Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τί έχετε μάθει;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Uther, στις 25 Μαρτίου 2015.

  1. Vakhos

    Vakhos Regular Member

    Νομίζω το πρώτο πράγμα που έμαθα ήταν ο εαυτός μου. Για να μπορέσεις να οδηγήσεις
    μια άλλη προσωπικότητα, πρέπει να έχεις κατανοήσει και αποδεχθεί τα λάθη σου.
    Απόλαυσα αρκετές φορές το απόλυτο δόσιμο από μια υποτακτική και το αντίστροφο.
    Έμαθα πως η άσκηση βίας μπορεί να κρύβει τόση τρυφερότητα ......και να λυτρώνει.
    Ένοιωσα το βάρος της ευθύνης και εξάσκησα την αυτοκυριαρχία μου για να μπορώ να
    παίρνω σωστότερες αποφάσεις. Έμαθα να δέχομαι τους άλλους όπως είναι και να μη
    θεωρώ μη φυσιολογικό ότι δεν μου αρέσει ή δεν καταλαβαίνω.
     
  2. enlighten

    enlighten Στα ποδια του Drytomos...!!! Για ταξίδια ερωτικά

    Καλησπέρα, εγώ σε πρώτο στάδιο έμαθα να βλεπω την διαφορετικότητα κ να μπορω να την δεχθω , να την υποστηριζω κ να την υπεράσπιζω .
    Να δοκιμαζω τις προσωπικές μου ηθικές κ αξίες .
    Ανακάλυψα κρυφές κ βαθιά θαμμένες επιθυμίες .
    Κ βρήκα τον τροπο να " απελευθέρωνω " το πνεύμα μου ...
     
  3. φωτοσκιάσεις.
     
  4. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Αυτοέλεγχο και αυτοπειθαρχία. Να σκέφτομαι πριν και όχι μετά. Πολύ πιθανόν θα τα μάθαινα και αλλιώς αλλά το BDSM προσφέρει ταχύρυθμα τμήματα.
     
  5. Να ανοιξει λιγο το μυαλο μου ερωτικα. Αλλα ουσιαστικα δεν με βοηθησε το bdsm αυτο καθεαυτο ( δεν ειναι προσωπο, δεν ειναι γκουρου ) αλλα εγω βοηθησα τον εαυτο μου. Οταν δεν προυπαρχουν καποια πραγματα μεσα σου οπως αποδοχη και σεβασμος της διαφορετικοτητας του αλλου και των σεξουαλικων του προτιμησεων ( χωρις αυτο να σημαινει οτι συμφωνω με ολα ) τι να σου πει το bdsm; Παντως καλυτερο ανθρωπο δεν με εκανε. Εαν ηταν να υποστω καποια ριζικη αλλαγη μεσα μου δεν θα ηταν λογω καυλας, εξαρτησης, παιχνιδιων, σχεσεων.
     
  6. Lacrima

    Lacrima Regular Member

    Καλημέρα Uther, εξαιρετικό το thread σας!
    Αν και ομολογώ πως η εμπειρία μου με το bdsm δεν είναι μεγάλη, εντούτοις θα συμφωνήσω με τα γραφόμενα του MasterJp. Θεωρώ πως θέματα όπως τα όρια (αντοχών, πόνου, συναισθημάτων, κτλ.) του εαυτού και του άλλου, τα δυναμικά μέσα σε μία σχέση και το πως αυτά εναλλάσσονται με την πάροδο του χρόνου και ανάλογα τις συνθήκες, μπορώ να τα κατανοήσω/εξερευνήσω καλύτερα μέσω ενός "πλαισίου" όπως είναι το bdsm.
    Με λίγα λόγια και για να μην σας κουράζω, πιστεύω πως το bdsm προσφέρει "πεδίο δράσης λαμπρό" για όποιον το επιθυμεί  
     
  7. ssmaster

    ssmaster Regular Member

    Μεχρι στιγμης εχω μαθει να τρολαρω...χαχαχαχα
     
  8. Wolverine

    Wolverine Wolvie

    Επί προσωπικού και βέβαια έχω μάθει από το BDSM και μάλιστα αρκετά πράγματα: πρώτα από όλα αυτοκυριαρχία. Ποιο το νόημα να είσαι Κυριαρχικός εάν δεν κυριαρχείς επάνω στα αρνητικά στοιχεία του εαυτού σου. Αυτό με βοήθησε πολύ στο να εξελίξω τον εαυτό μου ακόμα καλύτερα και πιο γρήγορα. Έμαθα την αίσθηση του μέτρου κάτι που ενδεχομένως ένα άτομο που δεν ασχολείται καθόλου με το Χώρο, να μην την έχει. Έμαθα να σέβομαι τη σχέση ενός φίλου/γνωστού π.χ. ποτέ δε θα προσέγγιζα γυναίκα που ανήκει σε άλλον. Έμαθα την ευγένεια, τον αλληλοσεβασμό. Έμαθα να ανεβάζω τη σεξουαλικότητά μου μέσα από το BDSM με τρόπους που δε γνώριζα και δοκίμαζα, ένα απλό χαζό παράδειγμα είναι να βλέπω τη γυναίκα ως ένα μπιμπελό και να μπαίνω στη διαδικασία να της κάνω μπάνιο, να τη λούζω, να τη στεγνώνω, να την ντύνω, να τη χτενίζω, μία διαδικασία που με εξιτάρει πολύ (κοινώς με καυλώνει αφάνταστα) και που μόνο το φετιχιστικό μου φίλτρο με βοήθησε να τη δω. Έμαθα να μετριάζω την άσκηση (αποδεχόμενη και από τις δύο πλευρές) βίας επάνω στο κορμί της είτε αυτό λέγεται hardcore sex είτε λέγεται asphyxiation procedure (πολύ δυνατό κλείσιμο λαιμού κατά τη διάρκεια κορύφωσης της σεξουαλικής πράξης) είτε λέγεται πρωκτικό σεξ ενώ είναι δεμένη χέρια-πόδια. Έμαθα με τον τρόπο μου να κερδίζω την εμπιστοσύνη αυτών των γυναικών για όλες αυτές τις διαδικασίες με τις οποίες προβαίνω επάνω στα κορμιά τους. Συνομιλώ μαζί τους, βλέπουν ότι έχουν να κάνουν με ένα λογικό άνδρα απέναντί τους, ότι δεν είναι άλλος ένας άνδρας που επιδιώκει την "αρπαχτή" και ότι ναι, θα ήθελαν να αφεθούν επάνω μου για να γνωρίσουν νέες μορφές ηδονής.

    Ο συγκεκριμένος τρόπος ζωής έβαλε πριν 15 χρόνια και το στοιχείο της έντονης γυμναστικής/προπόνησης, αερόβια, extreme sports, Πολεμικές Τέχνες, με τη λογική στο να ενταχθεί άλλος ένας (σημαντικός, ίσως ο σημαντικότερος) παράγοντας στην ανύψωχη του libido μου, στο να αισθανθώ άνετα και όμορφα με το κορμί μου και κατά προέκταση με τον εαυτό μου και εννοείται στο να αρέσω στη γυναίκα που έχω απέναντί μου όταν δε φοράμε τίποτα. Το αποτέλεσμα (πίστεψέ με, μέσα από πολλούς κόπους προπόνησης και σωστής διατροφής) είναι στα 42 μου, να έχω να καλό κορμί με γραμμώσεις, κάτι που εξ αρχής το οφείλω στην ενασχόλησή μου με το BDSM.

    Έμαθα να είμαι πιο οργανωμένος και οργανωτικός στη ζωή μου (μεταξύ σοβαρού και αστείου, για αυτό ευθύνεται ο πολύ έντονος ωροσκόπος που έχω, δηλαδή ο Παρθένος), έμαθα τι θέλω να ξέρω από τη (σεξουαλική) ζωή μου, πράγμα που με κάνει πιο σταθερό στο να προχωρώ μπροστά (εξέλιξη και όχι ανέλιξη όπως αποδείχθηκε με μερικές πρώην υποτακτικές μου).

    Πράγματα που μία απλή, ανιαρή, vanilla ζωή δε θα μου πρόσεφερε ποτέ.

    Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον νήμα.
     
    Last edited: 26 Μαρτίου 2015
  9. whisperer

    whisperer Regular Member

    @Vakhos & @Wolverine δε θα μπορουσα να τα διατυπωσω διαφορετικα
     
  10. lexy

    lexy .ti.va.

    Να με αγαπώ, να με φροντίζω και να με σέβομαι.
    Να ιεραρχώ τις ανάγκες μου.
    Να τοποθετούμαι ξεκάθαρα απέναντι στο "χρειάζομαι" και στο "θέλω".
    Αυτοέλεγχο.
    Πίστη.
    Εμπιστοσύνη.
     
  11. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Αυτό και τον Εαυτό μου.
     
  12. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    Μέχρι τώρα και πολύ συνοπτικά

    ''να μήν φοβάμαι που φοβάμαι.''

    ''Να αντιλαμβάνομαι δύσκολα συναισθήματα, σκέψεις, έννοιες, να τις ξεφλουδίζω, να τις βλέπω γι αυτό που πραγματικά είναι, γυμνές απο το Εγώ μου.''
    Στόχος για τη συνέχεια, να καταφέρω να τις μετατρέπω και σε πράξεις, να μάθω να τις χρησιμοποιώ έτσι γυμνές, εγώ να λειτουργώ αυτές και όχι αυτές εμένα. (δύσκολο)

    Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να τα έχω μάθει κάπου αλλού ή με κάποιο άλλο τρόπο.