Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι φοράμε σε event

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Paladin, στις 24 Μαρτίου 2015.

  1. Wolverine

    Wolverine Wolvie

    Πολλές όμορφες γυναικείες παρουσίες, μερικές με το ανάλογο κορμί (μα τι τρώνε για να έχουνε τέτοια σώματα; ) ώστε και να υποστηρίξουν ολόσωμο latex μίνι φόρεμα, αρκετή γόβα στιλέτο διαφόρων χρωμάτων (yumie...), εναλλακτικές παρουσίες και στα δύο φύλα.
     
  2. Ας ερχοσουν!  
     
  3. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Εαν μου πληρωνες εξοδα μετακινησης, ξενοδοχειο κτλ πολυ ευχαριστως  
     
  4. seduced mind

    seduced mind Guest

    50% Υδατάνθρακες
    35% Πρωτεινη
    15% Λιπαρά οξέα

    Υδατανθρακες: Κουάκερ, Ζυμαρικά ολικής αλέσεως, Λαχανικά και φρούτα θερμογενικά, αλλά και με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη
    Πρωτεινη: Μοσχάρι συνήθως παίρνουν νουαρ, τοννο, σολομο, γαλοπουλα, στηθος κοτοπουλο, πέστροφες, πέρκα, ασπράδια αυγών
    Λιπαρά οξέα: Λινέλαιο, ελαιόλαδο (το πρώτο είναι καλύτερη επιλογή)

    Κάνουν λιπομέτρηση, βλέπουν πόσο λίπος έχουν και βάζουν ένα στόχο, Μετά ψάχνουν μέσω μιας από τις πολλές φόρμουλες που υπάρχουν με πόσες θερμίδες διατηρούν το σώμα που έχουν και από αυτές φροντίζουν να τρώνε 500 λιγότερες ανάλογα με το πρόγραμμα που ακολουθούν γυμναστήριο, ή τρώνε θερμίδες συντήρησης και καίνε 500 στο γυμναστήριο.

    Αυτές τις θερμίδες που τρώνε τις σπάνε σε 5 γεύματα, ανα τρεις ωρες τρώνε αλλά λίγο τόσο ώστε ο μεταβολισμός να δουλεύει συνεχώς. Κάποια στιγμή θα χτυπήσουν plateau εκεί θα αρχίσουν να κοροιδεύουν τον μεταβολισμό, τις τρεις ημέρες θα τρώνε περισσότερο, τις υπόλοιπες λιγότερο. Ο οργανισμός δεν θα ξέρει πως να αντιδράσει, τα χάνει και αρχίζει να καίει συνεχώς... Και έτσι έχουν τα σώματα που σε κάνουν να αναρωτιέσαι και να λες τι τρώνε και έχουν τέτοια σώματα....

    Θέτουν στόχο να καίνε 1- 1,5 κιλό λίπος την εβδομάδα. Όταν φτάσουν το στόχο τους, τότε απλώς κάνουν συντήρηση και γυμναστήριο.

    Ορίστε αυτά τρώνε μια και το είχες απορία.... Οι γκόμενες που έχουν καλά σώματα πάνε γυμνάστηριο, οι άντρες είναι τεμπέληδες...
     
  5. SAP

    SAP η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά Contributor

    προσωπικά τρώω τα πάντα. όσο και όποτε γουστάρω. τρώω σα ζώο. και κάνω δύο φορές τη βδομάδα γυμναστική. άρα δεν είναι θέμα διατροφής μόνο. είναι και θέμα μεταβολισμού. κάποιες και κάποιοι είμαστε λεπτοκαμωμένοι και petites από μόνες/οι μας.
     
  6. Wolverine

    Wolverine Wolvie

    Η ερώτησή μου λειτουργούσε ως έκφραση θαυμασμού για τα κορμιά τους και τίποτα παραπάνω. Οπότε και δεν ήτανε απαραίτητο να έμπαινες στη διαδικασία να με ενημέρωνες με λεπτομέρειες. Ωστόσο, εκτιμώ που το έκανες. Μία παρατήρηση μόνο: δεν ήταν γυμνασμένες αλλά αδύνατες. Υφίσταται διαφορά. Ασχολούμαι αρκετά με Γυμναστική και γνωρίζω με τη σειρά μου. Η κοπέλα επί παραδείγματι που χόρεψε εχθές το βράδυ είχε ένα υπέροχο γυμνασμένο κορμί. Μία δεύτερη παρατήρηση είναι πως δεν είμαστε όλοι οι άνδρες τεμπέληδες (δόξα τω Θεώ). Ευχές για μία ήρεμη Κυριακή...
     
  7. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    Δωσε μας τα φωτα σου! Μια ερωτηση εχω αφου βλεπω το χεις, να σε " εκμετελευτω " λιγο.
    Η αιωνια παλη μεταξυ αεροβια γυμναστικη και βαρη! Μπορεις σε παρακαλω να μου εξηγησεις τελικα τι ειναι καλυτερο για γυναικες? Η ποιος συνδιασμος? σορρυ για το οφ τοπικ αν και πανω κατω, ρουχα σωμα παρεα παει! *-*
     
  8. seduced mind

    seduced mind Guest

    Εσύ είσαι η περίπτωση του 15%. Το υπόλοιπο 70% δεν μπορεί να κάνει αυτό που κάνεις εσύ και το υπόλοιπο 15% είναι το περισσότερο άτυχο γιατί καίει πολύ δύσκολα θέλει ειδική διατροφή.
     
  9. seduced mind

    seduced mind Guest

    Το ξέρω αλλά είμαι σίγουρος πως πολλές που ήταν εκεί θα έλεγα από μέσα τους "τις πουτάνες τι σώμα έχουνε πως το κάνουνε" και τους δίνω την απάντηση εκμεταλλευόμενος το ρητορικό σου ερώτημα...
     
  10. seduced mind

    seduced mind Guest

    Εξαρτάται από το τι θέλεις εσύ. Δεν υπάρχει καλύτερο και χειρότερο. Το θέμα είναι τι θέλεις εσύ η ίδια για τον εαυτό σου. Αν δεν μου πεις τι θέλεις εσύ η ίδια δεν μπορώ να σου πω τίποτα. Θέλεις πχ να είσαι αδύνατη ή θέλεις να είσαι μια αδύνατη πέτρα που οι μυες σου θα αρχίζουν να ξεχωρίζουν στο σώμα σου και θα έχεις ένα τουρλοτο κωλαράκι που θα το κοιτάνε όλες; Πες μου τι θέλεις να σου πω
     
  11. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    Πετρα..υπερβολη.!
    Ας πουμε αυτο,κυριως συσφιξη, ο κωλος φτανει στο θεο κτλ κτλ χαχα
    Για 2 4 κιλα υποθετω ε να μαζευτει και λιγο το μπουτι , λιγο /πολυ λιωσιμο στο διαδρομο βοηθαει. Καρντιο βοηθα στην απωλεια βαρους αυτο ξερω.
    Απο εκει και περα, υπαρχουν τα ομαδικα προγραμματα που λενε οτι ειναι για σφιξιμο (σπιννινγκ) αλλα δεν εχουν βαρη. Και αναρωτιεμαι τελικα τι απο ολα?
     
  12. Wolverine

    Wolverine Wolvie

    Η αερόβια προσφέρει αναπνοές, αντοχές (και ανοχές). Τα βάρη προσφέρουν όγκο/γράμμωση (έως ένα σημείο). Ο συνδυασμός τους προσφέρει ένα καλογυμνασμένο σώμα (όχι απαραίτητα το αδύνατο). Ό,τι και να κάνεις όμως, όλα καταλήγουν στη διατροφή. ΟΧΙ ΔΙΑΙΤΑ, ΔΙΑΤΡΟΦΗ, υπάρχει μεγάλη διαφορά. Αυτά τα πολύ λίγα γνωρίζω από τις Πολεμικές Τέχνες, δεν είμαι σχετικός διατροφολόγος.