Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Προτάσεις συμπεριφοράς κατά τη διάρκεια S/M play και όχι μόνον

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Janine, στις 12 Απριλίου 2015.

  1. Janine

    Janine Regular Member

    Ελπίζω μετά από αυτήν την παρένθεση να επιστρέψουμε στα του bdsm  

    Αν όμως πρόκειται για σχέση, θεωρείτε ότι το πρωτόκολλο θα πρέπει να τηρείται πάντοτε, ή πρέπει να υπάρχουν περιορισμοί;
     
  2. Stalker

    Stalker Not a very nice guy Contributor

    @Janine:Νομιζω πως πρεπει να υπαρχουν για λογους διακριτικοτητας.
    Κατι τετοιο απαιτει συγκεντρωση και προσπαθεια,διοτι το πρωτοκολλο που βγαινει φυσικα και εκφραζει,οπως εγραψα,μια ηδη υπαρχουσα ασυμμετρια,δεν εχει ευκολο διακοπτη on/off.
    Υπαρχουν εξυπνοι τροποι για να ειναι κανεις διακριτικος χωρις ταυτοχρονα να ξεφυγει εκτος πλαισιου.
    Ακομη κι αν,εκ παραδρομης,συμβει αυτο(ολοι,λιγο πολυ,εχουμε καποια στιγμη γινει αποδεκτες βλεμματων εξεταστικης περιεργειας και υψωμενων φρυδιων),χαμογελας,εφιστας την προσοχη και πας παρακατω.Μηδεν άγαν.
     
    Last edited: 15 Απριλίου 2015
  3. Το όλο μου θυμίζει το δίπολο: Ευρωπαϊστές / Ρεμπέτες

    Στα περισσότερα που έγραψε η Janine συμφωνώ (κάποια πολύ αυστηρού πρωτοκόλλου δεν με αφορούν, γιατί δεν είμαι της "σχολής" M/s, - δεν διαθέτω τον απαιτούμενο χρόνο. Φυσικά, δεν τα θεωρώ άτοπα ή γραφικά και γνωρίζω πως, για πολλούς, αποτελούν τρόπο ζωής). Απλά, πιστευώ πως τέτοιου είδους γραφές, χωρίς να είναι αυτή η αρχική πρόθεση της νηματοθέτριας, πολλές φορές βγάζουν μια αύρα σνομπίστικου διδακτισμού για τον μέσο αναγνώστη.
    Εν τέλει, μπορεί να μάθει, αυτός που έχει την θέληση να μάθει (και η μάθηση προαπαιτεί κόπο - να στρωθούν κάποιοι "κώλοι" δηλαδή), από τον "δάσκαλο" που θα επιλέξει (για τους υπόλοιπους, απλά θα αδιαφορήσει).

    Καταλαβαίνω το "παράπονο" ορισμένων για την, ολοένα και λιγότερη, προσέλευση διψασμένων για γνώση / κλασσική εκπαίδευση "υ". Οι εποχές αλλάζουν και υπάρχει μια μπρατοειδής τάση - μ' αυτό δεν αναφέρομαι σε συγκεκριμένα άτομα - που, όμως, έχει τον χαβαλέ της.

    Αντιπαρέρχομαι τις προσωπικές αντιπαραθέσεις.
     
  4. de7

    de7 s

    @Janine , συγχαρητήρια για τα ζητήματα που θέτεις, πολύ ενδιαφέρων ο τρόπος που διαχειρίζεσαι το case study. Μην έχοντας προσωπικά την εμπειρία μιας D/s σχέσης, αυτά που διαβάζω συνδράμουν στην αναζήτησή μου και συνάδουν με τη δική μου ανάγκη σχετικά με το ύφος, τη γνώση και το επίπεδο ενός bdsm forum. Καλημέρα
     
    Last edited: 15 Απριλίου 2015
  5. seduced mind

    seduced mind Guest

    Στην ενδεχόμενη έλλειψη, δεν φταίει ο άλλος, αλλά πάντα φταις εσύ... δική σου επιλογή ήταν...
     
  6. espimain

    espimain Contributor

    Είναι εμφανές πως αυτά που γράφεις δεν είναι "ευαγγέλιο", αλλά καλό θα ήταν να μην τα έγραφες σαν να είναι "ευαγγέλιο".  
     
  7. espimain

    espimain Contributor

    Η χρήση του πληθυντικού είναι εξαιρετικό εργαλείο, χρήσιμο σε μια σχέση Κυριαρχίας υποταγής, όσο και το διπλό κρεβάτι στον γάμο.

    Φαντάσου ένα γαμπρό να λέει "γλυκιά μου θα αρχίσουμε να κοιμόμαστε μαζί όταν το ζητήσεις".
     
  8. seduced mind

    seduced mind Guest

    Προσωπικά τις θεωρώ κονσέρβα τις προτάσεις συμπεριφοράς,θεωρώ πως ο αυθορμητισμός είναι ο κύριος παράγοντας που συμβάλλει στη καλυτέρευση της σχέσης και όταν αυτός επισκιάζεται από καρμπόν απαντήσεις, τότε εξαφανίζονται όλα. βέβαια μιλάμε για S/m play αλλά τότε είναι σαν να το παρουσιάζουμε ως one night stand κάτι που δεν είναι ή είναι;
     
  9. gaby

    gaby Guest

    Αφού μιλάμε για παιχνίδι, είτε στο πλαίσιο σχέσης είτε σε dungeon δεν θα υπάρχουν κάποιοι κανόνες και αν όχι τελετουργικά κάποιες μανιέρες παιχνιδιού; Όταν μαστιγώνεται ένας bottom - στο πλαίσιο παιχνιδιού εννοείται μια και δεν ζει σε βαμβακκοφυτεία του παλιού αμερικανικκού νότου οι δε τιμωρίες (με μαστίγωμα κιόλας) δεν είναι ο κανόνας αλλά κάτι σπάνιο - δεν γίνεται αποδέκτης και
    κάποιων signature strokes" από τον top;
     
  10. Janine

    Janine Regular Member

    Σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια  
     
  11. seduced mind

    seduced mind Guest

    Προσωπικά δεν έχω θέσει κανόνες... Είμαι κατά των συμβιβασμών. Αν έτσι το αντιλαμβάνεται και ο τοπ ναι γίνεται αποδέκτης...
     
  12. gaby

    gaby Guest

    @seduced mind

    αναφέρομαι στους γενικά αποδεκτούς κανόνες του παιχνιδιού, λες πώς δεν υπάρχουν;

    Αν δεν ήταν φανερό αλλά μπορούσε να γίνει αυτό που είπα αντιληπτό σα να ήταν ειδικοί κανόνες του bottom προς τον top, το διευκρινίζω προς αποφυγή παρανοήσεων.