Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

O ζωδιακός κύκλος του BDSM

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 12 Φεβρουαρίου 2006.

Tags:
?

Tι ζώδιο είσαι;

  1. Κριός

    55 vote(s)
    7,8%
  2. Ταύρος

    63 vote(s)
    8,9%
  3. Δίδυμος

    53 vote(s)
    7,5%
  4. Καρκίνος

    75 vote(s)
    10,6%
  5. Λέων

    49 vote(s)
    6,9%
  6. Παρθένος

    46 vote(s)
    6,5%
  7. Ζυγός

    48 vote(s)
    6,8%
  8. Σκορπιός

    84 vote(s)
    11,9%
  9. Τοξότης

    48 vote(s)
    6,8%
  10. Αιγόκερως

    53 vote(s)
    7,5%
  11. Υδροχόος

    64 vote(s)
    9,1%
  12. Ιχθύς

    68 vote(s)
    9,6%
  1. de7

    de7 s

    xaxaxaxa! Ξαναπιασαμε δουλεια βλέπω! 
    Πες μου @golden slave,που εχεις και ωραίο avatar!  
     
  2. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    Eυχαριστώ!! λοιπόν..

    Κριός, με Σελήνη στο Κριό, Ερμή στον Κριό, Αφροδίτη Διδύμους, Αρη Καρκίνο, και Ωροσκόπο Ταυρο.
    Τι λες?
     
  3. de7

    de7 s

    @golden slave

    Jesus christ! Xaxaxaxaxa
    Μήπως σκοντάφτεις συχνά; Γιατί με τόσο κριό μάλλον έχεις τρελλή φορα! Χαχαχα

    Γυναίκα με ήλιο στον κριό: δυναμική, flirty, σαγηνευτική και έντονα θηλυκή που δίνει την αίσθηση fragile (καθώς ως επι το πλείστον ειστε petites αν και γνωρίζω και εξαίρεση με δίμετρη φίλη κριό). Αρχικώς δίνετε την αίσθηση στο ανδρικό φίλο οτι έχετε ανάγκη από την προστασία του, αλλα... Αυτό δεν ειναι παρα η παγίδα του flirt σας! Ειστε τρομερά αυτόνομες, με απίστευτες αντοχές και εκρηκτικότητα, γνώμη επι παντός επιστητού και εσείς καθοδηγείτε τα νήματα έν τελει...διακρίνω μια τάση για topping from the bottom? Η συνήθως ήρεμη παρουσία σας δίνει την αίσθηση ενός πράου ανθρώπου, παρολαυτα ως ζώδιο της φωτιάς αν έρθει η στιγμή που θα νευριασετε καλύτερα να μην ειναι ο άλλος μπροστά! Συνήθως οι εκρήξεις σας έρχονται σπανια και εντελώς αναπάντεχα χωρίς προειδοποίηση.
    Αρκετά ανταγωνιστικές με τις άλλες γυναίκες.
    Πολλές φορές φέρνετε το σώμα σας στα άκρα και το κακομεταχειριζεστε στα πλαίσια της τάσης σας να ειστε υπεράνθρωπος.
    Αυτό το τελευταίο, στη δική σου περίπτωση ίσως ψιλοσωζεται απο τον ωροσκόπο σου στον ταύρο, ο οποίος φροντίζει το σώμα και δίνει αξία στα υλικά αγαθά και την απόλαυση των αισθήσεων.

    Η Σελήνη συμβολίζει τις σχέσεις σου με τους άλλους ανθρώπους, τον συναισθηματικό τομέα και τη σχέση με τη μητέρα σου. Ο Ερμής ειναι η επικοινωνία. Οποτε και στα δυο εχεις τα χαρακτηριστικά που όπως είδαμε αρμόζουν στον κριό.

    Αφροδίτη στους διδυμους...μηπως στον έρωτα εισαι λιγάκι double face?   Επίσης, εχω την αίσθηση οτι αυτό μπορεί να δείχνει πως αν κάποιος σύντροφος σου στερήσει τις παρέες σου και την κοινωνικότητα σου, καταπιεζεσαι!

    Αυτά τα ολίγα!

    Με αστρολογικους χαιρετισμούς,

    De7
     
  4. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    @de7 κάτι καλό δεν υπάρχει ε? χαχαχαχαχα
    Ευχαριστώ πολύ πάντως!!!!
     
  5. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    εμενα μια χαρα μου φαινονται  
     
  6. de7

    de7 s

    Αν το ξαναδιαβάσεις χωρίς να εστιάσεις στα αρνητικά, θα δεις οτι υπάρχουν πολλα καλα !   καλημέρα
     
  7. gkass

    gkass τέταρτος τοίχος

    ....μεταμόσχευση ζωδίου ξέρετε αν γίνεται; Για να πάψω να ακούω "δεν είμαι μ@λ@κ@ς/νη...απλά δεν με ευνοούν οι πλανήτες"
     
  8. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Όνομα: Μαγδαληνή / Ημερομηνία Γέννησης: 7 Ιουλίου 1981

     

    Planet Longitude House Longitude
    Ήλιος 15 Καρκίνος 2 I 18 Λέων 41
    Σελήνη 23 Παρθένος 55 II 11 Παρθένος 14
    Ερμής 26 Δίδυμοι 54 III 8 Ζυγός 39
    Αφροδίτη 9 Λέων 0 IV 11 Σκορπιός 16
    Άρης 22 Δίδυμοι 26 V 16 Τοξότης 23
    Δίας 2 Ζυγός 47 VI 19 Αιγόκερως 30
    Κρόνος 3 Ζυγός 51 VII 18 Υδροχόος 41
    Ουρανός 26 Σκορπιός 23 VIII 11 Ιχθείς 14
    Ποσειδώνας 22 Τοξότης 54 IX 8 Κριός 39
    Πλούτωνας 21 Ζυγός 32 X 11 Ταύρος 16
    Ωροσκόπος 18 Λέων 41 XI 16 Δίδυμοι 23
    Μεσουράνημα 11 Ταύρος 16 XII 19 Καρκίνος 30

    Ωροσκόπος Λέων
    Η εκφραστικότητα, ο δυναμισμός αλλά και η αρχοντιά που διαθέτεις είναι μερικά από τα στοιχεία της προσωπικότητάς σου που σε κάνουν να λάμπεις και να διακρίνεσαι σε κάθε τομέα της προσωπικής σου ζωής. Είσαι ένας άνθρωπος που καταφέρνει εύκολα να κερδίζει της συμπάθειες, γιατί είσαι εξωστρεφής, κοινωνικός, καλόκαρδος, πονόψυχος και αρκετά γενναιόδωρος! Ωστόσο δεν λείπουν οι στιγμές που εκδηλώνεις απόλυτη, απότομη και δεσποτική συμπεριφορά στους γύρω σου και άθελά σου καταπιέζεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα με τον αυταρχικό χαρακτήρα σου. Σου αρέσει η πολυτέλεια, η διασκέδαση και θέλεις όλα τα βλέμματα να στρέφονται πάντα πάνω σου!
    Ο Ήλιος είναι κυρίαρχος πλανήτης του ωροσκόπου

    Ζώδιο Καρκίνος
    Είσαι ένας άνθρωπος γεμάτος αντιφάσεις! Τη μία στιγμή μπορεί να έχεις την ανάγκη να μείνεις παρέα με την μοναξιά σου και να βυθιστείς στην μαγεία των σκέψεων σου και την άλλη στιγμή δεν μπορείς να σταθείς χωρίς την αγάπη, την βοήθεια και την υποστήριξη των κοντινών σου ανθρώπων. Είσαι ένα ευαίσθητο, τρυφερό και ρομαντικό πλάσμα που θέλεις να δίνεις και να εισπράττεις αγάπη! Έχεις αρκετές συναισθηματικές ανασφάλειες, χαρίζεις όμως απλόχερα την φροντίδα και την περιποίησή σου στους πάντες! Προσαρμόζεσαι εύκολα σε όλες τις συνθήκες και έστω και αν για πολύ κόσμο φαίνεσαι ευάλωτος και "κλαψιάρης", κρύβεις μέσα σου μεγάλο δυναμισμό! Δεν ξεχνάς ποτέ το καλό και το κακό που σου έχουν κάνει κάποιοι άνθρωποι και αν κάποιος σε αδικήσει...το παίρνεις κατάκαρδα και πατριωτικά!

    Η Σελήνη μου στην Παρθένο
    Είσαι από τα άτομα που δεν ξεφεύγουν πότε από τον έλεγχο! Διατηρείς ένα πρόγραμμα στη ζωή και κανείς δεν μπορεί να στο διαταράξει. Είσαι ένα υπεύθυνο και άξιο εμπιστοσύνης άτομο, με μεγάλη ευστροφία και αμεσότητα. Δεν θέλεις να πληγωθείς, φοβάσαι την απογοήτευση, για αυτό και προσπαθείς να προφυλάσσεις τον εαυτό σου επιλέγοντας τα ασφαλή μονοπάτια της λογικής. Δίνεις σημασία σε κάθε μικρή λεπτομέρεια και έχεις μεγάλη παρατηρητικότητα. Μπορεί να μην εκδηλώνεις τα συναισθήματά σου με λόγια, όταν όμως αισθάνεσαι κάποια πράγματα για έναν άνθρωπο, φροντίζεις με τις πράξεις σου αλλά και με την πίστη και την αφοσίωσή σου να φανερώνεις όλα όσα κρύβεις μέσα σου! Έχεις μία εμμονή με την καθαριότητα αλλά και με την υγεία και φροντίζεις ο χώρος που εργάζεσαι και ζεις να είναι καθαρός, λειτουργικός και να επικρατεί η εντέλεια.

    Ο Ερμής μου στoυς Διδύμους
    Έχεις ταλέντο στην επικοινωνία και τόση μεγάλη εξωστρέφεια που όλοι χαίρονται να βρίσκονται κοντά σου και να κάνουν παρέα μαζί σου! Στηρίζεσαι στο κοφτερό σου μυαλό και δικαίως γιατί έχεις έναν γρήγορο και εύστροφο τρόπο σκέψης που σε κατευθύνει πάντα σωστά! Φροντίζεις να μαθαίνεις τα πάντα για τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν και γίνεσαι ένας έμπιστος φίλος που όλοι θα τρέξουν να σου κουβεντιάσουν τα προβλήματά τους. Σου αρέσει η αναζήτηση και η έρευνα, να ανακαλύπτεις και να μαθαίνεις νέα πράγματα! Έχεις τον τρόπο να προσελκύεις τόσο με τον προφορικό όσο και με τον γραπτό σου λόγο και να δημιουργείς ένα κλίμα συμπάθειας αλλά και υποστηρικτών στο πλάι σου! Μιλάς πολύ, μπορεί κάποιες στιγμές τα λόγια σου να είναι άσκοπα γιατί παρασύρεσαι ωστόσο χρησιμοποιείς πλούσιο λεξιλόγιο και έχεις τέτοια εκφραστικότητα και μεταδοτικότητα που κανείς δεν βαριέται κοντά σου. Σου αρέσει να λύνεις γρίφους, το αγαπημένο σου παιχνίδι είναι το παζλ, η αγαπημένη σου ασχολία το ίντερνετ και το αγαπημένο σου χόμπι τα ταξίδια αλλά και η εκμάθηση ξένων γλωσσών!

    Η Αφροδίτη μου στο Λέοντα
    Είσαι ένα άτομο ευχάριστο, κοινωνικό, δραστήριο και πάντα χαμογελαστό. Ο έρωτας, φορτίζει τις μπαταρίες σου και σε κρατά σε εγρήγορση, για αυτό και ποτέ δεν περνάς περιόδους που δεν αισθάνεσαι την καρδιά σου να χτυπά σε ερωτικούς ρυθμούς! Όταν ερωτεύεσαι τα δίνεις όλα, λειτουργείς γενναιόδωρα τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε υλικό επίπεδο. Κάνεις τα δωράκια σου, αφοσιώνεσαι και πολλές φορές προσφέρεις τόσα πολλά, που άθελά σου κακομαθαίνεις το ταίρι σου! Είσαι ένα άτομο γοητευτικό, προσέχεις τον εαυτό σου και διατηρείς μία λαμπερή εμφάνιση που γίνεται πάντα το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Σου αρέσουν τα λούσα και η καλοπέραση και παρασύρεσαι συχνά σε υπερβολές, όμως για σένα η ζωή είναι διασκέδαση και απόλαυση, για αυτό και δεν μπορείς να κόψεις ούτε στιγμή όλα αυτά που σε κάνουν να περνάς όμορφα!

    Ο Άρης μου στους Διδύμους
    Όσα χρόνια και να περάσουν, ακόμα και όταν γεράσεις, εσύ θα καταφέρεις να διατηρήσεις την παιδική ψυχή αλλά και την νεανική σου ενέργεια και σε αυτό φυσικά οφείλεται ο Άρης σου από το ζώδιο των Διδύμων. Σου αρέσει να επικοινωνείς και να εκφράζεσαι με κάθε τρόπο, μιλάς ατελείωτες ώρες στο τηλέφωνο, σερφάρεις πολλές ώρες στο ίντερνετ, γράφεις, χορεύεις, τραγουδάς και γενικότερα κάνεις ότι σου κατέβει στο μυαλό για να εξωτερικεύσεις αυτό που αισθάνεσαι! Μπορεί ο τρόπος που σκέφτεσαι και λειτουργείς να φαίνεται αρκετά επιπόλαιος, ωστόσο είσαι από τους ανθρώπους που πάντα επιχειρηματολογούν για όλα και δεν μένεις ποτέ στη στασιμότητα. Ασχολείσαι με πολλά πράγματα την ίδια στιγμή, ωστόσο κάποιες στιγμές δυσκολεύεσαι να ολοκληρώσεις ότι ξεκινάς γιατί έχεις έλλειψη συγκέντρωσης!

    Ο Δίας μου στο Ζυγό
    Οι φίλοι σου και οι συνεργάτες σου σίγουρα σου έχουν βγάλει το παρατσούκλι του «διπλωμάτη» και αυτό γιατί καταφέρνεις πάντα να ισορροπείς τις καταστάσεις και να τις στρέφεις υπέρ σου! Ο Δίας σου από το ζώδιο του Ζυγού φανερώνει ότι έχεις ταλέντο στη διαπραγμάτευση και πολύ συχνά παίρνεις το ρόλο του διαμεσολαβητή και του ισορροπιστή! Με την αμεροληψία σου, την ιδιαίτερη αίσθηση για το τι είναι δίκαιο, κερδίζεις εύκολα την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση των γύρω σου , καθώς βρίσκουν στο άτομο σου έναν άξιο εκφραστή των σκέψεων και των συναισθημάτων τους! Δεν σου αρέσουν οι καβγάδες και οι αντιπαραθέσεις, για αυτό και προσπαθείς να κουκουλώνεις τα προβλήματα και να μην ψάχνεις και πολύ τα ευαίσθητα ζητήματα που ξέρεις ότι μπορεί να κρύβουν κινδύνους! Με ένα σου χαμόγελο και με τους καλούς σου τρόπους γίνεσαι ένα δημοφιλές άτομο, με ευρύ κοινωνικό κύκλο και πολλούς αγαπημένους φίλους!

    Ο Κρόνος στο Ζυγό
    Η υπομονή είναι ένα από τα μεγαλύτερα προτερήματα της προσωπικότητάς σου και σε βοηθά στις συνεργασίες σου αλλά στις προσωπικές σου σχέσεις. Είσαι ένα άτομο με διπλωματικό χαρακτήρα, δεν σου αρέσει να απογοητεύεις τους γύρω σου και φροντίζεις να τα έχεις καλά με όλους. Ο γάμος είναι μία απόφαση που θέλει αρκετή ώριμη σκέψη και όταν θα την πάρεις θα είναι με ένα άτομο που θα μπορεί να σε καλύψει εκτός από συναισθηματικά και σε πρακτικά ζητήματα. Ο Κρόνος από το ζώδιο του Ζυγού υποδηλώνει ότι ο γάμος στη ζωή σου είτε θα αργήσει να προκύψει είτε θα πραγματοποιηθεί με άτομο που θα έχεις μεγάλη διαφορά ηλικίας. Έχεις εξαίρετο γούστο και μπορείς και κάνεις μοναδικούς συνδυασμούς χρωμάτων αλλά και συνθέσεις διακοσμητικών στοιχείων.

    Ο Ουρανός μου στον Σκορπιό
    Ζεις με πάθος, ένταση και τρέλα την κάθε στιγμή και δεν μπορείς να συμβιβαστείς μία σχέση που έχει βαλτώσει στη ρουτίνα και τη μονοτονία της καθημερινότητας. Βεβαίως έχεις τον τρόπο σου να ανάβεις και πάλι την σπιρτάδα στην ερωτική σου ζωή και κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί και να συγκρατηθεί στα ερωτικά σου τερτίπια! Δεν έχεις όρια και ταμπού, οι αντιδράσεις σου είναι ανεξέλεγκτες και απρόβλεπτες και γεμάτες ορμητισμό! Οι επιθυμίες σου είναι χωρίς τέλος και χωρίς όρια! Έχεις την τάση να εμπλέκεσαι ερωτικά με άτομα που δεν σου ταιριάζουν ή που κρύβουν κάποιο μυστήριο, γιατί σε εξιτάρουν οι προκλήσεις! Αναζητάς την απόλαυση και την ηδονή, και σέβεσαι απολύτως τις επιθυμίες των άλλων, χωρίς προκαταλήψεις.

    Ο Ποσειδώνας μου στον Τοξότη
    Είσαι από τη φύση σου ένας ιδεαλιστής άνθρωπος, με μεγάλες φιλοδοξίες, πολλές ιδέες και στοχασμούς για τη ζωή. Ότι και να συμβαίνει στη ζωή σου δεν μπορείς ούτε στιγμή να σταματήσεις να ελπίζεις και να ονειρεύεσαι για ένα καλύτερο αύριο. Με την αισιοδοξία σου αλλά και την θετική σου σκέψη, κάνεις πολλά όνειρα για μία ζωή πολύ καλύτερη από αυτή που μπορεί να ζεις. Δεν σου αρέσει η στασιμότητα, για αυτό και διαβάζεις και ενημερώνεσαι για όλα τα ζητήματα προκειμένου να έχεις πολλές πληροφορίες που θα σε κάνουν να είσαι κάθε στιγμή σε ετοιμότητα. Σου αρέσει η φιλοσοφία, η πολιτική αλλά και ζητήματα που αφορούν τη θρησκεία. Παράλληλα δείχνεις πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για τα ταξίδια και στη ζωή σου να ξέρεις ότι έχεις να ταξιδεύσεις πολύ! Ιδιαίτερα σε έλκουν τα ταξίδια που είναι σε άλλες κουλτούρες και πολιτισμούς, γιατί μέσα από αυτά μπορείς να συγκεντρώνεις ακόμα περισσότερες γνώσεις για άλλους λαούς. Είσαι ένα πρόσχαρο και κοινωνικό άτομο με φίλους από όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης.

    Ο Πλούτωνας στο Ζυγό
    Η αλλαγή και η πνευματική όσο και ψυχική ανάπτυξη στην περίπτωσή σου προκύπτουν κυρίως μέσα από τις σχέσεις σου με τους φίλους και τους συντρόφους σου. Επενδύεις πολλά στις σχέσεις σου κάθε φορά και γι’ αυτό αυτές είναι ουσιαστικές και σε καθορίζουν ως προσωπικότητα. Αντιμετωπίζεις τον γάμο, τη συνύπαρξη με σοβαρότητα και διόλου επιπόλαια, γι’ αυτό και οι σχέσεις λειτουργούν καταλυτικά στη ζωή σου.


    Ο Ήλιος στο ενδέκατο Οίκο
    Μπορείς να προοδεύσεις και να εργαστείς πιο αποδοτικά όταν κινείσαι συλλογικά και όχι μεμονωμένα. Σου αρέσει η ομαδική εργασία γιατί σου δίνει την ευκαιρία να εισπράττεις ακόμα περισσότερες γνώσεις, να διεγείρεις τις ανησυχίες σου και να επιδεικνύεις ακόμα πιο έντονα την δημιουργικότητά σου. Είσαι ένας ενθουσιώδης τύπος με πολλά όνειρα και ιδανικά. Έχεις κοινωνικές ευαισθησίες και θέλεις να μεταδίδεις σε όλους τους ανθρώπους γύρω σου τη χαρά, τη δύναμη και την αισιοδοξία σου . Θα θελες να ζεις σε έναν κόσμο που ο ένας θα νοιάζεται για όλους και όλοι θα νοιάζονται για έναν. Μπορεί μία τέτοια θεωρία να είναι δύσκολη να εφαρμοστεί, παρόλα αυτά φροντίζεις, ενδιαφέρεσαι και βοηθάς όσους περισσότερους ανθρώπους μπορείς.

    Η Σελήνη στο δεύτερο Οίκο
    Θέλεις να έχεις οικονομική άνεση και ανεξαρτησία για να αισθάνεσαι σιγουριά αλλά και συναισθηματική πληρότητα. Τις περιόδους που στη ζωή σου επικρατεί οικονομική στενότητα, νιώθεις αδυναμία και απογοήτευση και αρνείσαι τα πάντα γύρω σου. Όταν βρίσκεσαι σε ευάλωτη συναισθηματικά περίοδο παρασύρεσαι σε μεγάλες οικονομικές σπατάλες, οι οποίες ναι μεν σου προσφέρουν εκτόνωση, στην πορεία όμως σου δημιουργούν πρόβλημα. Η θετική αύρα που εκπέμπεις σε βοηθά να είσαι ένα άτομο αγαπητό και περιζήτητο τόσο στις επαγγελματικές όσο και στις προσωπικές σου σχέσεις.

    Ο Ερμής στο ενδέκατο Οίκο
    Υπάρχουν πολλές γνωριμίες στη ζωή σου, γιατί συνηθίζεις να μιλάς και να γνωρίζεις νέα άτομα καθημερινά. Ωστόσο οι πραγματικοί φίλοι στη ζωή σου είναι λίγο και για σένα αυτά τα φιλαράκια τα αισθάνεσαι σαν οικογένειά σου! Δεν μπορείς ούτε στιγμή χωρίς να έχεις στο πλάι σου έναν πραγματικό φίλο, με τον οποίο θα μιλάς και θα μοιράζεσαι τα πάντα! Παράλληλα ο Ερμής στον 11ο οίκο σου φανερώνει ότι έχεις αρκετές κοινωνικές ευαισθησίες που θα σε παροτρύνουν να ασχοληθείς με τον εθελοντισμό σε φιλανθρωπικές οργανώσεις. Πιστεύεις πως αν ο καθένας προσφέρει έστω και το ελάχιστο, ο κόσμος μας έχει την ελπίδα να γίνει πολύ καλύτερος.

    Ο Άρης στο ενδέκατο Οίκο
    Το μότο στη ζωή σου είναι: « η ισχύς εν τη ενώσει», είσαι δηλαδή της άποψης ότι είμαστε ισχυροί μόνο όταν είμαστε ενωμένοι! Αντλείς δύναμη μέσα από τις καθημερινές σου επαφές και προσπαθείς και εσύ από την πλευρά σου να μεταδώσεις όλη την ενεργητικότητά και τον ενθουσιασμό που έχεις για τη ζωή. Είσαι ένας άνθρωπος με μεγάλα ιδανικά και σου αρέσει να δραστηριοποιείσαι σε κοινωνικές ομάδες ανθρωπιστικού χαρακτήρα. Παίρνεις μεγαλύτερη ευχαρίστηση όταν προσφέρεις παρά όταν εισπράττεις!

    Ο Δίας στο δεύτερο Οίκο
    Οι πρακτικές σου ικανότητες θα σε βοηθήσουν να διαπρέψεις επαγγελματικά στους τομείς των επιχειρήσεων. Είσαι πάντα σε ετοιμότητα να ανταποκριθείς αποδοτικά σε κάθε περίσταση. Με την ευστροφία αλλά και τις ενθουσιώδεις ιδέες σου, ρισκάρεις, τολμάς και σχεδόν πάντα πετυχαίνεις τα περισσότερα νέα εγχειρήματα με τα οποία ασχολείσαι. Σου αρέσει η άνετη ζωή και θέλεις να έχεις πολλά υλικά αγαθά, αρκετές στιγμές όμως υπερβάλεις και παρασύρεσαι σε σπατάλες. Ο Δίας στο 2ο οίκο σου φανερώνει ότι στη ζωή σου θα σταθείς αρκετά τυχερός στον οικονομικό τομέα. Το πορτοφόλι σου ποτέ δεν θα μένει για πολύ καιρό άδειο, ακόμα και τις δύσκολες στιγμές για τα οικονομικά σου, πάντα η τύχη θα σου χτυπά εντελώς ξαφνικά την πόρτα και θα σε βγάζει από τη δύσκολη θέση! Το σημείο που πρέπει να προσέξεις είναι τη διατροφή σου, δεν μπορείς να αντισταθείς στα γλυκά και στα φαγητά με αρκετά λιπαρά, με αποτέλεσμα να «τσιμπάς» εύκολα κιλάκια!

    Ο Κρόνος στο δεύτερο Οίκο
    Ένας από τους πρωταρχικούς στόχους στη ζωή σου είναι να αποκτήσεις οικονομική σταθερότητα και ασφάλεια. Για να κατακτήσεις το στόχο σου θα δουλέψεις σκληρά, θα υποστείς στερήσεις - που εσύ θα επιβάλλεις στον εαυτό σου

    Ο Ουρανός στο τέταρτο Οίκο
    Έχεις έναν ιδιόρρυθμο και αρκετά φιλελεύθερο τρόπο ζωής, για αυτό και οι επιλογές σου είναι πάντα εκκεντρικές, πρωτότυπες και καινοτόμες. Η βαθύτερη επιθυμία σου είναι να απολαμβάνεις στη ζωή σου την ελευθερία και την ανεξαρτησία σου. Η τάση σου αυτή είναι φανερή ακόμα και από τα παιδικά σου χρόνια που λειτουργείς ανυπάκουα και επαναστατικά απέναντι στην οικογένειά σου. Στην πορεία της ζωής σου θέλεις να ζεις κοντά στη φύση, επιλέγοντας μονοκατοικία αντί ενός διαμερίσματος σε πολυκατοικία. Διαλέγεις μοντέρνα επίπλωση και σύγχρονες συσκευές τεχνολογίας. Η δημιουργία οικογένειας μπορεί να σε τρομάζει, ωστόσο και αυτή την απόφαση θα την πάρεις εντελώς απρόσμενα!

    Ο Ποσειδώνας στο πέμπτο Οίκο
    Ο τρόπος που μιλάς, που εκφράζεσαι αλλά και οι επιλογές που κάνεις στη ζώη σου έχουν μία και μόνο βάση την ομορφιά και την καλαισθησία. Είσαι ένας άνθρωπος με εξαίρετο γούστο που βάζεις την προσωπική, ξεχωριστή σου πινελιά σε ότι καταπιάνεσαι. Πολλές φορές η στάση σου μπορεί να φανεί λιγάκι εκτός πραγματικότητας - γιατί έχεις φλογερή φαντασία και μεγάλη ευαισθησία- όμως στην πραγματικότητα είσαι ένας άνθρωπος με πολλά όνειρα, μεγάλη φαντασία και πολύ ισχυρή διαίσθηση. Συχνά βρίσκεις εκτόνωση μέσα από τις τέχνες, σου αρέσει το θέατρο, η μουσική, η ζωγραφική γιατί σε ηρεμούν και ομορφαίνουν την καθημερινότητά σου. Στα ερωτικά σου ζητήματα θέλεις και εσύ να ζήσεις το δικό σου όμορφο παραμύθι - σαν αυτό που σου εξιστορούσε η μητέρα σου όταν ήσουν παιδί-! Στην προσπάθειά σου να ζήσεις και εσύ έναν "πριγκηπικό" έρωτα, θα συναντήσεις αρκετούς ακατάλληλους ερωτικούς συντρόφους, που θα προσπαθήσουν να σε προσγειώσουν στην πραγματικότητα!

    Ο Πλούτωνας στο τρίτο Οίκο
    Πίσω από τις λέξεις αναζητάς να βρεις πάντα το βαθύτερο νόημα, την πραγματική αλήθεια και δεν μένεις ποτέ μόνο στα λόγια που ακούς από τους γύρω σου. Το πάθος σου είναι η αναζήτηση της αλήθειας και η διαλεύκανση όλων των μυστηρίων που υπάρχουν γύρω σου, σαν ένας μυστικός πράκτορας όπως διάβαζες στην νεαρή σου ηλικία στα αστυνομικά μυθιστορήματα. Θέλεις να τα μαθαίνεις όλα, όμως ξέρεις και κρατάς καλά φυλαγμένα τα μυστικά που υπάρχουν γύρω σου για αυτό και τα κοντινά σου πρόσωπα έρχονται πρώτα σε σένα για να εμπιστευτούν τα προσωπικά τους ζητήματα. Δεν είσαι και ο πιο κοινωνικός άνθρωπος, γιατί λειτουργείς καχύποπτα και επιφυλακτικά σε νέες γνωριμίες, παρόλα αυτά διατηρείς βαθιές και ουσιαστικές φιλίες με λίγα και καλά άτομα στη ζωή σου.

    Ο Ήλιος μου σε τετράγωνο με τον Πλούτωνά μου
    Βιώνεις όλα τα συναισθήματά σου με ένταση και παθιάζεσαι με όλα όσα συμβαίνουν γύρω σου. Πολλές φορές εκδηλώνεις όλα όσα αισθάνεσαι με τρόπο υπερβολικό και άθελά σου φοβίζεις τους γύρω σου. Δεν αλλάζεις ποτέ άποψη, φανατίζεσαι με κάτι που πιστεύεις πολύ και το πρεσβεύεις μέχρι άκρων. Έχεις πολλά μυστικά, ποτέ δεν αποκαλύπτεις όλα τα προσωπικά σου ζητήματα, είσαι όμως και έμπιστο άτομο που διατηρείς την μυστικότητα όσων ακούς και μαθαίνεις. Στην καρδιά σου υπάρχουν συναισθήματα ζήλιας, κτητικότητας, ανταγωνισμού, αλλά και εκδίκησης, αν κάποιος σε αδικήσει! Δεν συγχωρείς εύκολα και δεν δίνεις δεύτερη ευκαιρία. Θέλεις να έχεις τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε όλα, ωστόσο τη συμπεριφορά σου αρκετές φορές θα κριθεί ως απόλυτη και εξουσιαστική.

    Η Σελήνη μου σε τετράγωνο με τον Ερμή μου
    Παρουσιάζεις μια δυσκολία στο να εκφράσεις τα πραγματικά σου συναισθήματα και συχνά λες πράγματα άσχετα με αυτά που νοιώθεις. Τα λόγια που λες που δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που αισθάνεσαι και δυσκολεύεσαι να βρεις τις κατάλληλες λέξεις για να εκφράσεις όλα όσα κρύβεις μέσα στην καρδιά σου. Συνεπώς κάνεις δύσκολο και για τους άλλους να υποστηρίξουν τις σκέψεις σου. Δεν σε απασχολεί και πολύ ο περίγυρός σου, και το τελευταίο που σε ενδιαφέρει είναι η ιστορία και η παράδοση. Πολλές φορές εκνευρίζεις τους γύρω σου με τα λόγια σου και κάνεις αρκετούς καβγάδες με γυναίκες!

    Η Σελήνη μου σε τετράγωνο με τον Άρη μου
    Η συμπεριφορά σου απέναντι στους γύρω σου είναι πάρα πολύ αυστηρή και σε κάποιες περιπτώσεις εκδηλώνεις μεγάλη οξυθυμία, ειδικά όταν συμπίπτει ένα σύνολο δύσκολων καταστάσεων, που δεν μπορείς να χειριστείς. Μερικές φορές θα επιδιώξεις να κάνεις γνωριμίες ή να διατηρήσεις φιλίες με ανθρώπους που ξέρεις εκ των προτέρων ότι μπορούν να σου προσφέρουν κάποια βοήθεια και υποστήριξη, προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου! Αυτό σε κάνει να απομακρύνεσαι από ανθρώπους που πραγματικά σε νοιάζονται και έτσι όταν καταλαβαίνεις την αξία τους, είναι πλέον πολύ αργά! Με το να αγνοείς τα συναισθήματα των ανθρώπων γύρω σου, που προσπαθούν να σε πλησιάσουν, τότε κι αυτοί κάποια στιγμή θα σε εγκαταλείψουν. Αυτή η φυσική άρνησή σου να συνεργαστείς με τους άλλους σε δυσκολεύει πολύ και συχνά δεν σε αφήνει να προχωρήσεις μπροστά.

    Η Σελήνη μου σε εξάγωνο με τον Ουρανό μου
    Για σένα η ζωή είναι ένα μεγάλο πάρτυ, στο οποίο είσαι το τιμώμενο πρόσωπο και θέλεις να διασκεδάσεις όσο περισσότερο μπορείς ! Σου αρέσει να βγαίνεις, να διασκεδάζεις, να συναντάς φίλους και έχεις την ικανότητα να κάνεις ακόμα και τους πιο σοβαρούς ανθρώπους να χαλαρώνουν και να απολαμβάνουν την παρέα σου! Βγάζεις τον καλύτερο εαυτό σε όλους και έχεις την ικανότητα να ανακαλύπτεις ακόμα και τα κρυμμένα ταλέντα τους. Προβάλεις νέες και καινοτόμες ιδέες που αφορούν την κοινωνική σου ζωή. Έχεις μεγάλο αυθορμητισμό και θέλεις να βρίσκεσαι διαρκώς σε κίνηση. Η βαθύτερη ανάγκη σου είναι να ζεις ελεύθερα και ανεξάρτητα, δίχως περιορισμούς!

    Η Σελήνη μου σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα μου
    Έχεις πολλά όνειρα και ιδανικά όμως έχεις την τάση να ξεφεύγεις από την πραγματικότητα και να μην μπορείς να δεις με καθαρή ματιά κάποια ζητήματα! Οι γύρω σου μπορεί να θεωρούν ότι δεν βλέπεις καθαρά την πραγματικότητα. Δεν είναι λίγες οι φορές που οι άνθρωποι που θα περάσουν από τη ζωή σου, δε θα μπορούν να καταλάβουν τον δικό σου ξεχωριστό τρόπο σκέψης και τα συναισθήματά σου, και μάλιστα πολλές φορές θα εναντιώνονται σε αυτά που πιστεύεις και κάνεις! Έχεις την τάση να απογοητεύεσαι, γιατί πολλά από τα όνειρα που έχεις για τη ζωή είναι ανέφικτα. Προσπάθησε λοιπόν να συμβιβαστείς με την πραγματικότητα, για να πετύχεις τους στόχους σου!

    Ο Ερμής μου σε σύνοδο με τον Άρη μου
    Επικοινωνείς με μεγάλο δυναμισμό, αλλά και ενθουσιασμό. Έχεις ευφράδεια λόγου, έντονη εκφραστικότητα και έχεις τον τρόπο να δημιουργείς έντονα συναισθήματα σε όποιον βρίσκεται στο πλάι σου! Ποτέ δεν διστάζεις να μιλήσεις και να εκδηλώσεις όσα κρύβεις μέσα σου. Ωστόσο μερικές φορές παρασύρεσαι από τα λόγια σου και δεν μπορείς να βάλεις φρένο στη γλώσσα σου, με αποτέλεσμα μερικές φορές να εμπλέκεσαι σε μικρές παρεξηγήσεις ! Είσαι ένας άνθρωπος με πολλές δραστηριότητες και πολλές φορές ασχολείσαι με πολλά πράγματα την ίδια χρονική στιγμή, αλλά καταφέρνεις να τα ολοκληρώνεις όλα με μεγάλη επιτυχία. Σου αρέσει το διάβασμα και έχεις κλίση προς τις πρακτικές γνώσεις!

    Ο Ερμής μου σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα μου
    Το τετράγωνο του Ερμή σου με τον Ποσειδώνα σου φανερώνει ότι είσαι ένας άνθρωπος με πνευματικές ανησυχίες και δείχνεις ενδιαφέρον για ότι μυστικό και άγνωστο υπάρχει γύρω σου! Θέλεις να εξερευνάς την αλήθεια και σε έλκει το μυστήριο, γι’ αυτό και διαβάζεις και ενημερώνεσαι γύρω από τη μεταφυσική και την αστρολογία. Ντρέπεσαι και δειλιάζεις να εκφράζεις τις απόψεις σου γι’ αυτό και δεν παίρνεις την πρωτοβουλία να μιλήσεις ή να πλησιάσεις με ανθρώπους. Προτιμάς να χάνεσαι στις σκέψεις και τα όνειρά σου και να διοχετεύεις όλη την ενέργειά σου μέσα από την τέχνη ή και την αναζήτηση.

    Ο Άρης μου σε αντίθεση με τον Ουρανό μου
    Είσαι πάντα προσγειωμένος και δεν αφήνεις τον εαυτό σου ελεύθερο σε οτιδήποτε ρομαντικό γιατί φοβάσαι πως θα πληγωθείς ή θα εξαπατηθείς. Οι άμυνες σου είναι μεγάλες και βρίσκεσαι συνεχώς σε μια πάλη ανάμεσα στο όνειρο και την πραγματικότητα. Πάντα έχεις το φόβο να μην χάσεις τον έλεγχο της ζωής σου. Ότι έχει να κάνει με την μεταφυσική και το απόκοσμο σε φέρνει αντιμέτωπο με τη λογική σου που το παραδέχεσαι κιόλας. Η γοητεία της μαγείας και του ονείρου παρόλο που σε ελκύουν και σε καλούν εσύ θα τα αποφεύγεις με αποτέλεσμα να χάνεις πολλές όμορφες στιγμές της ζωής και να μπλοκάρεις τα συναισθήματα σου.

    Ο Άρης μου σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα μου
    Έχεις μεγάλη κλίση προς τη ψυχολογία, γιατί σου αρέσει να αναζητάς τις κρυφές, ευάλωτες και ευαίσθητες πλευρές της ψυχοσύνθεσης κάθε ανθρώπου! Διαθέτεις διακριτικότητα και είσαι ένας εχέμυθος άνθρωπος που σου αρέσει να ακούς τα προβλήματα των ανθρώπων και με την συμπόνια που έχεις προσπαθείς να βρεις την κατάλληλη λύση για όλα. Παράλληλα σου αρέσει να ασχολείσαι με την πολιτική και με διάφορες κοινωνικές ομάδες, γιατί σου αρέσει να εργάζεσαι για το κοινό καλό και επιπλέον έχεις το ταλέντο να διαπερνάς τις ιδέες σου. Κάθε λέξη και κουβέντα σου διακρίνεται από πάθος, δυναμισμό και συναίσθημα και σίγουρα είναι πολύ μαγευτικό κάποιος να σε ακούσει να μιλάς και να εκφράζεις τις απόψεις σου!

    Ο Δίας μου σε σύνοδο με τον Κρόνο μου
    Κάποιες φορές συμπεριφέρεσαι σαν την αρκούδα κοντά σε μελίσσι, ιδίως όταν πρόκειται για την ασφάλειά σου και σπάνια θα κάνεις μια κίνηση που δεν θα ενισχύσει τη θέση σου. Κυνηγάς τις ευθύνες ακριβώς όπως άλλοι επιδιώκουν την ευχαρίστηση, και κάποιες φορές αναλαμβάνεις και υποχρεώσεις που δεν είναι καν δικές σου. Τα επαγγελματικά σου βήματα είναι πάντα προσεγμένα και σταθερά, βασίζονται σε υγιείς αρχές, και μπορούν να συνδεθούν με τον νόμο ή τις αρχές, οτιδήποτε σταθερό και καλά αιτιολογημένο. Δεν σου αρέσει να επενδύεις σε πράγματα που δεν έχουν δοκιμαστεί. Δείχνεις μεγάλο ενδιαφέρον για τη φιλοσοφία.

    Έχεις ένα όραμα που καυτηριάζει και κόβει οτιδήποτε περνάει ως συμβατικό αντικείμενο λατρείας. Ένα όραμα για την ατελείωτη διαδικασία της ζωής που όμοιο δεν έχει εκφραστεί. Αποδέχεσαι και πιστεύεις στην φυσική διαδικασία της ζωής και στην επόμενη γενιά. Δείχνεις μεγάλη αγάπη για τα παιδιά και τα ζώα.


    ( http://www.myastro.gr/astrologia/astrologikos-xartis.html )

    ^.^ Υep, that' s me...
     
  9. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

     

    Sex addict? ψέμματα λέει!  
     
  10. gkass

    gkass τέταρτος τοίχος

    ψέμματα; χα! Είναι ακριβέστατο . Μπορώ να το επιβεβαιώσω και εγώ με τη συνδρομή του διαβόλου...ακριβώς την ίδια ημερομηνία έχει γεννηθεί και η γυναίκα που τάραξε οριστικά τους πλανήτες μου και τους έβαλε ξανά στην αρχική τους τροχιά.
     
  11. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Δε το πιστεύω   hell yeah!...
     
  12. gkass

    gkass τέταρτος τοίχος

    ....ούτε εγώ....με ωροσκόπο Κριό....και με πολλά άλλα, όλα κατευθείαν από την κόλαση!