Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Προτάσεις συμπεριφοράς κατά τη διάρκεια S/M play και όχι μόνον

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Janine, στις 12 Απριλίου 2015.

  1. Eμένα οι αυτόκλητοι πιστοποιητές ΒΟΥΔΟΥΣΟΥΜΟΥ με τρομάζουν πάντως (έχω γνωρίσει κάτι παλιότερους).
    Οι περισσότεροι δεν ξέρουν (ή βαριούνται) να δέσουν τα γορδόνια τους, το μεντοριλίκι τους μάρανε.
    Η θεωρία - για εκείνους - είναι ο φερεντζές της ανικανότητάς τους ή το μοναδικό όπλο για να γαμήσουν μια καινούργια και άβγαλτη στο χώρο.
     
  2. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor


    Δεν είναι απαραίτητο. Να ρωτήσω κάποιον άλλο Κ εάν μπορώ να του μιλήσω στον ενικό, αν κατάλαβα καλά, ξεμπέρδεψε με, λίγο  
     
  3. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Φυσικα και δεν ειναι απαραιτητο...
    Οχι τον δικο σου Κ να ρωτησεις... 
    Εχω ενα θεματακι με τον πληθυντικο (με αναβει)
     
  4. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Oh, ok. Βαδίζεις στα χνάρια του 24/7;  
     
  5. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Μην με κανεις και γραφω πραγματα που δεν πρεπει!!!!
    Στο ξαναειπα  
     
  6. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Αααα!?! ύποπτο αυτό, ποιος σε φιμώνει; Η συμπεριφορά σου είναι ανεπίτρεπτη  
     
  7. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Κανεις δεν με φιμωνει, αντιθετως μαλιστα  
    24/7 αδυνατον και για πολλους λογους....
    Ασε με μωρε παλι, ανακατωστρα  
     
  8. Dapom

    Dapom Contributor

    Ζητάω συγγνώμη απο τον νηματοθέτη αλλά διαβάζοντας τον διάλογο σας @Madeleine Rk και @Ice and fire και αναλογιζόμενος μια κουβέντα που είχα λιγο πριν σε αυτό το νήμα με την @Madeleine Rk μου ήρθε το εξής σκηνικό στο μυαλό:

    Βεράντα με θέα την θάλασσα οι δύο Κ να παίζουν τάβλι και οι @Madeleine Rk και @Ice and fire με κολάρο και αλυσιδίτσα γυμνές γονατιστές δίπλα στους Κ τους να κάνουν τον παραπάνω διάλογο χαμηλόφωνα!!!!
     
  9. Janine

    Janine Regular Member

    [Disclaimer 1: Τα παρακάτω είναι προσωπικές απόψεις, προσωπικά βιώματα και προσωπική εκπαίδευση. Οι ονομασίες στις αντιστάσεις ενός υποτακτικού είναι δικές μου. Δεν χρειάζεται κανείς να συμφωνήσει μαζί μου. Δεν διαπραγματευόμαστε στ' αλήθεια με την @Ice and fire . Είναι άσκηση επί χάρτου κι αυτά που θα διαβάσετε μπορεί να είναι πιο ασαφή στην πραγματική ζωή. Με τον όρο Top εννοώ όλους, και Dom/Domme και Master/Mistress. Το story είναι ότι διαπραγματεύομαι με την @Ice and fire για μια σκηνή με μένα στο ρόλο της Top και εκείνη στο ρόλο της bottom].

    @Ice and fire
    Well done, my friend. Η αντίσταση της λογικής αντίκρουσης. Χαϊδευτικά αποκαλούμενη και ως «η ανάλυση» (χαρακτηριστική φράση που απευθύνουν συχνά οι Tops σε μένα – πες μου τι σκέφτεσαι αλλά μην αρχίζεις την (υπερ)ανάλυση, lol).

    Είπα σε κάποιο σημείο ότι οι bottoms έχουμε την τάση να «δοκιμάζουμε» τους Tops. Κι είναι ακριβώς έτσι.

    Για να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα, ας τα πάρουμε από την αρχή. Έστω, λοιπόν, ότι, υποθετικά μιλώντας, διαπραγματευόμασταν στ’ αλήθεια. Ξεκινάς να μιλάς μαζί μου, με μένα στη θέση του Top. Στην πορεία προσπαθείς να περάσεις τη γνώμη σου υπογείως, ως προς το ποιος θα συμμετέχει στη σκηνή, παραβλέποντας το γεγονός ότι για τη συμμετοχή ατόμων σε μια σκηνή πρέπει να υπάρχει και η συναίνεση του Top (ναι, ναι, έχουν και οι Tops δικαίωμα στη συναίνεση, δεν είναι παιχνίδια μας, είναι άνθρωποι, η συναίνεση είναι αμφίδρομη, δεν είναι προνόμιο των bottoms)

    Ενώ εγώ, ακόμα και στην πλάκα μιλώντας, λέω στην @brenda που κάνει πρόταση για συμμετοχή, ότι πρέπει να το επαναδιαπραγματευτώ μαζί σου, εσύ είσαι ανοιχτή σε όλους και στην πορεία προσπαθείς να το κάνεις όργιο, χωρίς να με ρωτήσεις ανοιχτά, αλλά χρησιμοποιώντας πλάγιες μεθόδους και παραβλέποντας - επίτηδες - ότι το τελικό πρόσταγμα το έχω εγώ (ναι, ναι, ο Top έχει το τελικό πρόσταγμα).

    Σε κάποια στιγμή, και βλέποντας ότι δεν παίρνεις από λόγια (γιατί σου είπα να κάτσεις φρόνιμα δυο-τρεις φορές), σε προειδοποιώ ότι αν εξακολουθήσεις να προσπαθείς να περάσεις τη γνώμη σου υπογείως τότε θα τιμωρηθείς, προσθέτοντας ότι αν είσαι καλό κορίτσι θα επιβραβευτείς (προς απανταχού Tops: Μην μοιράζετε μόνον τιμωρίες, να σκέφτεστε και τις επιβραβεύσεις). Η «σύγκρουση» για το ποιος "έχει το πάνω χέρι" έχει ήδη αρχίσει, και την έχεις προκαλέσει, επίτηδες ή αυθόρμητα, εσύ η ίδια.

    Ξεκινάς λοιπόν:

    1. Αντίσταση της ειρωνείας - υποτίμησης : "ό,τι θέλετε Κυρία, αποφασίστε, διατάξτε με κι εγώ θα εκτελέσω, η πόρνη Της" κι άλλα τέτοια όμορφα. Προσπαθείς να αποδείξεις ότι είσαι έξυπνη. (Η ειρωνεία είναι κάτι που, λανθασμένα κατά τη γνώμη μου, χρησιμοποιούν κι οι Tops. Δεν αποδεικνύεις όμως κυριαρχία με την ειρωνεία και την υποτίμηση). Πέφτει η πρώτη τιμωρία.

    2. Αντίσταση της δικαιολογίας - χαριτωμενιάς : "Δεν ειρωνεύομαι...   " Σε φαντάζομαι να πεταρίζεις και τα βλέφαρα σαν καρτούν, είσαι χαριτωμένη και το ξέρεις, έχεις χειραγωγήσει κάμποσους έτσι στη ζωή σου, λες, οκ, θα την κάνω να γελάσει, θα το ξεχάσει. Πέφτει δεύτερη τιμωρία, ενώ παράλληλα σου εξηγώ ότι πρέπει να είσαι ειλικρινής. Με γράφεις επιδεικτικά, lol

    3. Αντίσταση της κολακείας : "Είσαι καλή...." Όπως όλοι οι άνθρωποι θα είναι και αυτή ματαιόδοξη, υποσυνείδητα ή συνειδητά έχεις στο νου σου. Θα χαρεί που την παραδέχτηκα και θα ξεχάσει ότι δεν έχω παραδεχτεί ακόμη ότι η συμπεριφορά μου δεν ήταν αυτή που άρμοζε στην περίπτωση. Δεν σου περνάει. Πέφτει τρίτη τιμωρία με επιλογές, εκ των οποίων η μία είναι άσκηση πειθαρχίας (αυτό το τελευταίο το έμαθα πρόσφατα ότι λέγεται έτσι, αλλά το έχω υποστεί ουκ ολίγες φορές). Σοβαρεύει το πράγμα, αποπροσανατολίζεσαι.

    4. Αντίσταση της προσφοράς : "Το αφηνω πανω Σας. Δεν θελω να εχω επιλογες....οτι πιστευετε πως ειναι καλυτερο για εμενα  " Προσφέρεις τις επιλογές σου με όσο πιο ευγενικό τρόπο μπορείς και σκέφτεσαι, οκ, τώρα θα ικανοποιηθεί, με "καθυπόταξε". Σου βγαίνει και αυθόρμητα να δώσεις τις επιλογές σου, είναι κρίσιμο αυτό το σημείο. Αλλά ακόμα δεν έχεις παραδεχτεί ότι η συμπεριφορά σου δεν ήταν η αρμόζουσα. Σου εξηγώ γιατί δεν θέλω να μου μιλάς στον πληθυντικό και γιατί περιμένω μιαν απάντηση, σε προειδοποιώ για τις συνέπειες. Τσαντίζεσαι (ίσως γιατί θεωρείς - λανθασμένα - ότι η προσφορά σου δεν εκτιμήθηκε όσο έπρεπε, σε κανονικές περιστάσεις κι όχι προσημείωση διαπραγμάτευσης, αυτό θα μπορούσε και να στενοχωρήσει σοβαρά έναν bottom, ειδικά έναν αρχάριο - αν συμβεί κάτι τέτοιο, αν στενοχωρηθείτε σοβαρά, πείτε το στον Top, με ειλικρίνεια, όσο γίνεται με ψυχραιμία και χωρίς γκρίνια - οι Tops δεν διαβάζουν κι ούτε οφείλουν να διαβάζουν το μυαλό σας).

    5. Αντίσταση της επίθεσης : «Τι θες να μας πεις τώρα, άντε τέλειωνε, έχει κι αλλού πορτοκαλιές». Προσπαθείς να δημιουργήσεις στον Top (εμένα εν προκειμένω) ανησυχία ότι θα σε χάσει, να του πεις ότι σε κουράζει και να υποτιμήσεις και την άποψή του, όλα σε ένα.
    Σου εξήγησα και θα σου το πω και πάλι, ότι ο Top δεν είναι εκεί για να κάνετε σεξάκι με ολίγη από kink για γαρνιτούρα. Δεν είναι εκεί ούτε για να κάνετε kink με ολίγο σεξάκι στο πλάι.
    Μπορεί να μη θέλεις καμία σχέση με τον Top σου, πέραν των λίγων ωρών που θα περνούσατε μαζί, αλλά γι’ αυτές τις λίγες ώρες θα πρέπει να τον σέβεσαι κι αυτόν και τον ρόλο του. Κι αν τον αμφισβητήσεις, ο Top θα πρέπει να το κερδίσει αυτό με τον τρόπο του, δεν κρεμάμε την ταμπέλα του κυριαρχικού και περιμένουμε να μας υπακούσουν, δεν πάει έτσι το πράγμα.

    Η απάντησή μου και πάλι δεν σου άρεσε. Έχεις ήδη εξασφαλίσει ένα γερό κομμάτι τιμωρίας, αλλά θα πρέπει να διαλέξεις πάλι άλλη μία και, κυρίως, θα πρέπει, αν το δεχτείς, να αποδεχτείς ότι θα πεις φωναχτά ότι η συμπεριφορά σου ήταν λάθος. Αλλιώς, θα πρέπει να τελειώσεις τη διαπραγμάτευση.

    6. Αντίσταση της λογικής αντίκρουσης με έμμεση αντίσταση του "κατηγορώ" : Με την τελευταία σου απάντηση περνάς στην αντίσταση της λογικής αντίκρουσης, της «ανάλυσης», με ολίγη από αντίσταση του «κατηγορώ» (τους ανθρώπους, lol). Ξεκινάς ένα κατεβατό (τολμάω και μιλάω και γω για κατεβατά, lol  ) όπου παίρνεις το σοβαρό σου και αναλύεις τι εστί Top/bottom, τι εστί επιλογή στο παιχνίδι, όπου εμμέσως με κατηγορείς ότι μπορεί να παραβίασα τη συναίνεσή σου γιατί δεν είμαι η Κυρίαρχή σου για να ζητάω επιλογές (εδώ είναι το – έμμεσο – «κατηγορώ») κι έπειτα μιλάς για πληθυντικό, άλλο θέμα αυτό, ας το αφήσουμε προς στιγμήν.

    Ξέρεις τι δεν κάνεις; Δεν απαντάς στην ερώτηση που σου έθεσα: Συνεχίζεις την διαπραγμάτευση ή όχι; Κι αν ναι, ποια τιμωρία επιλέγεις. Αν θέλεις να παίξεις με μένα (ή με τον τύπο του Top που γνώρισα εγώ) τότε θα το κάνεις με τους δικούς μου όρους, εσύ θέτεις όρια όχι όρους. Και οι δικοί μου όροι λένε, μεταξύ άλλων, ότι δεν μπορείς να μην αναλαμβάνεις την ευθύνη της ειρωνικής και επιθετικής συμπεριφοράς σου.

    Για να σου απαντήσω λοιπόν, ως προς το ζήτημα που θίγεις. Αναφορικά με τις συνεδρίες, μπορεί να γίνεται έτσι όπως το λες σε κάποιες (ή ακόμα και στις περισσότερες) T/b αλληλεπιδράσεις. Όχι με όλους, φαντάζομαι εξαρτάται από τον Top. Αυτό που δεν μπορεί να γίνεται είναι να ειρωνεύεσαι και να μην σέβεσαι και να προσπαθείς να χειριστείς αυτόν που θέλεις να σε Top-άρει. Μιλάς για όρια και για το τι θέλεις, αλλά δεν φτάσαμε καν εκεί, ποιος σου είπε ότι θα παραβιαστούν τα όριά σου; Αν είχες πρόβλημα με την τιμωρία, γιατί δεν το είπες από την αρχή;

    Το πρόβλημά σου όμως, και το πρόβλημα κάθε bottom που αντιστέκεται, δεν είναι στην πραγματικότητα η τιμωρία, την οποία μια χαρά δέχτηκες στην αρχή, το πρόβλημά σου είναι η παραδοχή του λάθους σου. Ο Top όμως, και κάθε Top, δεν μπορεί να σε πάρει από το χέρι και να σε μάθει να αναλαμβάνεις την ευθύνη των πράξεών σου και την ευθύνη του ρόλου που έχεις επιλέξει. Με τον τρόπο του θα σου δείξει τι θέλει. Θα το συζητήσετε. Θα του πεις τις ανησυχίες σου και θα τον ρωτήσεις ό,τι θέλεις με ειλικρίνεια κι αυτός θα σου εξηγήσει όπως μπορεί καλύτερα. Αν δεν σε καλύψει, απλώς δεν ταιριάζετε. Αλλά δεν θα ελέγξει τον εγωισμό σου ο Top, εσύ θα πρέπει να τον ελέγξεις. Εσύ θα πρέπει να καταλήξεις στο τι θέλεις και γιατί και να το στηρίξεις. Λάθη θα γίνουν και οι τιμωρίες κι οι επιβραβεύσεις γι' αυτό είναι, αλλά το χειρισμό του εγωισμού σου θα πρέπει τελικά να τον κάνεις η ίδια και να μην τον φορτώνεις σε κανέναν άλλο.

    Ως προς το τι θέλεις και τι δεν θέλεις, έχω πει από την αρχή του εικονικού αυτού παιχνιδιού, να ετοιμάσεις (εσύ κι όποιος άλλος επιθυμεί να «δηλώσει συμμετοχή», lol) λίστα με επιθυμίες, στόχους και όρια. Κανένα σου όριο και καμία συναίνεση δεν παραβιάστηκε, ούτε η προσπάθειά σου να με κάνεις να νιώσω ενοχές θα πιάσει.

    Τη «σύγκρουση» για το ποιος έχει το πάνω χέρι την άρχισες εσύ, επίτηδες ή ασυναίσθητα δεν έχει σημασία, με τη συμπεριφορά σου. Εσύ με προκάλεσες. Και ήταν, κατά τη γνώμη μου, απόλυτα φυσιολογικό. Γιατί δεν σε ενδιαφέρει στην πραγματικότητα απλώς να σε «ξυλίσω».

    Αν πραγματικά ήθελες να είσαι «ελεύθερη» στο T/b, όπως, ισχυρίζεσαι, δεν θα χρειαζόσουν να με αμφισβητήσεις. Θα έλεγες απλά ότι εγώ θέλω αυτά κι αυτά, συμφωνείς να πάμε να κάνουμε μια S/M συνεδρία; Έχει καλώς. Δεν συμφωνείς, πάμε γι’ άλλα. Θα ζητούσες ανοιχτά αυτό που ήθελες. Δεν μπορείς να ξεκινάς πόλεμο υπεροχής και μετά να έρχεσαι και να λες ότι "α, όχι, εδώ είναι T/b, θέλω να είμαι ελεύθερη". Ναι, αλλά θες να είσαι και bottom. Αν, λοιπόν, θες να είσαι μια ελεύθερη bottom τότε θα πρέπει να αποδεχτείς ότι κι ο Top είναι ένας ελεύθερος Top, στον οποίο θα αφεθείς για κάποιες ώρες μάλιστα, και δεν θα ειρωνεύεσαι τον ρόλο του προσπαθώντας να τον καβαλήσεις. Αν το κάνεις, θα αναλάβεις τις ευθύνες σου.

    Το σχήμα και είμαι bottom και προσπαθώ να καβαλήσω τον Top, δεν θα σε οδηγήσει πουθενά.

    Βέβαια, μπορείς να αλλάξεις και τώρα γνώμη. Μπορείς να πεις ότι αυτό δεν κάνει για σένα. Πως δεν θέλεις καμία απολύτως μεταβίβαση ελέγχου. Ό,τι θέλεις μπορείς να κάνεις. Αλλά αν θα ήθελες να κάνεις κάτι με τον τύπο του Top που έμαθα εγώ να ακολουθώ, τότε θα έπρεπε, επιτέλους, να ζητήσεις συγγνώμη για την αρχική αγένεια και να δεχτείς την τιμωρία σου.

    Ως προς τον πληθυντικό: Εξέθεσα ήδη τις απόψεις μου. Για μένα ο πληθυντικός πρωτοκόλλου (κι όχι ευγενείας) και το πρωτόκολλο γενικώς, είναι κάτι πιο σοβαρό από την εισαγωγή στο κλίμα. Κάτι πιο βαθύ. Το προσωποποιώ, όταν μιλάω στον πληθυντικό πρωτοκόλλου, έχω στο μυαλό μου τον συγκεκριμένο Κ κι όχι τον Κ που φαντάζομαι ότι θα έρθει κάποια στιγμή κι ίσως να είναι κι αυτός. Στον πληθυντικό ευγενείας θα μιλήσω σε όλους. Στον πληθυντικό πρωτοκόλλου θα μιλήσω σε έναν. Αυτή είναι η δική μου άποψη, δεν χρειάζεται να την ασπαστείς φυσικά. Αλλά αν συνεχίσεις την διαπραγμάτευση θα πρέπει να δεχτείς τη δική μου άποψη για το πρωτόκολλο, ενώ εγώ θα πρέπει να λάβω υπ' όψιν ότι το χρειάζεσαι. Αλλά να χρησιμοποιείς πρωτόκολλο με αυτήν την συμπεριφορά, δεν το δέχομαι  

    Ως προς την υποτακτικότητα: Η υποτακτική ψυχολογία προφανώς ενυπάρχει, αλλά δεν είναι πάντοτε ενεργή ή/και φανερή. Το πώς θα αποκαλυφθεί, μέχρι ποιο σημείο, για ποιον Κυρίαρχο και για πόσο χρονικό διάστημα, είναι μεγάλη κουβέντα και δεν είναι οι αντιδράσεις όλων των υποτακτικών απέναντι σε όλους τους κυριαρχικούς ίδιες.

    Ως προς τις τιμωρίες: Το νόημα δεν είναι να τιμωρήσει ο Top τον bottom, όρεξη είχε ο Top να κάθεται δυο ώρες να τιμωρεί τον bottom αντί να επιδίδεται σε πιο ευχάριστες δραστηριότητες. Το νόημα είναι να καταλάβει ο bottom το λάθος του και να το παραδεχτεί. (επιτελεί κι άλλες λειτουργίες η τιμωρία, αλλά ας μην μπούμε τώρα σ’ αυτό – και δεν μιλάω για σκληρές τιμωρίες, μην παρεξηγηθούμε).



    [Disclaimer 2: Για να εξηγούμαστε και πάλι. Δεν κρίνω κανενός τη συμπεριφορά και το παιχνίδι. Είναι προσωπικές απόψεις και βιώματα, έχω προσωπικά παρουσιάσει όλες τις αντιστάσεις που περιγράφω και κάποιες ακόμα που δεν είναι του παρόντος. Η τακτική που ακολουθώ εδώ είναι η τακτική του τότε συντρόφου μου, συμπυκνωμένη σε ένα νήμα κι αυτά που έχω μάθει μέχρι στιγμής για τους άλλους και για τον εαυτό μου στο bdsm.
    Δεν κάνω διαπραγματεύομαι σοβαρά με την @Ice and fire , δεν τη μαλώνω και δεν της κάνω μάθημα. Είναι κάτι σαν άσκηση, σαν case study. Έτυχε να αναλάβει το ρόλο αυτό. Μην την ενοχλείτε.
    Προσωπικά, δεν με αφορά το ισότιμο S/M play session οπότε δεν έχω να πω κάτι πάνω σ' αυτό, ας μιλήσει κάποιος που ξέρει γι' αυτό.
    Με ενδιαφέρει η ασυμμετρία και γι' αυτήν μιλάω. Θεωρώ ότι ασυμμετρία μπορεί να υπάρξει και σε sessions, ειδικά αν είναι επαναλαμβανόμενες, τουλάχιστον για το χρονικό διάστημα που διαρκεί το session, κι ότι η ασυμμετρία θα πρέπει να διαφαίνεται από τη διαπραγμάτευση, από τον τρόπο και των δύο, και για να φαίνεται δεν είναι αναγκαίο το πρωτόκολλο αλλά η ουσία. Προσωπική άποψη είναι, δεν είναι ευαγγέλιο.
    Επίσης, θα πρότεινα τόσο οι υ όσο και οι Κ να είμαστε λίγο πιο επιεικείς με τους άλλους. Τέλειο ταίρι δεν υπάρχει πουθενά, και λάθη γίνονται εκατέρωθεν.]
     
  10. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    @Madeleine Rk θα πω στον Κυρη μου (που δεν εχω) να προκαλεσει τον Elune σε μονομαχια  
    Το επαθλο ποιο ειναι για οποιον κερδισει;;;;;
     
  11. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Αχου....τι εχεις γραψει παλι εδω...... 
    Επειδη θα κοιμηθω το διαβαζω μετα γιατι ειμαι ξενυχτισμενη κσι επανερχομαι 
     
  12. Janine

    Janine Regular Member

    @Ice and fire σ' αυτό το σημείο, και πριν διαβάσεις το κατεβατό (αν το διαβάσεις  ) να σου πω για χάρη της άσκησης ότι θα πρέπει να μου απαντήσεις αν εξακολουθείς τη διαπραγμάτευση (με τους δικούς μου όρους και τα δικά σου όρια) ή αν σταματάς

    Αν εξακολουθήσεις τη διαπραγμάτευση έχεις 1 ώρα και 20 λεπτά corner time και το δεύτερο 20λεπτο επανάληψη της φράσης "ειρωνεύτηκα γιατί νόμιζα ότι με παίρνει και δεν θα το ξανακάνω". Αν βαρεθώ να το ακούω για 20 λεπτά, θα το σπάσω σε 2 δεκάλεπτα, αν κουραστείς θα σε βάλω να κάτσεις.

    Αν με εκνευρίσεις περισσότερο θα σε βάλω πάνω σε τακούνια, με τη μέση λυγισμένη και τις παλάμες στον τοίχο.

    Για να έχω τι να κάνω αυτή τη μιάμιση ώρα κοντά που θα μου σπαταλήσεις για κάτι τόσο απλό όπως η ευγένεια, διατηρώ το δικαίωμα να σε ακουμπάω όπως θέλω, με ό,τι θέλω, μέσα στα όρια που θα βάλεις, αν εξακολουθήσουμε τη διαπραγμάτευση. Μπορεί όμως και να μην σε ακουμπήσω καθόλου. Αν με εκνευρίσεις σίγουρα δεν θα σε ακουμπήσω καθόλου, αλλά θα βρω ένα βιβλίο να διαβάσω.

    Όχι, δεν θα χύσεις κατά τη διάρκεια της τιμωρίας, αλλά μετά. Ναι, θα έχεις safeword και κατά τη διάρκεια της τιμωρίας.

    Αν δεν απαντήσεις πάλι και δεν παραδεχτείς ήρεμα ότι η συμπεριφορά σου ήταν λάθος, σε εύλογο χρονικό διάστημα, τότε η διαπραγμάτευση θεωρείται λήξασα από πλευράς μου και η σκηνή δεν θα γίνει.

    (ναι, ούτε το όσο φτύνεις τόσο κολλάει πιάνει).

     

    Disclaimer 3: Ναι, έχω ζήσει παρόμοια κατάσταση από την πλευρά της υ. Ναι, εξακολουθούμε να είμαστε σε εικονική διαπραγμάτευση. Όχι, δεν θα γίνει στην πραγματικότητα. Ναι, αν γινόταν στην πραγματικότητα, θα τα εφάρμοζα έτσι ακριβώς. Όχι, δεν θα ορίσω τι μπορεί να με εκνευρίσει, είναι προφανές, όχι δεν τα κάνουμε τόσο λιανά συνήθως. Ναι, η τιμωρία θα της άρεσε. Όχι, δεν θα την απολάμβανε. Αλλά θα της άρεσε.