Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Brat στο BDSM

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Janine, στις 27 Φεβρουαρίου 2015.

  1. Έχεις απόλυτο δίκιο. Εγω προτείνω στούς μόντς να σβήσουν όλα τα δικά μου κείμενα διότι τα διαβάζω και δεν με καταλαβαίνω με αποτέλεσμα να νευριάζω και να εξαφανιζόλ για μήνες.
     
  2. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Να ενημερωσω απλα οτι δεν εχουν ολοι το ιδιο μορφωτικο και διανοητικο επιπεδο.
    Κι εγω καποια δεν τα καταλαβαινω και δεν μπορω να συμμετεχω.
    Καθομαι και τα διαβαζω, αλλα εαν δεν εχω κατι να πω τι να κανω;
    Οτι μαλακια μου κατεβει να πω;!
    Ας μην το κρινουμε και αυτο
     
  3. Ωραία και επιμορφωτικά τα περί μπρατοσύνης. ΦΙλότιμη, δε λέω, η προσπάθεια των μπρατ του φόρουμ να μας πείσουν για το χαριτωμένα ατίθασο του χαρακτήρα. Spell it clear and loud, I' m brat and I'm proud! . Σε τελική ανάλυση, η μπρατοσύνη είναι μιά ακόμη μανιέρα, με κωδικοποιημένες συμπεριφορές και αντιδράσεις, όπως αυτές περιγράφηκαν εκτενώς στις προηγούμενες σελίδες. Αναπόφευκτα λοιπόν οι μπρατ ολισθαίνουν στην προβλεψιμότητα. Και όταν μιά συμπεριφορά γίνεται προβλέψιμη, γρήγορα κουράζει.

    Οσοι κυρίαρχοι, προσέλθετε. Ιδού πεδίον μπρατοσύνης λαμπρόν. Οπλιστείτε με κουράγιο, προετοιμαστείτε για εκνευρισμό μέχρι χασμουρητών και καλή σας απόλαυση...
     
  4. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member



    Διαφωνώ ως προς την προβλεψιμότητα ...

    Θεωρώ πάντα κατά την ταπεινή μου άποψη, ότι ένα μπρατ δεν ξέρεις πως θα φερθεί και τι θα κάνει ανά πασά στιγμή, αφού και το ίδιο είναι πάντα σε εγρήγορση και θέλει να έχει και τους άλλους.

    Το ότι ίσως προβλέπει κάποιος ότι η αντίδραση-συμπεριφορά σε κάτι θα είναι ίσως υπερβολική, ίσως να τον φέρει σε δύσκολη θέση, με το σκεπτικό << τι θα κάνει πάλι σήμερα για να Παναγία μου;;;>> συμφωνώ. Σκεφτείτε απλά ότι μπορεί να μην κάνει και τίποτα.

    Πιο προβλέψιμη βρίσκω την συμπεριφορά κάποιου που δεν έιναι μπρατ, δηλαδή θα καταπιεί ακόμα μια φορά ότι του πουν, θα πει ναι σε όλα κ.τ.λ.


    Ένα πράγμα δεν έχω καταλάβει ακόμα εδω μέσα και αν θέλει κάποιος να με βοηθήσει...(αναφέρομαι γενικά σε όλους και όλες)

    Είμαστε τόσο υπεράνω που δεν κρίνουμε τον εάν κάποιος είναι gay, bisexual (ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ) ή οτιδήποτε άλλο όπως συμβαίνει στον έξω bdsm κόσμο και κρίνουμε τις επιλογές τους, τον τρόπο που γράφουν, το τι γράφουν και μάλιστα πολύ προσβλητικά;;;;
     
  5. Aυτο θα μπορουσε να ισχυει και για εναν Κυριαρχο η μια υποτακτικη η σκλαβα. Κι αυτες θα μπορουσε πεις οτι ειναι συμπεριφορες προβλεψιμες μεσα στα καλουπια και ταμπελες που οι ιδιες θελησαν να βαλουν στον εαυτο τους.
     
  6. gaby

    gaby Guest

    Νομίζω ότι μπερδεύετε το προβλέψιμο με το πληκτικό στη συμπεριφορά ενός από τους δύο στη σχέση. Δε νομίζω πως οι bratιές είναι τρόπος να μη βαλτώνει μια σχέση D/s ή M/s αντίθετα θα φανταζόμουν ότι μάλλον αποπροσανατολίζεται και συσκοτίζονται τα βασικά και απολαυστικά για τους δύο. Νομίζω ότι οι προκλήσεις και ο τρόπος να εξελίσσεται μια σχέση τέτοια είναι αλλού από το να επαναπαύεται ένας από τους δύο στα θέματά του και να αγκυροβολεί στην ανωριμότητά του.

    Αλλά γνώμες είναι αυτές και διαφέρουν  
     
  7. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Νομιζω το τι θεωρεί ο καθένας πληκτικό και τι όχι ειναι καθαρα υποκειμενικό.
    Την ανωριμότητα την μεταφράζω ως το << αιώνιο παιδί, που αρέσκεται να παίζει συνεχώς, ακόμα και παιχνίδια επικίνδυνα. Μέσα από την ισχυρή ενστικτώδη ορμή που τον χαρακτηρίζει, και σε χρόνο ανύποπτο, αφήνεται στο να παρασυρθεί και μ’ ένα μοναδικό τρόπο να παρασύρει και τους άλλους>>.
    Διαλέγεις τι σου ταιριάζει και εάν κάτι δεν σου ταιριάζει τελικά, δεν τρέχει κάστανο.

    Απαραίτητο οι γνώμες να διαφέρουν  
     
    Last edited: 10 Μαρτίου 2015
  8. Από ένα παιδί περιμένεις να φερθεί ως παιδί. Από έναν ενήλικο περιμένεις να φερθεί ως ενήλικος.
    Για να μην παρεξηγηθώ, είναι πολύ όμορφο να κρατά ένας ενήλικος ζωντανό το παιδί μέσα του, με όλα τα χαρακτηριστικά που αναφέρεις. Το θέμα είναι ποιός κάνει κουμάντο. Το παιδί ή ο ενήλικος, η ανωριμότητα ή η υπευθυνότητα.

    Εννοείται πως οι γνώμες διαφέρουν. Ο διάλογος δεν έχει σκοπό να πείσει, μόνο να καταδείξει.
     
  9. gaby

    gaby Guest

    Εννοείται ακόμα πως το παιχνίδι είναι μια σπουδαία υπόθεση και για τους ενηλίκους. Έχω υποσχεθεί ένα νήμα επ αυτού του θέματος και θυμάμαι την υπόσχεση εκείνη με νοσταλγία...  
     
  10. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Όλα τα παιδια pelea , ότι και να κάνουν, όσο σπαστικούλικα και εάν είναι ξέρουν κατα βάθος ποιος κάνει κουμάντο..... 
    Πάντα υπάρχει κάποιος που βάζει τα όρια και κάποιος που τα σέβεται ή όχι ανάλογα.
    Είναι στην κρίση του καθενός (το ξαναλέω και γίνομαι βαρετή) το τι θέλει, τι του αρέσει, τι τον καλύπτει τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.
    Όπως επίσης έχω ξαναπεί πως εάν ένα μπρατίδιο δεν θέλει πραγματικά να αλλάξει ή έστω να είναι ανοιχτό στην περίπτωση του να αλλάξει, είναι δώρο άδωρον να ασχολειθεί κανείς μαζί του.
    Δεν μπορώ να πω περισσότερα γιατί θα εκτεθώ     και ίσως οι απόψεις μου να στιγματίσουν και κάποιον που δεν πρέπει εδώ μέσα,
    γιατί έχει την δικιά του άποψη επί του θέματος και κάποιοι να παρασυρθούν και να βγάλουν λάθος συμπεράσματα για τον ίδιο.  
     
  11. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Xασμουριέμαι με δάκρυα κι ανησυχώ .

    P.s : ( Καλά εε χασμουριέμαι πολύ ερωτικά, φεύγουν σαλακια )
     
  12. Vakhos

    Vakhos Regular Member

    Αυτό ακριβώς, αν δε θέλει κάποιος να αλλάξει δεν μπορεί και δεν είναι σωστό να προσπαθήσει
    κάποιος άλλος να το κάνει. Γιαυτό και δεν θεωρώ μια μπράτ, υποτακτική.Μια υποτακτική αφήνεται στα χέρια του Κ που επιλέγει και του δίνει τον έλεγχο μόνη της.Ο Κ το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να την πείσει ότι είναι ο κατάλληλος.Η απόφαση είναι δική της. Μια μπράτ που δεν θέλει να
    δώσει τον έλεγχο (και πολύ καλά κάνει , αφού έτσι αισθάνεται), για ποιο λόγο να θέλει να μπει
    σε D/s σχέση;.
    Μπορεί ωραιότατα να απολαύσει το παιχνίδι της, εκτός βδσμικού πλαισίου, (όπου για μένα η υποταγή είναι προϋπόθεση), και όλοι να είναι ευχαριστημένοι.

    Βέβαια υπάρχουν και οι περιπτώσεις που οι συμπεριφορές τύπου μπράτ , κρύβουν απόλυτη
    επιθυμία υποταγής από έναν Κ, και απλώς τα ναζάκια είναι η πρόφαση για να μη θεωρηθεί ότι
    "το δίνει στο πιάτο". Εκεί η εμπειρία του Κ κάνει τη διαφορά.