Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μουνι!!!ξυρισμενο όλο η να έχει σχέδια

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Vana, στις 6 Αυγούστου 2013.

  1. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Καθαριοτητα φιλτατε, πρωτα για εσενα. Ο κοπος σου δεν παει χαμενος
     
  2. Dapom

    Dapom Contributor

    Ναι φίλτατη αλλα να ασχολείστε
     
  3. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Οκ. Οταν βρεθουμε τετ α τετ θα το εχω υποψιν    
     
  4. Dapom

    Dapom Contributor

    Το σημειώνω
     
  5. libra

    libra Regular Member

    Αν ήμουν άνδρας θα με ενδιέφερε να είναι γλυκό, υγρό, ζεστό, απαλό, να μυρίζει όμορφα   και όχι ξινό και στεγνό  . Το αν είναι ξουρισμένο ή αξύριστο λίγο θα μ ένοιαζε. Αλλά δεν είμαι..
     
  6. Dapom

    Dapom Contributor

    Υγρό, ζεστό, απαλό και να μυρίζει όμορφα μπορει να ειναι ...γλυκό ομως ποτε δεν ειναι το μουνι...λιγο προς αλμυρό/ξινό παει
     
  7. dimfetishman

    dimfetishman Ζεις μονάχα μια φορά. Ενίοτε και καμία. Contributor

    Απ'όλα είναι η γεύση του, νομίζω. Και σίγουρα η περιγραφή της @libra είναι από μόνη της αρκούντως "μεθυστική"!
     
    Last edited: 27 Μαρτίου 2015
  8. Janine

    Janine Regular Member

    Θα έλεγα ότι η βιομηχανία της αποτρίχωσης είναι μεγάλη μπίζνα, οπότε περνάνε μέσα από (πορνο)ταινίες, διαφημίσεις, περιοδικά, κ.λπ. τα αντίστοιχα πρότυπα. Είναι πολλά τα λεφτά Άρη, που έλεγε και ο Καλογήρου στη Λόλα...

    Anyway, επί του θέματος, εγώ το βλέπω ως ζήτημα του "ιδιοκτήτη" του.

    Εντός D/s είναι ζήτημα Κυριάρχου, μπορεί να θέλει αξύριστο ή τριμαρισμένο ή ξυρισμένο, λαμβανομένων των περιορισμών της διαδικασίας, είπαμε να κοκκινίζει για άλλους λόγους, όχι από ερεθισμούς από το απανωτό ξύρισμα (αν αυτό προτιμάει). Μπορεί να μην τον νοιάζει (σπάνιο, όλοι έχουν άποψη για κάποιο λόγο). Αν θέλει σχεδιάκια να έρθει να βοηθήσει γιατί το καλλιτεχνικό δεν το 'χουν όλες οι γυναίκες.

    Εκτός D/s, είναι ζήτημα της γυναίκας, όπως θέλει και βολεύεται αυτή.

    Για Κυρίαρχες νομίζω πάντα όπως θέλουν και βολεύονται οι ίδιες (εν ολίγοις οι υποτακτικοί ας μην είναι και πολύ απαιτητικοί...)

    Είναι ζήτημα προσωπικής προτίμησης αλλά και κανόνων που μπορεί να τεθούν ή να μην τεθούν  

    Για την καθαριότητα δεν το συζητάμε, πλυθείτε αβέρτα, όλοι, τριχωτοί και άτριχοι  
     
  9. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Έκλαψα!
    Όπως είχε πει μια Κ, ολίγων ημερών αξύριστο ετσά για να τσιμπάει τα μούτρα του 
     
  10. extreme32

    extreme32 Regular Member

    Διαβαζω καποια πραγματα εδω και δεκαεξι σελιδες. Και κανεις δεν προβληματιζεται γιατι το γουστο αλλανε παγκοσμια μονο τα τελευταια χρονια. Δεν με πειραζει πως το γουσταρει ο καθενας. Με προβληματιζει ομως. Και το συζηταω με τον τροπο μου. Δεν διαβαζω μονο για προτιμησεις. Διαβαζω οτι πρεπει να ειναι καθαρο και να γλυστρα η γλωσσα. Διαβαζω οτι εννοειται πως πρεπει να ειναι ξυρισμενο για λογους που κατα τη γνωμη μου δεν ισχυουν. Εχω διαβασει και πιο ακραια. Εχω διαβασει οτι καποιος που πηγε να κανει κατι με αξυριστη, την εδιωξε τη βρωμιαρα. Δεν νομιζω πως ειναι κακο να με παραξενευει αυτη η αποστροφη. Κι εθεσα τους λογους που με παραξενευει. Θα μπορουσε οποιος θελει να απαντησει σε αυτα που εθεσα.
     
  11. libra

    libra Regular Member

    Ναι αμε, πες μας το ερωτημα.
     
  12. extreme32

    extreme32 Regular Member

    Δεν εθεσα ακριβως ενα ερωτημα. Συμφωνα με αυτα που διαβασα και που δεν τα διαβασα μονο εδω, παρατηρησα τα τελευταια χρονια μια κοινη υστερια κατα των τριχων που ηταν εκει αιωνες και δεν τις πειραζε κανεις γιατι δεν ενοχλουσαν κανενα. Και τα ξυραφακια υπηρχαν. Το μονο που πειραζαν τα κοριτσια ηταν το μπικινι. Αντιγραφω μαζι με αυτο που λεω κι αυτο που ειπα πριν και ψιλοκατηγορηθηκα σαν να κρινω απλα τα γουστα των αλλων αντι να κοιταζω αυτα που αρεσουνσε μενα. Ενω δεν ειχαν να κανουν με προσωπικα γουστα στην ουσια αυτα που ελεγα. Ελπιζω να ειμαι ξεκαθαρος τωρα. "οι περισσοτεροι κανουν σαν να ηταν παντα τα μουνια ξυρισμενα. Σαν να μην τα γνωρισαν ποτε στη φυσικη τους μορφη. Ή αν τα γνωρισαν, να υπεφεραν απο τη γνωρημια μεχρι την εποχη της λυτρωσης που το φυσικο εγινε αισθητικα απαραδεκτο και βρωμικο. Να σας θυμησω πως τα μουνια τα βλεπαμε και τα γλειφαμε χωρις κανενα προβλημα εδω κι αιωνες. Και ΩΠ ....μαγικα εντελως.....ΚΑΥΛΩΝΑΜΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. Σκεφτειτε τωρα κι εσεις λιγακι. Γιατι ολοι τετοια αποστροφη σε κατι που καυλωνε γενιες και γενιες; Σε κατι το τοσο φυσικο;". Δεν ειναι λοιπον μια ερωτηση ολο αυτο. Ειναι μερικες αποριες μαζι με προσωπικες μου παρατηρησεις που σαν να μην τις βλεπει κανεις στην ουσια τους οσες φορες κι αν τις εχω γραψει.