Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι θα πιάσει η απόχη?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Seirios_79, στις 22 Μαρτίου 2015.

  1. seduced mind

    seduced mind Guest

    @Δημήτρης Άλφα Πόσων χρονών είσαι; Αν είσαι από 50+ και ασχολείσαι από τότε με τον χώρο, δηλαδή μιλάμε για εποχή τέλη '70 αρχές '80 απάντησε μου σε αυτές τις ερωτήσεις που έκανα στον @MasterJp έχω λόγο που τις έκανα... αν δεν έχεις κάποιο προσωπικό θέμα σε παρακαλώ απάντησε εσύ σε αυτές γιατί δεν θέλω να τις απαντήσω εγώ.
     
  2. Jack Wolfskin

    Jack Wolfskin the big bad Wolf

    ειμαι 46. το 9 1/2 εβδομαδες βγηκε μολις εγινα 18 (1986)

    δεσιματα στο κρεβατι εκανα απο το 1990κατι

    και καθε φετος και καλυτερα, που λενε....

    οκ ?

    εχω γκρι μαλλι και ειτε φοραω τη γουνα του λυκου ειτε οχι, το ιδιο ειναι...

    και που και που φοραωκαι κουστουμι και γραββατα
     
  3. seduced mind

    seduced mind Guest

    Είσαι μικρός ρε γαμώτο.... δεν μου κάνεις.....
     
  4. Siren_Peisinoe

    Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

    αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
    αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
     
  5. Jack Wolfskin

    Jack Wolfskin the big bad Wolf

    αστον καλη μου, αυτος θελει τη μουμια του τουτανχαμων να ερθει στα ισα του  
     
  6. Siren_Peisinoe

    Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

    γελαω επειδη ξερω τι εννοει και τι θελει να ακουσει, αλλα οταν το διαβασα αλλο μου ηρθε στο μυαλο και μονο στην ιδεα ξεσπασα σε δακρυα απο τα γελια
     
  7. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member


    46 εισαι ρε?????

    Φορας γραβατα κι εχεις ασπρα μαλλια γι αυτο????? 
     
  8. Jack Wolfskin

    Jack Wolfskin the big bad Wolf

    καλως ηρθες στον πλανητη μας  
     
  9. seduced mind

    seduced mind Guest

    Έχω διαβάσει κατά καιρούς είτε σε σαρκαστικό τόνο είτε σε σοβαρό αν υπάρχει κάποια Βίβλος η οποία να θεσπίζει το BDSM. Μέσα από τις ερωτήσεις που έκανα σε κάποιον που πιστεύω πως δεν είχε τότε την τεχνολογία υπέρ του, δηλαδή δεν μπορούσε να επηρεαστεί από τη πορνογραφία η κρίση του, να αναδείξω σε αυτούς που διερωτώνται περί ύπαρξης ή μη της Βίβλου του BDSM, πως παρόλο που δεν υπάρχει, όταν μία ομάδα ανθρώπων συναντάται σε ένα τραπέζι και βλέπεις πως όταν τους θέτεις τις ίδιες ερωτήσεις όλοι σου δίνουν τις ίδιες απαντήσεις, σημαίνει πως η ύπαρξη της Βίβλου είναι περιττή. Τι κοινό έχουν όλοι αυτοί; Τους οδήγησε ανεπηρέαστα η διαίσθηση τους. Κατανόησαν το τι είναι χωρίς να επηρεαστεί η κρίση τους από εξωγενείς παράγοντες. Όταν ένα άτομο συναντάται με άλλα 70 υ και διαπιστώνει πως απέναντι στους 70 σε μεγάλο ή σε αρκετά ικανοποιητικό βαθμό βλέπει τον ίδιο του τον εαυτό, τότε δεν μπορεί αυτό να είναι σύμπτωση.

    Θα μου πει κάποιος εγώ που δεν το έχω να μην το δοκιμάσω; Δοκίμασε το, κανείς δεν μπορεί να σου πει όχι. Υπάρχει πολύς κόσμος που ταλαιπωρείται στην συμβατική ερωτική ζωή του και αναζητά κάτι εναλλακτικό, κάτι διαφορετικό, κάτι που θα του κάνει το σεξ να του δίνει μια διαφορετική νότα στη ζωή του. Αλλά δεν μπορώ να διαβάζω και ανοησίες του στυλ θέλω να γίνω σκλάβος, καλά γίνε πρώτα bottom και μετά αν δεις πως σε καλύπτει προχώρα. Μην προσπαθείς όμως να επιβάλεις με το έτσι θέλω τη δική σου κοσμοθεωρία, περί BDSM επειδή πριν την εξέλιξη της τεχνολογίας υπήρχαν άγραφοι νόμοι, για τους οποίους δεν κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθούν σε ένα κομμάτι χαρτί, για να ορίσουν σε σένα τα πλαίσια λειτουργίας, τα οποία για κάποιους είναι αυτονόητα. Γιατί είναι αυτονόητα; Γιατί πηγάζουν από μέσα τους.

    Υπάρχουν και άτομα που απαρνήθηκαν τη φύση τους γιατί πραγματοποιήθηκαν οι επιθυμίες τους, αλλά αυτό είναι μία άλλη ιστορία...
     
  10. Jack Wolfskin

    Jack Wolfskin the big bad Wolf

    μπα... προϋπηρχε και το βιβλιο, "η ιστορια της Ο"

    δεν το διαβασα οποτε, απλα ετυχα σε γκο.. που ηξερε αναγνωση και γουσταρε να μαθει και γραφη  
     
  11. libra

    libra Regular Member

    Συμβατικη ερωτικη ζωη που αναφερεις κατα την ταπεινη μου αποψη υπαρχει μονο οταν εχεις να κανεις με συμβατικο ανθρωπο. Αυτο που λεω δλδ ειναι πως ακομη κ σε αυτον το χωρο αν δε σε εμπνεει ο αλλος οσο εναλλακτικο κ να σου δινει κουκου δεν εχει. Αρα η ταλαιπωρια στην οποια αναφερεσαι ισχυει αλλα για ολους τους χωρους. Κ ειναι η αποψη μου κ μονο!
     
  12. seduced mind

    seduced mind Guest

    Συμφωνώ με αυτό που λες αλλά στο BDSM υπάρχει μία τεράστια διαφορά. Δεν είναι Master κάποιος που σου ρίχνει χαστουκάκια στο κώλο ή σου προκαλεί πόνο, Master είναι αυτός ο οποίος θα κυριαρχήσει πρωτίστως στο μυαλό σου. Δεν υπάρχει περίπτωση λοιπόν αυτός ο οποίος θα κυριαρχήσει στο μυαλό σου γιατί αυτό τον ενδιαφέρει αποκλειστικά και μόνο για να επιτύχει τους σκοπούς του, να ασχοληθεί με τις κάβλες του. Τις κάβλες του θα τις βάλει σε 2η μοίρα. Οπότε όπως καταλαβαίνεις εφόσον σου έχει πάρει το μυαλό είναι πλέον σε θέση να σε εμπνέει και να σου δίνει αυτό που θες. Αν δεν το καταφέρει μπορεί να είναι οτιδήποτε αυτή η σχέση, δεν είναι όμως D/s σχέση και εκείνος δεν είναι Master σε αυτή που δεν μπορεί να αποτελέσει έμπνευση.