Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

BDSMer ή δικαιολογία του Vanilla

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Dapom, στις 18 Απριλίου 2015.

  1. Oταν μιλαω για Θεους δεν αναφερομαι στους Dom και Μasters, αυτοι ειναι ημιΘεοι. Αναφερομαι στους Θεους που δημιουργησαν το bdsm και το εστειλαν στους ανθρωπους σαν Θεικο δωρο για να αποκτησουν Σοφια και Γνωση. Οχι ομως σε ολους, μονο στους Πεφωτισμενους. Δεν ξερω γιατι, καποιο σχεδιο θα υπηρχε. Ειχε φτιαχτει και ενας ειδικος κηπος τοτε που μεσα του κατοικουσαν The Chosen Ones. Φρουρος στην Πυλη ηταν ο Ουριηλ, Η Φλογα Του Θεου. Οσοι ηταν εξω ηθελαν να μπουν μεσα σ αυτον τον υπεροχο κοσμο. Σκοτωσαν τον Ουριηλ με εναν πυροσβεστηρα και εισχωρησαν στο Αβατο. Tα πραγματα αλλαξαν. Σκοταδι απλωθηκε στον κηπο και η Γη ποτιστηκε με αιμα. Αιμα ομως που ηταν καθαγιασμενο και μεσα απο το χωμα ξεφυτρωσαν κι αλλοι αυθεντικοι Bdsmers οι οποιοι κατατροπωσαν τους παρεισακτους. Συμφωνηθηκε μετα απο αυτην την μερα να μπαινουν μεσα λιγοι και καλοι. Δυστυχως ομως ο ανθρωπος ευκολα διαφθειρεται... Οι πεφωτισμενοι εχασαν το Φως τους...Λιγοι εμειναν....Ο κηπος τωρα ειναι σε κακα χαλια...εχει χαθει η μαγεια....βρωμιστηκε απο τον ανθρωπινη φθονο, την αλλαζονεια, την μισσαλοδοξια και την ματαιοδοξια....Θα επελθει καταστροφη λενε οι Γραφες. Η Γη θα ανοιξει και θα ξεπεταχθουν σκλαβακια με στραπ ον οπου θα γαμανε επι 2 εβδομαδες Αρχοντες , Αφεντες και Αφεντρες. Και μαστιγωμα μεχρι Τελους.
     
  2. brenda

    brenda FU very much


    Με πεθαίνεις, στο χω ξαναπεί άλλωστε..... 
     
     
  3. Δεν ειμαι Θεος. Αλλα που εισαι να φτιαξουμε τον δικο μας κηπο;  
     
  4. brenda

    brenda FU very much

    Καλέ τι μας λες?????? Και να χάσω εγώ αυτό με τα σκλαβάκια και τους στράπους?????  
     
  5. seduced mind

    seduced mind Guest

    Παρακαλώ πολύ όπως οι ιεροφάντες να δηλώσουν την ύπαρξη τους, ώστε να αιτηθούμε εμείς οι κοινοί θνητοί τη συμβολή τους υπό μορφή συνεντεύξεως, περί του ιερού δικαιώματος συμμετοχής σε τούτον τον ιερό χώρο. Σε περίπτωση δε που κριθούμε κάποιοι από εμάς ακατάλληλοι και ανεπαρκείς, παρακαλώ πολύ να προβούν εις την δημιουργία ημερίδας ή διημερίδας περί BDSM, ώστε να ενημερωθούμε πλήρως και να κριθούμε τελικώς ικανοί και επαρκείς για τη συμμετοχή μας στο χώρο.

    Μετά τιμής

    Ο κλειδαράς της γειτονιάς σας!
     
  6. lexy

    lexy .ti.va.

    Όλο αυτό μοιάζει λίγο με το παιγνίδι διάδοσης φήμης. Η "αναμετάδοση" το μεταμορφώνει σε πραγματικό γεγονός.
     
  7. seduced mind

    seduced mind Guest

    Τώρα που θα μπλέξω με βανίλλα κανά χαστουκάκι εις τα οπίσθια επιτρέπεται; Να τραβήξω λίγο το μαλλάκι; Θα θεωρηθώ BDSMer; Nα κάνω pole dancing έχοντας την δεμένη στο κρεβάτι με χειροπέδες για να μην με αγγίζει επιτρέπεται ή οι συγκεκριμένες δραστηριότητες εντάσσονται στον ιερό τούτο χώρο; Αν εντάσσονται εις τούτον τον ιερό χώρο, παρακαλώ πολύ όπως με πληροφορήσετε για την υπηρεσία που πρέπει να αποταθώ ώστε να αιτηθώ την έγκριση των δραστηριοτήτων μου!
     
  8. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    @seduced mind

    Ἄλαλα τά χείλη τῶν ἀσεβῶν.
     
  9. gaby

    gaby Guest

    Μερικές σκέψεις ακόμα…

    Όπως πολύ σωστά είπε και ένα μέλος τις προάλλες, οι άνθρωποι πρωτίστως σχετίζονται και κατ' επιλογήν και συνήθως άμα λάχει - αλλά σε κάθε περίπτωση όχι όπως λάχει κατά τη γνώμη μου   - bdsmίζονται. Μια σχέση κακή για κάποιους λόγους μάλλον θα γίνει και bdsm σχέση κακή. Ο κτητικός Master είναι εξίσου ενοχλητικός και προβληματικός με τον κτητικό μη Master και η κτητικότητα δεν έχει καμία σχέση με την ελεγκτικότητα ή την επικυριαρχία. Η καταπίεση δεν έχει σχέση με την ανταλλαγή ελέγχου. Η επίκριση και η απόρριψη δεν έχει σχέση με την αυστηρότητα του Κυρίαρχου. Ο ανασφαλής που θα αυτοχρηστεί Master τι θα κάνει με την πρώτη αμφισβήτηση; Η ανασφαλής υποτακτική τι θα κάνει την πρώτη φορά που ο Κύριός της δεν θα την γεμίσει επαίνους για τις αποδόσεις της; Πώς θα λειτουργήσουν σε σχέση με απαιτήσεις αυτοί οι δύο άνθρωποι; Χλωμό το βλέπω να τα καταφέρνουν. Όσο κουραστικοί είναι οι ανασφαλείς στη βανιλογαμία τους άλλο τόσο είναι και όταν σαδομαζοχίζονται. Ο άνθρωπος με έλλειψη προσωπικότητας, παντού έλλειψη προσωπικότητας θα έχει - ουδέποτε ειπώθηκε πως είναι καλό ο σκλάβος να μην έχει προσωπικότητα αν και το στερεότυπο ότι οι σκλάβοι είναι και καλά δυναμικοί και καλοί σε όλα είναι τραβηγμένο και ωθεί τους τελειομανείς από αυτούς σε ακρότητες που τους αποσπούν από τους στόχους τους και τους απομακραίνουν από την απόλαυση και την ευτυχία τους.

    Summa summarum, για να το πω και απλά, για όλους αυτούς δεν ξέρω αν με νοιάζει αν είναι βανίλληδες ή bdsmηδες ή κατά περίπτωση ή λίγο απ όλα ή όπως κάτσει ή εν μέρη εθνικοί και εν μέρη χριστιανίζοντες. Αν έχουν τόσο βασικά θέματα, γιατί να με απασχολεί; Σε όποια "τάση" και αν μπουν εγώ για αποφευκτέους θα τους είχα.

    Υπάρχουν και άλλοι που ενίοτε δοκιμάζουν να περνιούνται για BDSMers χωρίς να είναι, οι asexual που πιστεύουν ότι αν δηλώσουν σαδιστές δεν θα φαίνεται ότι είναι asexual, οι μικροτσούτσουνοι που σκέπτονται ότι αν βρουν κανένα καλό κοριτσάκι μπορεί και δύο χρόνια π.χ. να το έχουν στο μπλα μπλα χωρίς να χρειαστεί να δείξουν τη στύση τους και άλλοι διάφοροι. Οι αιωνίως ξέμπαρκοι που θέλουν κάποια να τους φτιάχνει τον καφέ και αυτοί να την βρίζουν. Αν και αυτοί φαίνονται αμέσως. Διάφοροι φετιχιστές. Παραμυθάδες και παραμυθιασμένοι. Και άλλοι.

    Μιλούσαμε λίγες μέρες πριν για την κακοποίηση. Κακοποιημένες που έχουν πάρει των οματιών τους δεν έτυχε να γνωρίζω, ουτε κακοποιημένες εν γένει. Εξαπατημένες όμως έχω ακουσει ότι μπορεί να υπάρχουν και αυτές έχω την εντύπωση πως πήραν των οματιών τους και έχουν να το λένε "καλό, πολύ καλό το concept, τρελές κάβλες αλλά έχει και μερικούς που το χαλάνε τελείως το μαγαζί, άσε καλύτερα…"
     
  10. lexy

    lexy .ti.va.

    Έμενα, πάντως, μάστερ με περγαμηνές καθώς και συστατικές επιστολές (υπάρχει και τέτοιο; ), κατά δήλωσή του, με επέλεξε -ω! ναι,ναι! - για σκλάβα του (!) κατόπιν "στενής παρακουλίθεισις" (τι σημαίνει; ). Μου έβαλε και τασκ : να του προσφέρω ανελέητο και ασταμάτητο στραπονάρισμα για να ελέγξει(;! ) τις αντοχές μου.

    Όνειρο!
     
  11. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    και μετα κοροιδευετε εμενα που λεω θα το γυρισω σε μαστερ...  

    @seduced mind επιτρεπεται μαν αλλα κοιτα μην της βγαλεις το υ... οι περισσοτερες βανιλα ειναι βανιλο-bottom... και οκ ας πουμε οτι το βανιλα το παλευεις. το bottom πως θα το παλεψεις?
     
  12. Siren_Peisinoe

    Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

    Πρεπει να αρχισεις να κανεις παρέα με τις φίλες μου!!