Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αν δεν με προσεγγίσεις όπως εγώ χρειάζομαι γιατί να σου δοθώ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Paladin, στις 20 Μαρτίου 2015.

  1. Paladin

    Paladin brattiness loading....

    Αν δεν ρισκάρεις εσύ για μένα, πως θα λέγεσαι Κύριος μου?
    Αν δεν με αγγίξεις πρώτα, δεν με ξεκλειδώσεις τι θα έχω να σου δώσω?
    Αν δεν με αποπλανήσεις όπως πρέπει και μου αξίζει, γιατί να ασχοληθώ κι εγώ?
    Αν δεν με προσεγγίσεις όπως εγώ χρειάζομαι γιατί να σου δοθώ?

    Παρατηρώ άτομα με τίτλο Κυριαρχικού που όλο στόμφο σε ενημερώνουν ότι θα σε εκπαιδεύσουν θα σε κάνουν θα σε ράνουν και εξαφανίζονται αν εκ φέρεις τη γνώμη σου, προτού προλάβεις να πεις κιχ.

    Δεν είναι πολλές φορές τόσο οι υποσχέσεις οι ανεκπλήρωτες αλλά οι βαρύγδουπες δηλώσεις περί βαθύτερων συναισθημάτων, που σε κάνουν να απογοητεύεσαι και να μετράς πληγές τη μια πίσω από την άλλη.

    Αυτό που είδα πριν ακούσω καν από έμπειρα άτομα του χώρου είναι τ ότι σε μερικά μέρη που νομίζεις ότι είσαι όντως απελευθερωμένος είτε για να πεις τη γνώμη σου για το σεξ, είτε για να μοιραστείς κάποιες εμπειρίες που δεν θα τολμούσες στην πραγματική σου ζωή να το κάνεις σε εκείνα λοιπόν τα μέρη λοιδωρούν διάφορα άτομα, που αντί να σε εντάξουν και να σε βοηθήσουν σε χλευάζουν και σε κατηγορούν για πολλά και διάφορα (αδιάφορα).

    Τέτοια άτομα λοιπόν, που απαιτούν τη συναίνεση σου και σου απαγορεύουν να φιλτράρεις ότι σου δίνουν. Αυτά τα άτομα λοιπόν που με το έτσι θέλω αφαιρούν από τη ζωή σου το δικαίωμα επιλογής. Ακόμα κι αυτά που σου αναφέρουν ότι και άδικο να έχουν δε μπορεί παρά να είναι δίκαιο για σένα, εγώ προσωπικά δεν τα αναγνωρίζω ως Κ. Ούτε αυτά που θα πιουν νερό στο όνομα του έρωτα τους αλλά θα σ εκμεταλλευτούν μόλις κατεβάσεις το βλέμμα...

    Το θέτω ως θέμα προς συζήτηση όχι σαν κατηγορητήριο. Αγαπώ τους άνδρες και την ανδρική φύση αλλά πιο πολύ τους θαυμάζω... Θέλω να τους θαυμάζω αλλά κάπου... Χάνεται η μαγεία και το βλέπω κι εγώ σιγά σιγά.

    Παρακαλώ όποιος θέλει ας σχολιάσει.
     
  2. Wolverine

    Wolverine Wolvie

    Αν δεν ρισκάρεις εσύ για μένα, πως θα λέγεσαι Κύριος μου? ------------> Θα αναγνωρίσεις πάνω από όλα ως άνθρωπος, το ρίσκο που θα πάρει για εσένα;
    Αν δεν με αγγίξεις πρώτα, δεν με ξεκλειδώσεις τι θα έχω να σου δώσω? ------------> Είσαι εσωτερικά έτοιμη να τον αφήσεις να αλώσει τον εγκέφαλό σου;
    Αν δεν με αποπλανήσεις όπως πρέπει και μου αξίζει, γιατί να ασχοληθώ κι εγώ? ------------> Του έχεις δώσει να καταλάβει, το είδος της αποπλάνησης που σου αξίζει;
    Αν δεν με προσεγγίσεις όπως εγώ χρειάζομαι γιατί να σου δοθώ? ------------> Μήπως πρέπει ΠΡΩΤΑ να Του δοθείς ώστε και να καταλάβει πως να σε προσεγγίσει;

    Ελπίζω να διαπίστωσες πως ενώ πηγάζεις έως ένα αρκετά δικαιολογημένο σημείο σωστά και κεντρικά ερωτήματα, αυτά με τη σειρά τους έχουν το δικό σου εαυτό ως σημείο αναφοράς και μόνο το δικό σου. BDSMική ή vanilla να είναι μία σχέση, τα σημεία αναφοράς είναι πάντα δύο...

    Καλημέρα και ευχές για ένα ηλιόλουστο αλλά κρύο Σαββατοκύριακο.
     
  3. gaby

    gaby Guest

    Δίνεσαι επειδή το θέλεις, επειδή αυτός είναι ο τρόπος που έχεις για να εκφράζεσαι. Και όπου σε πάει. Κάνε τα πάντα, μόνον επειδή το θέλεις, για κανέναν άλλο λόγο. Αν καλώς ή κακώς το ήθελες θα φανεί μετά, δεν γίνεται να το ξέρεις από πριν. Αλλά ό,τι και να γίνει πάλι θα έχεις το συν στο κατάστιχο της ζωής σου ότι έκανες αυτό που ήθελες. Δεν υπάρχει τίποτα που να αφήνει πιο πικρή επίγευση, πιο μεγάλη αίσθηση αποτυχίας και απώλειας από το να έχεις κάνει οτιδήποτε, να έχεις π.χ. υπακούσει σε κάτι όχι για τη χαρά της υπακοής αλλά για να γίνει κάτι άλλο - και να μη σου βγει κιόλας.

    Τώρα θα μου πεις, σε ποιον δίνεσαι. Με την ευκαιρία, πιο τριώροφο εναρκτήριο ποστ δεν θυμάμαι να έχω διαβάσει. Θα σου πω κρίνε λιγότερο και νιώθε περισσότερο. Δεν έχει και τόση σημασία. Γιατί όλοι πάνω κάτω τα ίδια θέλουμε. Σου εμπνέει εμπιστοσύνη; Γελάτε μαζί; Έχετε πράγματα να πείτε; Αυτό είναι όλο. Για αρχή. Και να ξέρεις, όταν μετράς εσύ πληγές, πληγές μετρούν και οι άλλοι. Επειδή δεν το λένε; Επειδή δεν έχουν μάθει να τις μετρούν και να τις λένε; Ό,τι ισχύει για σένα, ισχύει και για τον άλλο απέναντι ή στην άλλη πλευρά της οθόνης. Όταν νιώσει κούμπωμα ή αποτράβηγμα ή κλειστότητα, θα κουμπωθεί, θα αποτραβηχτεί και θα κλείσει και αυτός. Όλοι μα όλοι έχουμε τις ευαισθησίες μας. Όλοι μα όλοι καταλαβαίνουμε αυτά που εμείς μπορούμε και θέλουμε να καταλάβουμε. Όλοι μα όλοι θέλουμε να μας καταλαβαίνουν και να μας αγαπούν γι αυτό που είμαστε.

    Αν θαυμάζεις τους άντρες και σε ελκύουν αυτό συμβαίνει επειδή αγαπάς τον άνθρωπο. Αργά ή γρήγορα θα νιώσεις ανοιχτή να θαυμάσεις και γυναίκες και να σε ελκύουν. Η μαγεία είναι πάντα εκεί. Θαύματα, μικρά ή πελώρια θαύματα μεταξύ δύο ανθρώπων γίνονται και όχι μια φορά. Την μαγεία άλλοτε θα την βλέπεις και άλλοτε όχι, αλλά αυτό έχει να κάνει με σένα και όχι με την μαγεία. Είναι ανθρώπινο.

    Πορέψου έτοιμη να χάσεις τα πάντα, πάντα επειδή εσύ το θέλεις, ποτέ μην πας για να κερδίσεις - όταν η συμφορά συμφέρει λογάριαζέ την για πόρνη (Ελύτης, όχι εγώ   ). Κάποια στιγμή… "θα χάσω είχα πει, μα κερδίζω" …



    ΥΓ. Δεν υπάρχει αποπλάνηση - είναι σκληρό πράγμα η συναίνεση.
     
  4. whisperer

    whisperer Regular Member

    α) Να πραξει ετσι ωστε να νοιωσει εκεινη οτι ρισκαρει.Αν του δωσει και οδηγιες μαλλον θα τη ξενερωσει
    β) Προφανως και ειναι ,καποιον που θα το καταλαβει χρειαζεται (αλλα θα το καταλαβει συμφωνα με τις δικες της προυποθεσεις)
    γ) Εννοει οτι εκεινος πρεπει να το καταλαβει (βλεπε α για οδηγιες)
    δ) δε θα δοθει αν δε δει τα παραπανω

    Τα παντα στις σχεσεις ποσο μαλλον σε μια D/s βασιζονται στη ψυχοσυνθεση,νοοτροπια,συμπεριφορες,εμπειριες των εμπλεκομενων...δε κανουν ολοι για ολους,δινει την οπτικη της γωνια.
    Στη τελικη και σε γενικους γραμμες συμφωνω,ο οποιοσδηποτε potential K θα πρεπει να εχει την ικανοτητα να ''μαγεψει'' ,να δει μεσα απο τα ματια της αλλης και να ανακαλυψει εκεινα τα οποια θα τη ''ξεκλειδωσουν'' οπως λεει.
    Αν ειναι να του δωσει και λιστα πως θα τη πλησιασει τοτε μιλαμε για toping from the bottom   

    αυτο
     
  5. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor



    «Είσαι μια πριγκίπισσα, το τζίτζι είναι λίγο!»
    Θα επανέλθω .
     
  6. Wolverine

    Wolverine Wolvie

    Προφανώς και δεν κατάλαβες την προσέγγισή μου: το πρόβλημα δε θα υφίσταται σε ένα καθαρά BDSMικό φίλτρο της όλης διεπαφής, αλλά στην ψυχοσύνθεση των ατόμων που την αποτελούν (δηλαδή ο Κυριαρχικός και η υποτακτική εν τω προκειμένω). Επομένως, οι απαντήσεις σου έχουν καθαρά υποκειμενική χροιά, άρα μία ad hoc τοποθέτηση δε θα έχει και νόημα στην οποιαδήποτε ενδιαφέρουσα συζήτηση που κάνουμε.

    Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο.
     
  7. Wolverine

    Wolverine Wolvie

    Ερωτήματα που δυστυχώς αρκετά άτομα προσπερνούν σε μία σχέση και προσκολλούνται σε άλλα αλλότρια κριτήρια...
     
  8. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Να ξέρετε με σκέτη πίπα δεν τους πείθετε, θέλουν και μπριζόλα . Cheers! :- )
     
  9. whisperer

    whisperer Regular Member

    μα δεν ειπα για ψυχονθεση των εμπλεκομενων.? Ασφαλως και οποιαδηποτε μορφη σχεσης που βασιζεται σε ψυχοσυνθεσειε η η αποψη μας για τις σχεσεις ειναι υποκειμενικη ...δεν υπαρχει λιστα αποψεων που ισχυουν σαν αξιωματα.
     
  10. Paladin

    Paladin brattiness loading....

    Καλημέρα προς όλους σας...
    Διάβασα προσεκτικά τα παραπάνω ποστ και βλέπω πολλές οπτικές γωνίες που δεν είχα σκεφτεί και δεν θα μπορούσα να δω αν δεν εξέθετα τους συλλογισμούς μου, να σας ευχαριστήσω για τον χρόνο και τον κόπο αρχικά και να σταθώ στην κρίση που ανέφερε η @gaby η οποία έχει ένα δίκιο.... Μάλλον κρίνουμε πολύ μερικές φορές και δεν αφηνόμαστε να νιώσουμε, προσωπικά τώρα θα πω το εξής ανατριχιαστικό... Όσες φορές έχω αφεθεί και έχουν βγει όλες οι πλευρές μου, γιατί στις αρχές πάντα χρυσώνουμε το χάπι, πάντοτε είχε αρνητικές εξελίξεις. Τι εννοώ χρυσώνουμε το χάπι.... Πάντα όταν ξεκινάς με ανθρώπους μια κοινή πορεία φαίνεσαι πιο διαλλακτικός, πιο τρυφερός, πιο γοητευτικός. Όταν πέσουν οι μάσκες και κατακτηθεί η πόλη παρατηρώ όλες τις αλλαγές που με κάνουν και αποστρέφομαι τις σχέσεις γκρίνια, αδιαφορία ή μεγάλη απαίτηση στον αντίποδα, απομάκρυνση λόγο χαρακτηριστικών που βγαίνουν στην πορεία... Θέλω να πω πως γνωρίζω τις σχέσεις τις ερωτικές εκ των έσω και να καταλήξω πως το μετράω πληγές αφορά, το κομμάτι αυτό αλλά και το δεν σου δίνω ευκαιρία να μου ανοίξεις τον κόσμο σου κι ας φτάσω στο κομμάτι αυτό στο τέλος!!!!

    Επίσης να σταθώ και σε ένα ακόμα της @gaby που αφορά τις πληγές και παραθέτω ''όταν μετράς εσύ πληγές, πληγές μετρούν και οι άλλοι. Επειδή δεν το λένε; Επειδή δεν έχουν μάθει να τις μετρούν και να τις λένε; Ό,τι ισχύει για σένα, ισχύει και για τον άλλο απέναντι ή στην άλλη πλευρά της οθόνης.'' Μπορώ να πω ότι συχνά σκέφτομαι τόσο πολύ την εγωιστική πάρτη μου που αυτό μου ξεφεύγει..... Σε ευχαριστώ προσωπικά @gaby για το παραπάνω σχόλιο.


    @Wolverine όλοι περνάμε από φάσεις στη ζωή, φάσεις που είμαστε ανοικτοί σαν τριαντάφυλλα και άλλες που κλείνουμε ερμητικά σαν Σαρκοφάγο κρίνο που μόλις έχει κατασπαράξει το θύμα του... κανένας δεν είναι επίπεδος και ο καθένας συγκινείται απο διαφορετικά πράγματα στην εκάστοτε φάση της ζωής του. Συμφωνώ στο αν θα μπορέσεις να το δεις και να το νιώσεις αλλά αν ο άλλος δεν δώσει το κατάλληλο χρόνο να ασχοληθεί και αναλώνεται με την κάθε σκλάβα στο χαρέμι του, τότε δε ξέρω αν θα μου επιρρίψει ευθύνες οτι δεν ήμουν έτοιμη γι αυτόν... Καταλήγω στο ότι βλέπω πολλούς να ασχολούνται με πολλές και vice versa με αποτέλεσμα να μην υπάρχει μοναδικότητα και αποκλειστικότητα στις σχέσεις... Τι να κάνω με τον ενδιαφερόμενο που μου τάζει λαγό με πετραχήλια όταν έχει από πίσω γυναίκα παιδιά σκυλιά και ούτω καθεξής ... Τι είμαι εγώ? Μοναδική? Προσωπικά ένα τίποτα θα ήμουν....
    Όταν κάποιος σε ποθήσει... Τα μέσα σου, τα σωθικά σου, θα προσπαθήσει να σε αγγίξει. Όταν δει κάτι πάνω σου, θα θελήσει να το πάρει. Μη μου πεις ότι δεν ισχύει αρνούμαι να το δεχτώ. Πιστεύω ακράδαντα πως όταν έχεις να δώσεις θα βρεθεί κάποιος να πάρει, αρκεί να έχει χρόνο και το ενδιαφέρον να σε ξεκλειδώσει για να το πάρει όπως το θέλει Αυτός. Αν δεν σου διαθέσει χρόνο και ενέργεια καλύτερα να μην υπάρξει ούτε ξεπέτα που λέω εγώ..... Για κάθε κλειδαριά λοιπόν υπάρχει το κατάλληλο κλειδί.



    @whisperer well done dear φαίνεται τις νιώθεις τις brat-bottom φύσεις... Χρειάζεται διαπιστευτήρια... Να περάσει κάποιος απο την άγρια πλευρά για να μπεί στην sub mode. Άλλωστε ποια δεν χρειάζεται το δαμαστή της??? Με διαφορετικούς τρόπους και διαφορετικούς στόχους.... Όλα είναι σχετικά και η δυσκολία ανάλογη με το τι θέλει ο καθένας να πετύχει....


    Προς όλους απευθυνόμενη (και πολύ γενικά επειδή τρέμω οτι θα χαλάσει το ποστ αργότερα)... Τη χλεύη δεν ανέχομαι, είμαστε εδώ για να βρούμε λύσεις όχι να σφαχτούμε. Δημόσια αναφέρω ότι προσπαθώ να θίξω θέματα που δεν αφορούν μόνο εμένα αλλά απο μένα ξεκινώ γιατί δεν μπορώ να ξέρω τα ζητήματα που απασχολούν τον εκάστοτε. Ελπίζω να φτάνει σε κάποιο νόημα και για άλλα μέλη αυτή η συζήτηση....Μακάρι να βοηθήσει και άλλους και να τους εμπνεύσει.
     
  11. Paladin

    Paladin brattiness loading....

    ''Πορέψου έτοιμη να χάσεις τα πάντα, πάντα επειδή εσύ το θέλεις, ποτέ μην πας για να κερδίσεις - όταν η συμφορά συμφέρει λογάριαζέ την για πόρνη (Ελύτης, όχι εγώ   ). Κάποια στιγμή… "θα χάσω είχα πει, μα κερδίζω" … ''

    mind blowing !!!!!
     
  12. Dapom

    Dapom Contributor

    Οι άντρες και οι γυναίκες είτε σε βανίλα σχέση είτε σε BDSM σχέση είτε φραπε σχέση ειτε στον εργασιακό χώρο είτε στη διασκέδαση είναι άνθρωποι...με την εντελώς προσωπική τους ψυχοσύνθεση, πιστεύω, ηθική κλπ.
    Αυτό πολυ απλά σημαίνει οτι κάποιοι χαρακτήρες θα σου ταιριάζουν και θα μπορείς να συγχρωτιστείς μαζί τους με ευχαριστηση και με κάποιους άλλους οχι.
    Όσο πιο κοινωνικό άτομο είσαι τόσες πιο πολλές και οι πιθανότητες να βρεθείς αντιμέτωπη και με άτομα με τα οποία οχι μονο μπορεί να μην ταιριάζεις αλλά να σου τη δινουν και στα νεύρα.
    Οπότε φτάνοντας στο παράδειγμά σου...θεωρώ λογικό να βρίσκεις και άντρες/Κ που δεν ταιριάζουν στο προφίλ του άντρα/Κ που εσύ οραματίζεσαι ή θες να σε προσεγγίζουν.
    Ε και τι έγινε...αυτό δεν σημαίνει οτι ολοι είναι σαν αυτούς. Προσπέρασε αυτό που δεν σου ταιριάζει και ψάξε για αυτό που ονειρεύεσαι.
    Προσοχή όμως...αν πέφτεις συνέχεια σε προφιλ ανδρών/Κ που σε χαλάει τοτε πρεπει να αρχίσεις να προβληματίζεσαι στο "αν ο γυαλός είναι στραβός ή εσύ στραβά αρμενίζεις"