Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Προτάσεις συμπεριφοράς κατά τη διάρκεια S/M play και όχι μόνον

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Janine, στις 12 Απριλίου 2015.

  1. Siren_Peisinoe

    Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

    Ναι είμαι αυστηρή αρκετα , μα εχοντας ξεκαθαρισει τι θελω από πριν παντα λέω αυτά που με ενοχλούν. Εαν δε, τυχει και παραλειψω κάτι τοτε είναι λάθος δικο μου και δε φερει καμια ευθύνη το υποτακτικό μέλος, κατόπιν δε θα τιμωρηθεί υποστεί κάποια συνέπεια. Θα ήταν σοβαρό λάθος απο μέρους μου και θα οδηγούσε σε αμφιβολίες το υποτακτικό μέλος για την αξιοπιστία μου.
    Με συγχωρείς που δεν το ανεφερα πριν.
    Ενδεχομενως να προσθέσω και άλλα αύριο, με πιο καθαρό μυαλό. Ελπίζω ως ενα βαθμό να σε κάλυψα, εαν οχι δέχομαι ερωτήσεις μέχρις ότου να καλυφθεις πλήρως.
     
  2. gaby

    gaby Guest

    Καλημέρα σε όλους  

    ωραίο θέμα, αλήθεια  

    Για μένα το παιχνίδι είναι λίγο σα να παίζουμε ένα θεατρικό έργο με στοιχεία αυτοσχεδιασμού και ίσως, αν είμαστε εκτός από όλα τ άλλα και καλοί φίλοι, και πρόβας. Ο Κυρίαρχος είναι ο σκηνοθέτης, ο υποτακτικός είναι το αντικείμενο του σκηνοθέτη και οι δύο είναι συμπρωταγωνιστές με την έννοια ότι υφίστανται και οι δύο τις ψυχικές μεταπτώσεις από ό,τι συμβαίνει. Το σενάριο υπάρχει σε γενικές γραμμές, αλλά γράφεται εκείνη την ώρα από τους δύο μαζί. Μετά, σε επόμενα παιχνίδια θα επαναληφθεί πολλές φορές - αυτή είναι η απόλαυση του προσδοκώμενου - και θα ανατραπεί πολλές φορές - είναι η γοητεία του καινούργιου.

    Ο υποτακτικός είναι εκεί για να αφεθεί να χρησιμοποιηθεί. Ντύνεται, κατά τη γνώμη μου, όπως τον εκφράζει για να δείξει αυτό το πράγμα. Προτιμώ γυμνή, με κολάρο και δεμένα μάτια. Εννοείται προσυνεννοημένα. Εννοείται ότι δεν την βγαίνουμε από αριστερά και αν δω ότι στον Top που πρόκειται να παίξουμε δεν αρέσει κάτι τέτοιο τότε αφήνω να μου πει τι θέλει. Αν δεν πει, διακριτικά, ρωτώ. Το κολάρο μπορεί να συνδέεται με λουρί, μπορεί όχι, επίσης είναι στην κρίση του Top. Δεν χρειάζεται προσυνεννόηση γι αυτό, μόνο φροντίζω να υπάρχει ένα λουρί.

    Τρόπος παρουσίασης υποτακτικού; Υπάρχουν κάποια στάνταρ αλλά δεν είναι γραμμένα σε πέτρα. Μπορείτε να ρωτήσετε τον Top από πριν, πώς την θέλει.

    Ενικός ή πληθυντικός; Εγώ τον πληθυντικό τον έχω από τη στιγμή που ξεκινάει η προσωπική αλληλεπίδραση, το παιχνίδι για μένα συνήθως έπεται, οπότε είναι πληθυντικός. Αν είναι σε κάποιο play party τότε μπορεί κάλιστα να ξεκινήσει με ενικό και να τελειώσει με πληθυντικό. Μπορεί να ξεκινήσει με ενικό και να τελειώσει με το τίποτα του "άει γαμήσου" που - εννοείται - δεν λέγεται. Ή να ξεκινήσει ενικό και έτσι να τελειώσει.

    Στενή, καυτή αλληλεπίδραση; Ναι, βέβαια. Αν είμαστε bottom προσέχουμε τίποτα στη στάση μας να μη βγάζει κριτική στον Top. Όσο και αν είναι προσυμφωνημένα όλα, που δεν είναι πάντα, αν είστε Top να είστε προετοιμασμένος για πολλά απρόοπτα. Σκηνοθετείτε κάνοντας μανούβρες εν μέσω αυτοσχεδιασμών. Δώστε χρόνο. Ο πραγματικός χαρακτήρας της αλληλεπίδρασης θα φανεί μετά από το τρίτο παιχνίδι με το ίδιο πρόσωπο. Αν είστε bottom, γυναίκα bottom, μην περιμένετε από την πρώτη φορά να νιώσετε subspace / οργασμό. Εκτός αν σας καβλώνει τρελά το άγχος και ο φόβος. Δώστε χρόνο και εσείς  

    Συναισθήματα bottom κατά τη διάρκεια του παιχνδιού ή μάλλον η έκφραση αυτών; Τα διαχειρίζεται ο Top (δεν είναι απλό).

    Το bottom δεν προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή του Top όταν δεν την έχει. Ο Top εστιάζει μεν την προσοχή του στο bottom αλλά έχει το δικαίωμα σε κάποιο χρόνο ανασυγκρότησης, στην αρχή του παιχνιδιού και ενδιάμεσα. Αυτό που θα θεωρούσα κακό τρόπο σε Top είναι να αφήσει να διασπαστεί η προσοχή του σε θέματα άσχετα από τους ίδιους και το παιχνίδι τους.

    Στο τέλος του παιχνιδιού βρίσκω πολύ όμορφο να ευχαριστήσει ο ένας τον άλλο, αναλόγως και με τη σχέση αλλά το βρίσκω όμορφο. Δεν βρίσκω όμορφο αλλά τελείως αποφευκτέο να πει έστω και μισή κουβέντα κριτικής ο ένας στον άλλο ή κάτι τσουχτερό έστω και ελάχιστα. Όλοι, Top και bottom είμαστε πολύ γυμνωμένοι, μετά, ας το σεβόμαστε αυτό και ας το ζούμε στην ομορφιά που του αξίζει. Αν πρέπει να ειπωθούν πράγματα, ο τρόπος είναι απαλός, λογικός και ήρεμα ευγενικός.

    Τα παιχνίδια και η φροντίδα τους σε σχέση είναι συχνά φροντίδα του υποτακτικού. Μπορεί να έχει ο Κυρίαρχος κάποια με τα οποία αγαπά να παίζει, να τα χρησιμοποιεί και να τα φροντίζει ο ίδιος. Αν αναθέσει στο υποτακτικό άτομο τη φροντίδα τους, αυτή είναι μια πολύ μεγάλη υπόθεση.

    Τέλος, γιατί μπλέκετε τιμωρίες - εκτός κι αν είναι funishment - στο παιχνίδι; Φυσικά και μπορεί ο Κυρίαρχος να έχει πει για τιμωρία και μετά να αποσύρει. Τίποτα κακό δεν θα τον βρει από αυτά που λένε στα chain letters, ούτε το σπίτι του θα γεμίσει νεογέννητα ερπετά, ούτε θα μπει στην μαύρη λίστα του εφόρου της εφορίας του, ούτε θα πάψει το γειτονικό περίπτερο να φέρνει τα αγαπημένα του πούρα τουλάχιστον όχι γι αυτόν τον λόγο  
     
  3. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Εγώ προσωπικά, έχω καταλήξει ότι είναι too much να μιλάς συνέχεια στον πληθυντικό στον Κ, παρ' όλα αυτά είναι άκρως καβλωτικό την ώρα του session.
     
  4. 'Οτι προτάσεις συμπεριφοράς και να κάνουμε, δυστυχώς, εβρισκόμεθα (λολ) ενώπιον των Σκοτεινών Μουσουλμανικών Βαλκανίων, οπότε θα είναι θεωρία ή πράξη που εφαρμόζεται στο 10 τις εκατό των περιπτώσεων. Αλλά, έχει καλώς.....
    Προσωπικά, δεν αρέσκομαι και δεν επιβάλλω τον Π, εκτός αν το βγάλω στην άλλη. Απαιτώ και επιβάλλω, όμως, κανόνες συμπεριφοράς (γραμμή θα έλεγα) τόσο απέναντί μου όσο και στον περίγυρό μου (και αυτό από ένα διάστημα και μετά για να μπορέσω πρώτα να τεστάρω με τι είδους άτομο πραγματεύομαι). Η συμπεριφορά της, όμως, πρέπει να είναι ειρηνική και γαλήνια (Ιαπωνικού τύπου) και όχι αυτό το κακόγουστο Βαλκανικό μοντέλο μαντρόσκυλου / ντόπερμαν (κάτι σκλάβες που "γαβγίζουν").
    Εξυπακούεται πως αυτές οι νεοτσαμπουκαλέ / νεοπλουτέ (χρυσαυγουλικές) ψευδοαγορέ συμπεριφορές γυναικών με βρίσκουν όχι παντελώς αντίθετο, αλλά καθόλα μάχιμο (και το χω) να μπουφλήσω τον ιδιοκτήτη των.
     
    Last edited: 13 Απριλίου 2015
  5. gaby

    gaby Guest

    @Seirios_79

    αν μπουφλίσεις ιδιοκτήτη δεν θα σε μπουφλίσει μετά και αυτός; Λέω εγώ τώρα ...  
     

    Συνημμένα Αρχεία:

  6. Οι κανόνες συμπεριφοράς (που ισχύουν παντού - εκτός από τα Αφρικάνικα κράτη μας) λένε πως τα μαντρόσκυλά σου (ειδικά αν δεν τα πειράζει κανείς) δεν σημαίνει πως τα βάζεις να εκφοβίζουν διερχόμενους για να μας το παίξεις μάγκας.
    Άμα νομίζει ότι τον πέρνει ας μπουφλίσει κι εκείνος @gaby.
     
  7. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Ω, ναι συμφωνώ. Γαβγίζουν χειρότερα απ' τον Ιδιοκτήτη, τράτζικ συμπεριφορές.
     
  8. bumblebee

    bumblebee Contributor

    Πράγματι πολύ ωραίες προτάσεις και να προσθέσω και άλλη μια ... Το s/m play πόλεμος. Το Κ επιτίθεται λεκτικά, το υ αντεπιτίθεται όπως μπορεί ... ακολουθεί σωματική επίθεση του Κ και το υ προσπαθεί να αμυνθεί και πάει λέγοντας μέχρι την σεξουαλική επαφή, την οποία το υ προσπαθεί στα πλαίσια του παιχνιδιού να αποτρέψει        

    Το παιχνίδι σταματά αν χρησιμοποιηθεί το safeword και δεν επιτρέπονται μπουνιές και κλωτσιές από τον Κ ή η χρήση οργάνων.

    Εκτός παιχνιδιού, η επαναλαμβανόμενη ασυνέπεια σε σοβαρά πράγματα, που άπτονται της καθημερινότητας ή συναναστροφή με τον κύκλο, συνεπάγεται αποδέσμευση      
     
  9. bumblebee

    bumblebee Contributor

    Επίσης άλλη μια πρόταση ... την οποία εγώ ονομάζω βίαιη θρησκευτική ειλικρίνεια        
    Αφορά βέβαια περιπτώσεις που το υ έχει κάποια σεξουαλικά όνειρα, για τα οποία ντρέπεται να μιλήσει, πχ οικογενειακά- πρώην - ομαδικά, οπότε επιστρατεύεται roleplay εξομολόγησης σαν να τα λέει στο παπά της περιοχής      , μόνο που το υ είναι ανάμεσα στα γόνατα σου, τελείως γυμνό και μπαίνει στο ρόλο της αμαρτωλής εξομολογουμένης

    Κάθε φορά που κολλάει και ντρέπεται να συνεχίσει την διήγηση ή να απαντήσει σε ερωτήσεις.. που αφορούν και την τελευταία μικρολεπτομέρεια του ονείρου για να ολοκληρωθεί η αναπαράσταση, αρπάζει και ένα μικρομέτριο χαστούκι....... που ως δια μαγείας την βοηθά να συνεχίσει την ειλικρινή διήγηση, η οποία μετά το αρχικό σοκ, την οδηγεί σε ερεθισμό και εξαναγκάζεται σε αυνανισμό.

    Και εδώ προστατευτική δικλείδα το safeword, καμία φορά η ίδια η αλήθεια είναι το βιαιότερο πράγμα που μπορεί να υπάρξει, αλλά μια χαρά την κάνει την δουλειά της  
     
  10. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    @Janine  
    Οσων εχω μαθει : Top και bottom.
    Ο Top κινειτε κατοπιν και μονο του τι θελω εγω. Για να μην παρεξηγηθω παντα η απολαυση και το παιχνιδι αφορα και τους δυο. Εχουνε γινει συζητησεις πολλες επανω στο θεμα, εχω ορια και δεν νοειται να μην τα τηρησει σε καμια περιπτωση. Σε περιπτωση που μου δινει δυο επιλογες, εγω μπορω να τις απορριψω και να βρεθει μια αλλη κοινη παντα λυση. Αφορα μονο το σεξουαλικο παιχνιδι, δεν εχει καμια αλλη επιρροη επανω μου, ειμαι ελευθερη να κανω οτιδηποτε θελω.

    Κ και υ.
    Ο Κ μου δινει δυο επιλογες, επιλεγω καποια.
    Προσπαθω να μην τον απογοητευσω, διαλεγω αυτην που πιστευω πως θα τον ευχαριστησει και αυτο γιατι με εχει κανει ο ιδιος να σκεφτομαι με αυτο τον τροπο. Εχω ορια ειδικα στην αρχη και προσπαθει να μου τα σπασει, χωρις ψυχολογικους εκβιασμους κτλ. μονο και μονο για το καλο μου.Εχει επιρροη πανω μου ως ενα σημειο, ειμαι περιορισμενη σε καποια θεματα

    Master και σκλαβα.
    Δεν μου δινει επιλογες. Δεν εχω αποψη, ξερει ηδη τι θελω, διαταζει και εκτελω. Στην περιπτωση που το κανει, του πεταω το μπαλακι ή διαλεγω και τα δυο. Δεν με εχει για να μου δινει επιλογες. Εχει πληρη επιρροη, ειμαι μονο περιορισμενη


    Ο πληθυντικος οπως και το Κυριε, απλως δηλωνει οτι η υ αναγνωριζει καποιον ως Κ. Σε μια συναντηση τετοιων ζευγαριων, ο πληθυντικος επιβαλλεται απο ολα τα υ προς ολα τα Κ. Εισαι υποτακτικη, εχεις το συγκεκριμενο mood, οποτε τον εννοεις. Η υποτακτικη μας ψυχολογια προυπαρχει απλα αποδεχομαστε στην συνεχεια καποιον ως Κ μας.

    Απο την στιγμη που μιλας σε ολους στον πληθυντικο, ρωτας τον αλλο εαν μπορεις να του μιλας στον ενικο. Θεωρω οτι δεν ειναι σωστο να γινει τετοια ερωτηση και οτι πρεπει ο ιδιος ο Κ να πει, μιλα μου στον ενικο, κατι που δεν το προτιμω προσωπικα

    Το τι θα φορεσω, φοραω θα προτιμουσα να μου το πει ο ιδιος.
    Και τιποτα να μην θελει να φοραω θα το κανω. Σε δημοσιες εμφανισεις οσο πιο αποκαλυπτικα τοσο πιο καλα....χωρις βεβαια να με σταματησει το τμημα ηθων για ελεγχο. Και αυτο για να νιωθω εγω η ιδια ανετα. Βλεμμα χαμηλο, ταπεινο και σεμνο ως προς τον Κ. Βουταω παντα πρωτα την γλωσσα μου στο μυαλο μου και φερομαι αναλογα.Οι υπολοιποι απλα δεν υπαρχουν, δεν με ενδιαφερουν.

    Οτι αφορα την τιμωρια μου...Οταν ο Κ μου θα μου πει οτι θα τιμωρηθω για κατι, πρεπει να το κανει. Η τιμωρια ειναι το μεσο το οποιο θα με αναγκαζει να παταω φρενο για τις οποιες συμπεριφορες μου. Στην περιπτωση που ο Κ μου τελικα δεν τηρησει το λογο του εστω και σε αυτο το κομματι, τον θεωρω αναξιοπιστο, οτι πηρε μια τετοια αποφαση χωρις να την εχει σκεφτει καλα και και με προβληματιζει εαν αυτο συμβαινει και στους αλλους τομεις της σχεσης μας. Θα θεωρησω πολυ απλα οτι λεει πραγματα που δεν τα εννοει κοινως παπατζες......και μου δινει το δικαιωμα να τον καβαλησω και να χαλαρωσω τα λουρια.

    Προσθετω : Μιλαω βαση εμπειριας σε σχεση D/s, 24/7 πως λειτουργουσα και το απολαμβανα.
    Ο τοτε Κ μου ετσι μου συμπεριφεροτανε, αυτα ζητουσε, ημουνα υπερκαλλυμενη και τα ζητουσα και εγω η ιδια.
    Τα δεδομενα μπορει (ισως) να αλλαξουνε αναλογα τον Κ που θα επελεγα και το ειδος της σχεσης που θα ειχαμε.
    Αν και σε γενικες γραμμες ειναι το μονο ειδος Κ που με καλυπτει και μπορω να λειτουργησω.
    Ισως να ειμαι των ακρων σε καποια θεματα και γι αυτο θεωρω οτι ειναι πολυ δυσκολο να βρεθει ο Κ που θα μου συμπεριφερετε ετσι και εγω θα τα απολαμβανω.
     
    Last edited: 14 Απριλίου 2015
  11. dimfetishman

    dimfetishman Ζεις μονάχα μια φορά. Ενίοτε και καμία. Contributor

    Για πολλοστή φορά αποδεικνύεται ότι το παιχνίδι του μυαλού είναι αναντικατάστατο και φυσικά αξεπέραστο υπό την έννοια ότι το Κ μέλος θα πρέπει πρώτα να διεισδύσει στο μυαλό του υ και μετά στο κορμί του.

    Κάποια άτομα όσο κι αν δηλώνουν υποτακτικά, και καλά κάνουν, αφού αυτό αναζητούν και επιδιώκουν, μπορούν κάλιστα να γαμήσουν πάσης φύσεως μυαλά ή εν πάσει περιπτώσει να παίξουν το ρόλο ενός καλού πραγματικά μέντορα. Και το λέω μόνο και καλή και ειλικρινή διάθεση. Αν λοιπόν @Janine πέσουν... αναδουλειές και το τολμήσεις, κράτα μου μία θέση στους μαθητές σου, σε παρακαλώ πολύ!!  

    Καλημέρα σε όλες και όλους και χρόνια πολλά μα κυρίως καλά.
     
  12. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    υποτακτική και Μέντορας, υφίσταται; why not λέω εγώ τώρα αλλά με συναισθηματική απόσταση, φιλικά πάντα.