Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Brat στο BDSM

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Janine, στις 27 Φεβρουαρίου 2015.

  1. bumblebee

    bumblebee Contributor

    Με αφορμή την ημέρα της γυναίκας, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλα εκείνα τα αθόρυβα σουμπίδια (κάσιους) που μας υπηρετούν σεμνά και ταπεινά, που δεν μας λένε ποτέ όχι σε τίποτα και κάνουν το καλύτερο για να μας ασπρίσουν την ζωή με την προσφορά τους, αλλά και να αφιερώσω σε όλα εκείνα τα πονηρά μπρατόνια (αιγίνης) που είναι εκεί έξω το παρακάτω άσμα.



    Χρόνια σας πολλά γλυκά μου. Θα φάτε καλά      
     
  2. SAP

    SAP η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά Contributor

    «Γυναίκες, σας περιγράφουμε όπως μας αρέσει

    Κι εξοργιζόμαστε που δεν χωράτε στις περιγραφές μας»


    Τίτος Πατρίκιος
     
  3. jasmin sg

    jasmin sg My Way Contributor


  4. Επειδή δεν ξέρω αγγλικά του έκανα μια ελεύθερη μετάφραση και για τους υπόλοιπους που δεν καταλαβαίνουν τι θέλει να πει ο ποιητής...
    το bitch που απέδωσα ως σκροφα αντι για σκύλα βέβαια δεν ξέρω κατα πόσο είναι σωστό, αλλά στο σκύλα εδώ δίνετε άλλη ερμηνεία..


    "Συνήθως πολύ ενοχλητική μικρή σκρόφα, υπερβολικά προκλητική, παθιασμένη με τον εαυτό της, κατά την γνώμη της η πιο γλυκιά, και πιστεύει πως αξίζει όλη την προσοχή. Αυτό το είδος σκρόφας πάει από τον έναν γκόμενο στον άλλον, τους ρίχνει και μετά τους παρατάει.

    Η κακομαθημένη συμπεριφορά της που επιζητά προσοχή, μπορεί να προέρχεται από ένα πλούσιο μπαμπά που συνεχώς της έδινε προσοχή, δώρα και της φερόταν σαν πριγκίπισσα. Η σκρόφα που επιζητά προσοχή θα κάνει οτιδήποτε για να την προσέξεις. Είναι σαν ένα βαμπίρ που ρουφά την σημασία και την ενέργεια που της δίνεις, γιατί αυτό την κάνει να νιώθει καλά με τον εαυτό της. Ο μόνος τρόπος να σκοτώσεις αυτό το παράσιτο είναι να μην το ταίζεις με την προσοχή που ζητάει.

    Τα σημάδια της σκρόφας που ζητάει προσοχή

    1. Είναι μια πλούσια σκύλα

    2. Παραχαιδεμένη απ’ τον μπαμπά της που την έχει σαν πριγκίπισσα

    3. Σε φλερτάρει διαρκώς όχι γιατί πραγματικά της αρέσεις, αλλά γιατί θέλει να την προσέξεις.

    4. Ντύνεται και φέρεται σαν τσούλα

    5. Είναι dramaqueen

    6. Είναι πειραχτήρι

    7. Είναι ολοφάνερο το γεγονός πως είναι σκρόφα που επιζητά την προσοχή γιατί είναι ηλίθια."
     
  5. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor


    Πρόβλημα ή ''Σύμπτωμα"; ( κάνε μια μετάφραση, αν θες ) ... :- )
    Eσύ τι προτιμάς ''Σκύλα ή Σκρόφα'';
    Brat μπορεί να σημαίνει πολλά πράγματα για πολλούς ανθρώπους,
    το κείμενο που παρέθεσα:



     
  6. danos

    danos Regular Member

    brat people  
     
  7. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

  8. bumblebee

    bumblebee Contributor

    Εργασία και χαρά , εργασία και χαρά        
     
    Last edited: 8 Μαρτίου 2015
  9. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Με ρέγουλα τα ρομαντικά μάγκες θα φυτρώσουν παπαρούνες στις παλάμες σας.
     
  10. gaby

    gaby Guest

    @Madeline Rk

    4,190 φορές έχει διαβαστεί το κείμενο του ποστ #173 της @Madeleine Rk και έχει, λέει, πάρει 2 likes. Το μνημονεύει και η λούνα[ΚΜ] με παραπομπή. Δηλαδή τα δύο λαικ είναι και από τους πολυάριθμους αναγνώστες της λούνα. Grand success, δηλαδή, για όσους δεν έπιασαν το υπονοούμενο  

    Βλέπω εδώ τη λούνα[ΚΜ] που λέει για τις brat υποτακτικές :

    brat: A "bratty" submissive has a reputation for talking back, being disrespectful or mildly disobedient. On the surface, this is a negative quality in a submissive; however, a certain amount of “brattiness” is enjoyed by some Dominants and may in fact be a large component of a power exchange relationship.

    Smart - ass masochist (SAM); smart-ass subbie: A submissive who exhibits bad behavior (such as sarcasm, talking back, or disobedience), either because her Dom enjoys it or to get attention.

    http://www.submissiveguide.com/2012/10/what-are-brats-and-smart-assed-masochists/

    Μεταφράζω:

    Η "αναιδής" υποτακτική έχει τη φήμη ότι αντιμιλάει, ότι δεν έχει σεβασμό ή ότι είναι σε μέτριο βαθμό ανυπάκουη. Κατ αρχήν αυτά είναι αρνητικά σε μια υποτακτική, όμως λίγη "αυθάδεια" διασκεδάζει μερικούς Κυρίαρχους και μπορεί, στην τελική, να αποτελεί μεγάλο μέρος μιας σχέσης ανταλλαγής ελέγχου.

    Η SAM είναι αυτή η υποτακτική που επιδεικνύει κακή συμπεριφορά, όπως σαρκασμό, απότομες "πληρωμένες" απαντήσεις ή ανυπακοή είτε επειδή αυτό απολαμβάνει ο Κύριός της είτε για να αποσπάσει την προσοχή.
    [Σημείωση δική μου: αν σας πω ότι στην αμερικανική σλαγκ η έκφραση αυτή ακούγεται εν γένει για άτομα που ξύνονται στη γκλίτσα του τσοπάνη στη δουλειά π.χ. ή στη γειτονιά ή οπουδήποτε; ]

    Άρα, λέω εγώ τώρα,
    αυτά που επιδιώκουν την προσοχή των άλλων είναι τα SAMάκια και όχι τα brats, σύμφωνα με τη λούνα. Τα brats είναι πιο ελαφριές περιπτώσεις κοριτσακίων και αγορακίων καλών κατά βάθος που όμως θέλουν να κάνουν λίγο πνεύμα πότε πότε και που πάντα έχουν το νου τους στον Κύριο και να μην τον στενοχωρέσουν πραγματικά. Μπορεί όταν περνάει η κρίση brattiness να κλαίνε από τύψεις και να παρακαλούν να τιμωρηθούν για να ησυχάσει κάπως η ψυχή τους. Τα SAMάκια μου φαίνονται κατά βάθος πολύ λυπημένα παιδιά και είναι λογικό ότι η κοινότητα γενικώς, που ομολογουμένως έχει μια ευαισθησία στον πόνο του άλλου, δεν τα πετάει στη θάλασσα και δεν τα αφήνει μόνα τους να στενοχωριούνται και άλλο, αλλά προσπαθεί να τα κάνει από SAMάκα subάκια.

    Μπορώ να βεβαιώσω από την δική μου πείρα ότι δεν αποζητούν όλα τα υποτακτικά πρόσωπα την προσοχή. Αυτά που είχαν στη ζωή τους την προσοχή που χρειάζονταν, που γνωρίζουν τι απαιτείται από αυτά, που τους έχει δοθεί ένας ρυθμός, στόχοι, σκοπός, φροντίδα, ηρεμία και ασφάλεια δεν την αποζητούν με μεθόδους πιεστικές για τον άλλο. Αυτά που έχουν συνειδητοποιήσει την τεράστια ποιοτική διαφορά μεταξύ του να είναι το επίκεντρο της προσοχής του Κυρίου επειδή αυτός το θέλει και του να αποσπούν την προσοχή του με το ζόρι και αν τα καταφέρουν, πιστεύω ότι θα προτιμούσαν να κόψουν ένα μικρό κομμάτι απ το δάχτυλό τους για να τους φύγει η ένταση, παρά να αγωνίζονται για το αυτονόητο που κάποια στιγμή θα έρθει από μόνο του και με άπειρα πιο ικανοποιητικό τρόπο. Οι ανασφαλείς άνθρωποι στη φάση παροξυσμού της ανασφάλειάς τους δεν είναι πολύ ερωτικοί. Την ανασφάλειά του την παλεύει μόνος του κανείς γιατί ο καθένας μας, ανεξαρτήτως status, είναι υπεύθυνος για τα προβλήματα που κουβαλάει σε μια σχέση και πώς η σχέση αυτή δεν θα ναυαγήσει από αυτά. Όπως έχει γραφτεί εδώ και έχει αναρτηθεί στο φόρουμ:

    https://www.greekbdsmcommunity.com/threads/Δέκα-αρχές-για-υγιείς-σχέσεις-24-7-d-s-και-m-s.41032/
     
  11. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    @gaby

    Όπως σου εξήγησα και νωρίτερα, οι απόψεις μας διίστανται. Δεν πρόκειται ούτε εγώ να πείσω εσένα, ούτε εσύ να πείσεις εμένα. Οι εμπειρίες σου σαν μεγαλύτερη που είσαι, είναι ευπρόσδεκτες, προκειμένου να αποτελέσουν διδακτικό υλικό για τους νεοεισερχόμενους στο χώρο. Η ηλικιακή διαφορά που μας χωρίζει, μου επιβάλλει να σου μιλάω με σεβασμό, όπως έχω κάνει επανειλημμένα.

    Πάμε παρακάτω. Ας μιλήσουμε για το θέμα που αναφέρεις. Οι Brats από προσωπική εμπειρία, δεν στεναχωριούνται. Είναι κακομαθημένες. Δεν αποζητούν αναγνώριση, ούτε μέσα από likes, ούτε μέσα από αντιπαραθέσεις. Απλά γουστάρουν να αντιδρούν και να αναφέρουν την άποψή τους επί παντός επιστητού. Η Brat είναι αγενής, επιθετική, απότομη, προσβλητική και σε πολλές περιπτώσεις χυδαία. Δεν μασάει τα λόγια της. Εγώ θα έβαζα στον ορισμό και τον χαρακτηρισμό «ντόμπρα».
    Τα συγκεκριμένα συστατικά διαμορφώνουν τον χαρακτήρα μου και επειδή το BDSM για μένα δεν είναι εικονική πραγματικότητα ή ένα reality, αλλά παράμετρος της ζωής μου, φροντίζω πάντα να δείχνω στον παρτενέρ μου τον πραγματικό μου εαυτό. Έτσι, είμαι ανάγωγη, εκνευριστική, απότομη και όλα τα συναφή. Δεν ψάχνω κυρίαρχο και δεν αποζητώ την υλοποίησή μου. Αν υπάρχουν κάποιες που αρέσκονται στο να γίνονται υποχείρια κάποιον, με γεια τους με χαρά τους.

    P.S Τα άρθρα, όπως το συγκεκριμένο που παραπέμπεις, δεν με αφορούν. Ο ιδεατός κόσμος που πραγματεύονται δεν υπάρχει. Τις σχέσεις τις φτιάχνουν οι άνθρωποι που τις συνάπτουν και όχι οι κανόνες ενός χώρου, όπως αυτούς τους αντιλαμβάνεται κανείς.

    P.S 2: Μόνο Αγάπη, αλλιώς καήκαμε...
     
  12. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    νομιζω ο ορος brat ειναι λιγο τσουβαλιασμα... υπαρχουν μπρατονια που ειναι εντελως μαλακισμενα, κι αλλα που ειναι μεσ' την καβαλα...