Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

με ποια επωνυμη-ο θα κανατε session

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Humour' που ξεκίνησε από το μέλος s/m, στις 25 Σεπτεμβρίου 2008.

  1. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Patricia Milik Peristeri

     
     
  2. ataxia

    ataxia Regular Member

  3. Gangrel

    Gangrel Καλύτερα να καώ πάρα να σβήσω

     
    ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ SESSION ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ: ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙO 5X5 ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΜΙΑ ΒΡΕΜΕΝΗ ΣΑΝΙΔΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΤΕΝΕΚΕΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΝΕΡΟ ΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΣΑΝΙΔΑ ΝΑ ΜΟΥΣΚΕΥΕΙ, ΜΟΛΙΣ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑΓΗ
     
    Last edited: 8 Απριλίου 2015
  4. BadMaster

    BadMaster Εξομολογητης Premium Member

    salma hayek
     

    Συνημμένα Αρχεία:

  5. To οτι ειναι παντρεμενη με αντρα δε μου λεει τιποτα απολυτως... Σημασια εχει οτι δεν υπαρχει δειγμα θηλυκοτητας επανω της και εχει παρει ολες τις αντρικες ορμονες που μπορει να παρει σε ντοπα!
     
  6. t.n.b.t.

    t.n.b.t. Αν δε φαντάζεσαι φωτιές με κάρβουνα μην παίζεις...

    το οτι ειναι παντρεμενη με αντρα δειχνει τον σεξουαλικο της προσανατολισμο. η θηλυκοτητα δεν εχει καμια σχεση με αυτο, το οτι τη χαρακτηρισες λεσβια βασει της εξωτερικης της εμφανισης δειχνει οτι εχεις πολλα στερεοτυπα και καλο να το προσεξεις λιγο αυτο καθως και πώς τα διατυπωνεις. δεν νομιζω να αποδεικνυεται με καποιον τροπο πως η εμφανιση κι ο σεξουαλικος προσανατολισμος πανε πακετο.
     
  7. pistols

    pistols Regular Member

    και ο σακης ρουβας παντρεμενος ειναι ...αρα ειναι straight?
     
  8. t.n.b.t.

    t.n.b.t. Αν δε φαντάζεσαι φωτιές με κάρβουνα μην παίζεις...

    εχεις κανει σεξ με το Ρουβα και γνωριζεις τις προτιμησεις του; ή και παλι μιλαμε για ο,τι ακουμε στα ΜΜΕ, αφου λενε οτι ο Ρουβας ειναι γκει θα πρεπει να ειναι; καλο ειναι να μη θιγουμε το σεξουαλικο προσανατολισμο του αλλου απο τη στιγμη που δε μας αφορα και δεν τον γνωριζουμε. και σιγουρα καλο ειναι να μην βγαζουμε πορισματα επειδη ο αλλος μας φαινεται γκει γιατι ντυνεται καπως ή η αλλη μας φαινεται λεσβια επειδη εχει ανδροπρεπη χαρακτηριστικα.
     
  9. whisperer

    whisperer Regular Member

    κι ελεγα σε ποιο τοπικ δεν εχουμε ξεκατινιαστει ακομα...
    μισο να φερω το ποπ κορν
     


    οκ ξεκινηστε...
     
  10. pistols

    pistols Regular Member

    εγω δεν λεω οτι ο ρουβας ειναι Α η Β....Απλα ρωταω οποιος ειναι παντρεμενος με καποιον του αντιθετου φυλου αρα ειναι straight? και το ρωταω γιατι εσυ εκανες αυτο το συμπερασμα...εκτος αν καταλαβα λαθος
     
  11. t.n.b.t.

    t.n.b.t. Αν δε φαντάζεσαι φωτιές με κάρβουνα μην παίζεις...

    Η ερωτηση σου ηταν για συγκεκριμενο ατομο και για αυτο σου απαντησα αφενος. Αφετερου, θελω να πιστευω οτι στην πλειονοτητα των περιπτωσεων η επιλογη συντροφου δειχνει και τον σεξουαλικο μας προσανατολισμο, τωρα αν μιλαμε για ατομα ομοφυλοφιλα που κρυβονται μεσα σε ενα γαμο αυτο ειναι εξαιρεση κι οχι ο κανονας. Παρολα αυτα, αυτο που ειπα και εδωσα βαση και μαλλον δεν καταλαβες, ειναι οτι η εμφανιση δεν σχετιζεται με τον σεξουαλικο προσανατολισμο και το να βγαζουμε συμπερασματα για τη σεξουαλικοτητα του αλλου αναλογα με το πώς εχουμε τον γκει ή τη λεσβια στο κεφαλι μας ειναι το λιγοτερο λανθασμενο. Καλο ειναι να προσεχουμε λιγο τι λεμε και πού το βασιζουμε. Και καπου εδω το κλεινω γιατι βγηκα αρκετα απο το θεμα.
     
  12. pistols

    pistols Regular Member

    θα συμφωνησω μαζι σου οτι δεν πρεπει να βαζουμε ταμπελες......πολλες φορες τα φαινομενα απατουν