Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αποβανιλοποίηση

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος ἀστράρχη, στις 26 Μαρτίου 2015.

  1. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    @de7: Ευχαριστώ. Ελπίζω να αποβεί χρήσιμο ή έστω τροφή για σκέψη.
     
  2. de7

    de7 s

    σίγουρα!  
     
  3. Ευλόγησον την βρώσιν.
     
  4. Jack Wolfskin

    Jack Wolfskin the big bad Wolf

    ΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΙΑΙΙΙΙ  
     
  5. Jack Wolfskin

    Jack Wolfskin the big bad Wolf


    μα καλα.. πλακα κανεις ?

    ελα και πες μου εμενα τετοια ατακα... σε εχω βουτηξει, σε εχω κολησει στον τοιχο με τα χερια ψηλα πανω απ το κεφαλι
    και μεσα σε ενα λεπτο εχεις βρεθει δεμενη πισθαγκωνα και φιμωμενη μεσα στην .. ντουλαπα.

    εχει και ναφθαλινη.
     
  6. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Την σφουγγαριστρα για τα αιματα 
     
  7. Πολύ Κοκκινόπουλο βλέπετε...
     
  8. Jack Wolfskin

    Jack Wolfskin the big bad Wolf

    οχι και αιματα, ειναι συνεναιτικο ειπαμε ρε, δεν ανοιγει μυτη

    (και ζησαν αυτοι καλα και εμεις καυλυτερα)
     
  9. Jack Wolfskin

    Jack Wolfskin the big bad Wolf

  10. gaby

    gaby Guest

    Pathbreaking τοποθέτηση MasterJp και κρατώ ως κόρην οφθαλμού και δεκανίκι για κάποια δύσκολη στιγμή τα περί επικριτικότητας  

    Θα ήθελα, αν θα ήταν δυνατό, τη γνώμη σας πάνω σε αυτό.

    Έιχα κάνει μια σχέση που την είχαμε σκεφτεί με τον Κυρίαρχο ότι θα γινόταν M/s και ήταν πούρα ανταλλαγή ελέγχου. Υπηρετούσα νυχθημερόν σεξουαλικά και μη σεξουαλικά. Ήταν απολύτως kinky κατάσταση και ήμουν διαρκώς καβλωμένη, επί μήνες. Δεν μπορώ να πω, απόλαυσα μέχρι σκασμού. Αλλά… σχέση δεν έγινε ποτέ. Ήταν - δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα αλλά αυτό ήταν - M/s role play. Αν και έγραφα κάθε βράδυ λεπτομερή αναφορά, επικοινωνία δεν υπήρχε ίσως λόγω τεράστιας κάβλας και πυκνότητας και θέρμης ανταλλαγής ελέγχου. Και επειδή είχα άγχος να αρέσουν αυτά που έγραφα και κυρίως ένιωθα πολύ υποτακτικά καθώς έγραφα και δεν μπορούσα να υπερβώ την υποτακτική μου θέση και να θέσω θέματα που με απασχολούσανσε αυτό έφταιξα. Όταν βαρέθηκα να περνάω τόσο καλά και να είμαι τοσο καβλωμένη αλλά όχι ευτυχισμένη, ζήτησα απαλλαγή και έφυγα. Μετά, ήμουν σοκαρισμένη επί χρόνια τόσο από την πράξη μου να φύγω όσο και από το μη συναίσθημα στην αλληλεπίδραση εκείνη.

    Οπότε, η ερώτησή μου προς εσάς είναι, πάντα η ανταλλαγή ελέγχου είναι το κρίσιμο στοιχείο; Σίγουρα είναι εκ των ουκ άνευ, ταυτίζεται όμως με την επικυριαρχία;

    Χωρίς να θέλω να υποκαταστήσω τον @thanasis, που πιθανότατα έχει άλλη οπτική από τη δική μου,

    μια υποτακτική προσωπικότητα, καθώς ωριμάζει, ενδέχεται να εσωτερικεύσει το external locus of control. Δεν γίνεται ποτέ πραγματικά internal locus of control απλά έχει εσωτερικευτεί και η υποτακτική αυτή είναι σε θέση να είναι ο Αφέντης του εαυτού της όταν είναι μόνη της ή στα πεδία που δεν παρεμβαίνει ο Αφέντης της (π.χ. δουλειά). Η αιτία για αυτήν την εσωτερίκευση είναι ότι πράγματι η υποτακτικότητα, με όλα της τα περιφερειακά χαρακτηριστικά όπως ανάγκη να ευχαριστεί τους άλλους, αποφυγή της πρόκλησης δυσαρέσκειας με κάθε τρόπο άρα και ενίοτε αποστροφή στη διαπραγμάτευση, αδυναμία στη λήψη αποφάσεων και λοιπά, δεν έχει διακόπτη. Πλην, η μόνη συνθήκη για να μην υποσκάπτει, αυτή η υποτακτικότητα, θεμελιώδη άλλα ζητούμενα είναι να βιώνεται σε σχέση D/s ή M/s. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις αυτή η τρωτότητα φέρνει τις πληγές που η ίδια καλεί. Οι πληγές κοστίζουν και θέλουν κόπο για να γιατρευτούν, χώρια που αφήνουν ουλές.

    Κλείνοντας λέω ότι τείνω επίσης να θεωρώ βανίλλα το βίαιο σεξ το οποίο πάει να περάσει για BDSM και την βία αντί της επικυριαρχίας.
     
  11. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    @gaby : η παράδοση ελέγχου είναι κριτήριο για τον τύπο της σχέσης, όχι για το αν θα καλυφθούν όλες οι ανάγκες των εμπλεκομένων και αφορά το D/s. Αναφέρεστε στο M/s και εκεί υπεισέρχεται άλλη μια παράμετρος, αυτή της ανάγκης του ανήκειν όχι με την έννοια της εγγύτητας αλλά με αυτή της ιδιοκτησίας. Θα ήταν ενδιαφέρον ένα νήμα για το πότε υφίσταται και πως βιώνεται η επικυριαρχία.

    Μένω με την εντύπωση ότι ο @thanasis αναφέρεται στη διαδικασία της εκπαίδευσης, εσείς αναφέρεστε σε έμπειρο υ που γνωρίζει πλέον πως να διαχειριστεί την υποτακτικότητά του, αμφιβάλω τα μάλα αν συνεχίζουν να υφίστανται vanila συμπεριφορές στην περίπτωση αυτή. Η διαχείριση της υποτακτικότητας απουσία Κ θα ήταν άλλο ένα ενδιαφέρον νήμα.

    Δεν απαιτείται το σεξ να είναι βίαιο για να είναι κυριαρχικό.
     
  12. Jack Wolfskin

    Jack Wolfskin the big bad Wolf