Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η βωμολοχία σε συνεδρίες

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος MasterJp, στις 9 Μαϊου 2007.

  1. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Tι εννοείς;
     
  2. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Εννοω οτι υπαρχει Κ που περιμενει απο την υ του να του πει σκιστε μου τον πατο;
    Υπαρχει σεσσιον χωρις σκισιμο πατου;
    Θεωρω δεδομενο το σκισιμο πατου απλα και ελληνικα!
     
  3. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Τίποτα μη θεωρείς δεδομένο, ναι υπάρχει.
     
  4. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Ωραια...και γιατι τοτε να το ζητησω εαν δεν το κανει απο μονος του;
    Προσωπικα δεν μου αρεσει να ζηταω απο καποιον κατι.
    Το οτι θεωρω δεδομενο οτι ο Κ μου ξερει τι μου αρεσει και τι οχι, οποτε θα καταλαβει οτι το θελω ειναι σεναριο επιστημονικης φαντασιας;;;;Λεω εγω τωρα....
     
  5. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    Xωρίς να κάνω υποδείξεις ή κάτι τέτοιο, θα σου πώ απλά τη γνώμη μου.
    Η λογική αυτή δεν είναι και η καλύτερη σε μια d/s σχέση. Δεν ξέρεις τι θέλει και τι τελικά θα κρίνει σωστό να κάνει ο Κ. Το να περιμένεις και να προσμένεις πράγματα...πόσο μάλλον να τα θεωρείς δεδομένα οτι θα τα λάβεις μόνο απογοήτευση θα σου φέρει και εξηγώ γιατι.

    Το ''ο,τι σας ευχαριστεί, είμαι εδώ για να σας ικανοποιώ '' ακούγεται απλό, σίγουρα έυκολο να το πει κάποιος, είναι όμως υπερβολικά δύσκολο να το εννοείς.
    Μπορεί τη δεδομένη στιγμή να μην επιθυμεί να σου σκίσει τίποτα, να μην επιθυμεί καν να τον αγγίξεις..τι θα κάνεις εκεί? θα νευριάσεις; ή θα το κρύψεις; και αν καταφέρεις να το κρύψεις τη πρώτη φορά, τη δεκατη; τι θα κάνεις; κάποια στιγμή θα βγεί στην επιφάνεια.

    Το 'ο,τι σας ευχαριστεί'' λοιπόν σημαίνει βάζω τη δική σου ικανοποίηση πάνω απο τη δική μου, το κάνω συνειδητά και όντως το θέλω, όντως με ικανοποιεί περισσότερο και τέλος φτάνω σε επίπεδο να είναι και η δική μου ικανοποιήση. Δεν λέω οτι θα γίνει με τη μία, αλλά αν δεν γίνει δύσκολα προχωράει το πράγμα, δεν υπάρχει ροή και καταλήγεις με κρυμμένους θυμούς και καταπίεση ( κακού τυπου).

    Υ.Γ Γιατί εχεις τόσο σίγουρο οτι ο Κ σου δίνει πάντα αυτό που θέλεις; Φυσικά και γνωρίζει..αλλά γνωρίζω δεν σημαίνει δίνω απλόχερα και συνέχεια, γνωρίζει τι θα σε ευχαριστήσει αν έχεις δείξει καλή συμπεριφορά, αν το έχεις κερδίσει, γνωρίζει για να μπορεί να σε τσιτώσει, να παίξει με την υπομονή σου, γνωρίζει ώστε να επιλέξει τι θα κάνει με αυτή τη γνώση.
     
    Last edited: 28 Απριλίου 2015
  6. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Καταρχην ευχαριστω που απαντας, κακως που απολογεισαι....
    Θελω να τονισω οτι παντα μιλαω κατα τα δικα μου δεδομενα και συμφωνα με τις εμπειριες μου.

    Το μεγαλυτερο μου αγχος ειναι το τι θελει ο Κ, πως θα τον ικανοποιησω. Καλο θα ειναι απο την αρχη να ξερω σε γενικες γραμμες λοιπον τι του αρεσει και πως μπορω να τον ικανοποιησω.

    Στο συγκεκριμενο σου κομματι γιατι αναφερεσαι σε εμενα; Χωρις να θελω να πω κατι αρνητικο, το ποσο ευκολο ειναι να το πω και να το εννοω ταυτοχρονα μονο εγω το ξερω.

    Το να μη νευριασω και μιλαω για εμενα που νευριαζω παρα πολυ δυσκολα, δεν υπαρχει σαν περιπτωση;
    Εστω οτι νευριαζα, απογοητευομουνα κτλ γιατι να το κρυψω; Δεν πρεπει ο Κ μου να ξερει πως νιωθω και τι σκεφτομαι ετσι ωστε να συζητησει το <<προβλημα>> μαζι μου;
    Ειμαι ανθρωπος και οχι σουπερ-ηρωας. Τα συναισθηματα μου δεν μπορω να ελεγξω ως ενα σημειο. Επισης οτι λεω το σκεφτομαι καλως ή κακως.
    Υπαρχει καποιος που δεν εχει απογοητευτει μεσα σε μια τετοια σχεση; Δεν εχει στανταρ; (δεν αναφερομαι στο σκισιμο του πατου)

    Μου κανεις υποδειξεις για τον τροπο που ΙΣΩΣ σκεφτομαι δεν λες την γνωμη σου.
    Γιατι εχεις τοσο σιγουρο και το εχεις γενικευσει τοσο πολυ, οταν μιλαμε για σκισιμο πατου, οτι εγω εχω δεν σκεφτομαι οπως τα περιγραφεις;
    Θελεις λιγακι να μου πεις πως εχεις βγαλει συμπερασματα για εμενα και εχεις αναλυσει τοσο πολυ κατι το οποιο πραγματικα με κανει και απορω;

    ΥΓ. συμφωνω με οτι γραφεις αλλα θελω πραγματικα να μου πεις γιατι νομιζεις οτι πιστευω τα αντιθετα απο αυτα που λες
     
  7. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    a) Το ''ο,τι σας ευχαριστεί, είμαι εδώ για να σας ικανοποιώ'', είναι γεγονός υπηρετείς τα θέλω του Κυρίου σου.

    b) Συζητάμε ότι μας ενοχλεί, δεν τον πιάνουμε απο το λαιμό, θα μάθεις εν καιρώ να διώχνεις τα αρνητικά συναισθήματα. Αυτό το ''λέω αυτό που σκέφτομαι'' trust me σε κακό θα σου βγει.  
     
  8. dimfetishman

    dimfetishman Ζεις μονάχα μια φορά. Ενίοτε και καμία. Contributor

    Εύχομαι να μην κρατάς κάτι βαρύ μόνο!! 
     
  9. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    @Madeleine Rk

    α) Δεν εχω αναφερει πουθενα το αντιθετο το ξαναλεω. Που ειδατε να εχω γραψει κατι τετοιο;

    β) για να μαθω λοιπον να διωχνω τα αρνητικα μου συναισθηματα, δεν πρεπει να τα εκδηλωσω και να με βοηθησει να τα ξορκισω;
     
  10. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Δουλεύουμε με το ''μέσα μας'', σαφώς ξεσπάμε ορισμένες φορές, αλλά όχι πάντα, με ποιο τρόπο εκδηλώνεις θυμό/οργή στον Κ ;
     
  11. Dapom

    Dapom Contributor

    Η βωμολοχία αλλοτε είναι το λεκτικό flogger ή μαστίγιο, άλλοτε ο λεκτικός εξευτελισμός και άλλοτε η λεκτική εκτόνωση της εντονης καύλας του/της Κ.
     
  12. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Για να αναφερθω συγκεκριμενα στην σχεση που ειχα πριν καιρο
    Εκανε κατι το οποιο δεν ειχαμε συζητησει καν, με εφερε προ τετελεσμενου, εκανα αυτο που ηθελε, το επνιξα, το εκρυψα, το εκανα με το ζορι με αποτελεσμα να θυμωσω με τον εαυτο μου και οχι με αυτον.
    Μπροστα του δεν εκανα τιποτα, μετα ομως εφυγα κλαιγοντας, πραγμα μου μου στοιχισε πολυ και επηρεασε αρκετα την ολη σταση μου απενταντι του.
    Το αποτελεσμα ειναι οτι το κουβαλαω ακομα μεσα μου και δεν το συζητησα ποτε μαζι του. Οταν θελησα να το συζητησω ηταν παρα πολυ αργα.
    Δεν μπορω να πω ευκολα οχι.