Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

BDSM και Ναρκισσισμός

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Jack Wolfskin, στις 9 Ιανουαρίου 2015.

  1. gaby

    gaby Guest

    @Δημήτρης Άλφα

    τελικά όμως, δεν μας λες ποια είναι, κατά την άποψή σου ή κατά μια επικρατούσα αντίληψη, η σχέση του ναρκισισμού με το BDSM, κάνω λάθος; Ένα αυτό.

    Στην επόμενη πρότασή μου ότι δηλαδή το διαδίκτυο βρίθει "πληροφόρησης" για το θέμα "ναρκισισμός+BDSM" είναι φανερό ότι αναφερόμουν πρωτίστως στα διάφορα κείμενα απροσδιόριστης εγκυρότητας με τα οποία είναι γεμάτο το διαδίκτυο και όχι σ εσένα.

    Όσον αφορά το δεύτερο μέρος του ποστ σου που αναφέρεται στο δικό μου, μπορώ να συμφωνήσω ότι διαφωνούμε. Εγώ το βλέπω έτσι και το γράφω, εσύ το βλέπεις αλλιώς. Αλλά και πάλι, μήπως να χρησιμοποιούσες αυτή την πληροφόρηση για σένα και όχι για άλλους; Από την άλλη πλευρά, διάγνωση εκ του μακρόθεν, μεταξύ αγνώστων και χωρίς να την έχει ζητήσει κάποιος θεωρώ ότι είναι καταχρηστική. Ναι, σίγουρα το κάθε τέτοιο άρθρο κάτι θα γράφει εν είδη δήλωσης αποποίησης ευθυνών, προκειμένου να καλύψει τον κώλο του ο γράφων, αν πράγματι είναι αυτός που λέει, αν πράγματι έχει σπουδάσει αυτό που λέει, αν πράγματι ξέρει για τί μιλάει και ούτω καθ' εξής. Το θέμα είναι ότι το σημείο που λέει ότι το άρθρο του δεν είναι ευαγγέλιο είναι μια τόση δα προτασούλα η οποία υποχωρεί σε εντυπώσεις μπροστά στην επιτακτικότητα του όλου κειμένου.

    Αλλά θα μπορούσα να αντιπροτείνω μια ακόμα χρήση των διαδικτυακών πηγών, όσο αβέβαιη και να είναι η εγκυρότητά τους. Να ελέγχει κανείς τη σκέψη του και τις ροπές του, τη μνήμη του και τις γνώσεις του. Αν αυτό που νομίζει για χελώνα π.χ. είναι όντως χελώνα και όχι περιστέρι εν τέλει. Εμένα με έχει γλιτώσει από πολλές γκάφες αυτή η τακτική και τη συνιστώ θερμά, σε όσους κρίνουν ότι θα μπορούσε να τους είναι έστω και ελάχιστα χρήσιμη  
     
  2. Jack Wolfskin

    Jack Wolfskin the big bad Wolf

  3. gaby

    gaby Guest

    @Δημήτρης Άλφα

    εκεί όμως τίθεται ένα πρόβλημα κρίσης, εδώ είναι κυρίως θέμα δεδομένων, όχι;  
     
  4. Jack Wolfskin

    Jack Wolfskin the big bad Wolf

    @Gaby
    βαρεθηκα, διεγραψε με επειδη δε συμφωνω μαζι σου
     
  5. gaby

    gaby Guest

  6. Jack Wolfskin

    Jack Wolfskin the big bad Wolf

    και εγω, σεβομενος τον χωρο και ολους τους/τις συμμετεχοντες/ουσες σταμαω εδω.
     
  7. Koproskylo

    Koproskylo Regular Member





    "...Θα έκανα σέσσιον με τον εαυτό μου, αλλά είναι πολύ κούκλος για να μου κάτσει"
     
  8. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

  9. Siren_Peisinoe

    Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

    -Τί κάνεις???
    - Εντύπωση...
    -Εννοώ,πώς νιώθεις??
    -Θεά...
    - Γαμώ το σπίτι σου μέσα...
    -Άσε τον Όλυμπο ήσυχο,κοινέ θνητέ...
     
  10. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    @Δημήτρης Άλφα θα προτιμουσα κι εγω με τη σειρα μου νηματα περι ψυχολογιας, ψυχοσυνθεσης κτλ, να μην ανοιγονται εδω μεσα και αν ανοιγονται θα προτιμουσα ο νηματοθετης ισως να ειναι ειδικος οταν μιλαει και να βαζει και τον εαυτο του μεσα και δεν ενοοω οτι εισαι Ναρκισσος.
    Οι ερωτησεις θα ηταν καλυτερο να γινονται σε α προσωπο πληθυντικου αριθμου τυπου, ειμαστε ναρκισσοι; και αφου πρωτα ο ιδιος εχει κανει πρωτα μια <<ψυχαναλυση >> στον εαυτο του και καλο θα ηταν επισης να εχει και απαντησεις επι του θεματος.
    Να βγαλουμε συμπερασματα σε τετοια θεματα εδω μεσα χωρις να γνωριζουμε τον τροπο λειτουργειας του εγκεφαλου του αλλου ειναι ατοπο κατα τη γνωμη μου
     
  11. Jack Wolfskin

    Jack Wolfskin the big bad Wolf


    Αναφερεσαι στο ανοιγμα του νηματος ? Ναι. το κειμενο το υπογραφει μια κα Λουίζα Θεοφάνους – Ιωακείμ, Συμβουλευτική Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια. Ρωτα την οτι θες.
     
  12. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Indeed!