αναζήτηση της απόλαυσης και η σχέση με τον άλλο άνθρωπο και κάποια άλλα πράγματα ούτε τίποτα το ιδιαίτερο.

    Ίσαμ' εδώ, γιατί μετά θα γίνω κακιά και δεν έχω λόγο, ούτε το θέλω  
     
  4. Vakhos

    Vakhos Regular Member

    Αναρωτιέμαι, αν φτάσει ο/η υ να θέλει να τιμωρήσει τον Κ του, δεν έχει τελειώσει το πανηγύρι;.
    Πως θα τον αντιμετωπίσει ξανά σαν καθοδηγητή της ζωής του;. Από την άλλη για να φτάσει εκεί
    η κατάσταση πρέπει να έχουν γίνει λάθη συνεχόμενα, ή ελλείψεις από πλευράς Κ. Δε μιλάμε ότι
    ο/η απλά δεν περνάει καλά μαζί του.Μιλάμε για τιμωρία.

    Και εκεί ακριβώς βάζω τον προβληματισμό. Με ποιο τρόπο ο/η υ μπορεί να δώσει στον Κ να καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά; Κανονικά δεν θα πρέπει να υπάρχει επικοινωνία;. Είναι
    κακό να κρίνονται οι πράξεις του Κ;. Δεν είναι προς το συμφέρον και των δύο;.
     
  5. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    @gaby

    Προφανώς οι απόψεις μας διίστανται και αυτό είναι το ωραίο σε ένα φόρουμ. Δεν πρέπει να εξάπτεσαι, γιατί σε τούτο δω το χώρο κάνουμε socialization.

    Από εκεί και πέρα, για μένα ο Κυρίαρχος δεν είναι μόνο αυτός που κρατάει το μαστίγιο και βαράει την υπό σαν άλλος αναβάτης στον ιππόδρομο για λίγα δευτερόλεπτα απόλαυσης. Αυτό μπορούν να το κάνουν και οι ψευδό Κ, με τον χώρο να έχει γεμίσει από δαύτους. Ο πραγματικός Κ είναι Κ σε όλες τις εκφάνσεις του. Ο αληθινός κυρίαρχος είναι πρώτα από όλα μάγκας στην ψυχή και μετά στα υπόλοιπα.

    Εγώ πιστεύω ότι κάθε άνθρωπος θα πρέπει στο BDSM να δείχνει τον πραγματικό του χαρακτήρα. Αυτό που είναι, προκειμένου πρώτα από όλα να είναι "σωστός" και τίμιος με τον εαυτό του. Εγώ από την πρώτη στιγμή φρόντισα να "μπω" στο BDSM και όχι να μπει το BDSM σε μένα. Έμεινα ο χαρακτήρας μου: αυτός ο ιδιότροπος, ο αντιδραστικός, αλλά πάνω από όλα ο αληθινός. Είμαι Brat και είναι τιμή μου. Μ αρέσουν οι κυριαρχικοί χαρακτήρες, αλλά πάντα με μέτρο.

    Όπως είπες σωστά ο Μάστερ δεν είναι θεός, άρα δεν είναι αλάνθαστος. Πράττω και υπομένω αυτά που με "φτιάχνουν", σαν μαζοχίστρια που δηλώνω. Αυτά που δεν μ αρέσουν έχω τα κότσια να πω όχι. Είμαι άνθρωπος με βούληση και όχι "σκλάβα" ή "δούλα" κανενός. Η δουλεία σημαίνει κοινωνικός θάνατος του ατόμου και εγώ δεν θα πεθάνω τόσο εύκολα.

    Εν κατακλείδι, το BDSM δεν με άλλαξε και ούτε πρόκειται να με αλλάξει για να περάσει κάποιος άλλος, εις βάρος μου, καλά. Φροντίζω να περνάω καλά και να το απολαμβάνω.

    P.s «Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβούμαι τίποτα, είμαι Brat»
     
    Last edited by a moderator: 4 Μαρτίου 2015
  6. SAP

    SAP η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά Contributor

    Η μεγαλυτερη τιμωρια ειναι νομιζω να σταματησεις να τον υπακους. Γενικα να τον γραφεις. Ειναι εφικτη. Η τιμωρια υφισταται με πολλους τροπους..
     
  7. SAP

    SAP η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά Contributor

    Και εχω να προσθεσω. Αλληλοτιμωρηθειτε. Σας φερνει πιο κοντα. Μη φοβαστε.
     
  8. gaby

    gaby Guest

    @Madeleine Rk

    χμ… δεν με πείθεις, δεν με πείθεις   Όχι ότι έχω θέμα με το status σου, απλά για να υπάρχει brat πρέπει να υπάρχουν όλα τ άλλα ώστε να στηρίζουν το brat. Κάνω κάπου λάθος σε αυτό; Αν ναι, πείσε με  )))
     
  9. seduced mind

    seduced mind Guest

    Όταν λες ότι πρέπει να δείχνουν τον πραγματικό τους χαρακτήρα σε συνάρτηση με τον Κ που ανέφερες, τι θα περίμενες να σου δείξει από τον εαυτό του; Πως θα ήθελες να σου παρουσιαστεί; Καταλαβαίνεις την ερώτηση μου ή όχι;
     
  10. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    @gaby

    Οπως σου είπα και προ ολίγου, εγώ δεν είμαι σε αυτό το φόρουμ ούτε για να πείσω κανέναν, αλλά ούτε και να χαλάσω τη γαλήνη μου. Είμαι εδώ για να πω την άποψή μου, η οποία πηγάζει από μέσα μου και όχι μέσα από τον Κ. Εχω δικό μου στόμα και δικιά μου αντίληψη των πραγμάτων, σε αντίθεση με τις κλασσικές "σκλάβες", οι οποίες από το τόσο "manipulation" που έχουν φάει, τείνουν να γίνουν κατοικίδια. Λουρί, πιατάκι, και όλα τα... κομφόρ.

    Δεν κατηγορώ καμία/κανέναν. Αν αυτό τους "γεμίζει" είναι ελεύθεροι - όπως και γω να έχω τις αντιρρήσεις μου - να κάνουν ότι θέλουν. Απλα ίσως θα πρέπει να βρουν τις διαφορές ανάμεσα στις λέξεις "χειριστικότητα" και "επιρροή". Δεν πρόκειται να ανεχθώ από κανέναν να βγάζει τα απωθημένα του πάνω μου, για να αποδείξει στον εαυτό του και στον περίγυρό του (γιατί συνηθώς οι συγκεκριμένοι περιφέρουν το... θύμα τους σαν τρόπαιο) ότι είναι άντρας. Αντρας δεν είναι αυτός με το μαστίγιο, αλλά αυτός που αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Θα του την πω και θα αντιδράσω, όπως θα αντιδρούσα σε άλλες περιπτώσεις της καθημερινότητάς μου. Αυτή είναι η διαφορά μου από τη σκλάβα. Δεν υποτάσσομαι, αλλά κατακτιέμαι.

    P.S Το BDSM δεν είναι η ζωή μου, αλλά ένας τρόπος για να μαθαίνω τον εαυτό μου και τα όριά μου.
     
  11. SAP

    SAP η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά Contributor

  12. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    @seduced mind

    Νομίζω το ανέλυσα πλήρως τι εννοώ. Δεν είναι σώφρων ένας που υποτάσσεται σε όλη του την εκτός BDSM ζωή και δέχεται τη "λέζα" και τον ψυχολογικό πόλεμο από όλους να εξελίσσεται μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου σε μέγιστο Κυρίαρχο. Αυτοί έχουν τα χαρακτηριστικά που ανέφερα. Θέλουν να υποτάξουν ένα άλλο άτομο, προκειμένου να βγάλουν τα απωθημένα τους, τα οποία έχουν δημιουργήσει οι παραπάνω θύτες. Οι συγκεκριμένοι Κ λυμαίνονται το χώρο, με αποτέλεσμα να δημιουργείται σύγχυση και να προκαλούνται διαστρεβλώσεις σχετικά με το BDSM αυτό καθαυτό.