Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι θα πιάσει η απόχη?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Seirios_79, στις 22 Μαρτίου 2015.

  1. Siren_Peisinoe

    Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

    Σταμάτα, κολαζόμεθα   
     
  2. Δεν ξέρω τι θέλει να πει ο ποιητής γι αυτό το αφήνω ασχολίαστο.
     
  3. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Τα πρώτα μικρά βήματα ήταν το '96 (Win95, πρώτο Mirc κλπ) στο irc, που αυξανόταν με σχετικά ήρεμους ρυθμούς μέχρι το 2005 που δημιουργήθηκε το φόρουμ. Μέχρι το 2009, αν θυμάμαι καλά, ήταν το μοναδικό, αν και είχε γίνει μια παράλληλη απόπειρα το 2007/8 η οποία δεν ευδοκίμησε.

    Συναντήσεις γινόταν συχνά επί εποχής irc, όλοι ήξεραν σχεδόν όλους, αν και, αναπόφευκτα, υπήρχαν δύο κύριοι "πυρήνες" σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, χωρίς αυτό να σημαίνει πως οι μόνοι άνθρωποι του BDSM στην Ελλάδα ήταν οι άνθρωποι του irc. Πολλοί, ίσως οι περισσότεροι, από αυτούς που προϋπήρχαν, και δεν ήταν λίγοι, δεν "μπήκαν" στο irc, είτε λόγω αδιαφορίας, είτε λόγω έλλειψης εξοικείωσης με το μέσον (υπολογιστής + internet + irc), που εκείνη την εποχή ('95 - '98) δεν ήταν ούτε ιδιαίτερα φτηνό, ούτε ιδιαίτερα διαδεδομένο, ιδιαίτερα μεταξύ των νέων, όπως σήμερα.

    Η ατμόσφαιρα την εποχή του irc ήταν πιο "bdsm", υποθέτω πως αυτό είχε κατά νου, αν και πολύ μικρή 20 σχεδόν χρόνια πριν για να γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις η Madeleine Rk στο σχετικό νήμα, όμως τα όσα αναφέρει δεν άπτονται της πραγματικότητας εκείνης της εποχής. Στην πλειονότητά της η κατάσταση την περίοδο 1996 - 2006 στην Ελλάδα ήταν αρκετά, αν όχι πολύ, κοντινή σε ότι έχω περιγράψει εδω: https://www.greekbdsmcommunity.com/threads/to-ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ-της-ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ-υποταγής.8566/ και πρίν το '96 σχεδόν επακριβώς.

    Δύο είναι κυρίως οι λόγοι που η διαδικτυακή ατμόσφαιρα, που αναπόφευκτα μεταφερόταν στους "καινούργιους" και εκτός διαδικτύου, ήταν διαφορετική τότε:

    1/ Όλοι εμείς, που ξεκινήσαμε τότε το διαδικτυακό bdsm "κουβαλούσαμε" μαζί μας τις εμπειρίες μας από αλλού. Κυρίως από την καθημερινότητά μας και τις προσωπικές μας σχέσεις αλλά και από τις επισκέψεις μας, όσοι από μας είχαν την δυνατότητα, σε άλλους χώρους, εκτός Ελλάδος, είτε πραγματικούς είτε διαδικτυακούς (bondage, dalnet, msnet) το αποκαλούμενο τότε παγκοσμίως r/l vs net, που δρούσαν σαν συγκοινωνούντα δοχεία επηρεάζοντας το ένα το άλλο.

    2/ το ίδιο το μέσον: chat vs forum λειτουργεί διαφορετικά και επιτρέπει πιο "ζωντανό" λόγο και δημιουργία ατμόσφαιρας. Στο φόρουμ, όταν γίνεται απόπειρα "ζωντανού" λόγου τα νήματα, όπως σχολίασαν κάποιοι συζητητές και με βρίσκουν σύμφωνο, γίνονται "κώλος" και οι δυνατότητες ενός mod είναι διαφορετικές από εκείνες ενός έμπειρου op να το "κόψει" άμεσα όταν το δει να παρεκτρέπεται. Κατανοώ την ανάγκη να "ζωντανέψει" η επικοινωνία πολλές φορές, ιδιαίτερα σ' ένα χώρο εναλλακτικού ερωτισμού, συχνά όμως πολλοί ξεχνούν πως αφ' ενός ο προορισμός ένός φόρουμ είναι η ανταλλαγή ιδεών και όχι η "συζητησούλα" αγγλιστί chit - chat, απ' όπου και ο αντίστοιχος όρος, κάτι που εκνευρίζει εκείνους που δεν το ξεχνούν και, αφ' ετέρου, "Δεν γράφουμε όπως μιλάμε" γιατί scripta manent και ο γραπτός λόγος μένει και πονάει / τσούζει πολύ περισσότερο. Αυτή είναι και η αιτία που δεν παρατηρούνται παρόμοια φαινόμενα αντιδικίας σε συναντήσεις δια ζώσης (όπου πέρα από τις λέξεις σημαντικό, ίσως σημαντικότερο, ρόλο παίζουν ό τόνος της φωνής, το βλέμμα, η στάση του σώματος κ.ο.κ), ή, σε μικρότερο βαθμό, σε συνομιλίες σε chat channels, όπου παρ' ότι ο λόγος παραμένει γραπτός, το κείμενο κυλάει αρκετά γρήγορα στο main ώστε να μην προλαβαίνει η σπίθα να εξελιχθεί σε φλόγα και ταυτόχρονα ο op έχει τη δυνατότητα να επέμβει πιο άμεσα. Για τους παραπάνω λόγους άλλωστε, έχει θεσπιστεί η λεγόμενη "επικοινωνιακή ηθική του διαδικτύου" το γνωστό net ethicks, ίδιο λίγο πολύ παγκοσμίως. Πέραν τούτου, στο φόρουμ δεν έγινε ποτέ προσπάθεια επιβολής συγκεκριμένης ατμόσφαιρας, παρ' ότι ζητήθηκε κατά καιρούς με το σκεπτικό πως κάτι τέτοιο δεν θα ήταν συμβατό με τον ρόλο του ως χώρου ανταλλαγής απόψεων και πως ο σεβασμός μεταξύ των ομιλητών (και όχι συζητητών) θα πρέπει να θεωρείται δεδομένος.
     
    Last edited: 23 Μαρτίου 2015
  4. Jack Wolfskin

    Jack Wolfskin the big bad Wolf

    ΟΙ ΣΩΣΤΕΣ ΑΙΤΙΕΣ

    Φύλαξα αυτό για το τέλος αντί για την αρχή, επειδή δεν πιστεύω ότι πολλοί από εμάς πραγματικά καταλαβαίνουμε 'τί στο διάβολο είμαστε εδώ έως που να έχουμε πραγματικά γευτεί τις διαθέσιμες διαφορετικές εμπειρίες, γιατί αυτός είναι ο τρόπος να βρούμε πραγματικά αυτό που μας ταιριάζει. Εντούτοις, ο λόγος που έχει κανείς για να βρίσκεσαι εδώ είναι ο μόνος καθοριστικός παράγοντας για το αν ΠΡΕΠΕΙ να βρίσκεσαι εδώ ή όχι. Αν βρίσκεις ότι αυτό που σε ανάβει είναι απλά το kinky σεξ, το ανοιχτό μυαλό και η ανεκτική συμπεριφορά, πήγαινε σπίτι σου! Αν πρόκειται για ένα σαββατοκύριακο διασκέδασης για εσένα, πήγαινε σπίτι σου! ‘Η πήγαινε να βρεις μια ομάδα swingers. Οι υποτακτικοί δεν είναι πόρνες που δε χρειάζεται να πληρώσετε και οι κυρίαρχοι δεν είναι σούπερ επιβήτορες που θα σας φερθούν αισθησιακά για τη νύχτα. Οι άνθρωποι που ζουν το D/s είναι «κανονικοί» άνθρωποι που ακολουθούν αυτό που είναι φυσικό για αυτούς. Η κυριαρχία και η υποταγή είναι ο τρόπος ζωής τους. ΕΙΝΑΙ η ζωή τους! ΟΛΗ η ζωή τους. ΟΛΗ την ώρα.




    βιβλιογραφια : https://www.greekbdsmcommunity.com/threads/to-ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ-της-ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ-υποταγής.8566/
     
  5. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    ο ποιητης θελει να πει η καλος εισαι η κακος το αποτελεσμα ειναι το ιδιο
     
  6. brenda

    brenda FU very much

    Καλημέρα, τώρα το διαβάζω και διαφωνώ μαζί σου αγαπητέ, έχει μεγάλη διαφορά αν είσαι καλός ή κακός....
    Απλά όλοι δεν είμαστε καλοί για όλους....
    Και λόγω status και λόγω στυλ...
    Εγώ αν εξαιρέσω μία ή δύο εξαιρετικά ενδιαφέρουσες γνωριμίες που δεν θα τις έκανα αν δεν ήμουν εδώ ή κάπου αλλού, αυτό που έχω κερδίσει είναι κάποιοι άνθρωποι που μπορώ να επικοινωνώ σε συνολικότερο επίπεδο, που μου αρέσει η οπτική τους απέναντι στη ζωή, το bdsm, άνθρωποι με τους οποίους θα μπορούσα να κάνω παρέα αν οι συνθήκες το επέτρεπαν ή και κάνω όσο οι συνθήκες το επιτρέπουν, δεν είναι κακό, να μπορείς να μοιράζεσαι ακόμη και μουσικές ή αισθητική άποψη, ποίηση και χιούμορ...
    Πέρα απ΄αυτό ο καθένας είναι ελεύθερος να εκφράζεται όπως γουστάρει, αρκεί να μην προσβάλλει τους άλλους...
    Στην παγίδα της έκθεσης μπορεί και να πέσει ο οποιοσδήποτε, so what?
    Δεν είναι δα και τόσο κακό να εκτίθεσαι....
    Δυναμώνεις ενίοτε ακόμη κι απ΄αυτούς που ''σου την λένε''....
    Η ελεύθερη έκφραση και η προσωπική τοποθέτηση πάνω στην ζωή και το bdsm είναι αυτή που κάνει ενδιαφέρουσα την διάδραση....
    Ο καλός λοιπόν για μένα μπορεί να είναι ο αδιάφορος, ο αντιπαθής ή ο απεχθής για σένα, αλλά δεν πειράζει....
    Όλοι βρίσκουμε τους ανθρώπους που μας ταιριάζουν σαν αισθητική, σαν άποψη, είτε στην θεωρία είτε στην πράξη...
    Ωριμότητα χρειάζεται και να μην υποκύπτουμε τόσο εύκολα στον κατώτερο εαυτό που όλοι έχουμε....
    Πολύ καλημέρα σε όλους... 
     
  7. Jack Wolfskin

    Jack Wolfskin the big bad Wolf

    κι ομως κανεις λαθος κυρια μπρεντα μας, υπαρχουν πολλοι εδω μεσα, και ακομα περισσοτερο πολλες, που ενω προσπαθούν με την ακατασχετη μπουρδολογια τους, δεν καταφερνουν τελικα να μας προσβαλλουν, γιατι απλα δεν τις αφηνουμε να μας προσβαλλουν.
    Δυστυχως ομως μας προσβαλλουν εμμεσως. Την αισθητικη μας, την ηρεμια μας, και προπαντων την νοημοσυνη μας.
     
  8. whisperer

    whisperer Regular Member

    εχεις ενα δικιο αλλα απο την αλλη η τεχνολογια εχει προβλεψει και γι αυτο...delete,ignore,block...oτι σου χαλαει την αισθητικη το διωχνεις,δεν ειναι αναγκη να το ανεχεσαι
     
  9. vanilla30

    vanilla30 κι αλλο!!

    Η αποχη του καθενος πιανει αυτο ακριβως που ειναι και το ζητουμενο του..
    Αλλοι θελουν μανουρα πιανοντε σε ενα νηματακι ετοιμο για μουρμουρα και με τον ποιο βολικο την ξεκινουν και την ξεχειλωνουν στον βαθμο που γουσταρουν και τους παιρνει..
    Καποιοι πιανουν αυτο ακριβως που τους ενδιαφερει ,να εξελιχθουν ,να μαθουν ,να διδαχτουν ετσι βαζουν στοχο αυτο ακριβως το πραγμα και οδευοντε προς τον πολο ελξης τους οποιος και αν ειναι αυτος ειτε ιδιος με πολλους ειτε οχι...

    Μπηκα στο φορουμ τουτο γιατι στις σχεσεις μου εκτος απο δυο ενιωθα διαφορετικη γιατι και στις παρεες μου ενιωθα αλοκοτη και η επικοινωνια μου στο να δω οτι δεν ειμαι μονη δεν ειμαι η μονη,εδω με βοηθησε αρκετα ...ηθελα να διαβασω,να συζητησω και εν τελη να δω αν ανοικω σε αυτον τον κοσμο η αυτος σε εμενα!

    Γνωρησα πολυ ομορφους ανθρωπους με παιδεια,επιπεδο,ντομπρους και αληθινους, ανθρωπους που αυτο που ελεγαν γραπτα (παρεξηγησιμα η οχι δε με ενδιεφερε ποτε)ηταν και η πραγματικοτητα τους η αληθεια τους!

    Διαβασα οπως και συνεχιζω να το κανω ειναι πολυ σημαντικο για μενα να αναγνωρισω τις αρεσκειες μου σε νηματα,προβληματιςμους και οχι μονο ,συζητησα και φυσικα συνεχιζω και το κανω για να μαθω πιο πολλα η πιο ενδιαφεροντα και τελος εκανα πραξη οσα μπορεσα μεχρι στιγμης...
    Εκανα φυσικα λαθοι οπως και λαθος επιλογες αλλα αυτο ειναι το πιο ομορφο που επαθα γιατι μεσα απο αυτο σταματησα να θεοποιω καταστασεις και ανθρωπους και ρεαλιστικα εζησα υπεροχες στιγμες απο υδονες,συναισθηματα αγαπης και ποθου μεχρι πονο ψυχικο!
    Ο καθενας πιανει στην αποχη του λοιπον οτι θελει και νομιζει οτι μπορει να του χρειαστει ...στο τελος ομως η πραξη εχει την ουσια στα χερια της!
     
  10. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Όταν ακούω πολλές μου ανεβαίνει η πίεση, τι σου έκαναν οι κορασίδες, εδώ; Δεν σου ομορφαίνουν τον κόζμο;

    Πολύ αστείο, χαχα χα! 
     
  11. whisperer

    whisperer Regular Member

    Mπορει βεβαια να ειναι καποιος/α καυλοπονιαρικο μαζοχακι και να γουσταρει,να εξιταρετε να του χαλανε την αισθητικη....
     
  12. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Πόσα καυλοράπανα θέλουν να του χαλάνε την αισθητική;