Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Brat στο BDSM

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Janine, στις 27 Φεβρουαρίου 2015.

  1. Vakhos

    Vakhos Regular Member

    Για να καταλάβω, εάν κάποιος επιθυμεί να παραδώσει τον έλεγχο του, σε κάποιον Κ , δεν έχει
    "στρώσει" στο μυαλό του, και το δρόμο για να το κάνει πράξη;. Αυτό δε σημαίνει ότι παραδόθηκε
    βέβαια ακόμα, αλλά είναι με το ενάμισυ πόδι μέσα. Τα άλλα είναι θέμα χρόνου να συμβούν.
    Γιαυτό λέω ότι το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.
    Είναι ίσως λεπτομέρεια, αλλά μια και τέθηκε, θα ήθελα να το ξεκαθαρίσω στο μυαλό μου.
     
  2. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Συνήθως ούτε κατά διάνοια, ούτε και θέλει. Θεωρείται δουλειά του Κ να οδηγήσει το υ εκεί που επιθυμεί. Και στις πλείστες των περιπτώσεων σωστά θεωρείται. Από την στιγμή που αυτό που πραγματικά θέλει το υ είναι να αφεθεί, επαφίεται στο Κ να του δείξει τι θέλει και πως να το κάνει. Δεν υπάρχει τίποτε που να δημιουργεί μεγαλύτερη ανασφάλεια σ' ένα υ στις διαπροσωπικές του σχέσεις από την αναγκαιότητα να μαντεύει τις επιθυμίες του έτερου. Το να έχει "στρώσει" στο μυαλό του τον δρόμο αποτελεί ουσιαστικά εστία προβλημάτων για το Κ. Αν κάποιο υ φρονεί διαφορετικά θα ήθελα ειλικρινώς να μάθω τις απόψεις του.

    Θα πρότεινα μικρότερο καλάθι. Οι υψηλές προσδοκίες οδηγούν σε υψηλές απογοητεύσεις. Δεν έχω τίποτε κατά των υψηλών απαιτήσεων, τουναντίον, αλλά δεν θα συνιστούσα την προσδοκία ικανοποίησης τους με το "καλήμερα σας".

    Το τελικό αποτέλεσμα είναι όντως το ίδιο. Η πορεία όμως καθορίζει την επίτευξή του.
     
  3. gaby

    gaby Guest

    Έχω ακριβώς την ίδια άποψη   Καμιά φορά το υποτακτικό πρόσωπο (μάλλον νιώθει ότι) μένει μόνο να βαδίσει κάποιο δρόμο προς την παράδοση στον Κυρίαρχο χωρίς δεκανίκι, χωρίς συνοδεία, χωρίς συντροφιά. Είναι το πιο δύσκολο πράγμα που υπάρχει, κατά τη γνώμη μου τα κέρδη αυτής της φάσης είναι μικρά - συνήθιζα να τα αποκαλώ profiterolles που σήμαινε αρχικά αυτό ακριβώς το πράγμα, ψιλολόγια κέρδη - αλλά συμβαίνει. Ίσως επειδή οι Κυρίαρχοι (βάζω και τον Master μέσα) είναι άνθρωποι και αυτοί και θέλουν να δουν την θετική, την δυναμική παράδοση όχι μόνον την αποδοχή. Δεν ξέρω.

    Νομίζω ότι όσο πιο υψηλές οι απαιτήσεις τόσο πιο μεγάλη χρειάζεται να είναι η υπομονή, τολμώ να προσθέσω και η επιμονή και το κέφι  

    Όταν υπάρχει αγάπη και εμπιστοσύνη σε μια σχέση, η προβλέψιμη συμπεριφορά είναι η ζεστασιά και η άνεση του προσδοκώμενου - αγαπάμε τον άλλον για αυτό που είναι, άλλωστε και αυτό ισχύει both ways - ενώ η απρόβλεπτη συμπεριφορά έχει την γοητεία του καινούργιου. Όλα ωραία και καλά. Τότε δεν κουράζει τίποτα. Η ζωή είναι όμορφη, ακόμα και με καναρινί παλτό  

    Η τοποθέτηση όμως περί μανιέρας με κωδικοποιημένες συμπεριφορές βρίσκω ότι είναι pathbreaking και ότι φέρνει στην επιφάνεια κάποιες από τις αντιφάσεις του χώρου, όπως να φτιάχνουμε ορισμούς γενικούς που τα χωράνε όλα. Και όμως η υπόθεση brat θέλει προσοχή γιατί ακόμα και αν το είδος γίνεται ασμένως αποδεκτό σε κάποια ιντερνετική σελιδογραφία και από κάποιους Κυρίαρχους και υποτακτικούς και το βρίσκω θαυμάσιο και δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα με αυτό, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν Κ ή και "Κ" που δεν θα αντιδράσουν ως και βίαια σε ένα άτομο υποτακτικό που με κάποιο τρόπο εκτέθηκε με πολλές και σκληρές bratιές. Ή απλά Κ που θα αποσύρουν το ενδιαφέρον τους.
     
  4. Vakhos

    Vakhos Regular Member

    Ναι, μάλλον δε διατύπωσα σωστά αυτό που είχα στο μυαλό μου και πήρε άλλη ερμηνεία.
    Όταν λέω πως η υ "έχει στρώσει στο μυαλό της το δρόμο για να το κάνει πράξη",δεν εννοώ
    τη διαδρομή που θα ακολουθήσει, αλλά το ότι τελικά θα του παραδοθεί, ότι έχει πια πεισθεί
    ότι μπορεί να εμπιστευτεί τον συγκεκριμένο Κ, γιαυτό λέω πως είναι θέμα χρόνου να γίνει.

    Ασφαλώς και η διαδρομή χαράσσεται από τον Κ και κατανοώ τα προβλήματα που μπορούν
    να προκύψουν, αν η υ θέλει να ακολουθήσει δική της διαδρομή , πιστεύοντας ότι έτσι
    θα ικανοποιήσει τον Κ της.

    Σε γενικές γραμμές κατάλαβα τη διαφοροποίηση και ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις.
     
  5. no_Taboo

    no_Taboo Αείκαυλος

    Ανέκαθεν έβρισκα εξαιρετικά ενδιαφέρουσα προς παρατήρηση την προσπάθεια των ανθρώπων να χωρέσουν μέσα σε λέξεις αυτό που νοιώθουν, να το κανονικοποιήσουν. Μετά από χρόνια παρατήρησης κατέληξα ότι η τάση αυτή είναι μάλλον ένδειξη ανασφάλειας, παρά ο,τιδήποτε άλλο. Δεν αισθάνομαι άνετα μέσα στη διαφορετικότητά μου και γι' αυτό έχω ανάγκη να με καταστήσω μονάδα ενός συνόλου.
    Φυσικά υπάρχει και η άλλη ανάγνωση σύμφωνα με την οποία την ίδια ανάγκη ομαδοποίησης συμπεριφορών έχει και η κοινωνία, προκειμένου να είναι σε θέση να τις αντιμετωπίσει.
    Ούτως ή άλλως στο ίδιο αποτέλεσμα καταλήγουμε και αυτό είναι η τυποποίηση συμπεριφορών και η δημιουργία γραμμής μαζικής παραγωγής.

    Η συζήτηση περί μπρατς, μου θυμίζει ένα παλιό διάλογο επιθεώρησης (από την εποχή που ανέβαιναν επιθεωρήσεις και όχι Σεφερλιάδες):
    - Πατέρα είμαι gay.
    - Παιδί μου, έχεις λεφτά;
    - Όχι.
    - Έχεις κότερο;
    - Όχι.
    - Παίζεις στην τηλεόραση;
    - Όχι.
    - Έχεις γκόμενο εκατομμυριούχο;
    - Όχι.
    - Ε, τότε παιδί μου, δεν είσαι gay, πούστης είσαι!

    Αν δεν έχεις τα λεφτά της Πάρις του Χίλτον ή τον κώλο των αδελφών Καρντάσιαν, για να βγάλεις λεφτά απ' αυτόν, δεν είσαι brat, είσαι ένα κακομαθημένο πλάσμα, γεμάτο εγωισμό, παλιές πληγές και αστάθεια που συνήθως κάνει τα πάντα για λίγα ψίχουλα προσοχής από ανθρώπους που δε θα την δώσουν παρά μόνο για λόγους ιδιοτελείς.
    Φυσικά και πρέπει να κρατάμε όσο μπορούμε ζωντανό το παιδί μέσα μας, αλλά δεν έχω αντιληφθεί πόθεν προκύπτει ότι το παιδί πρέπει ντε και καλά να είναι κωλόπαιδο. Υπάρχουν παιδιά που χαμογελούν από αυτί σε αυτί, όταν μπαίνουν σε μία παιδική χαρά και τρέχουν ολούθε σαν να μπήκαν στον ίδιο τον Παράδεισο και υπάρχουν κι εκείνα που πηγαίνουν στην παιδική χαρά με γκρίνια, παραμένουν εκεί με γκρίνια και η διασκέδασή τους συνίσταται στο να χαλάνε το παιχνίδι των άλλων.
    Ασφαλώς το απρόβλεπτο, το παιγνιώδες, το απροσδόκητο είναι στοιχεία που κρατούν ζωντανή μία σχέση, αλλά χρειάζονται ένα μέτρο, εφόσον μας ενδιαφέρει ο άλλος και η σχέση. Διαφορετικά μπορούμε εγωιστικά και μονόπλευρα να ενδιαφερόμαστε μόνο για την πάρτη και τη διασκέδασή μας. Είναι κι αυτός ένας τρόπος σχετίζεσθαι, αλλά αυτός που τον επιλέγει πρέπει να το κάνει συνειδητά, καθώς συνήθως δεν παίρνεις κάτι άλλο από αυτό που δίνεις.

    Ενδοβουδουσουμικά τώρα εκτός από μέσο εκτόνωσης του παιχνιδίζοντος σαδιστή και της μπρατομαζόχας, δεν αντιλαμβάνομαι άλλως πώς μπορεί να λειτουργήσει.
    Το βουδουσουμού είναι ένα παιχνίδι για παιδιά με γόνατα γεμάτα γρατζουνιές, ρούχα σκονισμένα, μία πατούσα στη γη και μία στον αέρα. Δεν το αποκλείω, αλλά δεν είμαι και πολύ βέβαιος ότι χωράνε πριγκήπισσες.
    Τουλάχιστον όχι του είδους που συνειδητοποιούν τι είναι και επιθυμούν να παραμείνουν έτσι.
     
  6. Janine

    Janine Regular Member

    Αυτή είναι μια υπέροχη εικόνα       
     
  7. Elune

    Elune Priceless

    Ωραίο το παραμύθι σου @no_Taboo, αλλά δυστυχώς για εσένα δεν έχει δράκο.

    Στο πρώτο σκέλος της απάντησής σου μας ηθικολογείς και μας κάνεις ειδική μνεία για τους ανασφαλείς και εγωκεντρικούς ανθρώπους, που αποζητούν την ομαδοποίηση για να βρουν απάγκιο για τα "ψυχολογικά" προβλήματά τους.

    Λίγες γραμμές πιο κάτω και μετά από ένα αστείο - επιπέδου Σεφερλή - προσπαθείς να μας πείσεις πως οι brats είναι attetion whores, σε αντίθεση με τις υπόλοιπες υποτακτικές που είναι «ταπεινά χαμομηλάκια». Κατανοώ ότι η παράδοση άνευ όρων ευνοεί και απλοποιεί τα σχέδιά των «βιαστικών» Κυρίαρχων, αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις, οι οποίες για να τις κατακτήσεις θα πρέπει να φτύσεις αίμα.

    Ως εκ τούτου το τσουβάλι σου έχει τρύπα. Η διαφορά των brats με τις υπόλοιπες υποτακτικές είναι πως οι brats περπατούν στην βροχή, ενώ οι υποτακτικές απλώς βρέχονται. Τα «κωλόπαιδα» έχουν την μαγκιά και δεν φοβούνται να βρεθούν απέναντί σου και να σου πουν κατάμουτρα αυτό που σκέφτονται και αυτό που τους ενοχλεί. Εχουν προσωπικότητα και χαρακτήρα. Αντίθετα, όσες ανήκουν στην αγαπημένη σου κατηγορία, κάτω απ’ αυτό το χαλαρό παρουσιαστικό που έχουν, κρύβεται μια τρομακτική έλλειψη χαρακτήρα.

    Τέλος, ομολογώ, πως συμφωνώ μαζί σου στο γεγονός ότι μία Brat είναι Πριγκίπισσα. Οπως οι Πριγκίπισσες έτσι και οι «κακομαθημένες» σε κοιτάζουν με μισό μάτι, σε κρατούν σε απόσταση και είναι έτοιμες να διατάξουν την «εκτέλεσή» σου. Οταν όμως καταφέρεις να τις κατακτήσεις, τότε βγάζουν τον πανάκριβο φόρεμά τους, μένουν ολόγυμνες μπροστά σου και τότε σε διαβεβαιώ ότι τα γόνατά τους είναι πολύ πιο γρατζουνισμένα από ότι των υπολοίπων. Δεν σε κατηγορώ ωστόσο, διότι από αυτά που λες είναι φως - φανάρι ότι δεν έχεις «εξερευνήσει» το συγκεκριμένο είδος. Το γιατί και πως είναι δικό σου θέμα.

    Συμβουλή: Αγαπητέ @no_Taboo δεν υπάρχουν κανόνες, ούτε καν στο BDSM. Όλοι οι άνθρωποι είναι εξαιρέσεις σε ένα κανόνα που απλά δεν υπάρχει.

    P.S:
    Προλετάριοι όλων των λαών, ενωθείτε!
     
  8. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

  9. no_Taboo

    no_Taboo Αείκαυλος

    @Elune , θαυμάζω τους ανθρώπους που υπερασπίζονται συνανθρώπους τους με τόση θέρμη και εσωτερική πληροφόρηση, ώστε μοιάζουν σαν να ανήκουν και οι ίδιοι στην κατηγορία των υπερασπιζόμενων.

    Όπως λέτε κι εσείς, καλό το παραμύθι μου, αλλά αν είχα και παρεάκι κολλητό στο φόρουμ, θα το υπερασπιζόμουν καλύτερα.

    Καλό σας βράδυ.
     
    Last edited: 11 Μαρτίου 2015
  10. Elune

    Elune Priceless

    Από την υπέρτατη γνώση - που πιστεύεις ότι έχεις με βάση την εξυπνάδα που μόλις μας αράδιασες - στην άξεστη άγνοια, η διαφορά είναι μηδαμινή αγαπητέ @no_Taboo. Αν είχες εμφανιστεί στην τελευταία συνάντηση του φόρουμ, θα γνώριζες την ύπαρξή μου και δεν θα έπεφτες σε αυτό το ωλέθριο λάθος, στην προσπάθειά σου να υποτιμήσεις τις απόψεις μου.

    Δια του λόγου του αληθές σου παραθέτω το μήνυμα του διοργανωτή της συνάντησης.

    Ωστόσο, σε κατανοώ, αφού η εμπειρία μας διδάσκει πως η βασική άμυνα των αδύναμων μυαλών είναι να κατηγορούν χωρίς λόγο. Αλλά, ξέχασα! Εσύ απλά πέταξες λάσπη, δεν είχες ούτε την ευθιξία προς τον εαυτό σου, προκειμένου να πεις - εδώ ενώπιον όλων - ποιανού/ποιανής «κλώνος» είμαι.
     
  11. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    @no_Taboo

    Ε.Ξ.Α.Λ.Λ.Η.
    *βγάζει βεντάλια*

    Να μην έχεις μια κλίκα όταν την χρειάζεσαι. Αυτές είναι αδικίες.
    Aυτό το παραμύθι με το forum= αγαμία-ψυχολογικά-χωρίς ζωή, δεν το βαρεθήκατε ακόμα;  
     
  12. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    -γ και α ;
    -γα
    -τ και α ;
    -τα
    -όλο μαζί ;
    -κατσούλα κυρία!

    κατσούλα=γάτα εις την Κρητικήν