Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

  1. brenda

    brenda FU very much

    Τώρα το είδα, σίγουρα κάτι έφαγες....αλλά τέτοια πείνα? Να χαρίζεις την ψυχή σου τόσο φτηνά???
    Τς τς τς, θα σε μαλώσω....   
     
  2. brenda

    brenda FU very much

    Ότι διαβάζω τις απαντήσεις κάποιων ανθρώπων εδώ και θυμάμαι γιατί μ΄αρέσει τόσο πολύ εδώ μέσα....     
     
  3. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

     

    O καφές δεν λέει όχι, ο καφές σε καταλαβαίνει.
     
  4. Tα αφιόνια (από το διαδίκτυο)

    "ΟΧΙ SEX" στην Eπαγγελματική Κυριαρχία;

    Ποιος είναι αυτός ο λόγος-κανόνας που το απαγορεύει και γιατί:

    Τι είναι sex και τι αποτελεί sex για μια Γυναίκα Κυρίαρχο και τι για έναν αρσενικό υποτακτικό; Αν εξετάσουμε το πώς είναι φτιαγμένο το ανθρώπινο κορμί, το αιδοίο της γυναίκας σε γενικές γραμμές είναι ένα εσωτερικό όργανο, συναισθηματικό, ενώ το πέος του αρσενικού είναι εξωτερικό και εισέρχεται μέσα της. Για εκείνη, το sex είναι μια έκφραση οικειότητας με το άλλο φύλο και κατά την διάρκειά του, είναι ευάλωτη και ευαίσθητη ενώ το sex για έναν άνδρα είναι κυρίως εξωτερικό, φυσικό και διεισδυτικό. Εγκεφαλικά επίσης για εκείνον, η διείσδυση είναι η επιβεβαίωση της δύναμης και της ισχύος του πάνω στο θηλυκό.

    Oι Επαγγελματίες Domina προσφέρουν καταρχάς αισθησιασμό, κάνοντας πραγματικότητα τις φαντασιώσεις. Είναι γεγονός πως κάποιοι υποτακτικοί, λανθασμένα πιστεύουν πως μια Γυναίκα δεν μπορεί να απολαύσει μια σκηνή BDSM, χωρίς να έχει σεξουαλική εκτόνωση (δηλαδή να έχει οργασμό, αληθινό ή προσποιητό). Εδώ φτάνουμε, στο βασικότερο λόγο, που δεν επιτρέπει μια πιο προσωπική ερωτική σχέση ανάμεσα σε μια Domina και έναν υποτακτικό: Μια τέτοια σχέση είναι ενάντια στις βασικές αρχές της Εναλλαγής Δύναμης ανάμεσα σε Κυριαρχικές Γυναίκες και υποτακτικούς άνδρες.

    Οι Επαγγελματίες Domina είναι και πρέπει να είναι πάντα οι "Ανέγγιχτες Θεές" των υποτακτικών τους. Πρέπει να είναι κάποιες που εκείνοι δεν θα μπορέσουν να αποκτήσουν ποτέ. Η ακριβής μετάφραση του όρου "Dominatrix" και του υποκοριστικού του "Domina", είναι "Κυρία". Είναι αυτό το "ανώτερο" πλάσμα, στα πόδια του οποίου ο υποτακτικός παραδίδει την δύναμή του. Είναι η τρομερή και αισθησιακή Θεά των πιο σκοτεινών ονείρων του.

    Το πραγματικό BDSM δεν έχει να κάνει με τα ανθρώπινα γεννητικά όργανα και την επαφή μεταξύ τους. Το πραγματικό BDSM είναι, το να προκαλεί κάποιος συνεχώς τον εαυτό του, αισθησιακά, φυσικά, ψυχολογικά, συναισθηματικά και πνευματικά και αυτό δεν έχει καμία σχέση με την σεξουαλική εκτόνωση. Έχει να κάνει μόνο με τον αισθησιασμό, την παράδοση και την απελευθέρωση από τα δεσμά της καθημερινότητας. Μια καλή Επαγγελματίας Dominatrix, μπορεί να ερεθίσει το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα των υποτακτικών της χωρίς να προσφέρει sex.

    Για όσους δεν ξέρουν, η Κυριαρχία από Επαγγελματία Domina (Prodomme) είναι η πρακτική της συναινετικής ανταλλαγής δύναμης (TPE-Total Power Exchange) και της εκπλήρωσης φαντασιώσεων από πεπειραμένες Κυρίες (Mistress), σε υποτακτικούς κυρίους (subs) με την συγκατάθεση τους. Αυτή η δραστηριότητα, όταν γίνεται από έμπειρες, καταρτισμένες, Επαγγελματίες Dommes είναι μια μοναδική εμπειρία, που βασίζεται στην ΑΣΦΑΛΕΙΑ την ΛΟΓΙKΗ και ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ των συμμετεχόντων.
     
  5. seduced mind

    seduced mind Guest

    Κλαίω στη κυριολεξία....

    1) Καταρχήν μπερδεύει τη γυναίκα κυρίαρχο με τις δομινάτριχες
    2) Δεν ξέρω τι προσφέρουν οι δομινάτριχες, δεν έχω παρευρεθεί ποτέ με καμία γιατί τα υ δε πάνε σε αυτές. Οπότε ας ξεμπερδέψει στο μυαλουδάκι της τα υ με τους φετιχιστές. Φετιχιστές έχει για πελάτες απλώς δεν το έχει πάρει χαμπάρι ακόμα
    3) Δεν μπορώ να καταλάβω ποια είναι αυτή που θα ορίσει τι είναι Femdom, μην μπερδεύεσαι γλυκιά μου και τι όχι. Μάλλον αν μια Mistress τύχει και έχει κανα σκλάβο με 18 πόντους πέος τότε σύμφωνα με αυτήν, η Mistress θα πρέπει να βρει κάποιον άλλον να γαμηθεί και όχι με το σκλάβο. Πολύ πιθανόν να θεωρεί πως πρέπει να της ζητήσουν και την άδεια.
    4) Δεν το ήξερα γλυκιά μου δομινάτριχη πως είσαι η προσωποποίηση του Derren Brown και πως μπορείς να κατακτήσεις το μυαλό κάποιου σε ένα σέσσιον
    5) Μάθε επιτέλους να ξεχωρίζεις τι σημαίνει Domme-Mistress και δομινάτριχη. Εγώ που είμαι βανίλλα ξέρω πάντως τι είναι. Για εσένα αμφιβάλλω... Η Mistress έχει σκλάβο, εσύ έχεις πελάτες... Καμία σχέση το ένα με το άλλο... Κλείνω λέγοντας σου πως μοναδική εμπειρία, είναι να το ζήσεις 24/7 και όχι 60 λεπτά.... Μην μπερδεύεσαι....
     
    Last edited by a moderator: 1 Απριλίου 2015
  6. seduced mind

    seduced mind Guest

    Έκανα πρόβα για τη πρωταπριλιά βρε    
     
  7. brenda

    brenda FU very much


    ζατί ζεν έσι like????? Σέλω like, άντεεεεεεεεεεε!!!!!! 
    (Μια ερωτησούλα μόνο στα γρήγορα, ποιος θέτει το όριο των 18 πόντων? Είναι γραμμένο στην βουδουσουμομιστρεσοδομινατριχιαστική Βίβλο? Just wondering, u know...) 
     
  8. 2n8

    2n8 New Member

    Πόσο διάβασμα πια?
    Πόσο τρέξιμο πια?
    Έλεος....
    Πού πήγε αυτό που κάποιοι τα λέν προσωπική ζωή?
     
  9. seduced mind

    seduced mind Guest

    Δεν μπορώ να σου κάνω like σε αυτό το νήμα... μπορώ να σου κάνω στα άλλα και συνήθως κάνω...

    Το 18 είναι παράδειγμα μπορεί για κάποιες Mistresses και το 11 να είναι αρκετό και να μην θέλουν άλλη ψολή μεγαλύτερη ή μικρότερη... Πάλι έγινα χυδαίος αμαν πια...
     
  10. Siren_Peisinoe

    Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

    Πες τα γαμώ μας έχουν βγάλει τη ψυχή, με τον ψυχολογικό πόλεμο και τον εκβιασμό.
     
  11. Siren_Peisinoe

    Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

    ψωλή

    φαίνεται πιο γεμάτο έτσι.....!
     
  12. seduced mind

    seduced mind Guest

    κάνετε λες και σας υποχρεώσανε να σπουδάσετε... Τα πανεπιστήμια αυτά έχουν...