Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΚΑ.ΠΗ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Fun & Games' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 2 Φεβρουαρίου 2015.

  1. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Το καλύτερο σεξ το κάνεις λένε στα 40. Ανώμαλοι, δε σέβονται λιγάκι τον πεθαμένο.
     
  2. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Like στο τελευταίο, dislike για τα υπόλοιπα .  
     
  3. Dapom

    Dapom Contributor

    Ε ψιτ
     
  4. Wolverine

    Wolverine Wolvie

    Συγγνώμη αλλά είμαι 41 στα 42 και είμαι στα καλύτερά μου όσον αφορά τις σεξουαλικές επιδόσεις...
     
  5. Baron Shamedi

    Baron Shamedi BDSM = Brain Dead Sorry Mate ?

    Πες τα ρε φιλε!Που νομιζουν ολοι οτι πεθαναμε..Δοκιμαστε την εμπειρια σε συνδιασμο με την καυλα και ελατε να μου πειτε.Οχι μονο ζουμε,αλλα γαμαμε και καλυτερα.Και για αυτο δεν ειμαστε ολη την ωρα εδω μεσα,εχουμε καλυτερα σημεια να ακουμπησουμε τα χερια μας απο τα πληκτρολογια.
     
  6. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Γιατί δεν ενηλικιωνόμαστε ούτε στα 30, ούτε στα 40, ούτε στα 50;

    Αν οι 40αρες είναι ίσες με δυο 20αρες, τότε οι 40ρηδες είναι ίσοι με έναν 25νταρη + εναν 10χρονο + εναν 5χρονο..

     
     
  7. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor


    Το χειμώνα όταν κρυώνεις βάζεις το χέρι σου στο τσουτσουνι σου.Tο καλοκαίρι που το βάζεις ;;
     
  8. Wolverine

    Wolverine Wolvie

    Ναι, έχεις δίκιο, αν και το παρουσιάζω καθαρά υποκειμενικά με την έννοια πως γυμνάζομαι πολύ + Πολεμικές Τέχνες, πράγματα τα οποία έχουνε ανεβάσει κατακόρυφα το libido μου. Απλά, έχω αντιληφθεί, με την προϋπόθεση πως συντηρείς το κορμί σου, πως όσο μεγαλώνω απολαμβάνω όλο και περισσότερο ποιοτικά και ποσοτικά το σεξ και τον έρωτα (εάν προκύψει ο δεύτερος) - οπότε και δεν υφίσταται η χαζομάρα περί κρίσης στα 40 (σε όλους τους τομείς). Κάτι που έχασα κιλά, κάτι που βγήκαν οι κοιλιακοί στην επιφάνεια, κάτι οι γραμμώσεις, όλα αυτά μαζί βοήθησαν και στην ψυχολογία μου για το καλό, δυνατό και βίαιο σεξ, ένας λόγος παραπάνω δηλαδή.
    Τέλος για τα χέρια και κατά προέκταση τα δάχτυλα που ανέφερες, έχεις απόλυτο δίκιο, μιας και στο παρελθόν αλλά και στο παρόν, προκαλούν το θαυμασμό του γυναικείου πληθυσμού...και πίστεψέ με, δεν το αντιλαμβάνομαι. Εάν πληκτρολογείς φίλε μου από τα 1982 με Spectrum ZX, Amstrad 6128, Amiga, Commodore 64/128, PC Compatibles + τις γραφομηχανές (το τελευταίο λειτουργεί και ως pointer για την ηλικία μου), είναι λογικό να διαμορφώσεις δάχτυλα πιανίστα. "Συγγνώμη...ασχολείσαι με το πιάνο;" είναι μία ερώτηση που ακούω πολύ συχνά. Και τα μακριά και λιγνά δάχτυλα με έχουνε βοηθήσει και βοηθούν στο να ξεκλειδώνω κύματα ηδονής και οργασμού στις υγρές περιοχές ενός γυναικείου κορμιού.

    ...αλήθεια δε θα αισθανόσουν υπερήφανος να βλέπεις να σπαρταράει μία γυναίκα από οργασμό και το συνεπακόλουθο squirting οφειλόμενα καθαρά και μόνο στα δάχτυλά σου/χέρια σου;

    Καλησπέρα και ευχές για ένα χαλαρό απόγευμα.
     
  9. Baron Shamedi

    Baron Shamedi BDSM = Brain Dead Sorry Mate ?

    Χειμωνα καλοκαιρι εχω καλυτερα σημεια να βαλω το χερι μου και "το τσουτσουνι μου".Ζεστα και υγρα.Εσυ τα χερακια σου που τα βαζεις,κουκλα μου?Εκτος απο το πληκτρολογιο.
     
  10. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

  11. t.n.b.t.

    t.n.b.t. Αν δε φαντάζεσαι φωτιές με κάρβουνα μην παίζεις...

    Πραγματικά γιατί έχετε τη μύγα οι 40αρηδες και απαντάτε σε ποστ ξεκάθαρα χιουμοριστικό που αφορά άλλα σαράντα; Ναι οκ, πολύ καλές επιδόσεις, αντοχές κάποιοι ναι, εμπειρία αλλά τι σχέση έχουν με τα καλά σαράντα του ποστ και γιατί αναλύονται; Όποια έχει περιέργεια σίγουρα φροντίζει να τα ανακαλύψει μόνη της...
     
  12. Wolverine

    Wolverine Wolvie

    Και εννοείται πως το σχόλιο της @Madeleine Rk είχε χιουμοριστική υφή και χροιά. Ο περαιτέρω σχολιασμός έγινε προκειμένου να συζητηθεί ένα από τα πολλά στερεοτυπικά μοτίβα που ισχύουν στις νεοκοινωνίες. Δεν υπάρχει θέμα "απάντησης" σε κάποια "πρόκληση". Απλά βρίσκω καλές ευκαιρίες στο να συζητιούνται τέτοια θέματα ψυχο-σεξουαλικής φύσης σε ένα νήμα όπως το συγκεκριμένο. Οπότε και δεν τίθεται θέμα αρνητικών συναισθημάτων...